MDW INVEST

NV


Dénomination : MDW INVEST
Forme juridique : NV
N° entreprise : 842.896.247

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 27.12.2013 13701-0060-012
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 11.12.2014, NGL 17.12.2014 14695-0070-012
24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 18.01.2013 13011-0130-014
01/02/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : MDW Invest

(verkort) :

-elerriefeed fer Oie van d e Decheefe

~ ~~,c~Gi

:~r,;: to Mit. ~,,,

~9ha`~, ~(lî7 Griffie

. P96 247

111111

*12028Q53"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Profeetstraat 71 - 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit notulen opgesteld door notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 29 december 2011, "Geregistreerd 32 bladen geen verzending te Kontich, de 6 januari 2012. Boekdeel 539 blad 80 vak 1. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. EECKELEERS", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "C.M.G. Invest", gevestigd te 2520 Ranst, Kromstraat 6 (vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris René Van Kerkhoven te Broechem (Ranst) op negentien maart negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van tien april negentienhonderd drieënnegentig onder nummer 930410-475 en waarvan de statuten laatst gewijzigd werden blijkens proces-verbaal opgesteld door notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op dertig juni tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van twintig juli tweeduizend en elf onder nummer 11111526), bestaande uit:

1.Mevrouw MUYSHONDT Maria Jozefa Cornelia, geboren te Lier op dertig augustus negentienhonderd tweeënvijftig, echtgenote van de heer MEEUS Albertus nagemeld, wonende te 2520 Ranst, Dennenlaan 54; eigenares van drieduizend tweehonderd zevenentwintig aandelen

2.Mevrouw MUYSHONDT Ernestina Maria Ludovica Cornelia, geboren te Lier op negentien oktober negentienhonderd zestig, echtgenote van de heer DE WOLF Dirk Achiel Augusta, geboren te Massenhoven op 11 juni 1960, wonende te 2520 Ranst, Profeetstraat 71; eigenares van drieduizend tweehonderd zevenentwintig aandelen

de volgende beslissingen heeft genomen.

II.SPLITSINGSVOORSTEL

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het in de agenda opgenomen splitsingsvoorstel en de aandeelhouders erkennen uiterlijk één maand v6ôr de datum van deze vergadering van dit voorstel alsook van de in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis te hebben gekregen.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk om de artikelen 730, 731, 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen, in zoverre dit laatste artikel op de verslagen betrekking heeft.

III.BESLUIT TOT SPITSING

Na onderzoek, neemt de algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

De vergadering aanvaardt het aangekondigde splitsingsvoorstel. Zij besluit aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "C.M.G. Invest", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel op twee op te richten vennootschappen, namelijk de naamloze vennootschap "RMB Invest" en de naamloze vennootschap "MDW Invest".

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a)De ruilverhouding van de aandelen worden bepaald als volgt:

-zesduizend vierhonderd vierenvijftig aandelen (6454) volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap "RMB Invest" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap "C.M.G. Invest", hetzij 1 aandeel van de vennootschap "RMB Invest" tegen 1 aandeel van de vennootschap "C.M.G. Invest";

-zesduizend vierhonderd vierenvijftig aandelen (6454) volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap "MDW Invest" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap "C.M.G. Invest", hetzij 1 aandeel van de vennootschap "MDW Invest" tegen 1 aandeel van de vennootschap "C.M.G. Invest".

b)De overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per 1 juli 2011. De activa en passiva zullen worden opgenomen in de boekhouding van overnemende op te richten vennootschappen "RMB Invest" en "MDW Invest" tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

c)De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschappen, wordt bepaald op 1 juli 2011.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de gesplitste vennootschap gedaan, komen voor rekening van de op te richten vennootschappen naar volgende verhouding, en de sindsdien verworven resultaten zullen alsdan in de rekeningen van de op te richten vennootschappen gebracht worden.

d)De datum vanaf welke de aandelen van de op te richten vennootschappen recht geven te delen in de winst is bepaald op heden.

IV.DE OVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP EN DE OPRICHTING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN

De overgang van het vermogen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het gehele vermogen van de vennootschap "C.M.G. Invest" overgaat op de twee naamloze vennootschappen "RMB Invest" en "MDW Invest" die thans worden opgericht.

Het vermogen dat ingebracht wordt in de onderscheiden vennootschappen "RMB Invest" en "MDW Invest" is uitvoerig beschreven in voormelde verslagen opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mertens, Dewaele, Achten & C°, Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Willy Mertens, bedrijfsrevisor, gevestigd te 2240 Zandhoven, Langestraat 183 op 21 december 2011 die aan deze akte gehecht blijven.

De overgang van het vermogen van de naamloze vennootschap "C.M.G. Invest" op de naamloze vennootschap "RMB Invest" en de naamloze vennootschap "MDW Invest" geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden:

Algemene beschrijving

1.AIle roerende en onroerende goederen, materiële en immateriële bestanddelen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

Ieder van de verkrijgende vennootschappen wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De verkrijgende vennootschappen zullen met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De verkrijgende vennootschappen moeten, wat hen betreft, alle akkoorden, aannemingen, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de gesplitste vennootschap werden overgedragen, met inbegrip van de contracten intuiti personae en alle contracten en verbintenissen aangegaan met het door de gesplitste vennootschap tewerkgestelde personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt.

4.AIle geschillen en vorderingen, al dan niet in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de op te richten vennootschappen, wat hen betreft, die de voordelen ervan zullen genieten of de gevolgen ervan zullen dragen tot volledige ontlasting van de gesplitste vennootschap.

5.Alle schuldvorderingen, gerechtelijke of buitengerechtelijke vorderingen, administratieve beroepen, voordelen van eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke zekerheden en zekerheden waarover de gesplitste vennootschap, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde, met inbegrip van de overheidsbesturen en alle rechten, die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de verkrijgende vennootschappen met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschappen worden gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

6.De overdracht van het vermogen omvat tevens de last van alle passiva van de gesplitste vennootschap tegenover derden, met inbegrip van de passiva die later kunnen dienen als verbintenissen aangegaan vóór datum van deze notulen, alsook de uitvoering van alle verbintenissen die de gesplitste vennootschap om welke reden ook tegenover derden heeft aangegaan.

7.Het personeel tot op heden in dienst bij de gesplitste vennootschap, zal volledig overgenomen worden met behoud van rechten en anciënniteit door de verkrijgende vennootschappen.

8.Voor het geval een gedeelte van de activa van het vermogen van de gesplitste vennootschap niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden, en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over de verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

Het gedeelte van de passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden zal, wanneer de interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, door ieder van de verkrijgende vennootschappen gedragen worden evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden. Tegenover derden zullen alle nieuwe vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk zijn.

9.De archieven en de boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap worden overgedragen aan de vennootschap "RMB Invest" die zich verbindt deze te bewaren en ter beschikking te houden van de vennootschap "MDW Invest" telkens wanneer laatstgenoemde daarom verzoekt.

10. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze splitsing en de overgangen van de vermogens, zullen door de verkrijgende vennootschappen gedragen worden, ieder voor een gelijk deel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Inbrengen onderworpen aan een bijzondere vorm van publiciteit

De overgang omvat tevens de onroerende rechten waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn beschreven. Deze onroerende rechten vormen een bestanddeel van het vermogen dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen (artikel 683 Wetboek van Vennootschappen).

B.ONROERENDE GOEDEREN OVERGEDRAGEN AAN "MDW INVEST":

Het deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, dat aan de op te richten vennootschap "MDW

Invest" wordt overgedragen, bevat het onroerend goed waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de

overdrachtsvoorwaarden hierna zijn beschreven. Dit onroerend goed vormt een bestanddeel van het vermogen

dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen (artikel 683 Wetboek van Vennootschappen).

Beschrijving van het goed

Gemeente RANST  eerste afdeling

1.Een woonhuis op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Ranst, eerste afdeling, aan de

Gasthuisstraat 23, volgens titel en huidig kadaster gekend sectie C nummers 406/B en 405/A, met een

oppervlakte van 7 are 55 centiare.

2.Een handelshuis op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Ranst, eerste afdeling, aan

de Gasthuisstraat 25, volgens titel en huidig kadaster gekend sectie C nummer 4071E, met een oppervlakte van

2 are 35 centiare.

3.Een handels- en opbrengsteigendom op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Ranst,

eerste afdeling, aan de Gasthuisstraat 27-29, volgens titel en huidig kadaster gekend sectie C nummer 4101F,

met een oppervlakte van 4 are 44.

Gemeente ZANDHOVEN  vijfde Afdeling - MASSENHOVEN

1.Een handelseigendom, bestaande uit een garage en een werkplaats, op en met grond en alle verdere

aanhorigheden, gelegen te Zandhoven, vijfde afdeling, Massenhoven, aan de Liersebaan 250, volgens titel en

huidig kadaster gekend sectie B nummer 123/C/4, met een oppervlakte van 32 are 42 centiare.

2.Een woonhuis op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Zandhoven, vijfde afdeling,

Massenhoven, aan de Liersebaan 252, volgens titel en huidig kadaster gekend sectie B nummer 123/D/4, met

een oppervlakte van 10 are 38 centiare.

Stad ANTWERPEN  eenendertigste afdeling  DEURNE  vijfde afdeling

1.Een building op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Antwerpen, eenendertigste

afdeling, Deurne, vijfde afdeling, aan de Dassastraat 94, volgens huidig kadaster gekend sectie B nummer

348/D/7, met een oppervlakte van 5 are 87 centiare en volgens titel gekend sectie B nummers 348/F/5, 348/Y/4

en 348/X/4/deel, met een oppervlakte volgens meting van 5 are 86 centiare 50 decimilliare.

2.In een appartementsgebouw op en met grand en aanhorigheden, gelegen te Antwerpen, eenendertigste

afdeling, Deurne, vijfde afdeling, aan de Dassastraat 19/21, volgens huidig kadaster gekend sectie B nummer

228N/13, met een oppervlakte van 9 are 70 centiare en volgens titel gekend sectie B nummers 228/N8 en

228/6/8, met eenzelfde oppervlakte.

I. Op de gelijkvloerse verdieping van het gebouw Blok 19:

het appartement OB, gelegen rechts in blok 19, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : inkomhal, wc, living, keuken met berging, badkamer en drie

slaapkamers;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: eenenzestig / duizendsten (61 / 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond;

c) het privatief genot van de tuin gelegen achter het appartement.

Ii.Op de gelijkvloerse verdieping van het gebouw Blok 21:

het appartement OC, gelegen op het gelijkvloers in blok 21, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : inkomhal, wc, living, keuken met berging, badkamer en twee

slaapkamers, waarvan één met dressing, alsmede een garagebox met staanplaatsruimte voor één wagen en

toegangspoort;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zeventig / duizendsten (70 1 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond;

c) het privatief genot van de tuin gelegen achter het appartement.

111.0p de eerste verdieping van het gebouw Blok 21:

1.het appartement 1C, gelegen links in blok 21, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : inkomhal, wc, living, keuken met berging, badkamer, vestiaire en

twee slaapkamers waarvan één met terras;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vierenvijftig / duizendsten (54 / 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond;

2.het appartement 10, gelegen rechts in blok 21, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : inkomhal, wc, living, keuken met berging, badkamer en twee

slaapkamers waarvan één met terras;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: eenenvijftig / duizendsten (51 / 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond;

IV.Op de tweede verdieping van het gebouw Blok 21:

1.het appartement 2C, gelegen links in blok 21, omvattende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

a)in privatieve en exclusieve eigendom : inkomhal, wc, living, keuken met berging, badkamer, vestiaire en

twee slaapkamers waarvan één met terras;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vierenvijftig / duizendsten (54 / 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond;

2.het appartement 2D, gelegen rechts in blok 21, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : inkomhal, wc, living, keuken met berging, badkamer en twee

slaapkamers waarvan één met terras;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: eenenvijftig / duizendsten (51 / I.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond;

V.Op de derde verdieping van het gebouw Blok 21:

1.het appartement 3C, gelegen links in blok 21, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : inkomhal, wc, living, keuken met berging, badkamer, vestiaire en

twee slaapkamers waarvan één met terras;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweeënvijftig / duizendsten (52 / 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond;

2.het appartement 3D, gelegen rechts in blok 21, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : inkomhal, wc, living, keuken met berging, badkamer en twee

slaapkamers waarvan één met terras;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: achtenveertig / duizendsten (48 / I.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond;

VI.Op de verdieping van het gebouw Blok 21:

het appartement 4B, gelegen bovenaan in blok 21, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : inkom, living met terras en open keuken, berging, een slaapkamer

met badkamer en terras;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zevenendertig / duizendsten (37 / 1.000sten)in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond;

VII. In het garagegebouw rechts:

1.De enkele garagebox nummer GB7, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : de eigenlijke garagebox (voor één auto);

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijf/ duizendsten (5 / 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

2.De enkele garagebox nummer GB8, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : de eigenlijke garagebox (voor één auto);

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijf/ duizendsten (5 / 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

3.De enkele garagebox nummer GB9, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : de eigenlijke garagebox (voor één auto);

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijf/ duizendsten (5 / 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

4.De enkele garagebox nummer GB10, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : de eigenlijke garagebox (voor één auto);

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijf! duizendsten (5 / 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grand.

5.De enkele garagebox nummer GB11, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : de eigenlijke garagebox (voor één auto);

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijf/ duizendsten (5 / 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

6.De enkele openlucht autostaanplaats, omvattende:

a)in privatieve en exclusieve eigendom : de eigenlijke autostaanplaats (voor één auto);

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: drie/ duizendsten (3 / 1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

Zoals voorschreven goederen beschreven staan in de statuten van het gebouw opgesteld door

ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijk op heden voorafgaand, ter overschrijving neergelegd op het

tweede hypotheekkantoor te Antwerpen.

Gemeente WIJNEGEM

In een complex op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Wijnegem, aan de

Turnhoutsebaan 499-505, volgens huidig kadaster gekend sectie B nummer 2821H/14, met een oppervlakte van

32 are 35 centiare en volgens titel gekend sectie B nummers 282/C/8, 282/H/13, 282/N14, 282/Y/13, 282/Z/13

en 2822/6, met eenzelfde oppervlakte.

Tweehonderdtweeënzestig/duizendsten van de grondaandelen van het complex, gekoppeld aan de

grondaandelen van de zes appartementen genummerd volgens huidig kadaster "501-GVL", "501-GVR", "501-

1.L", "501-1.R°, "501-2.L", "501-2.R", die samen de "entiteit Turnhoutsebaan, 501" vormen.

Dertig/duizendsten van de grondaandelen van het complex, gekoppeld aan de grondaandelen van de zes

garages, gemerkt volgens huidig kadaster "G.8" tot en met "G.13".

Zoals nader omschreven in de statuten van het gebouw opgemaakt door notaris Luc Mortelmans te

Antwerpen (Deurne) op 4 december 2002, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op 17

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

december daarna, onder het nummer 59-T-17/1212002-17834, gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen (Deurne) op 3 juli 2003, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op 25 juli daarna, onder het nummer 59-T-25/07/2003-10552.

De oprichting van de naamloze vennootschap "MDW Invest"

Bij deze wordt een naamloze vennootschap opgericht, waarin volgend vermogen van de gesplitste

vennootschap wordt ingebracht, en waarvan de statuten luiden als volgt:

Hoofdstuk I : Naam  zetel  doel  duur

Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvoren van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming «MDW

Invest».

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2520 Ranst, Profeetstraat 71.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of als tussenpersoon, zowel in

België als in het buitenland :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheer voor eigen rekening van onroerende goederen

en roerende goederen, alsmede alles wat hier rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houdt.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag roerende en onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip

van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle

andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële, en industriële verrichtingen doen,

welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om verwezenlijking ervan te bevorderen

en dit zowel in het binnen- als in het buitenland. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of

dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan ook de functies van bestuurder of

vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, met inachtneming

van de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van

vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de

derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking

van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk Il : Kapitaal  aandelen  obligaties

Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERDNEGENTIGDUIZEND VIJFENTACHTIG EURO

VIJFTIG CENT (¬ 490.085,50).

Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend vierhonderdvierenvijftig (6.454) aandelen, zonder vermelding

van nominale waarde, die ieder één/ zesduizend vierhonderdvierenvijftigste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Inbrengen

Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd door de inbreng van volgende activa en passiva bestanddelen

van de gesplitste vennootschap "C.M.G. Invest", namelijk:

Activa

-Terreinen en gebouwen: twee miljoen tweehonderdzeventigduizend driehonderdvijfentwintig euro

tweeëntwintig cent ¬ 2.270.325,22

-Overige vorderingen: zestien euro tweeëndertig cent ¬ 16,32

-Liquide middelen: tweeduizend vijfhonderd euro ¬ 2.500,00

-Over te dragen kosten: tienduizend achthonderddertien euro éénentwintig cent ¬ 10.813,21

Totaal activa: twee miljoen tweehonderddrieëntachtigduizend zeshonderdvierenvijftig euro vijfenzeventig

cent ¬ 2.283.654,75

Netto inbreng

-Kapitaal: vierhonderdnegentigduizend vijfentachtig euro vijftig cent ¬ 490.085,50

-Wettelijke reserves: vijfendertigduizend euro ¬ 35.000,00

-Vrijgestelde reserves: vierendertigduizend negenhonderdentwaalf euro dertien cent ¬ 34.912,13

-Overgedragen winst: honderdeneenduizend negenhonderdachtendertig euro vijfenzestig cent ¬ 101.938,65

Totaal eigen vermogen: zeshonderdeenenzestigduizend negenhonderdzesendertig euro achtentwintig cent

¬ 661.936,28

Passiva

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Voorzieningen uitegestelde belastingen: zeventienduizend negenhonderdzevenenzeventig euro twee cent

¬ 17.977,02

-Lening bank: vierhonderddertigduizend euro ¬ 430.000,00

-Overige leningen: zeshonderdendrieduizend driehonderdzesenzestig euro eenennegentig cent ¬

603.366,91

-Handelsschulden: achtentwintigduizend tweehonderddrieënvijftig euro dertig cent ¬ 28.253,30

-Schulden met betrekking tot belastingen, sociale lasten en bezoldigingen: vierenzestigduizend vierhonderdtweeënzestig euro vijfentwintig cent ¬ 64.462,25

-Overige schulden: vierhonderdtweeënzestigduizend vijfenzestig euro negenenveertig cent ¬ 462.065,49 -Overlopende rekeningen: vijftienduizend vijfhonderddrieënnegentig euro vijftig cent ¬ 15.593,50

Totaal schulden: een miljoen zeshonderdeenentwintigduizend zevenhonderdachttien euro zevenenveertig cent ¬ 1.621.718,47

Totaal passiva: twee miljoen tweehonderddrieëntachtigduizend zeshonderdvierenvijftig euro vijfenzeventig cent ¬ 2.283.654,75

Voor een omstandige beschrijving van voormelde ingebrachte activa en passiva wordt verwezen naar het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Het verslag vereist overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen, wanneer ter gelegenheid van een oprichting een inbreng niet in geld bestaat, werd opgemaakt door voormelde bedrijfsrevisor, de heer Willy Mertens. Dit verslag dat aan deze akte gehecht wordt, bevat volgende besluiten:

5 Besluit

Op basis van ons onderzoek, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, attesteren wij als volgt:

" de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" zijn de weerhouden waarderingscriteria oordeelkundig en bedrijfseconomisch verantwoord;

" de waarderingsmethode leidt tot een waarde van ¬ 661.936,27, welke overeenstemt met de totale fractie waarde van het eigen vermogen verbonden aan de 6454 uit te geven aandelen, die als tegenprestatie worden verstrekt.

" de verkregen vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng bestaat uitsluitend uit de toekenning van 6.454

aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat de

" oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn en voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen

.onze opdracht er niet in bestaan een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en de bilelijkheid van de verrichting met andere woorden, doet ons verslag geen "fairness opinion" is.

Zandhoven, 21 december 2011

Mertens & Dewaele & C` Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door

Willy Mertens

Bedrijfsrevisor  zaakvoerder

Uitreiking der aandelen

In vergelding van deze inbreng, worden aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap "C.M.G. Invest" zesduizend vierhonderdvierenvijftig (6.454) aandelen uitgereikt van de nieuw opgerichte vennootschap "MDW Invest", die onder de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap "C.M.G. Invest" zullen verdeeld worden: 1 aandeel van de nieuw opgerichte vennootschap "MDW Invest" tegen 1 aandeel van de gesplitste vennootschap "C.M.G. Invest".

De aandeelhouders erkennen dat alle aandelen volledig afgelost zijn, en dat het bedrag van het maatschappelijk kapitaal vanaf heden ter beschikking is van de nieuw opgerichte vennootschap "MDW Invest". Artikel 9  Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam. De aandelen kunnen omgezet worden in gedematerialiseerde effecten.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vrucht-gebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Hoofdstuk III : Bestuur en controle

Artikel 14  Samenstelling van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 17  Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 19  Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonde-ringsbepaling voorzien bij artikel 141, 2o van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Hoofdstuk IV : Algemene aandeelhoudersvergaderingen

Artikel 26  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand december om twintig uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

Artikel 21  Oproeping

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda.

Artikel 22  Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Artikel 23  Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Artikel 30  Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Hoofdstuk V : Boekjaar - jaarrekeningen  dividenden  winstverdeling

Artikel 35  Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op over-eenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hoofdstuk VI : Ontbinding en vereffening

Artikel 40  Verliezen

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 41  Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging

" van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van de vennootschappenwet de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van de vennootschappenwet, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

V.OVERGANGSBEPALINGEN

1

2.

3.

4.De vergadering van de vennootschap "MDW Invest" bepaalt het aantal van de bestuurders op drie, en benoemt tot die hoedanigheid voor een termijn eindigend na de jaarvergadering van 2016:

-Mevrouw MUYSHONDT Ernestina Maria Ludovica Cornelia, wonende te 2520 Ranst, Profeetstraat 71; -Mevrouw DE WOLF Anouk Yvonne Cornelis, wonende te 2520 Ranst, Profeetstraat 71;

-Mevrouw DE WOLF Isabel Hilda, wonende te 2520 Ranst, Profeetstraat 71.

De mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5.De raad van bestuur van de vennootschap "MDW lnvest" waarbij alle voormelde bestuurders optreden, benoemt als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder, Mevrouw MUYSHONDT Emestina voormeld.

6.De vergadering van de vennootschap "MDW Invest" besluit dat geen commissaris wordt aangeduid.

7.Het eerste boekjaar van de vennootschap "MDW Invest" begint uitzonderlijk op de datum van neerlegging van onderhavige akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en eindigt op 30 juni 2012. VI.SLOT  BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1.De voorzitter van de vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2.Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de splitsing van de naamloze vennootschap "C.M.G. Invest" door oprichting van twee nieuwe vennootschappen, met name de naamloze vennootschap "RMB Invest" en de naamloze vennootschap "MDW Invest" verwezenlijkt is, en dat de naamloze vennootschap "C.M.G. Invest" opgehouden heeft te bestaan.

3.De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door, de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op een splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

Terzelfder tijd neergelegd

- afschrift akte dd. 29 december 2011

- verslag inbreng in natura van Mertens & Dewaele & C° Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door

Willy Mertens, Bedrijfsrevisor dd 21/12/2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Beigiscn Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MDW INVEST

Adresse
PROFEETSTRAAT 71 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande