MEANDROS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEANDROS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.552.488

Publication

23/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaosi~zs"

11111

be a

Bt

Sta

Griffie

1 ~1Mi 12112

Onderriemingsnr : 0465.552.488

Benaming

(voluit) : MEANDROS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Valkenlaan 21 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - doelswijziging - statutenwijziging benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 8 februari 2012, "Geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 13 februari 2012 boek 159 blad 69 vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger ai (getekend) J. Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEANDROS" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging:

De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf 8 februari

2012 te wijzigen in "ENERGETIC GROWTH ORGANISATION", afgekort "EGO".

2) Doelswijziging:

Na lezing van het verslag van de zaakvoerder, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doelen waarbij een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 november 2011, stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering besluit de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in artikel drie (3) van de statuten te vervangen door de onder punt vier (4) van de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel luidt als volgt:

I. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam als voor rekening van derden:

-Allerhande coaching van personen, groepen en bedrijven

-Het organiseren van opleidingen en seminaries individueel en in groep.

-Het organiseren van evenementen en beurzen allerhande

-Het uitoefenen en organiseren van niet medische gezondheidstesten.

-Netwerkmarketing

-Advies aan bedrijven en aan allerhande personen inzake bedrijfsopstellingen

-Import, export, groot- en kleinhandel in voeding, dranken en voedingssuplementen.

-Import, export, groot- en kleinhandel in homeopathische middelen.

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurderfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar. zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

II. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen' naam:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen' met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,: de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan, deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsvormen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten, en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

3) Statutenwijziging:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en desgevallend aan het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe test van de statuten vast, dewelke onder meer luidt ais volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ENERGETIC GROWTH ORGANISATION", afgekort "EGO".

-Zetel: gevestigd te 2900 Schoten, Valkenlaan 21.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De tekst van het doel luidt als voormeld.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (19.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 190 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, De aandelen zijn genummerd van 9 tot 190.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

-Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de vierde donderdag van de maand mei om zeventien (17,00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, ïn verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

4) Benoeming zaakvoerder.

De vergadering besluit om met ingang vanaf 8 februari 2012 te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap: de heer Roland Frenk TANG, geboren te Purmerend (Nederland), wonende te Schoten (2900), Valkenlaan 21, welk mandaat kosteloos zal worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder kan afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.

w Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

f-

Vervolgens besluit de algemene vergadering om zelfde heer Roland TANG, voornoemd, als vaste'

vertegenwoordiger aan te stellen voor alle bestuursmandaten die onderhavige vennootschap thans waarneemt

of in de toekomst zou waarnemen bij andere vennootschappen.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 8 februari 2012

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 30 november 2041

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2011 : AN340110
08/09/2011 : AN340110
09/06/2011 : AN340110
24/05/2011 : AN340110
14/02/2011 : AN340110
12/03/2010 : AN340110
12/02/2010 : AN340110
10/10/2007 : AN340110
06/09/2006 : AN340110
02/01/2006 : AN340110
10/06/2005 : AN340110
28/10/2004 : AN340110
12/09/2003 : AN340110
13/02/2003 : ANA059342
30/04/2002 : ANA059342

Coordonnées
MEANDROS

Adresse
VALKENLAAN 21 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande