MCGREGOR FINANCE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MCGREGOR FINANCE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.004.584

Publication

17/04/2014
ÿþ ModWrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111I111111111

Vc behc aar Bel Staal

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Kea handel ANTWERPEN

Citek-LikkOminvEruneu 7 ele14

Op

Ondememingsnr : 0891.004.584

Benaming

(voluit) : li/IcGregor Finance Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Verbindingsdok-Oostkaai 23 bus 213, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder - Benoeming zaakvoerder - Volmacht

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten genomen op 27 maart 2014 dat de vennoten

1. AKTE HEBBEN GENOMEN van het ontslag van de heer Johannes Hendrikus van Straaten als zaakvoerder, dit ontslag gaat in op datum van deze besluiten.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende boekjaar tot de datum van zijn ontslag, zal aan de gewone algemene vergadering worden voorgelegd.

2. BESLOTEN HEBBEN om de heer Johannes Leendert Platschorre, wonende te Wormerstraat 12, 2131 AX Hoofddorp, Nederland, te benoemen als zaakvoerder met ingang op datum van deze besluiten en voor een onbepaalde duur. De heer Johannes Leendert Platschorre zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Overeenkomstig artikel 27 van de statuten wordt de Vennootschap ten overstaan van derden geldig vertegenwoordigd door elke zaakvoerder, alleen handelend.

3. BESLOTEN HEBBEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling. Zij worden onder meer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

.... . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2014
ÿþ mod 11.1

------ RfierfIn de-bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 I III lII1 II I Iii II 1H II 1II I1

*14126615*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

20 JUNI 201if

eleentwerpen

" :-

Ondernemingsnr : 0891.004.584

Benaming (voluit) : McGregor Finance Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Verbindingsdok-Oostkaai 23, bus 213

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van de aandeelhouders/vennoten gehouden op 28 april 2013.

De algemene vergadering beslist unaniem om als commissaris te benoemen de maatschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, Joe Englishstraat 52 2140 Borgerhout (Antwerpen) vertegenwoordigd door Dhr. Robert Boons, vennoot. Dit mandaat neemt een aanvang per 1 mei 2013 voor een mandaat van 3 boekjaren (boekjaar 2013/2014, 2014/2015 en 2015/2016) dat een einde zal nemen na de gewone algemene vergadering die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de vennootschap voor het boekjaar dat zal eindigen op 30 april 2016.

De algemene vergadering beslist om de bijzondere volmacht verleend aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoorhoudende te Neerveldtsraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige , formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling te schrappen.

Voor eensluitend uittreksel ter bekendmaking.

De heer Tom De Keersmaecker

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 06.09.2013, NGL 30.10.2013 13650-0058-032
26/08/2013
ÿþ mod 11.1





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13132054*

Neergelegd ter griffie van do Rechtbank van Koophandel ie Antwerpeni op

14 AUG, 2313

Griffie

Ondememingsnr : 0891.004.584

Benaming (voluit) : McGregor Finance Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verbindingsdok-Oostkaai 23 bus 213

2000 ANTWERPEN

i Onderwerp akte :WIJZIGING VERTEGENWOORDIGING VENNOOTSCHAP STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op acht augustus tweeduizend dertien, door Meester Tim'; CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte'; aansprakelijkheid "McGregor Finance Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te Verbindingsdok-Oostkaai 23 ; bus 213, 2000 Antwerpen, hierna "de Vennootschap" of "de vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van artikel 2 van de statuten, ten einde dit in overeenstemming te brengen met de huidige zetel van de vennootschap, zoals verplaatst bij beslissing van het collega van zaakvoerders de dato 29 januari 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 mei daarna, onder nummer 20130513/72214.

Wijziging van de eerste zin van artikel 2 van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Verbindingsdok-Oostkaai 23 bus 213, 2000 Antwerpen.".

2° Wijziging van artikel 9, Paragraaf 1 van de statuten, met betrekking tot de overdracht of overgang van de aandelen.

Bevestiging dat artikel 9, Paragraaf 2 ongewijzigd bl'+jft.

In aanvulling op de hierboven aangegeven wijzigingen, wenst de vergadering nog te bevestigen dat, in het!. kader van de voorgenomen verpanding van alle aandelen in de Vennootschap en de toetreding van de:: aandeelhouders, als pledgors, tot een share pledge agreement, met NIBC Bank N.V., als pledgee, deze geen;, toestemming hoeft te geven voor de toetreding tot deze share pledge agreement en/of de overdracht van de;, aandelen in vennootschap ingevolge een mogelijke uitwinning van deze share pledge agreement. Behoudens': voorstaande, en om enige twijfel te voorkomen, stemt de vergadering langs deze weg toch uitdrukkelijk in met de toetreding van de Vennootschap tot hogergenoemde share pledge agreement, en verklaart zich ook akkoord met enige overdracht van de aandelen in Vennootschap ingevolge een mogelijke uitwinning van deze share',; pledge agreement.

3° Wijziging van artikel 26 van de statuten, met betrekking tot de bestuursbevoegdheid van het bestuursorgaan en te vervanging door de volgende tekst:

"ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere: volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid."

4° Wijziging van de vertegenwoordiging van de vennootschap, zodat vanaf acht augustus tweeduizend.: dertien de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze': waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd zal worden door elke zaakvoerder, alleen optredend.

Integrale vervanging van artikel 27 van de statuten integraal door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en ïn de akten, met inbegrip van deze;. waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door' elke zaakvoerder, alleen handelend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod l l.1



De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door het college van zaakvoerders.".

5° Wijziging van artikel 32 met betrekking tot de ontbinding van de vennootschap en vervanging door de volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering,

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.".

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae en/of mevrouw Eis Bruis, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoprdineeerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"Voorbehouden aan het Belgisch $taatsbiad

15/01/2015
ÿþ mod 11.1



'íl%d In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111'111111(11,11,111111111111111



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 5 JAN. 2015

afdeiii ï, itWerpen

e

Ondernemingsvr ; 0891.004.584

Benaming (voluit) : MCGREGOR FINANCE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm t besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verbindingsdok-Oostkaai 23 bus 213

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN -- KAPITAALVERMINDERING - COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vierentwintig december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1,

BLIJKT dat

- het kapitaal van de vennootschap verminderd werd met zestig miljoen vierhonderd en twaalfduizend ; vierhonderd vijfenzeventig euro (¬ 60,412.475,00) om het te herleiden van negenenzeventig miljoen

achthonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 79.825.000,00) tot negentien miljoen vierhonderd en twaalfduizend vijfhonderd vijfentwintig euro (¬ 19.412.525,00), door terugbetaling aan de vennoten van (afgerond) negenenvijftig euro zeshonderd vijfenvijftig cent (¬ 59,655) per aandeel, integraal aan te rekenen op het werkelijk gestorte kapitaal.

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: de heer Wouter Lauwers, mevrouw Vaën Vercruysse, de heer Stefaan Declercq en mevrouw Elisabeth Greeve van K Law Burg. CVBA met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, aan wie de macht verleend wordt om alle verrich- tingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen,

K law CVBA neemt in deze geen beslissingen maar wordt gemachtigd technisch bijstand te verlenen bij het vervullen van de nodige administratieve formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2013
ÿþ mod 11.1

Llu1k B ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergplegd ter r; ','fïe ver; de Rechtbank van Ktaoplraua+:; re Aniweipen, op

Griffie JUNI 20'i3

Ondernemingsnr : BE0891.004.584

Benaming (voluit) : McGregor Finance Belgium

Onderwerp akte :ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de vennoten van 26 april 2013 overeenkomstig artikel 268,§2 van het Wetboek van Vennootschappen:

1, De vennoten nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heer

Remco Vermeil als zaakvoerder ; van de Vennootschap per 30 april 2013. De beslissing over de kwijting van de ontslagnemende zaakvoerder voor uitoefening van zijn mandaat tijdens het boekjaar dat eindigt op 30 april 2013 zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van vennoten van de Vennootschap die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de Vennootschap voor het betreffende boekjaar.

2. De vennoten hebben besloten om volgende persoon:

- de heer Johannes Henricus Van Straaten, wonende te Het Domein 7  AV 1261 Blaricum, Nederland;

te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 mei 2013 voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de heer Johannes Henricus Van Straaten als zaakvoerder van de Vennootschap wordt niet vergoed.

De vennoten hebben besloten om een bijzondere volmacht te verlenen aan Ludovicus Van de Mierop, Kris Van de Mierop, Johannes van Straaten en/of Tom de Keersmaecker elk van hen met de:; ;; bevoegdheid om alleen te handelen en subdelegatie te verlenen, om in naam en voor rekening van de vennootschap aile bovenvermelde besluiten ten uitvoer te brengen en om documenten met betrekking tot en vereist voor de implementatie hiervan, goed te keuren en te ondertekenen, evenals ;; voor de vervulling van eventuele andere formaliteiten die nuttig of noodzakelijk zouden zijn in het kader van deze besluiten, met inbegrip van de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de

inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbenk van Ondernemingen, te verzekeren. ieder van hen wordt eveneens gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren

Gedaan te Antwerpen op 26 april 2013

Getekend het college van zaakvoerders

De heer VAN DE MIEROP Kris

De heer DE KEERSMAECKER Tom

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verbindingsdok-Oostkaai 23 bus 213

2000 Antwerpen

13/05/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11

A

ORLISSEL

3 0 PA. 2'0

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: BE0891.004.584

Benaming (voluit) : McGregor Finance Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Atmiumfaan Fashion Gardens Firenze 128 PB 99

1020 Brussel

Onderwerp akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel

Notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders de dato 29 ianuari 2013

Het college van zaakvoerders heeft op heden beslist om de maatschappelijke zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "McGregor Finance Belgium", met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Atomiumlaan Fashion Gardens Firenze 128 PB99, ondernemingsnummer 0891.004.584, rechtspersonenregister Brussel, te wijzigen en 3i te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Verbindingsdok-Oostkaai 23, bus 213 en dit met ingang vanaf heden.

il Gedaan te Antwerpen op 29 januari 2013

Getekend het college van zaakvoerders

De heer VAN DE MIEROP Kris

De heer DE KEERSMAECKER Tom

De heer VERMEIJ Remco

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 07.09.2012, NGL 31.10.2012 12632-0034-028
01/03/2012
ÿþOndernemingsnr : BEO891.004.584

Benaming (voluit) : McGregor Finance Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : AtomiumlaanFashion Gardens Firenze 128 - PB99

1020 Brussel (Laken)

A~

Onderwerp akte :BVBA: VERLENGING BOEKJAAR  WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING  WIJZIGING BEPALINGEN INZAKE HET BESTUUR - AANPASSING STATUTEN

5

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1.,! op 25 januari 2012, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 1 februari 2012,i boek 125, blad 13, vak 3.Ontvangen: 25,00 ¬ . Getekend: de E. a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat; de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "McGregor Finance Belgium", met éénparigheid de volgende beslissing heeft! genomen;

1. Wijziging boekjaar

! De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het boekjaar te wijzigen;

derwijze dat het in de toekomst zal beginnen op één mei en eindigen op dertig april van het,

daaropvolgende jaar. Deze beslissing zal onmiddellijke uitwerking krijgen zodat bijgevolg het! !! huidige boekjaar nog loopt tot dertig april tweeduizend en twaalf.

Het desbetreffende artikel van de statuten wordt in deze zin aangepast.

2.Wijziging datum jaarvergadering

il Aansluitend beslist de vergadering dat de jaarvergadering in de toekomst gehouden zal worden! telkens op de eerste vrijdag van de maand september om negen uur dertig.

De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg plaatsvinden op de eerste vrijdag van de maand: september tweeduizend en twaalf.

Het desbetreffende artikel van de statuten wordt in deze zin aangepast.

3.Wijziging van de bepalingen inzake het bestuur.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de regelgeving inzake het! bestuur enigszins te wijzigen. De regelgeving dat zaakvoerders samen dienen te tekenen als college: blijft bestaan. Wel dient genuanceerd te worden dat een zaakvoerder de bevoegdheid krijgt am alleen op te treden ten aanzien van derden en dus alleen te tekenen indient het gaat om! bankaangelegenheden (met name leasingsovereenkomsten, kredieten, enzovoort) en dit indien de! waarde van de verbintenissen driehonderd duizend euro (300.000,00 ¬ ) niet te boven gaat.

Artikel 26 en 27 van de statuten worden geschrapt en vervangen door onderhavige tekst:

"De vennootschap zal jegens derden en in rechte, zowel als eiser als verweerder, geldig' vertegenwoordigd worden door een college van zaakvoerders. Het college handelt door des meerderheid van zijn leden die gezamenlijk optreden en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Alle akten die de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mocf 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111f1j1!Ilj1l11111,1

i - {

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbia

1 7 FEV. 2012

BRUSSEL

Griffie

e"

L"

mod 11.1

verbinden zullen geldig ondertekend worden door het college, behoudens hetgeen hierna bepaald betreffende bijzondere mandatarissen en volmachten.

Er wordt in afwijking van het voorgaande opgenomen dat de zaakvoerders elkaar wederzijds volmacht geven om de vennootschap ten aanzien van derden geldig te vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk handelend, indien het bankaangelegenheden betreft en indien de waarde van de verbintenissen het bedrag van driehonderd duizend euro (300.000,00 ¬ ) niet te boven gaat.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen." 4.Coërdinatie van de statuten

De vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

hei. den

'Pain het

Belgisch

Staatsblad

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 05.05.2011, NGL 31.08.2011 11508-0563-029
15/02/2011
ÿþMkod 2.0

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlI 11111 lil 11II O1 II1 lH III I1

" 11024601*

Ondememingsnr : 0891.004.584

Benaming

(voluit) : McGregor Finance Belgium BVBA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Fashion Gardens, Atomiumlaan, Firenze 128  PB 99 1020, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming commissaris  ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de vennoten van 08/01/2010, overeenkomstig artikel 268, §2 van het Wetboek van vennootschappen:

De vennoten besluiten Deloitte Bedrijfsrevisoren/Réviseurs d'entreprises CVBA/SCRL, een burgerlijke. vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b vertegenwoordigd door de heer Dirk Cleymans, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270 te benoemen tot commissaris van de Vennootschap met ingang 1 februari 2010 voor een mandaat van drie (3) jaar (boekjaren 2010/2011,. 2011/2012 en 2012/2013) dat een einde zal nemen na de gewone algemene aandeelhoudersvergadering die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de Vennootschap voor het boekjaar dat zal eindigen op 31 januari 2013.

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de vennoten van 1 september 2010 overeenkomstig artikel 268,§2 van het Wetboek van Vennootschappen:

1. De vennoten nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heer Ludovicus Van de Mierop en de heer Johannes van Straaten als zaakvoerders van de Vennootschap per 1 april 2010. De beslissing over de kwijting van de ontslagnemende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar dat eindigde op 31 januari 2010 zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van vennoten van de Vennootschap die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de Vennootschap voor het betreffende boekjaar. De beslissing over de kwijting van de ontslagnemende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar dat loopt vanaf 1 februari 2010 tot aan de datum van hun ontslag zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van vennoten van de Vennootschap die zal beraadslagen en beslissen over de jaarrekening van de Vennootschap voor het boekjaar dat zat eindigen op 31 januari 2011.

2. De vennoten hebben besloten om volgende personen:

- de heer Remco Vermeij, wonende te Huizerweg 61- AV 1261 Blaricum, Nederland; en

de heer Tom de Keersmaecker, wonende te Korenbloemweg 16 -1840 Londerzeel, België

te benoemen als zaakvoerders van de Vennootschap met ingang vanaf 1 april 2010 voor onbepaalde duur.

De mandaten van de heer Remco Vermeij en de heer Tom de Keersmaecker als zaakvoerders van de Vennootschap worden niet vergoed.

3. De vennoten hebben besloten om een bijzondere volmacht te verlenen aan Ludovicus Van de Mierop, Kris Van de Mierop, Johannes van Straaten, Remco Vermeij en/of Tom de Keersmaecker. elk van hen met de bevoegdheid om alleen te handelen en subdelegatie te verlenen, om in naam en voor rekening van de vennootschap aile bovenvermelde besluiten ten uitvoer te brengen en om documenten met betrekking tot en vereist voor de implementatie hiervan, goed te keuren en te ondertekenen, evenals voor de vervulling van eventuele andere formaliteiten die nuttig of noodzakelijk zouden zijn in het kader van deze besluiten, met inbegrip van de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de

Op de I aiste blz. van luik B vermakden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persotoln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bet a2 I Be Sta.

rarge

03 FEB 2011

Griffie

Voor-ehoe en aan het Belgisch inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Ieder van hen wordt eveneens gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren

Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel,

Kris Van de Mierop

Zaakvoerder

Op de laatste blr. van Luik 6 vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden 1e vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.01.2010, GGK 06.05.2010, NGL 04.10.2010 10574-0066-029
15/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.01.2009, GGK 07.05.2009, NGL 08.09.2009 09754-0066-028
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.01.2008, GGK 02.05.2008, NGL 01.07.2008 08336-0204-024
24/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MCGREGOR FINANCE BELGIUM

Adresse
VERBINDINGSDOK-OOSTKAAI 23, BUS 213 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande