MC FITNESS BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MC FITNESS BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.072.867

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 01.07.2013 13260-0408-038
05/06/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Anf veriienr o

27 MEI 2013

Griffie

i 11111311 i Inl

Ondernemingsnr : 817.072.867

i; Benaming (voluit) : MC FITNESS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 18

': Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE FUSIE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

,:Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,;: Broederminstraat 9, op zestien mei tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering, ;; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MC FITNESS BELGIUM", gevestigd te 2000, Antwerpen, Cockerillkaai 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met' ondernemingsnummer 0817.072.867, onder meer

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van': fusie wordt overgenomen door haar enige vennoot, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,, "BASIC-FIT BELGIUM", gevestigd te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0810.221.697.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de over-,: genomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één januari tweeduizend dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

volmacht

Op de laatste Dlz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap,44 % 2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap;; i onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BDO Juridische= ,< Adviseurs", gevestigd te 1935 Zaventem, "The Corporate Village", Da Vincilaan 9, box E.6, Elsinore Building: ' en haar medewerkers, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor, Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en,' stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

11/04/2013
ÿþ Mal word 1 t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~I





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank v ri Koophandel te Antwerpen

op Q?w,.APR 7fl ,i..

Det Wttior.

Ondernemingsnr : Benaming 0817072867

(voluit) (verkort) MC Fitness Belgium

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cockerillkaai 18 - 2000 Antwerpen

(volledig adres) Uittreksel voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Basic-Fit Belgium BVBA, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, MC Fitness Belgium BVBA

Onderwerp akte :



(Uittreksel fusievoorstel dd. 22 maart 20131

A/ Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BASIC-FIT BELGIUM, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 18.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0810.221.697.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« De vennootschap heeft tot doel:

Q'beheer en exploitatie van sportcentra die kunnen gebruikt worden voor de beoefening van diverse sporten en disciplines;

Q'beheer en exploitatie van multifunctionele centra, overwegend gebruikt voor sportbeoefening;

Q'exploitatie van fitnesscentra en gymnastiekzalen, overige sportinstallaties en  accomodaties;

Q'activiteiten van sportclubs en  bonden;

Dorganisatie en uitvoering van sportevenementen;

Dalle diverse activiteiten in verband met sportbeoefening;

Overkoop aan de toog van dranken en eetwaren die ter plaatse worden verbruikt en in het algemeen worden aangeboden in wegwerpverpakkingen;

Q'klein- en groothandel in sportartikelen, voeding en verzorgingsartikelen;

Dvoedingsconsulent;

D vergaderzaal;

Overhuur van vakantiehuizen, appartementen en verblijven in de meest uitgebreide zin van het woord.

O1-let verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Q'Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Q'Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Q'Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Q'Het opnemen van mandaten ais zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

Q'Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen.

Q'Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. Het aangaan, vestigen en laten vestigen van zakelijke rechten. Dit alles met uitzondering van de activiteiten die vallen onder de titel 'vastgoedmakelaar.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland.»

Zij wordt hierna 'BF BE', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MC FITNESS BELGIUM, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 18.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0817,072,867.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« De vennootschap heeft tot doel:

Q'Het beheer en exploitatie van sportclubs, hoogstaande fitness- en wellnessclubs, het bieden van sportservice, sportadvies, begeleiding van het klienteel op sportief gebied, de aan- en verkoop van sportartikelen, sportdranken en sportvoeding, de organisatie van aile activiteiten in verband met sportservice en  promotie in de meest ruime zin.

Q'Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Q'het ter beschikking stellen van roerende en onroerende goederen aan multifunctionele sportcomplexen en

horecazaken;

Ohet verwerven, verkopen en beheren van roerende en onroerende goederen.

Q'De promotie en organisatie van sportevenementen.

Q'Ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

DAlle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder

de vorm van management, beheer, bestuur en advies in de meest ruime zin.

flHet verstrekken van diensten op het gebied van management en consultancy,

Q'Het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelneming aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten.

Q'Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels- en sociale opleiding, opleiding en marketing, public relations en managementaangelegenheden.

DElke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen,

Q'Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies en expertises, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van

. ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" ~~ 1

Voorbehouden ,aam het Belgisch Staatsblad

commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon en het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels- of industriële bedrijven.

Q'De selectie, recrutering, opleiding en begeleiding van personeel.

Q'De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten en in het algemeen alle commerciële, industriële, publieke, roerende, onroerende, financiële of andere handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel of dit zouden kunnen bevorderen of ontwikkelen, en dit zowel in België als in het buitenland.

:Met verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridische, fiscaal, administratief als organisatorisch vlak.

DHet beheer en verhuring van onroerende goederen, het beheer en de valorisatie van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten, te dien einde kan de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en andere waarborgen.

Q'Het bestuur van het ingebrachte vermogen, met inbegrip van de wederbelegging van de kapitalen die eruit voortvloeien. Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen, waarin zij participeert bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren. Zij kan participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving.

Q'De vennootschap kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschappen, zelfs met een verschillend maatschappelijk doel.

Q'Zij mag de functie van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen aanvaarden.»

Zij wordt hierna `Mc Fitness BE, of 'de Overgenomen Vennootschap' of 'de Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BF BE zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Overgenomen Vennootschap, hetzij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mc Fitness BE.

BI Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 januari 2013 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

C/ Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

D/ leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap en de zaakvoerders van de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Voor eensluidend uittreksel

René Moos

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 16.07.2012 12314-0155-035
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 07.07.2011 11263-0256-036
31/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch ~... Staatsblad

Neergelegd ter gras von de Reráf6d ijrdQ J%Dpirooki Aidworpooi op

i 9 JAN, 2011

Griffie

" iiaieaac+

111

Ondernemingsnr : 0817072867

Benaming

(voluit) : MC Fitness Belgium

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slachthuislaan 74 - 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit het verslag van de zaakvoerders van 10 december 2010 blijkt dat het adres van de maatschappelijke zetel met ingang vanaf 1 januari 2011 wordt verplaatst naar :

Cockerillkaai 18

2000 Antwerpen

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de' ' ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend verklaard afschrift.

René Moos

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik avermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2011
ÿþ" Motl 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il Nwletee te griffie van Q9.

" 11004813" Rechtbank ii.s~~;~v~;~- {t,,. ~

a : ~ #+,~.~~Bí $~

~

ri t~s " ,~

Ondernemingsnr 0817072867

Benaming

(vn;t,:: Mc Fitness Belgium

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slachthuislaan 74 - 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

" 1

Voor

behou(

aan h

Belgis

Staatst



(Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 september 2010)

"De vergadering beslist een commissaris aan te stellen en bevestigt hierbij de benoeming tot die functie van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, kantoor houdend te Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 66, bus 13. BDO Bedrijfsrevisoren duidt de heer Lieven van Brussel als haar vaste vertegenwoordiger aan.

De opdacht geldt voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, met name voor de boekjaren 2010, 2011 en 2012."

Voor éénsluidend uittreksel

René Moos

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de iaatste blz. van _uít.8 vermelden Recto : Naam en hcedangheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse. o);n(enï bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger:

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MC FITNESS BELGIUM

Adresse
COCKERILLKAAI 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande