MAXIMERI

Société en commandite simple


Dénomination : MAXIMERI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.924.789

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.08.2014, NGL 24.09.2014 14600-0368-007
06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 26.10.2013 13650-0163-007
13/09/2011
ÿþ Moá 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tiosirgderf ter gree vu de Recûtbat Koophand to Afgelerptn, op

0 I SEP. 2011

Griffie

1111111I1 11111111

*11138158*

1

bi

E St

1

Ondernemingsnr: D',3$, 92,4, -8'

Benaming

(voluit): MAxIFWER1

Rechtsvorm : arr.. . V

Zetel : 2600 Berchem, Resedastraat 8

Onderwerp akte : Oprichting

In het jaar tweeduizendenelf, op 1 september, oprichting van een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap "MAXIMERI"

Verschijning van de partijen

De heer NEELS Frank Antoine Cesar, geboren te Wilrijk op 19 maart 1946, hoofdelijk aansprakelijk vennoot, wonende te B- 2600 Antwerpen, Resedastraat 8

De heer NEELS Marc Francis Jean, geboren te Antwerpen op 2 januari 1956, wonende te B- 2930 Brasschaat, Verhoevenlei 83

De comparanten verklaren en erkennen dat een vermogen van tweeduizend ê ( 2.000 E) ingebracht is en volstort.

De heer Neels Frank, comparant sub 1, voor een bedrag van 1.999 E, waarvoor hij een participatie in het vermogen in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij, duizendnegenhondernegenennegentig / tweeduizendste van het vermogen van de vennootschap.

De heer Neels Marc, comparant sub 2, voor een bedrag van 1 E, waarvoor hij een participatie in het vermogen tot zijn inbreng bekomt, hetzij, één / tweeduizenste van het vermogen van de vennootschap.

De heer Neels Frank, comparant sub I, neemt deel aan de oprichting als beherend vennoot, zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap.

De heer Neels Marc, comparant sub 2, neemt deel aan de vennootschap als stille vennoot voor de duur van de vennootschap.

De comparanten stellen de statuten van de opgerichte vennootschap als volgt :

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de naam "MAXIMERI"

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf I september tweeduizendenelf. ( 2011 )

De vennootschap is gevestigd te 2600 Berchem, met als eerste adres Resedastraat 8. De zetel kan met goedvinden van de zaakvoerder verplaatst worden in België.

De vennootschap heeft tot doel, zonder dat deze opsomming beperkend is:

Bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

-het verstrekken van alle mogelijke advies, coaching en consulting in het algemeen en specifiek op het vlak van bouwgebonden en bouwgerelateerde projecten, industrieel, residentieel en utilitair

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

-het uitvoeren van alle aspecten van projectmanagement, projectontwikkeling en projectcoördinatie

,het uitwerken van budgetten, termijnen, haalbaarheidsstudies, technische studies, commerciële coördinatie, presentaties en marketingonderzoeken

-het opmaken van plannen, beschrijvingen en meetstaten voor bouwprojecten

-het creëren van een omgeving voor debat, netwerken en het uitwisselen van ideeën

-het doen van onderzoek naar methoden, innovaties en " best practices "

-het creëren van mogelijkheden voor het verspreiden en implementeren van de uitwerkingen van het gedane onderzoek om de bouwontwerp en -constructie bedrijfstak en haar klanten in staat te stellen hiervan baat te hebben

De vennootschap kan verder aile commerciële, financiële, industriële, burgerlijke en roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag belangen nemen door middel van associatie, inbreng, onderschrijving, deelneming, versmelting, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Het vermogen van de firma bedraagt 2.000 £ ( tweeduizend )

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden, dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van tenminste twee/derde meerderheid van de stille vennoten.

Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten die gedurende een termijn van ten minste één maand van een verkooprecht genieten (hetzelfde geldt bij overgang door overlijden ). Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in rechte lijn. In andere gevallen is het éénparig goedvinden vereist van de beherende vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang gebeurt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij in gebreke van overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten tot statutaire zaakvoerder aangesteld. Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet aangesteld worden tot zaakvoerder.

Het ontslag om welke reden dan ook van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het ontslag, dan wordt de vennootschap verder gezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerders. Betreft het ontslag de enige zaakvoerder dan wordt die van rechtswege opgevolgd door de in statuten aangewezen opvolgend zaakvoerder, zoals hierna bepaald.

Tot statutaire zaakvoerder wordt aangesteld de heer Frank A. Neels, geboren te Wilrijk op negentien maart negentienhonderdzesenveertig, thans wonende te B- 2600 Berchem, Resedastraat 8. Bij ontslag, faillissement, onbekwaamverklaring, verlies van hoedanigheid van vennoot of overlijden van de statutaire zaakvoerder zal deze rechtsreeks worden opgevolgd door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

heer Marc Neels, geboren te 13- 2000 Antwerpen op twee januari

negentienhonderdzesenvijftig, thans wonende te B- 2930 Brasschaat, Verhoevenlei 83.

Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een verklaring van de bevoegde organen in het vennootschapsdossier. Bij ontstentenis van enige zaakvoerder of opvolgend zaakvoerder kan op verzoek van elke betrokkene de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, een voorlopig bewindvoerder aanstellen voor dringende zaken van louter beheer. Deze laatste moet binnen de vijftien dagen na zijn aanstelling een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, die beslist of hetzij een nieuwe stille vennoot zal optreden als zaakvoerder, hetzij de vennootschap wordt omgezet in een andere vennootschapsvorm indien geen van de stille vennoten de opdracht tot zaakvoerder wil uitoefenen.

Indien er slechts één zaakvoerder is, dan neemt hij vrij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er meerdere

zaakvoerders, dan dienen zij unaniem akkoord te zijn om te besluiten.

De zaakvoerders zijn tegenover derden onbeperkt aansprakelijk voor alle handelingen van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zijn zij hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk ten aanzien van derden voor alle handelingen van de vennootschap. Deze aansprakelijkheid kan niet conventioneel worden beperkt.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zij voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Binnen de perken van het vennootschapscontact, dit wil zeggen voor zover zijn handelingen stroken met de doelomschrijving, vervult hij zijn opdracht en bepaalt hij het beleid van de vennootschap zonder dat de algemene vergadering hem ter zake richtlijnen kan opleggen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of verweerder. Zijn er meerdere zaakvoerders aangesteld, dan wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door alle zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

De zaakvoerders kunnen, mits eenparig akkoord van de beherende vennoten, de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meerdere personen die beherende vennoten moeten zijn en individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, namelijk wegens hun mindere belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onmiddellijke beslissing te nemen, het optreden van de zaakvoerders niet vereisen of wenselijk maken.

Hun aanstelling en beëindiging van hun opdracht worden openbaar gemaakt door neerleggen in het vennootschapsdossier van een afschrift van de notulen betreffende hun aanstelling of beëindiging van hun opdracht.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Ook de stille vennoten kunnen als bijzondere gevolmachtigden namens de vennootschap optreden.

Een vergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeen geroepen, in de vijfde maand na het einde van het boekjaar. Altijd kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergadering van de vennoten wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping gebeurt bij gewone brief, toegezonden minstens acht dagen voor de vergadering.

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van :

o De vaststelling van de jaarrekening

BÜlagen_bij hc.tiSelgichStaatsblad-13LQ9/2Q11-..Annexe.s duMctaite_ur belge

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

o De bestemming van de resultaten

o De wijziging van de statuten

o De benoeming en ontslag van de zaakvoerders, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hete en het verlenen van kwijting Elke beherende vennoot heeft recht op een stem in verhouding tot zijn participatie. ln de vergadering van de vennoten worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten evenwel, is een éénparig besluit van de beherende vennoten en een meerderheid van de stille vennoten vereist. Van elke vergadering worden de notulen opgemaakt.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober 201 1 en eindigt op 3 I maart 2013. Alle andere boekjaren lopen van I april tot 31 maart van het daaropvolgende jaar. Aan het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, en ook de jaarrekening.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de invereffeningsstelling gedaan door één of meervereffenaars. ls geen vereffenaar aangesteld dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De in functie treding van de vereffenaar en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad.

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 181, 182 en 183 van de vennootschapswet, tenzij de algemenen vergadering anders besluit.

Alle beherende vennoten waarvan de woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Het eerste boekjaar loopt van 1 september 2011 tot 31 maart 2013. Alle handelingen verricht vanaf 1 september 2011 voor de vennootschap in oprichting vallen ten haren laste. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

De heer Frank A. Neels De heer Marc Neels -c::A. Utz et

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAXIMERI

Adresse
RESEDASTRAAT 8 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande