MATTHEW & SON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATTHEW & SON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.812.357

Publication

16/01/2015
ÿþ ldod Wom n.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*1500 40*

IIIIIIII

Ondernemingsnr : 0503.8'12.357 Benaming

(voluit) : MATTHEW & SON

(verkort) :

RechtbanK van tontkr.

Antwerpen

0 6 JAN, 2015

afdeling Antwerpen

--" --Gf Ittle

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2140 Antwerpen-Borgerhout, Helmstraat 109 bus 401

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 18 november 2014, geregistreerd op het 15te registratiekantoor van Antwerpen 2 op 21 november 2014, bladen 2 verzendingen 0, register 5 boek 15 blad 24 vak 13. Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00) De ontvanger bij delegatie (getekend) J. Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MATTHEW & SON" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Kapitaalverhoging:

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met negentigduizend euro (¬ 90.000,00) om het te brengen van zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 37.500,00) op honderdzevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 127.500,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.De inbrengers, te weten: de heer VANHAEREN Henri Maria Karel, bedrijfsleider, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Joos Robijnslei 80, de heer VAN DER STIGHELEN Guillaume Albert Henriette Jan, bedrijfsleider, wonende te 2900 Schoten, Henri Dunantlaan 48 en de heer BEDDELEEM Matthew, zaakvoerder, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Helmstraat 109 bus 401, verklaren allen à rato van hun respectievelijke aandeelverhouding in te tekenen op voormelde kapitaalverhoging en onderschrijven voormelde Kapitaalverhoging volledig. Alle leden van de vergadering, aanwezig en/of vertegenwoordigd als gemeld, erkennen dat voormelde kapitaalverhoging, waarop aldus werd ingeschreven, volledig is volstort voor een globale som van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) door middel van een storting in geld, die de inbrengers gedaan hebben op een bijzonder rekeningnummer BE50 3631 4049 2618 op naam van de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen bij ING België.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde inbreng werd verhoogd tot in totaal honderdzevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 127.500,00), verdeeld over driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, Bijgevolg is de kapitaalverhoging verwezenlijkt.

2) Statutenwijziging:

De vergadering besluit om de tekst van de statuten aan te passen aan hoger vermelde besluiten als volgt: -Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de ven-inootschap bedraagt honderd zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 127,500,00), en wordt vertegenwoordigd door driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 375."

3) Machten:

Wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld, teneinde bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de doorhaling ervan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA" met zetel te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Henri Vanhaeren, voornoemd en/of mevrouw Peggy De Vrij, woonachtig Voetbalstraat 8 te 2275 Lille, en/of mevrouw Kathleen Mostmans, wonende te 2960 Brecht, Vlierbeslaan 26.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 18 november 2014 -gecoördineerde versie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/02/2013
ÿþt

{Luik B Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudc aan het Belgisc'

Staatsbh

Neergelegd ter griffie vcn do Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 5 FEB 2013

Griffie

11111

Ondernem ingsn r: 503 e,(2 2

Benaming :

(voluit) : MATTHEW & SON

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Helmstraat 109 bus 401 te 2140 Antwerpen-Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 29 januari 2013, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MATTHEW & SON" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1. De heer VANHAEREN Henri Maria Karel, bedrijfsleider, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Joos Robijnslel 80,

2. De heer VAN DER STIGHELEN Guillaume Albert Henriette Jan, bedrijfsleider, wonende te 2900 Schoten, Henri Dunantlaan 48.

3. De heer BEDDELEEM Matthew, zaakvoerder, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Helmstraat 109 bus 401.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "MATTHEW & SON".

3) Zetel: gevestigd te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Helmstraat 109 bus 401.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland;

a)De activiteiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

b)Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken

c)Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhcuden van alle terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken.

d)Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuursopdrachten- en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

e)Het bemiddelen als tussenpersoon in-de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking

f)Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

g)De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen ln andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het bare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend vijfhonderd euro (37.500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 375 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen in op alle aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope van één/derde per aandeel, zodat zij elk respectievelijk nog hierna gemelde bedragen dienen te volstorten:

-De heer VANHAEREN Henri heeft ingetekend op 125 aandelen waarop aldus nog 8.333,33 euro te volstorten blijft.

-De heer VAN DER STIGHELEN Guillaume heeft ingetekend op 125 aandelen waarop aldus nog 8.333,33 euro te volstorten blijft.

-De heer BEDDELEEM Matthew heeft ingetekend op 125 aandelen waarop aldus nog 8.333,33 euro te volstorten blijft.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer 363-4157771-19 bij ING België.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of ais college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de laatste dinsdag van de maand oktober om achttien (18.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerder Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Matthew Beddeleem, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 juni 2014, De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste dinsdag van de maand oktober tweeduizend veertien.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en meer in het bijzonder de overname van de vennootschap Famglas ondertekend door voornoemde heer Matthew Beddeleem op 24 januari 2013.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op

de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Machten: Wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld, teneinde bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen en bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor

de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de doorhaling ervan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA" niet zetel te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Henri Vanhaeren, woonachtig ït. Delbekestraat 373 te

k t ~

Voors - ,,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

2980 Zoersel enlof mevrouw Peggy De Vrij, woonachtig Voetbalstraat 8 te 2275 Lille, en/of mevrouw Kathieen

Mostmans, woonachtig Van den Bogaertlei 2 A te 2920 Kalmthout.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Morteimans

notaris







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 29 januari 2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.10.2015, NGL 21.12.2015 15700-0216-013

Coordonnées
MATTHEW & SON

Adresse
HELMSTRAAT 109, BUS 401 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande