MAY_BRITT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAY_BRITT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.740.572

Publication

27/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313947*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

25-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer0

635740572

:

Benaming (voluit) : MAY_

BRITT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Alexander Franckstraat 251

(volledig adres)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :

Uitgifte uitgereikt voorafgaand registratie met oog op verkrijging rechtspersoonlijkheid.

Uit een akte verleden voor Luc Bracke notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in- t-Goor op vierentwintig augustus tweeduizend vijftien, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm  Naam - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAY_BRITT

Zetel  2530 Boechout, Alexander Franckstraat 251

Duur - onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Oprichter  Mevrouw VERHOEVEN May-Britt, geboren te Schoten op 13 oktober 1967, wonende te 2530 Boechout, Alexander Franckstraat 251, gehuwd met de heer Van den Haute Pierre Raymond Léon Robert.

Identiteit der vennoot die zijn inbreng nog niet heeft volstort en het bedrag van de nog niet volstorte inbreng  Mevrouw Verhoeven May-Britt voornoemd zesduizend tweehonderd euro (¬ 6 200,00) Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00), verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12 400,00)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de Delta Lloyd Bank NV te Brussel, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAY_BRITT in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 12 augustus 2015 dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Begin en einde boekjaar - van één januari en eindigt op eenendertig december.

De oprichter beslist het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op 31 december 2016. Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de

2530 Boechout

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in de-zelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht -: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder(s), vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur  Mevrouw VERHOEVEN May-Britt voornoemd. Zij aanvaardt het mandaat. Het mandaat is bezoldigd.

De vennootschap kan maar verbonden worden door de zaakvoerder(s) vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen; tot aan deze datum treden de oprichters namens de vennootschap op.

Commissarissen - geen

Doel  De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

A.

1/Alle activiteiten welke uitgeoefend worden door reclamebureaus, door bureaus voor marktonderzoek, mediarepresentatie en communicatie.

2/ Het verlenen van diensten-, advies-, hulp- en beheersbijstand en dit in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, met het oog op de bevordering van de organisatie, de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, de financiën, de productie, de marketing en in het algemeen het management van de opdrachtgevers.

3/ De assistentie van de leiding op het administratief, commercieel en financieel vlak en de uitvoering van alle speciale opdrachten, meer bepaald van commerciële en financieringsstudies, interimmanagement, alsook op het domein van de Europese integratie van de opdrachtgevers. 4/ - Het verlenen van alle diensten in verband met vertalingen en tussenkomsten als tolk en het uitbesteden ervan.

- Het verstrekken van taalonderwijs in het kader van een opleiding en/of herscholing en van de daarmee samenhangende diensten.

- Het organiseren van colloquia, seminaries, studiedagen en het uitgeven van studies, rapporten, cursussen en adviezen met betrekking tot voorgaande.

B.

1/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aange-gaan die het genot zouden hebben van deze roerende en eigen onroerende goederen.

2/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

C.

1/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemin-gen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito' s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

3/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratie-ve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

4/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

opdrachten en functies, waarbij de vennootschap daden van invereffeningstelling kan verrichten en dit zowel vóór als na de ontbinding.

5/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

6/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

7/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

8/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

D.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroe-rende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Plaats, dag en uur jaarvergadering  op de tweede maandag van de maand juni om 20 uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in 2017. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stem-gerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht:

Bijzondere volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een naamloze vennootschap Kantoor De Vre , met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Terlindenhofstraat 24, hier vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder, de heer Wim Van Goethem, of aan één van zijn aangestelden, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de algemene vergadering, van de zaakvoerder of van de Raad van Bestuur of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Directe Be-lastingen, Douane en Accijnzen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het So-ciaal Verzekeringsfonds te vervullen, en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

07/08/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 12.06.2017, NGL 03.08.2017 17403-0191-010

Coordonnées
MAY_BRITT

Adresse
ALEXANDER FRANCKSTRAAT 251 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande