ME AND MY APP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ME AND MY APP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.241.388

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.08.2014, NGL 26.09.2014 14605-0359-009
31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.08.2013, NGL 28.10.2013 13641-0430-009
14/06/2012
ÿþjf ;  `~...~~-~ Mod Word 11,1

" ~ ti\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r" ~~~ ~

" 1210501,"

NEERGELEGD

-5 -os- 2012

GRIFFIE REQJ li NK van -

KOOPHANDEL . tA=CHELEN

Ondernerningsnr : 0843 241 388

Benaming

(voluit) : ME AND MY APP

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Dorp 37, (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING:

- - Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katefijne-Waver)r - op negenentwintig mei tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ME AND MY APP", waarvan de maatschappelijke, zetel gevestigd is te 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Dorp 37, en met ondernemingsnummer BTW BE 0843.241.388 RPR Mechelen.

Deze vergadering nam volgende beslissingen:

Eerste beslissing: De vergadering besliste het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenendertigduizend negenhonderdnegentig euro (39.990,-EUR), om het te vermeerderen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,-EUR) naar achtenvijftigduizend vijfhonderdnegentig euro (58.590,00-EUR), met creatie van éénentwintigduizend vijfhonderd (21.500) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die delen in de winsten vanaf de oprichting; op deze aandelen diende à pari te worden ingeschreven door geldelijke inbreng en op bedoelde kapitaalverhoging diende minstens een storting te geschieden van twintigduizend euro (20.000,00-EUR),

Tweede beslissing: De vergadering besliste unaniem - wat deze kapitaalverhoging betreft - tot opheffing van; het voorkeurrecht tot inschrijving in voordeel van de bestaande aandeelhouders, naar evenredigheid van het, = deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Derde beslissing: De vergadering verleende haar goedkeuring aan de gedane inschrijving, waarop een storting ten bedrage van twintigduizend euro (20.000,00-EUR) geschiedde, hetzij een storting op elk van de; nieuw gecreëerd aandeel van tweeduizendldrieduizendnegenhonderdnegenennegentigste (2.00013.999ste) van' hun waarde.

De vergadering stelde vast dat, ingevolge het bovenstaande, het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de, vennootschap verhoogd is tot ACHTENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERDNEGENTIG EURO (58.590,00-EUR), verdeeld in éénendertigduizend vijfhonderd (31.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van éénléénendertigduizendvijfhonderdste (1/31.500ste) van het maatschappelijke vermogen,

Vierde beslissing: De 'vergadering besliste artikel 5 van de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen.

Vijfde beslissing: De vergadering verleende machtiging aan de zaakvoerder tot het uitvoeren van de genomen beslissingen, het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten en de neerlegging ervan op de griffie van de Rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, DE NOTARIS.

Tegelijk neergelegd: expeditie en twee ontledende uittreksels van het proces-verbaal buitengewone algemene vergadering; gecoördineerde tekst van de statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Lui9 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/02/2012
ÿþMid Waá 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rg

Veer-

behouden aan. het Belgisch

Staatsblad

111111111111111111111111

*12036537*

;? Qndernemingsnr :,1,11,11,,k~ (~ ~,, 3 $ 0

i : r Benaming

i

NEERGELEGD

.. . ,

caljAN. 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

" 1

(voluit) ; ME AND MY APP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Dorp 37. (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING;

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint Katelijne-Waver)! op drieëntwintig januari tweeduizend en twaalf, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ "PM  CONSULT", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de maatschappelijke: zetel gevestigd is te 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Dorp 37, met ondernemingsnummer BTW BE 0437.513.451 RPR Mechelen;

2/ De heer MORTELMANS Paul Frans Marta, wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-; Waver), Erfstraat 1;

3/ De heer VERMEIR Maxime, wonende te 9240 Zele, Zuidlaan 3.

ALS VOLGT:

1) Naam: " ME AND MY APP ';

2) Maatschappelijke zetel: 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Dorp 37 ;

3) Duur: onbepaald vanaf drieëntwintig januari tweeduizend en twaalf ;

4) Doel: de vennootschap heeft tot doel:

De aankoop, de verkoop, de verhuring, de ontwikkeling, de handel, de vertegenwoordiging, de commissie-: handel, de import en export, het uitbaten van ondermeer hardware voor computer en telecommunicatie, van' standaard software pakketten en software op maat, van websites, mobiele applicaties, intemetdiensten, redactie- en mobiele diensten in de ruime zin van het woord, en van databanken met specifieke informatie.

Het organiseren van ontmoetingen, incentives en trainingen voor bedrijven uit binnen- en buitenland.

Het verschaffen van dienstprestaties van bedrijfseconomische, commerciële, juridische, financiële, tech-; nische, informaticatechnische of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van binnen- of bulten landse ondernemingen; daartoe kan de vennootschap desgevallend bestuursmandaten en/of zaakvoerder-; mandaten opnemen in andere ondernemingen en/of participaties nemen in bestaande en nog op te richten; vennootschappen in België en in het buitenland.

Het deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de uitbouw, de herstructurering, de omvorming, de diversificatie, de (af-)splitsing, de overname, de kapitaalverhoging en dergelijke meer van ondernemingen in het; binnen- en buitenland via aile daartoe geëigende financiële instrumenten.

Het waarnemen van het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris, manager, vereffenaar, consultant in andere vennootschappen.

Het optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan bemiddeling in aankoop- en verkoopsaangelegenheden, adviesorgaan, makelaarsactiviteiten, commissiehandel; en agentuur zowel in binnenlandse als buitenlandse handel.

De aankoop, verkoop, verhuur en uitbating van onroerende goederen.

Te dien einde zal de onderneming, zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor: rekening van derden, aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen:. verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die. van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op, om het even welke wijze betrokken zijn in België als in het buitenland, die (deels) hetzelfde, een (deels); gelijkaardig of een (deels) verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

5) Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHON DERD EURO (18.600,00-EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in tienduizend (10.000) gelijke aandelen. zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/tienduizendste; (1/10.000ste) van het maatschappelijk kapitaal of vermogen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouden

*aan het

Betgi'Sdh

Staatsblad

6) Inbreng : geschiedde door geldelijke inbreng en op ieder aandeel geschiedde een storting tot beloop van één/derde \ian hun waarde ten dage van de oprichting. Het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00-EUR) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de "KBC Bank", naamloze vennootschap te 1080 Brussel, Havenlaan 2, hetgeen door de instrumenterende notaris werd bevestigd.

Aldus dient door voornoemde oprichtster sub 1° nog een bedrag gestort te worden van achtduizend i honderdvierentachtig euro, door oprichter sub 2° een bedrag van duizend honderdachtentwintig euro veertig cent en door voornoemde oplichter sub 3° een bedrag van drieduizend zevenentachtig euro zestig cent.

7) Bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) Jaarvergadering: wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand augustus om twintig uur: Indien s die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerst volgende werkdag. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in het jaartweeduizend dertien.

Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en' de uitoefening van het stemrecht, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn.

9) Boekjaar: begint op één één april van ieder jaar en eindigt op éénendertig maart van het daarop volgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op één december tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig maart tweeduizend dertien.

10) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

Met batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, met dien verstande dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling der winsten. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na vereffening, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de vereffening.

11) Benoeming: tot gewone zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: voornoemde vennootschap "PM - CONSULT', hebbende als vaste vertegenwoordiger conform de bepalingen van artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen  genoemde heer Mortelmans Paul Frans Marta, die haar aanstelling' aanvaardde,

- Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens later afwijkende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van

koophandel. DE NOTARIS.

Tegelijk neergelegd: expeditie en twee ontledende uittreksels van de oprichtingsakte.

Op de Laatste biz van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2015
ÿþ1111111011

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beJCend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de eitEERGELEGD

15 -07- 2515

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd, MECHELEN

Griffie

Modwo[d 1i.1

Ondernemingsnr : 0843.241.388

Benaming

(voluit) : ME AND MY APP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Dorp 37 (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en Vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Yves Bloemen te Slnt-Kateiljne-Waver op 30 juni 2015, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten eenparig de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

a) De vergadering beslist om de vennootschap vervroegd te ontbinden op heden en gelijktijdig te vereffenen.

b) De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het verslag dat door de zaakvoerder is opgemaakt op 08 juni 2015, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dit verslag Is een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voor heden is vastgesteld, te weten op 31 maart 2015. Over deze staat werd door de bedrijfsrevisor, de heer DE ROOVER Guy, voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Roover & C° Bedrijfsrevisoren" te 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg 290, een verslag uitgebracht op 30 juni 2015. Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk :

"6. Besluit.

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennoot-schappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid Me And My App, Dorp 37 te 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2015 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 39.584,10 EUR en een netto actief van 36.575,40 EUR.

Op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij verklaren dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 maart 2015, volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 0,00 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Wij dienen een voorbehoud te maken voor eventuele fiscale, sociale of andere controles met betrekking tot voorgaande boekjaren, tot op datum van 31 maart 2015 en de eventuele impact hiervan op de schulden ten aanzien van derden die in hoofde van de vennootschap als gevolg hiervan zouden ontstaan.

Gedaan te goeder trouw, Haacht 30 juni 2015, (getekend) BVBA De Roover & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Guy De Roover, Bedrijfsrevisor."

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van de verslagen van de zaakvoer-der en de bedrijfsrevisor, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, Iedere aanwezige erkent kennis te hebben genomen van deze verslagen.

Een exemplaar van beide verslagen zal samen met de expe-'ditie van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Meche-len.

c) Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en vereffening, overeen-komstig artikel 181§4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Yoor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

d) De vergadering stelt vast dat de vennootschap bij deze vervroegd ontbonden en vereffend is, vanaf heden.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

De aandeelhouders verklaren dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat:

- aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd via de Deposito- en Consignatiekas.

- het resterend actief teruggenomen wordt door de aandeelhouders zelf.

- zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen.

De vennootschap houdt op te bestaan, te rekenen vanaf heden. Aan de zaakvoerder wordt kwijting gegeven voor hun bestuur voor de afgelopen periode.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste 5 jaar worden bewaard vanaf de publicatie van het besluit van de vereffening op het adres van de zetel van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT  VOLMACHT ADMINISTRATIE

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen, nu en in de toekomst, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dielens & Van Bosstraeten", met zetel te 2861 Sint-Katelijne--Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), Dijk 70 of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen, enzovoort.

STEMMING

1/ IDe voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

21 De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om negentien uur dertig (19.30 u).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Yves BLOEMEN

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van ,uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ME AND MY APP

Adresse
DORP 37 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande