MASTORAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MASTORAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.678.063

Publication

19/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPH1 DEL

67 NOV.1014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT g f eer



Ondernemingsnr : 0824.678.063

Benaming

(voluit) : MASTORAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm. V.

Zetel : 2330 Merksplas, Moerstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV: kapitaalverhoging - doelwijziging - omzetting in BVBA

Uit een akte verleden voor notaris Christine Van Haeren, te Turnhout, op 05 november 2014, neergelegd voor de formaliteit van registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde gemelde vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing  Afschaffing nominale waarde aandelen

De vergadering besliste de tien (10) aandelen met nominale waarde om te zetten in tien (10) aandelen zonder vermelding van waarde zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd is door tien (10) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/tiende (/10de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Tweede beslissing  Kapitaalverhoging

De vergadering besliste het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeshonderd euro (17.600,00 EUR) om het te brengen van duizend euro (1.000,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), door een inbreng in geld.

De kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 EUR) werd volledig onderschreven door de bestaande aandeelhouders -- in verhouding met aandelenbezit  en volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) door;

1, de heer VERHEYEN Peter Jozef Maria, geboren te Turnhout op 08 december 1964, wonende te 2330 Merkplas, Moerstraat 16, ten belope van vijftienduizend achthonderd veertig euro (15.840,00 EUR), waarvan gestort vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 EUR);

2. de vennootschap ELEKTRO-THERM, ondernemingsnummer: 0471.698.627), met zetel te Merksplas, Moerstraat 16, ten belope van duizend zevenhonderdzestig euro (1.760,00 EUR), waarvan gestort zeshonderd twintig euro (620,00 EUR).

Er werden geen nieuwe aandelen gecreëerd, gezien er niet werd geraakt aan de verhouding van het aandelenbezit tussen de bestaande aandeelhouders.

Voormeld bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE44 0688 9032 6045 geopend op naam van de vennootschap bij Belfius Bank,

Vaststelling;

De vergadering stelde vast dat ingevolge voormelde kapitaalverhoging het kapitaal van de vennootschap gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door tien (10) aandelen, volstort ten belope van zevenduizend tweehonderd euro (7.200,00 EUR).

Derde beslissing  Voorlegging verslag zaakvoerder en staat van actief en passief

Aan de vergadering der aandeelhouders werd de staat van actief en passief alsmede het verslag van de zaakvoerder betreffende de doelwijziging (houdende eveneens de omzetting van de vennootschap, hierna vermeld), waarin de doelwijziging wordt toegelicht en gemotiveerd.

De aandeelhouders namen kennis van gemelde stukken.

Vierde beslissing Doelwijziging

De vergadering besliste vervolgens het doel te schrappen en te vervangen door volgend nieuw doel:

De vennootschap heeft als doel:

Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken aan gebouwen. Alsmede de afwerking en inrichting van gebouwen.

Restauratiewerken van gebouwen en monumenten.

Algemeen timmer en schrijnwerk. Vervaardigen en plaatsen van vensterluiken. De vervaardiging en plaatsing van trappen en leuningen. Vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, woningen, vitrines, rekken, toonbanken, kantoormeubelen, meubels voor restaurants en scholen, badkamermeubels en keukens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Plafonneer- en cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer-, en plafondbekleding. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden.

Fabricage en plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof en algemene metaalbewerking. De vervaardiging en montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw alsook met betrekking tot metalen vloeren.

De import, de export, de aankoop, de verkoop, de montage, de installatie, de herstellingen en onderhoud van alle soorten elektriciteitsinstallaties alsmede de daarvoor bestemde toestellen.

Elektriciteitswerken.

Slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels, het bouwen van niet metalen kunstwerken. Isolatiewerkzaamheden.

Waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer. Het droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer. Leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte en geluidsisolering.

De montage van serres, veranda's in hout, metaal of kunststof.

Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom. Het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerken en voor het installeren van waterverzachters.

Onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren, plaatsen van glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal.

Onderneming voor het bedekken van gebouwen, metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, steen en marmerwerken voor gebouwen.

Onderneming voor het leggen van stoepdaden en betonklinkers, aanleggen van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen, plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Leggen van kabels en diverse leidingen.

De handelsbemiddeling, import en export, groot- en kleinhandel in bouwmaterialen ijzerwaren, werktuigen en elektrisch aangedreven gereedschap, gereedschapswerktuigen, machines voor mijnbouw en bouwnijverheid. Het onderhoud en de herstelling van voomoemde machines en werktuigen, De groot en kleinhandel, import en export in verlichtingsartikelen in verf, bouwmaterialen, inclusief doe-het-zelfzaken, tuinbouwproducten en tuinbenodigdheden.

Het beheer van onroerende goederen, roerende goederen en portefeuillewaarden in België en/of in het buitenland,

Zij mag ondermeer onroerende goederen, huren, verhuren, verwerven, beheren, in erfpacht nemen, bouwen, ruilen, in leasing nemen, opschikken uitrusten en ombouwen. Arsook het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel,

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Vijfde beslissing  Kennisname en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder en de externe accountant

De vergadering ontsloeg de voorzitter van het voorlezen van voormeld verslag van de zaakvoeder, en van de aangestelde externe accountant, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2014.

Het verslag van de externe accountant besluit als volgt:

8. Besluit

De staat van activa en passiva van de Comm. V. Mastoras met zetel te Moerstraat 16, 2330 Merksplas, per 30 september 2014, op basis waarvan de omzetting wordt voorgesteld, geeft naar mijn oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

ln het raam van de voorgenomen verrichtingen verklaart ondergetekende dat;

1) De staat van actief en passief, afgesloten per 30/09/2014 geen overwaardering van het nettoactief bevat.

2) De staat van actief en passief niet meer dan drie maanden voordien mag zijn vastgesteld. De vervaldag van deze termijn van drie maanden, voorgeschreven door artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen is de datum van de algemene vergadering die beslist over de omzetting.

Dientengevolge zal dit verslag onbruikbaar worden en de inhoud ervan komen te vervallen indien de algemene vergadering die beslist over de hoger omschreven omzetting niet heeft plaatsgehad voor 31/12/2014.. Gedaan ter goeder trouw,

Te Turnhout op 04 november 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten verklaarden kennis genomen te hebben van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva, alsook het ontwerp van statutenwijziging en verklaarden uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten van toezending van deze stukken als voorschreven door artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelde de vergadering vast dat er geen opmerkingen werden geformuleerd op voormelde verslagen en keurde deze goed.

De zaakvoerder erkende door ondergetekende notaris gewezen te zijn op de werking van artikel 785, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen, waardoor hij gehouden is tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting, en het wettelijk voorschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal.

De beherende vennoot, voornoemde VERHEVEN Peter, erkende door ondergetekende notaris gewezen te zijn op de werking van artikel 786 van het Wetboek van vennootschappen, waardoor hij ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijft voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor het tijdstip van bekendmaking van deze akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

Zesde beslissing  Omzetting

De vergadering besliste de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur, de zetel en het maatschappelijk doet identiek zullen blijven aan deze van huidige vennootschap en waarvan de activa en passiva bestanddelen, hierin begrepen het kapitaal en de reserves ongewijzigd zullen blijven.

De omzetting geschied op basis van:

-artikel 774 en 775 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen;

-artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten

-de artikelen 211 §2, 212 en 214 van het Wetboek op de Inkomsten Belastingen (1992)

Zevende beslissing  Toestemming beherende vennoten

De beherende vennoot, de heer VERHEVEN Peter, verklaarde uitdrukkelijk in te stemmen met de omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Achtste beslissing  Goedkeuring nieuwe statuten

De vergadering stelde de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast.

De vergadering heeft besloten dat de neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel tevens zal gelden als de neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten. Met eenparigheid van stemmen en na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, werden de statuten

als volgt vastgelegd, dewelke hier bij uitteksel worden weergegeven:

L De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van een of meer handelsactiviteiten tot doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Haar naam luidt: "MASTGRAS"..

IL De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2330 Merksplas, Moerstraat 16.

III. De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

IV. De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft als doel:

Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltoolingswerken aan gebouwen. Alsmede de afwerking en inrichting van gebouwen.

Restauratiewerken van gebouwen en monumenten.

Algemeen timmer en schrijnwerk. Vervaardigen en plaatsen van vensterluiken. De vervaardiging en plaatsing van trappen en leuningen. Vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, woningen, vitrines, rekken, toonbanken, kantoormeubelen, meubels voor restaurants en scholen, badkamermeubels en keukens.

Plafonneer- en cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer-, en plafondbekleding, De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden,

Fabricage en plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof en algemene metaalbewerking. De vervaardiging en montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw alsook met betrekking tot metalen vloeren.

De import, de export, de aankoop, de verkoop, de montage, de installatie, de herstellingen en onderhoud van alle soorten elektriciteitsinstallaties alsmede de daarvoor bestemde toestellen.

Elektriiciiteitswerken.

Slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels, het bouwen van niet metalen kunstwerken, Isolatiewerkzaamheden.

Waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer. Het droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer, Leggen van tegelvloeren en mozaiek, warmte en geluidsisolering.

De montage van serres, veranda's in hout, metaal of kunststof.

Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom. Het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerken en voor het installeren van waterverzachters.

Onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren, plaatsen van glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal.

Onderneming voor het bedekken van gebouwen, metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, steen en marmerwerken voor gebouwen,

Onderneming voor het leggen van stoepdallen en betonklinkers, aanleggen van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen, plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Leggen van kabels en diverse leidingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De handelsbemiddeling, import en export, groot- en kleinhandel in bouwmaterialen ijzerwaren, werktuigen en elektrisch aangedreven gereedschap, gereedschapswerktuigen, machines voor mijnbouw en bouwnijverheid. Het onderhoud en de herstelling van voornoemde machines en werktuigen. De groot en kleinhandel, import en export in verlichtingsartikelen in verf, bouwmaterialen, inclusief doe-het-zelfzaken, tuinbouwproducten en tuinbenodigdheden.

Het beheer van onroerende goederen, roerende goederen en portefeuillewaarden in België en/of in het buitenland.

Zij mag ondermeer onroerende goederen, huren, verhuren, verwerven, beheren, in erfpacht nemen, bouwen, ruilen, in leasing nemen, opschikken uitrusten en ombouwen. Alsook het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

V. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door tien (10) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/tiende (1/10de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VI. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet vennoten. De duur van hun opdracht is onbeperkt. De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder(s) aan. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen,

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken, Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten. Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

De zaakvoerders kunnen bijzondere gevolmachtigden aanstellen, Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De bijzondere gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

VII. De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd op de eerste maandag van de maand juni om 10.00 uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur, Zij wordt gehouden in de zetel der vennootschap of in een in de oproeping aan te duiden plaats. De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s).

Vlil. Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

IX. Het batig saldo aangegeven door de jaarlijkse resultatenrekening na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst, Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorbehouden tot de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze afhouding zal niet meer worden vereist zo het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, doch moet steeds tot dit bedrag hernomen worden, indien om één of andere reden de reserves worden aangetast. Het saldo van de winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), De vennootschap kan geen lening aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin kan zij warrants uitgeven.

Negende beslissing  Benoeming zaakvoerder

De vergadering besliste dat de heer VERHEVEN Peter Jozef Maria, voornoemd, zijn mandaat zal voortzetten als (niet-statutaire) zaakvoerder.

De heer VERHEVEN, voornoemd, verklaarde  voor zover nodig  zijn opdracht te aanvaarden en bevestigde op vraag van de notaris niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

r.

+4.-- j 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de

zaakvoerder onbezoldigd,

Tiende beslissing  Machtiging zaakvoerders

De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christine Van Haeren





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- bijzonder verslag zaakvoerder

- staat van actief en passief

- verslag extern accountant

,.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.08.2015 15564-0238-008
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 11.07.2016 16313-0501-008

Coordonnées
MASTORAS

Adresse
STEENWEG OP TURNHOUT 152 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande