MD-CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MD-CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.707.966

Publication

13/03/2013
ÿþOndernemingsnr Y©X 96'

Benaming (voluit) : MD-CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Degstraat 10

2230 Herselt

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Mireille Vranckx, notaris te Eindhout (Zaakdal) op 27 februari 2013, "geregistreerd te Geel, de 28 FEB. 2013, negen blad(en), geen verzending(en), Reg. 5 deel, 591 folio 100 vak 4, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend inspecteur, (getek.) R. VAN: TONGELEN" blijkt het volgende:

1. Rechtsvorm  Naam (Artikel 1) "

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "MD-CONSULT".

2. Zetel (Artikel 2)

De zetel is gevestigd te 2230 Herselt, Degstraat 10.

3. Doel (Artikel 3)

De vennootschap heeft tot doel:

i. Specifieke activiteiten

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van informatisering, softwareontwikkeling, automatiseringsprojecten,

netwerkbeheer, dit alles in de meest ruime betekenis.

Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

- Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van hardware en softwareplatformen voor bedrijven en andere organisaties.

- Het beheren, ontwikkelen, uitvoeren, beveiligen, onderhouden, opbouwen van computernetwerken, inclusief alle hardware en software ervan,

- Het ontwikkelen van computerprogramma's en andere elektronische applicaties.

Realisatie en installatie van programma's en gebruiksklare systemen; hierbij inbegrepen het analyseren,

ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen.

- Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in hardware; onder andere computers, printers, beeldschermen en andere randapparatuur; software, kantoormachines, kantoormeubilair en aanverwanten producten.

- Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in "GSM", "PDA", smartphones en andere technologische communicatieapparatuur.

- Onderhoud en reparatie van computers, printers, beeldschermen, andere randapparatuur en kantoormachines.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Il. Algemene activiteiten

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste

- nette uitzonderi dviezen-inzake _baleggiager,-er{_geldplaatsingen bijstand,en._diensten:versenen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3

mod 11.1

fl11x3su3*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

i

V beh aa Be Sta

CRi1FF)E RECHTBANK VAN 0 4 MAART 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

I, i mod 11.1

* a:

Voor-

beliouden aan rei Belgisch Staatsblad

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

- Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

lll. Beheer van sen eigen roerend en onroerend vermogen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

JV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

4. Duur (Artikel 4)

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Kapitaal (Artikel 5)

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

6. Gestort bedrag

Het gestorte bedrag bedraagt twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00),

7. Samenstelling van het maatschappeliik kapitaal

Dit is samengesteld in geld,

8. Bestuur (Artikel 15)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

9. Bestuursbevoegdheden (Artikel 16)

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

10. Vertegenwoordigingsmacht (Artikel 17)

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen. Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

iVlpuden

aan et

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Wordt tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld: de heer Mario Karel Victor Daems, geboren te Geel op zeventien januari negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2230 Herselt, Degstraat

10. }-Iet mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

11. Controle (Artikel 18)

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe beslist door één of meer commissarissen. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

12 Algemene vergadering (Artikel 19)

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht. De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de eerste vrijdag van juni om 18u00. De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De notulen van de algemene vergaderingen worden getekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden getekend door een zaakvoerder.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

13. Stemrecht (Artikel 20)

Elk aandeel geeft recht op één stem.

14. Wijze van uitoefening van het stemrecht (Artikel 21)

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot zich op een vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De vennoten mogen hun stem niet Schriftelijk uitbrengen.

15.Eloekiaar (Artikel 24)

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

16. Winst (Artikel 25)

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de jaarvergadering soeverein over de bestemming van het saldo van de nettowinst, met inachtneming van een gelijl recht voor elk aandeel.

17" " ntbinding -- Vereffening (Artikel 26)

Wordt de vennootschap ontbonden, dan zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college. Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten ais bepaald in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen. Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT 18.Zaakvoerder Benoeming (Artikel34)

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als om het even welke niet-vennoot kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

19. Controle (Artikel 36)

Zolang de vennootschap geen commissaris, zoals bepaald in artikel 18 van deze statuten, heeft en een netvennoot zaakvoerder is, heeft de enige vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen georganiseerde controle in de vennootschap.

20. Algemene vergadering (Artikel 371

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. 21 6iizondere volmacht

Bij deze wordt aan Bart Huybrechts optredend voor "HB Accountants" Besloten vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2300 Turnhout, Gust Hensstraat 4, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te tekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht. 22. De bevestiging doof de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door "Argenta Spaarbank" te Antwerpen.

Voor analytisch uittreksel, verleend voor inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte,

Notaris Mireille Vranckx

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0346-009
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0125-009

Coordonnées
MD-CONSULT

Adresse
DEGSTRAAT 10 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande