MARNUTEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARNUTEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.879.889

Publication

22/01/2014
ÿþ~~..f

. ',.

" -y~p91,^-^"`i

(i el " beho`l,icienN~ aart lipt . ` Betgisch 3 t ._Staatsbtad 0. ./__

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NFFRG GD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

13 JAN. 11114

KOOPHANDEL TURNHOUT

c riffi e griffier

11112 1,11. 111 i

Vc behc

aar

Bek Staal

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :

(verkort)

0834.879.889

MARNUTEC

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Secretaris Van de Veniaan 13 2350 Vosselaar

Verplaatsing maatschappelijke zetel

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Vanaf 13 januari 2014 werd de maatschappelijke zetel van BVBA MARNUTEC naar naar volgend nieuw adres verplaatst: :

De zaakvoerder, Kurt Van de Mierop

13/01/2014

BVBA MARNUTEC Villapark 20c 2460 Lichtaart

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

gpeLeotttPle" fflL4ilikibmrüiellJn:: etestts)::Ieeneillfttsistetffliemdieüetlilfffer5tteençlfflritSttiii#eVijimderierealf(er3)) Ikettite dlp iretkfflreffl tt5til efitetStil Vin dtitreetil tt9 N)tettStgrfflecit eitit

Ydte:9; I#titeni eut lheitetwE'dtiifts

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.08.2013 13507-0357-010
07/04/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

PIEERGELFr

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 8 mmit1 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT De g1

IlleneR1

Ondernemingsnr :

Benaming : MatrnuteC

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Secertaris Van De Venlaan 13

2350 Vosselaar

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 25 maart 2011, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte;. Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter: De heer VAN DE MIEROP Kurt Jozef Anna, ongehuwd, geboren te Turnhout op 29 april 1977, wonende te 2350 Vosselaar, Secretaris Van De Venlaan 13.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ii Naam: "Marnutec".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé-personen;, en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen,; bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verfenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande; de diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire;; benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

-Beleggingen en beheer van vermogens, onder andere van onroerende goederen en rechten, roerende goederen en kapitalen, waaronder aandelen, dit alles hetzij voor eigen rekening, het voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet': beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

-Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping , samenwerking, financiële,' tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen,:; instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten;: opgericht worden, welke het maatschappelijk voorwerp ook weze.

-Het verwerven, vervreemden, beheren, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren, verhuren, doen' `., bouwen of verbouwen, het in pand geven, promotie van en makelen in onroerende goederen,' evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden. Meer specifiek projectontwikkeling (aankoop, bouw en verkoop van onroerende goederen)

-Als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren van bouwvoltooiingswerken door`: onderaannemers.

-Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen,;' ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen,' voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook: de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

-De vennootschap kan alle handets-, financiële, industriële, roerende- en onroerende verrichtingen'. doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de':

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

0 834.8/9. 68~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1

hand werken. Zij mag aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in Belgïe als in het buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2350 Vosselaar, Secretaris Van De Venlaan 13. Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (250.000,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tweehonderd vijftigste (1/250e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volstort door inbreng in geld.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandata rissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boeklaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van een januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'r

"

Voor-

behouden áan het Belgisch

Staat3blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december van het jaar tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerder wordt voor een onbepaalde duur aangesteld, de heer Kurt Van de Mierop, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Dit mandaat van zaakvoeder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan boekhoudkantoor A&T, met zetel te 2350 Vosselaar, Karel Kaerslaan 23, vertegenwoordigd door de heer Jef Van Oekelen, met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 27.08.2015 15496-0390-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16565-0559-009

Coordonnées
MARNUTEC

Adresse
VILLAPARK 20C 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande