MCM CONSULTING

Divers


Dénomination : MCM CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.517.335

Publication

04/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd. 26 mei 2014.

Tussen Dhr. Wyckaert Michel, wonende te 2820 Bonheiden, Imeldalaan 1 en Mevr. Somers Tanja, wonende te 2820 Bonheiden, Imeldalaan 1 werd overeengekomen een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de benaming "MCM Consulting", waarvan het kapitaal 1.000,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen. Dhr. Wyckaert Michel is beherend vennoot en hoofdelijk aansprakelijk, Mevr. Somers Tanja is stille vennoot en slechts aansprakelijk voor haar inbreng.

De gewone commanditaire vennootschap welke bij onderhandse akte wordt opgericht, wordt beheerst door de volgende regels :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap.

Benaming : MCM Consulting

Zetel van de vennootschap : Imeldalaan 1 - 2820 Bonheiden

Duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Doel : de vennootschap heeft tot doel : het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analysen en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht. Deze audit, consulting en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen en dit op alle niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. De ontwikkeling, de aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, titels, hard-, software en alle aan verwanten, met inbegrip van alle goederen en diensten die ermee verband houden. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. Het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties, octrooien in verband met hogervermelde activiteiten. Bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen. Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten; de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of ter beschikking stellen. Het houden of beheren van aandelen van één of meerdere vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle over het beheer van deze vennootschappen. Het beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap. Het borgstellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen. De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven. Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als vertegenwoordiger. Ze mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : MCM Consulting

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire

Vennootschap

Zetel : Imeldalaan 1

*14305111*

Luik B

2820

België

0553517335

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bonheiden

Griffie

Neergelegd

02-06-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Kapitaal : het kapitaal is vastgesteld op duizend euro en is volstort.

Samenstelling van het kapitaal : Dhr. Wyckaert Michel, voornoemd, negenhonderdnegentig euro, Mevr. Somers

Tanja, voornoemd, tien euro.

Boekjaar : het boekjaar loopt van 01 juli tot 30 juni. Het eerste boekjaar loopt vanaf datum van oprichting tot 30

juni 2015.

Winstverdeling : de algemene vergadering beslist souverein over de aanwending van de winst.

Zaakvoerder : Dhr. Wyckaert Michel, voornoemd.

Gedaan te Bonheiden op 26 mei 2014 en opgesteld en ondertekend in twee originele exemplaren, waarvan

iedere ondertekenaar erkent één exemplaar te hebben ontvangen.

Wijckaert Michel, zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
MCM CONSULTING

Adresse
IMELDALAAN 1 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande