MBR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MBR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.709.041

Publication

14/03/2014
ÿþ r`ri~t~~i Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IngtiM i









Ondernemingsnr : 0501.709.041

Benaming

(voluit): MBR Transport

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Abdijmolenstraat 30 te 9031 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders + wijziging maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering dd. 27 februari 2014 besluit met éénparigheid van de stemmen om de maatschappelijke zetel te wijzigen naar de Graaf van Egmontstraat 12 te 2000 Antwerpen.

Deze beslissing geldt met ingang van 1 Januari 2014,

Tevens werd er beslist om dhr, Mohamed Said te benoemen tot mede zaakvoerder.

Deze beslissing geldt met ingang van 26 november 2012.

Tot slot werd er beslist om dhr. Amajoud Benyamin alsook te benoemen tot mede-zaakvoerder.

Deze beslissing geldt met ingang van 1 januari 2014.

EI Hariki Mohamed

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/05/2013
ÿþfa\ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

¬ feergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, cep

Griffie 4 2 1'1DM

1 1111°111111111,1111 u

V. beh lala

aa

8eI Staa

Ondememingsnr : 0501709041

Benaming

(voluit) : MBR TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Londenstraat 5, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERANDERING VAN DE ADRES

Het jaar 2013, 01 januari extract proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt overgedragen naar Abdijmolenstraat 30, te 9031 Drongen,

Dit besluit treedt in werking 01 januari 2013,

AL HARIKI MOHAMED

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI oc] Word 11 1

Ondernemingsnr : 5 0 `Í1

Benaming

(voluit) : MBR TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Londenstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Op zesentwintig november tweeduizend en twaalf voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, De Heer AL HARIKI Mohamed wonende te Gent, Rondehuisjesdreef 1/C000 en vroege KRIJGSGASTHUISSTRAAT nummer 112 en De Heer SAID Mohamed wonende te Antwerpen, Londenstraat 5 en vroege LOMBARDENSTRAAT 8/51 verklaren een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming " MBR TRANSPORT " waarvan de zetel thans gevestigd is te 2000 Antwerpen, Londenstraat 5,

Het kapitaal wordt opgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Inbreng: Het kapitaal wordt onderschreven in speciën als volgt: De Heer AL HARIKI Mohamed, voornoemd, schrijft in op tien (10) aandelen voor duizend achthonderd zestig euro (1.860,00 ¬ ). De Heer SAID Mohamed, voornoemd, schrijft in op negentig (90) aandelen voor zestienduizend zevenhonderd veertig euro (16.740,00 ¬ ).

Het kapitaal is aldus volledig onderschreven. De comparanten verklaren dat ieder aandeel ten belope van een derde werd volstort.

Artikel 1 - Vorm en benaming: De vennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming is "MBR TRANSPORT'.

Artikel 2 - Zetel: De maatschappelijke zetel zal mogen overal verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van het beheer bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, filialen of agentschappen, zowel in België als in het buitenland opstellen.

Artikel 3 - Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derde of in samenwerking met derden:

1.alle activiteiten die direct of indirect verband houden met het vervoer van personen of goederen (minder dan 500 kg), nationaal of internationaal, land, water of in de lucht, al dan niet vergoed; alle diensten in verband met laden en lossen, inklaren of uitklaren, stockeren of verdelen. Dienstverlening in dit kader aan personen of bedrijven, de aankoop of verkoop van transportmiddelen, personen, vrachtwagens of autobussen, uitbaten van garages, en dergelijke.

2.het uitbaten van car washes, service stations voor alle brandstoffen, taxi ondernemingen, garages met onderhoudsmogelijkheden en aftsleepbedrijven.

3.het reinigen en onderhouden van gebouwen, het kuisen van venster en ramen, bureauruimtes, het uitoefenen van interims en werken in onderaanneming.

4.lmport, export, detailverkoop en groothandel in:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de nstrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

*122 0 30

u

op

Da arlttlrr,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

-bouwmateriaal, elektrisch en elektronisch materiaal, sanitair en loodgieterij

-alle levensmiddelen zoals bv fruit, groenten, conserven, melkproducten, vis en zeevruchten, beenhouwerij, huishoud- en geschenkartikelen

-alle textiel, bekleding, schoenen en lederwaren zonder beperking

-alle ambachtelijke producten uit aile werelddelen,

-alle artikelen in verband met cosmetica, parfumerie, schoonheid en maquillage evenals zepen en reinigingsmiddelen,

-alle boeken, antiquiteiten, dekoratie voorwerpen, industriële machines,

-alle sieraden en goudsmederij,

-alle huishoudtoestellen, films en magnetische banden, dvd, alsook alle gedrukte of opgenomen artikelen die kunnen worden gelezen, gehoord of gezien.

-alle bureau artikelen en informatica, telefoons, fax en gsm

-alle elektronische toestellen, toebehoor en componenten.

5. het uitbaten van:

-confectie ateliers en verkoop van traditionele kledij

-bakkerij en banketbakkerij

-snack, brasserie en taverne, hotel en restaurant, drankgelegenheden en discotheken,

-messagerie, verzendservice, telefoon- en fax service, copycenter, fotolabo, zonder beperking van toepassingen.

De vennootschap mag tevens handelingen ondernemen van civiele, industriële of commerciële aard, alle roerende en onroerende voor zover ze direct of indirect, volledig of gedeeltelijk in verband staan met een activiteit van de vennootschap en die er toe zou kunnen leiden, de ontwikkeling, groei of samenwerking te verbeteren.

De vennootschap kan zich tevens interesseren voor andere bedrijven die een gelijkaardig of bijkomend doel zou hebben. Ze kan zich tevens borgstellen en of garanties afgeven aan personen of bedrijven al dan niet met de vennootschap verbonden. Ze mag tevens overeenkomsten tot samenwerking, ter rationalisering of participatie of overname sluiten met bedrijven of ondernemingen.

De vennootschap mag alle handelingen stellen hoegenaamd, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar doel.

Zij mag op elke wijze belangen hebben in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met een analoog, gelijkaardig of aanverwant doel of die eenvoudig van aard zijn de ontwikkeling van haar activiteit te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afloop van haar producten te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel 5 - Kapitaal: Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euros (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 8 - Beheer: De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet, benoemd door de algemene vergadering, die hun macht en de duur van hun mandaat vaststelt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, ais eiser of als verweerder. De werkzaamheden van de vennootschap zullen toege--zien worden in overeenstemming met de bepalingen van de wet.

ra

* , . r ~



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 9 - Algemene vergadering: Een algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden elk jaar op de laatste vrijdag van juni om achttien uur. Indien de hierboven bepaalde datum geen werkdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 10 - Boekjaar en rekeningen: I-let maatschappelijke boekjaar begint de eerste januari en eindigt op eenendertig december daaropvol-gend.

UITEINDELIJK EN OVERGANGSBEPALINGEN: De comparanten verklaren hetgeen volgt:

1)De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt thans gevestigd te 2000 Antwerpen, Londenstraat 5.

2)Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf deze dag en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

3)De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in twee duizend en dertien. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING:

En aanstonds hebben de comparanten verklaren in buitengewone algemene vergadering samen te komen betreffende de hierboven gestichte vennootschap en, met eenparigheid van stemmen, hebben zij de volgende beslissingen genomen:

-Aantal zaakvoerders: Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op een.

-Benoeming: De vergadering benoemt tot het ambt van zaakvoerder: De Heer AL HARIKI Mohamed, voornoemd, en die aanvaardt.

-Duur: Deze functie vangt aan op heden zonder beperking van duur. Het ambt van zaakvoerder is op elk ogenblik herroepbaar daar de algemene vergadering.

-Machten: De zaakvoerder wordt bekleed met de meest uitgebreide macht om alleen alle daden te stellen die de vennootschap betreffen.

Hij heeft onder zijn bevoegdheid alle daden die door de wet aan de algemene vergadering niet voorbehouden zijn.

Hij mag machten overdragen aan één of meer vol-machtdragers die vennoten zijn of niet.

Bruno fe Maire

Notaris

12/12/2012

Bijlage: 1 kopie van de akte

Op de laatste biz. van Lurk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 17.08.2015 15423-0172-012
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 17.06.2016 16182-0407-014

Coordonnées
MBR

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTPLAATS 12, BUS 13 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande