MAXNATH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAXNATH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.883.375

Publication

10/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Y





' Ondernemingsar Benaming

(voluit) : MAXNATH

(verkort)

Rechtsvoren : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 2900 Schoten, Anton Van De Veldefaan 34.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV in

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA

Er blijkt uit een akte verleden te Schoten, Anton Van De Veldefaan 34, voor notaris Marnix De Sadeleer met standplaats te Brecht op achtentwintig juni tweeduizend dertien, geregistreerd negen bladen nul verzendingen te Brasschaat, Registratie Il, op twee juli tweeduizend dertien, boek 197, blad 47 vak 12, ontvangen vijftig euro (50,00 EUR), getekend de wn eerstaanwezend inspecteur J, Rombouts, gevolgd door een verbeterende akte verleden voor notaris Marnix De Sadeleer, te Brecht op achttien november tweeduizend dertien, ter registratie. neergelegd op het bevoegde Registratiekantoor Brasschaat II.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een! naamloze vennootschap Maxnath, met zetel te 2900 Schoten, Anton Van De Veldefaan 34, volgende? beslissingen heeft genomen:

1) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Maxnath om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maxnath, met ingang van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maxnath is de voortzetting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap= Maxnath, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en' passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2013,'. waarvan de staat opgenomen werd in het verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze: datum gedaan werden door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap' Maxnath, worden verondersteld verricht te zijn voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maxnath.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de', jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maxnath.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de, waardeverminderingen en vermeerderingen. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maxnath zal de boekhouding en de boeken die door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; behoudt het ondernemingsnummer 0476.883.375.

De vijftienduizend driehonderd zestien (15.316) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal; vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de; omgezette burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Maxnath.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Maxnath omgezet in een burgerlijke' vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot; andere formaliteiten te moeten overgaan.

2) De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor Guy Parmentier, kantoor houdende te 2900 Schoten T. Van Cauwenbergshlei 12, opgemaakt op 27juni 2013, luiden als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

~LVf&`eiN""yi41 !:?" /'

~rlr7i ~ ve-YIt fjaciPÎtJank MaI! KooQheRaa le Afiiteepupy op

Griffie 2 8 NOV 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

0476.883.375

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap "MAXNATH" tot een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen en onder voorbehoud van de waardering van de beleggingen:

1,Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad,

2,Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 1.833.774,38 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad,

3,Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 maart 2013 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 1.041.800,00 EUR en dit ten belope van 791.974,38 EUR.

Schoten, 27 juni 2013.

Burgerlijke Vennootschap ovv een bvba Parmentier Guy, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, bedrijfsrevisor,"

3) Het maatschappelijk kapitaal te verminderen met één miljoen drieëntwintigduizend tweehonderd Euro (¬ 1.023.200,00) om het te brengen van één miljoen éénenveertigduizend achthonderd Euro (¬ 1.041.800,00) Euro naar achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalsvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid, van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

4) Het op deze manier vrijgekomen bedrag van één miljoen drieëntwintigduizend tweehonderd Euro (¬ 1.023.200,00) Euro voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van twee maanden ingaande op het ogenblik van de publicatie van de kapitaalsvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder de opdracht om nadien met de gezegde rekening te handelen als naar recht,

5) Verleent ontslag op hun verzoek aan de voltallige raad van bestuur:

- De heer TAHMASEB EGHBALI Ali, geboren te Teheran op elf februari negentienhonderd achtenzestig, rijksregister nummer 680211 361 72, wonende te 2900 Schoten, Anton Van De Veldelaan 34;

- Mevrouw GOEMINNE Martine Lucette Arsène, geboren te Waregem op negentien november negentienhonderd vierenzestig, rijksregister nummer 641119 272 94, wonende te 2900 Schoten, Anton Van De Veldelaan 34;

- Tandartsenpraktijk Tahmaseb BV, besloten vennootschap naar Nederlands recht, gevestigd te Nederland, Tilburg, Dokter Paul Janssenweg 143

6) Benoeming tot zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: de heer TAHMASEB EGHBAL1 Ali, voornoemd.

7) Goedkeuring van de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat deze luiden als volgt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam: "MAXNATH".

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van haar oprichting.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Anton Van De Veldelaan 34.

Het doel van de vennootschap staat in de akte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde door de tandarts-vennoot op het gebied

van de tandartsgeneeskunde, en dit rekening houdende met de medische plichtenleer.

Dit kan onder andere omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit,

de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de tandarts-vennoot;

- het scheppen van mogelijkheden om de tandarts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke tandartsgeneeskunde zal enkel door de tandarts-vennoot worden uitgeoefend en niet door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Het verstrekken van diensten en zorgen in verband met de mond- en tandheelkunde met name de algemene tandheelkunde, de implantologie, de stomatologie, de orthodontie, de parodontologie, het vervaardigen, leveren, herstellen of aanpassen van mond- en tandprothesen, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van tandheelkundige producten en instrumenten, en van alle bewerkingen die met de tandheelkunde in verband staan; kortom alle daden en beroepsprestaties te verstrekken aan het cliënteel van een tandheelkundig kabinet en dit in de meest ruime zin.

Het aan tandartsen ter beschikking stellen van de volledige materiële uitrusting en de technische, financiële en administratieve organisatie die nodig of nuttig is om hen toe te laten de tandheelkunde op een deontologische wijze uit te oefenen en zich te documenteren en bij te scholen met het oog op een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die tandartsen niet mogen afsluiten met andere tandartsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het verkopen, aankopen, invoeren en uitvoeren, stockeren, produceren, omvormen, vervoeren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle materialen, producten en systemen;

- het leveren van adviezen en tussenkomsten inzake administratieve, commerciële en financiële werkzaamheden, in de ruimste zin en alle andere activiteiten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met hoger omschreven werkzaamheden;

- het opzetten en uitwerken van projecten;

- het adviseren, exploiteren en/of uitbaten van een adviesbureau, ondernemingen in de toeristische en

recreatieve sector en hun toeleveringsbedrijven;

- het ondernemen van managementsopdrachten, en

- huren en leasen, kopen en verkopen en beheren van alle roerende en onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- het importeren en exporteren, aan- en verkopen in het groot en in het klein en het produceren van menigvuldige goederen, technische toepassingen, patenten en rechten;

- het optreden als tussenpersoon bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheekleningen, roerende en onroerende leasing;

- het uitsluitend voor eigen rekening beheren van vermogens, zo roerende als onroerende, daaronder verstaan goederen verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen evenals welkdanige onroerende transactie en verrichting, en het kopen, verkopen, beheren enzovoorts van aile roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden, uitgezonderd de activiteiten voorbehouden aan gereglementeerde beroepen;

- het deelnemen in de bedrijfsleiding van andere ondernemingen en vennootschappen; en

- het adviseren en leveren van concepten, strategieën en plannen op gebied van reorganisatie, verkoop en marketing, met mogelijke uitvoering ervan.

Verder mag de vennootschap bewerkingen doen en handelingen verrichten van burgerlijke, industriële, administratieve, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, uitbreiding of vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel, zowel in binnen- als in buitenland. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, hetzij door aankoop, inschrijving, inbreng, versmelting, geldschieting of verder onder gelijk welke vorm van handels- en financiële onderneming, voor zover deze een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enige samenwerking met het hare staat.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar (on)roerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in hypotheek stellen of in pand geven, Zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle anderen.

Deze opsomming is verklarend en niet limitatief.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door vijftienduizend driehonderd zestien (15.316) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één/vijftienduizend driehonderd zestiende per aandeel.

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dit voor onbepaalde duur de heer TAHMASEB EGHBALI Ali, geboren te Teheran op elf februari negentienhonderd achtenzestig, rijksregister nummer 680211 361 72, wonende te 2900 Schoten, Anton Van De Veldelaan 34.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, zolang de algemene vergadering hiervover niet anders beslist. Hij is

bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder. De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand augustus om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Omtrent de voorwaarden tot de toelating van de vergadering envoor de uitoefening van het stemrecht

bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening bevatten de statuten volgende bepaling: Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders beslist.

Er werd geen commissaris benoemd.

Bijzondere volmacht.

Worden aangesteld tot bijzondere volmachtdragers, ieder afzonderlijk en met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en aile documenten te ondertekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in verband met het Ondernemingsloket, en het aanvragen van het BTW nummer: D & P Consulting bvba, met zetel te 2440 Geel, Pastoor Claesenstraat 1 en/of een door haar aangestelde gevolmachtigde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Notaris Marnix De Sadeleer

e

`= t s.-

Voor- 4

,1 behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift der akte

- gecoördineerde statuten

verslag bedrijfsrevisor

- verslag raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.10.2013, NGL 18.11.2013 13662-0186-017
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 19.10.2012 12614-0482-018
21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.11.2011, NGL 14.11.2011 11609-0175-018
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 20.08.2010, NGL 29.10.2010 10600-0567-017
26/03/2015
ÿþinn Mod W ord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

II

I11

Billagen bil het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Monitem_bgige

Ondernemingsnr : Benaming 0476.883.375

(voluit) : (verkort) MAXNATH

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Anton Van De Veldelaan 34, te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 25 februari 2015 blijkt dat met éénparigheid van stemmen wordt; beslist volgens art, 2 van de statuten om de maatschappelijke zetel le verplaatsen van:

Anton Van de Veldelaan 34

2900 Schoten

naar

Riemstraat 35 D

2000 Antwerpen

met ingang van 25/02/2015

Zaakvoerder

Dhr. Ali Tahmaseb

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 21.08.2009, NGL 18.09.2009 09762-0105-017
03/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 18.08.2008, NGL 27.11.2008 08830-0380-014
29/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 17.08.2007, NGL 24.10.2007 07780-0318-014
27/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 18.08.2006, NGL 20.09.2006 06791-2550-014
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 19.08.2005, NGL 29.09.2005 05761-1373-014
21/09/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2004, GGK 20.08.2004, NGL 17.09.2004 04651-5223-015
27/08/2004 : AN
29/09/2003 : AN
23/09/2003 : AN
28/08/2003 : GE202032
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 30.09.2015 15623-0229-018
05/03/2002 : GEA026829
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 02.09.2016, NGL 26.10.2016 16663-0354-016

Coordonnées
MAXNATH

Adresse
RIEMSTRAAT 35, BUS 302 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande