MAXIMILIAN TIMBER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAXIMILIAN TIMBER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.653.855

Publication

05/05/2014 : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING
VEREFFENING

Uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 21 maart 2014, geregistreerd te Kruishoutem op 28 maart 2014, boek 477, blad 64, vak 03, ontvangen vijftig euro (€ 50,00), getekend Kathleen Bossuyt, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste apendaount/beslissina

De voorzitter zet uiteen dat volgende stukken en verslagen voorgeschreven door artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, werden opgemaakt, te weten:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tôt ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht. - staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013 en per 20 maart 2014. - verslag de dato 14 maart 2014 over voormelde staat van activa en passiva opgesteld door Bert De Clercq, bedrijfsrevisor van het kantoor BVBA J. Vande fvloortel en Co, Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 9700

Oudenaarde, Stationsstraat 27.

De vergadering stelt vast dat het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor letterlijk luidt als volgt:

" VI. Besluit

In het kader van de procédure tôt ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA MAXIMILIAN TIMBER een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 4.053,60 euro en een netto-passief van -4.229,15 euro.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013 van de vennootschap MAXIMILIAN TIMBER BVBA , met maatschappelijk zetel te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 138 1ev, nagezfen met het oog op de vrijwillige ontbinding.

De waarderingsregels werden gewijzigd, rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde. Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap. De voorwaarden volgens artikel 184 §5 om over te gaan tôt ontbinding en vereffening in één akte werden voldaan. Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en

juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zulien worden.

Niettemin wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale en/of sociale schulden en andere

toekomstige schulden die naar aanleiding van deze vereffening zouden ontstaan ofdie naar aanleiding van een

fiscale en/of sociale contrôle aan het licht zouden komen.

Oudenaarde, 14 maart 2014 BVBA J. Vande Moortei & Co, Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Bert De Clercq

Bedrijfsrevisor"

Tweede actendapunt/beslissing

De vergadering beslist vanaf 21 maart 2014 de vennootschap vrijwillig te ontbinden en in vereffening te steilen.

Derde aqendapunt/besHssinci De voorzitter verklaart:

- dat uit de staat van activa en passiva opgemaakt op 20 maart 2014 blijkt dat er nog een schuid openstaat ten aanzien van Michel Roelandt. Uit een parlementair antwoord van de Minister van Justifie blijkt echter dat enkel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Vo9r:

Ajqehoif-sjsn

" a�n het

Bslgiîich

Staatsblad

•FF

ES -a

£3 £3

in © in ©

•FF

OX es

:CÛ

mod 11.1

schulden worden geviseerd ten aanzien van derden en schulden aan de vennoten niet in beschouwing genomen worden, zodat de ontbinding en vereffening van voormelde vennootschap in één akte kan plaatsvinden.

- dat de vennootschap op 21 maart 2014 niet betrokken is bij enige betwisting of geschil, noch bij enige gerechtelijke procédure

- dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in elke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen wegens haar vereffening voor 21 maart 2014 werden betaald.

De vergadering verklaart zich aan te sluiten aan voormelde uiteenzetting en besluit, ingevolge het voorgaande, dat de vennootschap op 21 maart 2014 voldoet aan de voorwaarden opgenomen în artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen, waarbij de ontbinding en de sluiting in één akte mogelijk is.

Dienvolgens beslist de vergadering NIET over te gaan tôt benoeming van een vereffenaar.

Vierde agendapunt/beslissina

Beslissing tôt toebedeling van het volledige vennootschapsvermogen, niets uitgezonderd en zonder voorbehoud, van de ontbonden vennootschap aan de vennoten, în verhouding tôt hun aandeienbezit, zodat dit vennootschapsvermogen, zal toebehoren aan de heer Roelandt Michel en de heer Bout Mathieu.

De voorzitter verklaart dat er zich în het vermogen van de vennootschap geen onroerende goederen of rechten

bevinden.

Viifde agendapunt/beslissina

Bijgevolg verzoekt de vergadering, ons notaris te akteren hetgeen volgt:

- Beslissing tôt sluiting van de vereffening van de vennootschap waarbij de vennootschap definitief ophoudt te bestaan op 21 maart 2014, na afloop van onderhavige vergadering

- De vennoten treden in rechten en plichten van de ontbonden vennootschap, zonder voorbehoud

- In voile kennis van de toestand van de vennootschap en op basis van de voormelde staat van activa en passiva de dato 31 december 2013 en de dato 20 maart 2014, vaststelling ingevolge ontbinding van het ontslag van de zaakvoerder en beslissing om deze zaakvoerder complète en afzonderlijke kwijting te verlenen, zonder enlg voorbehoud of beperking voor het door hem uitgeoefende mandaat.

- De boeken en bescheiden van de vennootschap zulien gedurende de bij de wet bepaalde termijn worden neergelegd en bewaard op volgend adres: 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 138, eerste verdiep.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte vervroegde ontbinding - verslag zaakvoerder - verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden -, Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso[Q)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.07.2013, NGL 26.07.2013 13363-0360-011
20/02/2012
ÿþ PAM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

B~

~Jtk





" iaoaisss







Oudenaarde

0 7 FEB. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0841.653.855

Benaming

tvoluit. : MAXIMILIAN TIMBER

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; Colijnstraat 4, 9770 Kruishoutem

Onderwerp akte : VERPLAATSEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL 1 BENOEMING

Op de algemene vergadering van 9 januari 2012 werd het ontslag van de huidige zaakvoerder Roplast, vennootschap onder firma, aanvaard met onmiddellijke ingang.

Tevens werd beslist om met onmiddellijke ingang de heer Matthieu BOUT tot zaakvoerder te benoemen, Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Tegelijkertijd wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 9770 Kruishoutem - Colijnstraat 4 naar 2018 Antwerpen - Lange Leenstraat 138 1 eV.

Zaakvoerder

Roplast VOF,

vaste vertegenwoordiger

Michel Roelandt

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2011
ÿþ Yod 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HI 11H 11H 1I 1 111111 II ~I

*11190887"

bel

BE

Sta

Ondernerningsnr : i 3V A 6S3 5S

Benaming

(voluit) ; MAXIMILIAN TIMBER

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : Colijnstraat 4, 9770 Kruishoutem

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats te Kruishoutem, "geregistreerd 7 bladen geen verzendingen te kruishoutem op 21 november 2011, boek 473 blad 62 vak 8. Ontvangen 25 euro, de ea. Inspecteur (Get) S. De Smet" dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAXIMILIAN TIMBER", opgericht is geworden met als vennoten 1. De heer ROELANOT Michel Yves Aimé, geboren te Gent op 9 februari 1966, rijksregisternummer 660209 035 28, wonende te Colijnstraat 4, 9770 Kruishoutem en 2. de heer BOUT Matthieu Christophe Ann, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 9 juli 1987, rijksregisternummer 870709 335 10 wonende te Lange Leemstraat 138, 2018 Antwerpen.

1. De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "MAXIMELIAN TIMBER". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in afkorting "BVBA".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9770 Kruishoutem, Colijnstraat 4.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België.

3. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden af in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in hout, alle mogelijke houtsoorten en houtproducten, en alle aanverwante en nevenproducten;

tevens ira fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, meubelen, schrijnwerk, bouwmaterialen, diverse technische installaties, menigvuldige diensten en goederen.

- Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren, fabriceren, bewerken, behandelen en verwerken van voormelde goederen.

- Consultancy en dienstverlening op het vlak van algemeen management, bedrijfsvoering en beheer, tevens op het vlak van commercieel, strategisch, financieel en administratief management; technisch management, product-management, public-relations, publiciteit en marketing, informatie en communicatietechnologie (ICT); projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening;

- Consultancy en dienstverlening op het vlak van milieu- en energiebesparing, duurzaam bouwen en wonen, diverse zorg-, kwaliteits  en veiligheidssystemen, inzake diverse technische milieuaangelegenheden.

- Advies- en expertisebureau voor technische aangelegenheden; Het optreden als deskundige en expert op het vlak van energie, milieu, veiligheid, bouw, diverse technische materies.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel en het verrichten van handelsbemiddeling voor diverse artikelen, producten en diensten; het optreden als vertegenwoordiger en het opnemen van diverse agenturen; het werken op commissie voor diverse opdrachtgevers;

- Het uitbouwen van een of meerdere verkoopsorganisaties en verkoopssystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, secretariaatswerk,

- Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties.

- Diverse zakelijke dienstverlening.

- Het verwerven en beheren van een onroerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, voor zover daartoe een vergunning of inschrijving werd bekomen bij het bevoegde beroepsinstituut of andere bevoegde instanties.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

- De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

- De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

- De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek als voor de verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (18.600,-) euro vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderdtwintigste (1/120ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

6. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdtwintigste (1/120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de invordering van de fondsen op de aandelen die niet volledig volgestort werden.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn:

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen die niet volledig volgestort werden, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde volstorting van de aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning vijftien dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest gelijk aan de wetterijke rentevoet moeten betalen aan de vennootschap, vanaf de dag van de eisbaarheid tot die van de werkelijke betaling.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder vrij staan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot over te nemen of deze aandelen te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon.

7. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZESDUIZENDTWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE53 9730 4010 1753 bij Argenta, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 november 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De inbrengers verklaren de hen toegekende vergoedingen te aanvaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

9. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

10. De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

11. Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar begint op 17 november 2011 en wordt afgesloten op 31 december 2012.

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de derde donderdag van de maand juni om 11.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief, en voor de eerste maal in 2013.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag doorgaan. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen.

Iedere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen, behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, welke enige vennoot zich nooit kan laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

12. Bij het sluiten van elk boekjaar wordt er door de zorgen van de zaakvoerder een inventaris opgemaakt samen met de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Deze boekhoudkundige documenten worden ter goedkeuring aan de jaarvergadering der vennoten voorgelegd. Binnen de dertig dagen na goedkeuring zal de jaarrekening neergelegd worden door de zorg van de zaakvoerder op de wijze voorzien door de wet.

Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

13 . Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

ledere zaakvoerder, vennoot en gebeurlijk commissaris, zal geacht worden woonst te kiezen ter maatschappelijke zetel, voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft.

OVERGANGSBEPALING:

BENOEMING ZAAKVOERDER:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAXIMILIAN TIMBER", die bij éénparigheid van stemmen beslissen:

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal warden door één zaakvoerder.

b) dat als zaakvoerder wordt aangesteld:

De Vennootschap Onder Firma "ROPLAST' met zetel te 9770 Kruishoutem, Colijnstraat 4.

Ondernemingsnummer 0874.255.852.(Rechtbank Oudenaarde). BTW-nummer 0874.255.852.

Opgericht bij onderhandse akte op 23 mei 2005, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 14

juni 2005 onder nummer 05083575.

De statuten werden sindsdien niet gewijzigd.

De Vennootschap onder firma "ROPLAST", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer

ROELANOT Michel, voornoemd.

c) dat het mandaat van genoemde zaakvoerder van onbepaalde duur is.

Daarop wordt de vergadering geheven.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend) notaris Liesbeth Matthys

- Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie van de akte van oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAXIMILIAN TIMBER

Adresse
Lange Leemstraat 138,1° verdîep 2018 Antwerpen

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande