MATTHYS INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : MATTHYS INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 546.940.537

Publication

10/03/2014
ÿþRechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Schommen 16 - 2820 BONHEIDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 24 februari 2014, geregistreerd te Mechelen, 1 ° kantoor der registratie dd. 27 februari 2014, boek 61161, blad 91, vak 04, zes bladen, geen verzendingen - ontvangen 50,00 euro (vijftig euro). De Ontvanger (get.)

Rechtsvorm, naam

Artikel 1

Da vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap (Comm.V). Zij handelt onder de naam `MATITIYS INVEST'

Omzetting van de vennootschap naar een andere rechtsvorm is slechts mogelijk door een besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met naleving van de bijzondere vorm en meerderheidsvereisten voorgeschreven door de artikels 776 en 781 van de Vennootschapswet waarbij aile gecommanditeerde vennoten met eenparigheid de omzetting goedkeuren. Daarenboven Is het unaniem akkoord van alle vennoten vereist Indien de vennootschap niet langer dan twee jaar bestaat of Indien de beperkte aansprakelijkheid van de stilte vennoten in de nieuwe rechtsvorm wordt opgeheven.

De beherende vennoot Is de heer MATTHYS Lieven, wonende te Schommen 16, 2820 Bonheiden. Hij Is hoofdelijk en onbeperkt gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap.

De andere vennoten zijn stille vennoten. Zij zijn enkel gehouden tot beloop van hun Inbreng.

Zetel

Artikel 2

De vennootschap is gevestigd te Schommen 16 te 2820 Bonheiden. De zetel van de vennootschap kan naar elke andere plaats In België worden overgebracht bij eenparig besluit van de beherende vennoten en na goedkeuring ln de algemene vergadering beraadslagend ais voor een statutenwijziging. Elke verplaatsing dient te worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Doel

Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doei:

Het aan- en verkopen en verhuren van onroerend goed, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht. Gemelde opsomming Is enkel exemplatief en niet limitatief. Dit alles ais hoofdaannemer, dan wel ais onderaannemer, makelaar, " bemiddelaar, agent, comrnlsslonarls, concessionaris of depositaris.

Op da laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

2 7 -02- 2014

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANpe MECHELEN

III1IIuIni5906ui11a

*190

u°awau it.1 .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va d

Ondernerningsnr : 5x6. g f Q 5-3 9-

Benaming

(voluit) : (verkort)

MATTHYS INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, boekhouding, management, bedrijfsorganisatie en informatica. Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden. Verlenen van diensten met betrekking tot opleiding en vorming In de ruimste zin van het woord. Het verstrekken van bedrijfsadviezen in de ruimste zin van het woord. Het verwerven van participaties in ondernemingen met activiteiten in de meest ruime zin van het woord

Algemene bouwonderneming. Schilderwerken. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. Glaszetten. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Plaatsen van behang, binnenhuls decoratie. Metaalschrijnwerk. Schrijnwerk van hout of van kunststof. Stukadoorswerk. Overige bouwinstallatie. Overig loodgieterwerk. installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie. isolatiewerkzaamheden. Elektrische installatie. Dakbedekking en bouw van dakconstructies. Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden. Optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen. Bouwen van Individuele huizen. Slopen van gebouwen. Stukadoorswerk. Algemene Elektriclteltswerken. Renovatie en opkuis van gebouwen. Volledige binnenhuisinrichting, dit alles In de meest ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde waarnemen evenals elke directie- of controtefunctie In ondernemingen en vennootschappen. De vennootschap Is gerechtigd alle Industriële-, handels-, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen. Zij mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. Inclusief eigen handelszaak

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel In België als in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht. De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting of om het even welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, aanvullend of aanverwant doel nastreven...

Duur

Artikel 4 :

De vennootschap heeft een onbepaalde duur. Aan de duur van de vennootschap kan op elk ogenblik een einde gesteld worden, waardoor de vennootschap ontbonden wordt bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften opgelegd aan een statutenwijziging en mits eenparig akkoord van de zaakvoerders.

Stille vennoten hebben een engagement van 24 maanden dat stilzwijgend wordt verlengd indien geen verzoek tot overname aandelen 3 maand voor verstrijken periode,

indien het vermogen van de vennootschap gedaald is beneden één vierde van het kapitaal, kan een speciaal daartoe bijeengeroepen buitengewone algemene vergadering besluiten tot ontbinding van de vennootschap als het voorstel goedgekeurd wordt door één vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Kapitaal

Artikel 5 :

Het vennootschappelijk kapitaal bedraagt 150.000 EUR verdeeld In 1.500 (duizend vijf honderd) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng

Artikelti :

Het kapitaal Is samengesteld als volgt :

- De heer MATTHYS Lieven, wonende te Schommen 16, 2820 Bonheiden, verklaart inbreng te doen in geld van 149.000,00 EUR, waarvoor hem 1.480 aandelen toegekend worden, elk volledig volstort.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De huer MATTHYS Sam, wonende te Boerenkrijglaai 5, 2820 Bonheiden, verklaart inbreng 'doen In geld van 1.000,00 EUR, waarvoor hem 10 aandelen toegekend worden, elk volledig voistort.

Overdracht van aandelen

Artikel 7

Geen vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap geheel of ten date overdragen, noch aan derden, noch aan medevennoten, dan met het uitdrukkelijk, geschreven akkoord van aile vennoten en zaakvoerders. Indien de overdracht wordt toegestaan, zal hij moeten geschieden overeenkomstig artikel 1890 van het Burgerlijk Wetboek.

Bestuur

Artikel 8 :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten, die de titel voeren van zaakvoerders.

Wordt tot zaakvoerder benoemd: De heer MATTHYS Lieven.

Maatschappelijke geschriften

Artikel 11 :

Op 31 maart van ieder jaar worden de maatschappelijke geschriften gesloten en maken de zaakvoerders de Inventaris en de jaarrekening op. Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden en eindigt op 31 maart 2015. .

Jaarvergadering

Artikei 12 :

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van september om 19u00 van ieder jaar en voor de eerste maal in 2015 en in geval dit een wettelijke feestdag is, de eerst volgende werkdag op de maatschappelijke zetel.

Volmacht

Artikel 18 :

De comparanten verlenen bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot Indeplaatsstelling, aan 1) de Heer Nick WALRAEVENS, wonende te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat, nummer 170, ofwel 2) Mevrouw Lut DEGRANDE, wonende te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat, nummer 170, ofwel 3) mevrouw Van Doren Martine, wonende te Winkelstraat 67, 2890 St-Amands, en dit voor zoveel ais nodig om namens en voor " rekening van de" nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar :

keuze, aile nocdzakeltjke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte vande "

Krufspuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de activatie van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij aile Federale Overheidsdiensten, tevens ailes te doen voor het aanvragen en bekomen van aile nodige vergunningen en erkenningen

Gedaan te Bonheiden op de maatschappelijke zetel en op datum ais ten hoofde vermeld. Na de gedane voorlezing hebben alle verschijners ondertekend

Na de gedane voorlezing hebben alle verschijners ondertekend.

Tegelijk hierbij neergelegd de volledige oprichtingsakte.

MATTHYS Lieven

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ` Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam an handtekening

Coordonnées
MATTHYS INVEST

Adresse
SCHOMMEN 16 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande