MAX MARKET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAX MARKET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.614.213

Publication

31/05/2013
ÿþs-.-_-- --~ - -

I~lfj'Î' f~ Iln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



N EERGELEG D

" ------~.

2 2 -05y 2013

GF-I~llti~d'IL: ('~Er~¬ -1 r ~;.l~,i°Ji~ vE.n ~t y IS~i-lb,rorPzflvf?, A6!zr'^;-Jci Mid

ib Ii111i11iii1~w liai

Ondernemingsar 634 ~.,.1k

Benaming Max Market

Voluit Verkort :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belgradestraat 78, 2800 Mechelen

Zetel :

Voorwerp akte :



Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, dee{gemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op zeventien mei tweeduizend dertien, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt: Rechtsvorm  Naam -:besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Max Market Zetel -: 2800 Mechelen, Belgradestraat 78

Duur -: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichters : 1. de heer NAZARI Meisam, geboren te Dashtestan (Iran) op negenentwintig juni negentienhonderd vijfentachtig, echtgenoot van nagenoemde Mahnaz Jani Jafarabad, wonende te 2800 Mechelen, Belgradestraat 78.

2, mevrouw JANI JAFARABAD Mahnaz; geboren te Shiraz (Iran) op elf februari negentienhonderd tweeëntachtig, echtgenote van voornoemde Nazari Meisam, wonende te 2800 Mechelen, Belgradestraat 78.

3. mevrouw DEHBOZORGI Ezzat, geboren te Abadan (Iran) op veertien januari negentienhonderd tweeënzestig, echtgenote van nagenoemde heer Nazari Nader, wonende te 2800 Mechelen, Belgradestraat 78.

4. de heer NAZARI Nader, geboren te Abadan (Iran) op vijftien oktober negentienhonderd eenenzestig, echtgenoot van voornoemde mevrouw DEHBOZORGI Ezzat, wonende te 2800 Mechelen, Belgradestraat 78.

Identiteit der vennoten die hun inbreng nog niet hebben volstort en de bedragen van de nog niet volstorte inbreng - NAZARI Meisam, voormeld: drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), JANI JAFARABAD Mahnaz, voormeld: drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), DEHBOZORGI Ezzat, voormeld: drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR), NAZARI Nader, voormeld: drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Centea te Antwerpen, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Max Market in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 14 mei 2013 dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wet.

Begin en einde boeklaar - van 1 januari tot 31 december. De oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op 31 december 2014.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van aile vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

Zaakvoerders -- Vertegenwoordigingsmacht - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur: de heer NAZARI Meisam, voornoemd en mevrouw DEHBOZORGI Ezzat, voornoemd. Het mandaat is bezoldigd.

Doel - De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en in zover de vennootschap over de vereiste machtigingen of vergunningen beschikt:

de handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen;

de kleinhande in diepgevroren voedingsmiddelen (inclusief roomijs) in winkels of thuisbezorgd; de kleinhande in algemene voedingsmiddelen;

de kleinhande in verse groenten (inclusief aardappelen) en fruit;

de kleinhande in brood, banketbakkerswerk en suikerwerk;

de kleinhande in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging; de kleinhande in tabaksproducten;

de kleinhande in zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan; de kieinhande in fruit- en groenteconserven;

de kleinhande in reukwerk en cosmetica;

de kleinhande in toiletartikelen;

de kleïnhande In boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften; de klein hande in vaste brandstoffen zoals steenkool, brandhout, houtskool, enz.; de kleinhande in reinigingsproducten;

de kleinhande in spelen en speelgoed;

de kleinhande in drogisterijartikelen en onderhoudsproducten;

de kleinhande in bloemen (inclusief snijbloemen) en planten;

de kleinhande in postzegels en munten;

de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die al dan niet ter plaatse verbruikt worden en, ln het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden ln snelbuffetten zoals snaokbars, sandwichbars en hamburgertenten;

de detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen;

kleinhandel in artikelen, andere dan voedingsmiddelen, n.e.g, de kleinhandel in artikelen, andere dan voedingswaren, n.e.g meer bepaald: telefoonkaarten;

activiteiten van wasserettes en wassalons ten behoeve van particulieren;

depothouders voor de behandeling van was en de reiniging van kleding

superettes; lotto en aanverwanten;

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar zaakvoerders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.,

De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

Plaats, dao en uur iaarvergaderinq - de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in juni 2015. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitcefeninq stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping

van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen, alsook te tekenen voor ontvangst van al dan niet

aangetekende stukken bij De Post, de Lucien Ceulemans, Accountant en belastingconsulent

1.A.B., wonende te 2610 Wilrijk, Eglantierlaan 91, met recht van indeplaatsstelling.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

17/02/2015
ÿþ mod 11.1



{t i l.< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ii111uiihWUM~i~iim~iiw~in

*150 6219*

Ondernemingsnr : 0534.614.213

Benaming (voluit) : Max Market

0 2 ..02- 215

'<OU '~-+.DEL







(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Belgradestraat 78

2800 Mechelen

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL - COORDINATIE STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER - VOLMACHT

Uitgifte uitgereikt zonder vermelding registratierelaas: uitgifte aangeboden ter registratie op

15 januari 2015 en tot op heden geen registratierelaas ontvangen.

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAX MARKET,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer

0534.614.213, titularis van het BTW-nummer BE-534.614.213 en met zetel te 2800

Mechelen, Belgradestraat 78, verleden voor Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-

in-'t-Goor op 15 januari 2015, ter registratie aangeboden, dat :

EERSTE BESLUIT

Na voorafgaande kennisname van het desbetreffende verslag van de zaakvoerders de dato

3 december 2014 met staat van activa en passiva afgesloten per 30 november 2014, wordt

het doel van de vennootschap uitgebreid zodat artikel 3 der statuten wordt gewijzigd en

voortaan luidt als volgt:

"Artikel 3  Doel  De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in

eigen naam en voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en in zover de

vennootschap over de vereiste machtigingen of vergunningen beschikt:

de handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen;

de kleinhandel in diepgevroren voedingsmiddelen (inclusief roomijs) in winkels of

thuisbezorgd;

de kleinhandel in algemene voedingsmiddelen;

de kleinhandel in verse groenten (inclusief aardappelen) en fruit;

de kleinhandel in brood, banketbakkerswerk en suikerwerk;

de kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging;

de kleinhandel in tabaksproducten;

de kleinhandel in zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan;

de kleinhandel in fruit- en groenteconserven;

de kleinhandel In reukwerk en cosmetica;

de kleinhandel in toiletartikelen;

de kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften;

de kleinhandel in vaste brandstoffen zoals steenkool, brandhout, houtskool, enz.;

de kleinhandel in reinigingsproducten;

de kleinhandel in spellen en speelgoed;

de kleinhandel in drogisterjartikelen en onderhoudsproducten;

de kleinhandel in bloemen (inclusief snijbloemen) en planten;

de kleinhandel in postzegels en munten;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

L Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e

"

de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die al dan niet ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgertenten; de detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen;

kleinhandel in artikelen, andere dan voedingsmiddelen, n.e.g. de kleinhandel in artikelen, andere dan voedingswaren, n.e.g meer bepaald: telefoonkaarten;

activiteiten van wasserettes en wassalons ten behoeve van particulieren;

depothouders voor de behandeling van was en de reiniging van kleding

superettes; lotto en aanverwanten;

handelsbemiddeling in vloeibare motorbrandstoffen;

groot- en kleinhandel in vloeibare- en gasvormige brandstoffen;

detailhandel in motorbrandstoffen in gespecialiseerde winkels;

onderhouds- en reinigingsproducten voor motorvoertuigen en autobenodigdheden.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden. De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar zaakvoerders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.,

De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verleent ondergetekende notaris Bracke volmacht om de gecoördineerde tekst der statuten op te stellen naar aanleiding van onderhavig proces-verbaal en een exemplaar ervan neer te 'eggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. DERDE BERSLUIT

De vergadering beslist als nieuwe bijkomende zaakvoerder te benoemen: mevrouw JAN1 JAFARABAD Mahnaz, wonende te 2800 Mechelen, Belgradestraat 78. Haar mandaat zal ingaan op heden en heeft een onbepaalde duur. Haar mandaat is bezoldigd. Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden.

VIERDE BESLUIT

Bij deze wordt aan de beer Lucien Henri Charles CEULEMANS, wonende te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 16 een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondememingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden als voor het heden.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A

~

"

Voor-

behouden mn het Belgisch

Staatsblad

mol 11.1

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2015
ÿþ Modworo n.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1101111.931111111111111

l.i 4_.- ,

Ondernerningsnr : 0534.614.213

Benaming

(voluit) : Max Market

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Belgradestraat 78 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel en ontslag zaakvoerder

Er blijkt uit een verslag van de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2015 dat vanaf die

datum

1. de maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar Boerenkrijgstraat 137 bus 002 te 2800 Mechelen.

2, het ontslag van mevrouw Ezzat Dehbozorgi, wonende te 2800 Mechelen, Belgradestraat 78, ais zaakvoerder wordt aanvaard, Zij krijgt décharge voor haar uitgeoefende mandaat,

Mahnaz JANI JAFARABAD

Zaakvoerder

~~~~

~~ r7.

11 -06- 2015

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0521-007

Coordonnées
MAX MARKET

Adresse
BOERENKRIJGSTRAAT 137, BUS 002 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande