MARTHA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARTHA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.708.429

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.01.2014, NGL 24.04.2014 14099-0122-014
28/11/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel : BLEEKHOFSTRAAT 11A/01 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 07-11-2014 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Martha' blijkt volgende beslissing:

De Algemene Vergadering ontslaat als zaakvoerder Mevrouw Tine Beckx, F.Caosemansstraat 16, 2600 Antwerpen.. Het ontslag gaat onmiddellijk in.Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Gedaan te Antwerpen 07-11-2014

Jo Stevens

Zaakvoerder

~ 4 i bet" , aa Be Stal 111111111n 111 1161111 11n

~ L.

Ondernemingsnr : 0891708429

Benaming

(voluit) : MARTHA (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Rechtbank van koophandel Antwerpen

19 110V. 20t41

afdeling Antwerpen

Griffis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.03.2013, NGL 23.05.2013 13129-0135-014
21/12/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/10/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Fkchi'bWriic van Koepitarulel feAntllrerpen, op

Griffie I I fin 2612

*12173820*

Ondernemingsar : 0891.708.429

Benaming

(voluit) : MARTHA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 BERCHEM, Frederik de Merodestraat 5.

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging doel - zetelverplaatsing - wijziging artikel 10 - volmacht

Het blijkt uit een akte verleden op 8 oktober 2012 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen; (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap. met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer BE 0899.286.109, BTW-nummer 899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blance-floerlaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid MARTHA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2600 Antwerpen; (Berchem), Frederik de Merodestraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0891.708.429 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0891.708.429., opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Erik Celis te Antwerpen, op 28 augustus 2007, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 6 september 2007 onder nummer 07130839 en waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd.

Toelichting door de voorzitter :

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen :

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

- Wijziging van het doel -- kennisname van het verslag van de zaakvoerders

- Zetelverplaatsing

- Wijziging artikel 10: voorkeurrecht met betrekking tot de aandelen

Volmacht rechtspersonenregister, kruispuntbank ondernemingen, belastingen, sociale zekerheid

B. Dat de honderd aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en zaakvoerders tijdig conform artikel 268 en volgende Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten :

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het voorstel om het doel van de vennootschap te wijzigen. De voorzitter doet opmerken dat voldaan werd aan de bepalingen van artikel 287 Wetboek van Vennootschappen. Een staat van actief en passief opgemaakt op drie oktober tweeduizend en twaalf wordt aan ondergetekende notaris voorgelegd. De voorzitter verklaart dat de venncotschap geen commissaris diende aan te stelen. Na voorlezing en toelichting van het verslag van de zaakvoerder beslist de vergadering het doel te wijzigen en keurt de nieuwe tekst goed zoals die verder in de nieuwe statuten zal worden opgenomen.

In artikel 3 wordt na punt i volgende tekst ingevoegd;.

"j. 01 - Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en alle financiële operaties, omvattende: ondermeer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en; verhuren, het doen bouwen of verbouwen, de promotie van en het makelen In onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de géhele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooingswerken door onderaannemers.

02 - Het uitbaten van een algemeen bouwbedrijf met inbegrip van schrijnwerkerij, timmerwerken, metsel- en betonwerken, betonrestauraties, plafonneren, cementwerken, tegels zetten, behangen, plaatsen van wand- en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

x vloerbekledingen, dakbedekkingen en dakrenovaties, waterbehandelingen, bouw- en vernieuwbouw, plaatsen en reinigen van vloeren, monumentenrestauraties, alle schilderwerken waartoe ook behoren industriële schilderwerken, kunstschilderwerken, wit- en sauswerken, plaatsen van afsluitingen, stellingbouw- en grondwerken, sanitaire installaties en -werken, electriciteitswerken en installatie van centrale verwarming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge 03 - De handel in, de in- en uitvoer evenals het vervoer en het vervaardigen of laten vervaardigen en het ontwikkelen van alle produkten, materialen, grondstoffen, werktuigen, machines en toebehoren die verband houden met de bouw- en constructienijverheid evenals de In- en uitrusting van gebouwen en binnenhuisinrichting.

04 - Het ontwerpen, opmaken en uitwerken van alle studies, plannen en projekten aangaande alle bouwactiviteiten."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering besluit met ingang vanaf heden de maatschappelijk zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2600 Berchem (Antwerpen), Frederik de Merodestraat 5 naar 2018 Antwerpen, Bleekhofstraat 11A01.

DERDE BESLISSING

De vergadering besluit artikel 10 te vervangen door volgende tekst:

Artikel 10: Voorkeurrecht

1, PROCEDURE

a) De minderheidsaandeelhouder, die één of meer aandelen wenst over te dragen aan een derde, moet eerst de andere meerderheidsaandeelhouders uitnodigen hun voorkooprecht uit te oefenen, tegen de prijs, verder bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen.

Hij richt een aangetekende brief aan elke meerderheidsaandeelhouder waarin hij mededeelt hoeveel aandelen hij wenst over te dragen, de prijs, en de identiteit van de kandidaat koper. De aandelen moeten aan de andere meerderheidsaandeelhouders bij voorrang aangeboden worden naar evenredigheid van hun aandelenbezit. Hieromtrent kan de overdragende minderheidsaandeelhouder alle nodige inlichtingen bekomen bij de Zaakvoerder, Elke meerderheidsaandeelhouder heeft maximaal twee maanden, na het verzoek tot uitoefening van het voorkooprecht, om de aandelen te kopen, onder voorbehoud van wat hierna volgt. Elke meerderheidsaandeelhouder kan;

- zijn voorkeurrecht uitoefenen en de bedoelde aandelen of een deel ervan kopen binnen voormelde termijn.

- zijn voorkeurrecht niet uitoefenen binnen voormelde termijn van twee maanden.

In dat geval loopt een tweede termijn van twee maanden. Binnen deze nieuwe termijn van twee maanden, kunnen één of meer andere meerderheidsaandeelhouders, de aandelen inkopen. Daartoe zat de minderheidsaandeelhouder, die zijn aandelen wenst over te dragen, een nieuwe aangetekende brief aan de meerderheidsaandeelhouders verzenden, binnen de week na het verstrijken van de eerste termijn van twee maanden, hen mededelend hoeveel aandelen in overdracht zij nog in tweede fase kunnen inkopen en aan welke prijs. De meerderheidsaandeelhouders beschikken over een termijn van veertien dagen, na ontvangst van die brief, om al dan niet hun voorkooprecht uit te oefenen.

Blijven er dan nog aandelen over of hebben de aandelen bij de meerderheidsaandeelhouders geen koper gevonden, dan zal tenslotte de overdragende minderheidsaandeelhouder onmiddellijk de Zaakvoerder verwittigen, die het recht heeft een derde kandidaat koper te zoeken, die de aandelen inkoopt, aan de prijs hierna vermeld, dit alles binnen de tweede termijn van twee maanden hoger bepaald.

Wordt dergelijke koper niet gevonden, dan kan de overdragende minderheidsaandeelhouder, na het verstrijken van de twee voormelde periode van twee maanden, hetzij na vier maanden, zijn aandelen overdragen aan de kandidaat koper, minimaal aan de prijs, aangeboden aan de overige meerderheidsaandeelhouders op de wijze zoals voormeld.

Indien echter geen derde gevonden wordt die als vennoot kan aanvaard worden overeenkomstig de vennootschappenwet of strengere statutaire voorwaarden, dan zullen deze aandelen dienen overgenomen te worden door de bestaande vennoten die zich tegen de voorgestelde derde-kopers verzetten.

2. PRIJS - BETALING

a) Ingeval de aandeelhouders gebruik maken van hun voorkeurrecht is de verkoopprijs van een aandeel gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van overdracht tenzij anders wordt overeengekomen, met als minimum de koopprijs door de kandidaat overnemer aangeboden, Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door een neutraal deskundige, die, op verzoek van de partijen, zal warden aangewezen door hen, of bij gebreke aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

b) De deskundige moet door de zaakvoerder van de vennootschap in de gelegenheid worden gesteld inzage te nemen van boeken en bescheiden, zelfs deze in het verleden opgesteld. De zaakvoerders zijn verplicht hem alle gewenste inlichtingen, nodig voor het vervullen van zijn opdracht, te verschaffen. De deskundige zal rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen be nvtoeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Voor de waardebepaling zal de deskundige rekening houden met de werkelijke waarde van de diverse aktiva en passiva die het vermogen van de vennootschap uitmaken. Onroerende goederen worden geschat zoals gebruikelijk is voor het successierecht, roerende goederen, vorderingen, schulden en voorzieningen worden geschat volgens goed koopmansgebruik. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer of minderwaarden die het gevolg zijn van een meerder-heids of minderheidsparticipatie.

De deskundige moet, op straffe van zonder vergoeding ontslagen te zijn van zijn functie, uiterlijk binnen de twee maanden van zijn aanstelling de uitslag van zijn schatting mededelen aan de aandeelhouders.

De kosten van de deskundige zijn lastens de koper.

c) De afkoop van de aandelen door een derde zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de maand na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaald wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Aan een medeaandeelhouder zal een periode van minimum één jaar tot maximum vijf jaar toegestaan worden om de koopsom te voldoen tenzij anders overeengekomen. De betaling zal in schijven geschieden, zoals vastgesteld in de koopovereenkomst. Op de schuldig gebleven koopprijs is een intrest van vier ten honderd beneden de wettelijke intrest verschuldigd te betalen na de verlopen periode. Na het verstrijken van de termijn(en) tot betaling kunnen de rechthebbenden de koper tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

3. SANCTIE

Bij niet naleving door de overdrager van voorgaande procedure, is deze aan de andere aandeelhouders een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd van vijftig procent van de boekwaarde van ieder onrechtmatig overgedragen aandeel, onverminderd het recht om de werkelijk geleden schade te bewijzen en op te eisen, en onverminderd de nietigheidssanctie voorzien in de vennootschappenwet op de aanvaarding van nieuwe vennoten. De forfaitaire schadevergoeding wordt hierop dan aangerekend. Deze som zal verdeeld worden tussen de overige meerderheidsaandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit.

VIERDE BESLISSING

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de commanditaire vennootschap op aandelen "L-CONDO INVEST BOEKHOUDING en fiscaliteit", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8000 Brugge, St-Jorisstraat 47 om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruispuntbank Ondernemingen, de BTW-administratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen en het verrichten van alle formaliteiten en aanvragen.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om negentien uur.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

mede neergelegd afschrift + gecoördineerde statuten

. i

" ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 18.07.2011 11311-0004-014
15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.07.2010, NGL 09.09.2010 10539-0412-008
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.08.2009, NGL 03.12.2009 09876-0225-008

Coordonnées
MARTHA

Adresse
BLEEKHOFSTRAAT 11A, BUS 01 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande