MARKET OUDE LANDEN, AFGEKORT : MOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARKET OUDE LANDEN, AFGEKORT : MOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.773.353

Publication

25/11/2013
ÿþ~ Moa Wortt 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 111111111111111g1,1111111111 lloorgelogd tor griffie van do Rechtbank van Koophandel to Antwerpen, op

behouden aan het Belgisch 1 3 NOV, 2013

Staatsblad Griffie





Ondernemingsnr : 0827.773.353

Benaming

(voluit) : MARKET OUDELANDEN

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ekersesteenweg 4 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

In de bijzondere algemene vergadering van 31 oktober 2013 werd het ontslag aanvaard van

Peter De Beukeleer.

Het gaat in op 1 november 2013.

Er wordt niet in zijn vervanging voorzien.

S. Van Bael Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 28.02.2013, GGK 20.08.2013, NGL 09.10.2013 13629-0063-017
30/12/2014
ÿþ Mod W ord 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Neergelegd ter grlfflo Val d@ t @eitba»K

van koophandel AntWM@I9,

afdeling Antwerpen, op

.17 DEL, 2014

Griffie

Ondernenningsnr : 0827.773.353.

Benaming

(voluit) : MARKET OUDE LANDEN

(veri,arti

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2030 Antwerpen, Ekersesteenweg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZiGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op elf december twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARKET OUDE LANDEN, gevestigd te 2030 Antwerpen, Ekersesteenweg 4, werd opgericht bij akte verleden voor notaris Guillaume Beuckelaers met standplaats te Antwerpen-Berchem op twaalf juli tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig juli daarna onder het (referte)nummer 10109983, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

- De enige vennoot beslist in toepassing van artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) teneinde het kapitaal te brengen van honderdveertigduizend euro (¬ 140.000,00) op negentigduizend euro (¬ 90.000,00).

- In aansluiting met deze kapitaalverlaging beslist de enige vennoot

* dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van alle aandelen.

* dat de vermindering van het kapitaal enkel en uitsluitend zal worden aangerekend op (en afgehouden van) het fiscaal werkelijk (voi)gestort kapitaal, gevormd door (externe) inbrengen (in geld of in natura) en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

* dat de vermindering ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in geld of speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de enige vennoot.

- De kapitaalsvermindering geschiedt tenslotte onder naleving van volgende voorwaarde:

overeenkomstig artikel 317, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen kan deze kapitaalvermindering slechts geschieden twee maanden na de bekendmaking van deze notulen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Om de rechten van eventuele schuldeisers te vrijwaren, beslist de vergadering bijgevolg het vrijgekomen en uit te keren bedrag voorlopig niet uit te keren aan de enige vennoot zolang de schuldeisers van de vennootschap die binnen de hierboven vermelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen tenzij hun eis om een zekerheid te verkrijgen bij uitvoerbare rechterlijke beslissing inmiddels werd afgewezen of in zover de schuldeisers geen rechtmatig verzet hebben aangetekend of in zover ze voldoening hebben gekregen.

Bijgevolg zal het vrijgekomen en uit te keren bedrag geboekt worden op een bijzondere rekening in de vennootschap voor een periode van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen voormelde termijn overeenkomstig voormeld artikel 317.

De enige vennoot geeft opdracht aan de zaakvoerder, na het verstrijken van voormelde termijn van twee maanden, om de gelden betaalbaar te stellen in de zetel van de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING.

ingevolge de kapitaalvermindering beslist de enige vennoot om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen teneinde het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunt(en):

Op de taaiste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

`s Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

' A.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op negentigduizend euro (¬ 90.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Opschortende voorwaarde.

tje enige vennoot beslist formeel dat de wijziging van voorgaand artikel 5 onderworpen is aan de opschortende voorwaarde van de effectieve verwezenlijking van voormelde kapitaalvermindering en door naleving van de termijnen en bepalingen voorgeschreven door artikel 317, eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING,

1, De enige vennoot verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en in het bijzonder, na het verstrijken van voormelde termijn van twee maanden, om met voormelde bijzondere rekening te handelen als naar recht en over te gaan tot de terugbetaling in zover de schuldeisers hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend of in zover ze voldoening hebben gekregen, en machtiging aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de heer Marc VAN der PERRE, wonende te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, aile verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap ais (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd ; expeditie akte kapitaalvermindering, statutenwijziging(en) - volmacht - historiek met coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Neani en handtekening

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 29.02.2012, GGK 21.08.2012, NGL 28.09.2012 12594-0331-016
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 28.02.2015, GGK 18.08.2015, NGL 29.09.2015 15636-0486-016

Coordonnées
MARKET OUDE LANDEN, AFGEKORT : MOL

Adresse
EKERSESTEENWEG 4 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande