MCM SANITAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MCM SANITAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.117.043

Publication

19/10/2012
ÿþ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

B

u`Ie1~ERG ELEGD

GRIFFIE RECHT-BANK VAN

III

11111111111111111

*12173222*

1 0 OKT, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Unit te

Ondernemingsnr : 0846.117.043

Benaming

(voluit) : MCM SANITAIR

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Domeinstraat 4 te 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien EERENS te Geel op 5 oktober 2012, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen,

Eerste besluit - Verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor over de voorgenomen kapitaalverhoging.

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder dat inbreng in natura toelicht.

De vergadering stelt de voorzitter tevens vrij van de voorlezing van het verslag van de cvba PKF bedrijfsrevisoren, met zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Danny De Jonge, bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder, over de beschrijving van de ingebrachte goederen en over de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt

"De inbreng in natura bij de BVBA MCM SANITAIR, bestaat uit materieel (EUR 18.500,00), bureelmateriaal (EUR 4.500,00), rollend materieel (EUR 4.000,00), cliënteel (EUR 50.000,00), voorraad (EUR 5.000,00) en een grond met bedrijfsgebouw ( EUR 55.000,00).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, rekening houdend met de vergoeding in rekening-courant en met voorbehoud voor waarde van de voorraad ten bedrage van EUR 5.000,00 waarover wij ons niet kunnen uitspreken.

4. Het fiscaal attest in het kader van art. 442 WIB 92 hebben wij niet ontvangen, gezien de openstaande schuld ten bedrage van EUR 9.781,75 volgens het aanslagbiljet in de personenbelasting. Over de eventuele gevolgen van het ontbreken van dit attest kunnen wij ons niet uitspreken.

Naar aanleiding van de inbreng In natura in de vennootschap BVBA MCM SANITAIR ten bedrage van EUR 137.000,00 zal het kapitaal verhoogd worden met EUR 7.000,00 in totaliteit. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit respectievelijk (afgerond) 37 nieuwe aandelen zonder nominale waarde en een vergoeding in de vorm van een rekening- courant ten bedrage van EUR 130.000,00.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is,

Antwerpen, 18 juli 2012

PKF bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Danny De Jonge

Bedrijfsrevisor".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De enige vennoot verklaart kennis genomen te hebben van voormelde verslagen, waarvan een kopie zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

`* Tweede besluit - Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zevenduizend euro (7,000,00 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op vijfentwintigduizend zeshonderd euro (25.600,00 ¬ ) door de hierna versnelde inbreng in natura, met uitgifte van zevenendertig (37) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die pro rata temporis in de winst zullen delen.

Inbreng

De Heer Bart MAERS, enige voornoemde vennoot, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële situatie van de vennootschap en verklaart over te gaan tot de hiernavermelde inbreng in natura.

De Heer Bart MAES verklaart in te brengen in de vennootschap:

-onder vrijwaring als naar recht en voor vrij van enige inschrijving of nadelige overschrijving het hiemabeschreven onroerend goed, met een waarde van vijfenvijftigduizend euro (55.000,00 ¬ ),

alsmede

-materieel, ter waarde van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,00 ¬ ), -bureelmateriaal ter waarde van vierduizend vijfhonderd euro (4.500,00 ¬ ), -rollend materieel ter waarde van vierduizend euro (4.000,00 ¬ ),

-cliënteel ter waarde van vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ),

-voorraad ter waarde van vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ),

hetzij met een totale inbrengwaarde van honderd zevenendertig duizend euro (137.000,00 ¬ ),

zoals nader beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura.

Stad GEEL (tweede afdeling)

Een perceel grond met magazijn, gelegen ter plaatse Domeinstraat, gekadastreerd volgens titel wijk A nummer 951 P 22, groot zesennegentig aren achtentachtig centiaren (96a 88ca).

Vergoeding

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng in natura van voorschreven onroerend goed, ter waarde van vijfenvijftigduizend euro (55.000,00 ¬ ) worden :

-zevendertig (37) nieuwe aandelen van deze vennootschap zonder nominale waarde toegekend onder de hoger gestelde voorwaarden aan de Heer Bart MAES, voormelde inbrenger, die dit aanvaardt

-een opleg verschuldigd door de vennootschap aan de inbrenger van achtenveertigduizend euro (48.000,00 ¬ ).

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng in natura van voorschreven roerende goederen, met een totale voorschreven waarde van tweeëntachtigduizend euro (82.000,00 ¬ ): is een opleg verschuldigd door de vennootschap aan de inbrenger van tweeëntachtigduizend euro (82.000,00 ¬ ).

De totale door de vennootschap verschuldigde opleg van honderd dertig duizend euro (130.000,00 ¬ ), wordt door de vennootschap betaald als volgt:

*deels, ten bedrage van vijftigduizend vijfhonderd zesentachtig euro zevenenzeventig cent (50.586,78 ¬ ) op heden aan de inbrenger, via debet van rekening 001 2494103 18 (krediet FORTIS),

WAARVAN KWIJTING dubbel gebruik uitmakende met elke andere kwijting verleend voor hetzelfde voorwerp.

"het saldo van negenenzeventigduizend vierhonderd dertien euro tweeëntwintig cent (79.413,22 ¬ ) wordt geboekt in rekening-courant bij de vennootschap ten voordele van de inbrenger.

Derde besluit - vaststelling kapitaalverhoging en aanpassing artikel 5 der statuten.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zevenduizend euro (7.000,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfentwintigduizend zeshonderd euro (25.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd zevenendertig (137) aandelen zonder nominale waarde, die elk één honderd zevenendertigste (11137ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijgevolg beslist de vergadering dat de eerste alinea van artikel 5 betreffende het maatschappelijk kapitaal vervangen wordt door de volgende tekst :

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend zeshonderd euro (25.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zevenendertig (137) aandelen zonder nominale waarde die elk één honderd zevenendertigste (11137ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vierde besluit machtiging zaakvoerder.

De vergadering verleent aan de raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren,

Vijfde besluit  volmacht formaliteiten

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde: CUYPERS Boekhouding-Fiscaliteit, te Geel, Pas 257, en haar aangestelden, elk met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen, aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de vennootschap betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

t

 Voorl, ,behouden aan het Bêlgisch Staatsblad

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien Eerens, geassocieerd notaris te Geel



Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2012
ÿþMod Word 11.1

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2440 Geel, Domeinstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 23 mei 2012 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba "MCM SANITAIR"

2. zetel: 2440 Geel, Domeinstraat 4

3. oprichter(s): De heer MAES Bart, geboren te Geel op zes mei negentienhonderd zeventig, wonende te 2440 Geel, Domeinstraat 4.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

-Onderneming voor landbouwactiviteiten in de meest ruimte zin,

-Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water, gas en stoom;

-Het omvormen van stookolie-installaties het plaatsen van citernes voor centrale verwarming;

-Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme Iucht, luchtconditionering en industriële pijpleidingen;

-Het plaatsen van accumulatieverwarming;

-Installatie van verluchtingssystemen; sanitaire inrichtingen, gasverwarming en lood- en zinkwerk; het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders; het plaatsen van waterverzachters;

-Onderneming voor het plaatsen, monteren, construeren, alsook de volledige installatie van diverse opslagtanks;

-Fabricatie van artikelen uit ijzer voor industrieel of professioneel gebruik, van klein vakwerk en van klein herstelwerk, fabricatie van CV Ketels;

-Groot- en kleinhandel in : apparaten en toebehoren voor centrale verwarmingsinstallaties, sanitaire apparaten en artikelen, opslagtanks en aanverwante artikelen, elektrische apparaten en verlichtingsartikelen, cv ketels;

-Plaatsen van fotovoltaïsclie cellen;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

g

Voor- 1(ii( 11 A ~VNI~V ICI ~ u

behouden *1210050]+

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0 8 , 4".y. 09' 3 Benaming

(voluit) : MCM SANITAIR

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Vervaardigen van elektrische panelen voor het opvangen van zonne-energie;

-Onderneming voor de installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten);

-Aanleg van leidingen voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

-Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouwkunde, industriële systeemontwikkeling, veiligheid enzoverder.

-De import/ de export, de groothandel, de kleinhandel, de fabricage! de montage en de installatie van alle soorten sanitaire-, gas- en electriciteitsinstallaties alsmede de daarvoor bestemde toestellen/ alle dakwerken,

-De import, export, de groothandel, de kleinhandel van alle huishoudelijke apparaten/ verlichting en verlichtingsartikelen, artikelen voor binnenhuisinrichting, glas- en porceleinartikelen.

-De groothandel en de kleinhandel in huishoudelijke gassen in flessen. Dit alles in de ruimste zin.

-Groot- en kleinhandel en handelsbemiddelmq in elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik,

-Elektrische installatie.

-Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren.

-Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties/ computersystemen en domotica.

-Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

-Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

-Onderneming voor loodgieterswerk, omvattende onder meer:

"de installatie van verwarming, koeltechnieken/ klimaatregeling en. ventilatie;

*de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming/ ventilatie/ koeling en kliniaatregeling,n

*de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen/ artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen.

-Onderneming voor het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen/ kachels, ovens, ketels van centrale verwarming! ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

-De groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in apparaten voor centrale verwarming en materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

~ * ~

4 ` ` ~

,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

5. kapitaal: 18.600 E, verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding nominale waarde, volledig volstort door de enige oprichter.

6. bestuur- STATUTAIRE zaakvoerder: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid, Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd : de heer MAES Bart, geboren te Geel op zes mei negentienhonderd zeventig, wonende te 2440 Geel, Domeinstraat 4, hier aanwezig, die zijn opdracht aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De opdracht van de statutaire zaakvoerder wordt bezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing,

7. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Boekjaar: 1/1 tot 31/12. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2012.

9. Jaarvergadering: tweede vrijdag van juni om 19 uur

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram. Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

11. Bestemming winst/vereffeningssaldo: conform de wet.

13, Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf I april 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

14. Volmacht: De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap Boekhouding Fiscaliteit CUYPERS, te Geel, Pas 257, ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de inschrijving,

y" ' eL

y r~ 4

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" 4 "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd, afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MCM SANITAIR

Adresse
DOMEINSTRAAT 4 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande