MECHELS VLEESBEDRIJF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MECHELS VLEESBEDRIJF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.997.537

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 12.08.2014 14414-0138-012
02/08/2013
ÿþMod Word 11.1

NEERGELEGD

2 4 -07- 2013

GRlFFe ;E~~ ---_

' 1 i1

te ECHELfWw

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor uiuuiiuNuiuiMi I II

behoud " 13121556*

aan hl

Belgisr

Steatsb





Ondernerningsnr : 0418997637 Benaming

(voIvit} ; Mechels Vleesbedrijf (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bareelstraat, 67, 2580 Putte (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen bestuurders en gedelegeerd bestuurder.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de gewone algemene vergadering gehouden ten

maatschappelijke zetel op 26 juni 2013 te 20.00u.

Met eenparigheid van stemmen warden alle bestuurders (te weten : de heer Georges Van de Veire, mevrouw Agnes Pieters en mevrouw Kathy Van de Veire) herbenoemd voor een nieuwe periode van 6 jaar, d.w.z. tot de gewone algemene vergadering te houden in 2019. Deze mandaten zullen onbezoldigd uitgeoefend worden. De bestuurders, hierbij aanwezig, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden.

Uittreksel uit de Raad van bestuur vergadering van 25 juni 2013 te 21.00u.

Met éénparigheid van stemmen wordt heden met onmiddellijke ingang herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder de heer Georges Van de Veire, die verklaart te aanvaarden. Zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend warden.

Georges Van de Veire,

Gedelegeerd Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persomoln(nn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versra , telaam en handtekening.

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 29.07.2013 13359-0246-011
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 16.07.2012 12297-0277-012
20/02/2012
ÿþMod Word 11.1

If~~( 'á i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

06 -02- 2012

GRIFFIE RECtii« van

KOOPHANrel ta RAPt:i- rt t=nt

J

u t !I III til IItII BRIN

*12041437*

bt El

St

Ondernemingsnr : 0418.997.537

Benaming

(voluit) : MECHELS VLEESBEDRIJF

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2580 Beerzel-Putte, Bareelstraat, 67.

(volledig adres)

Onderwerp akte: AANPASSING ZETEL - OMZETTING AANDELEN - WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 23 december 2011 en geregistreerd te Herentals, Registratie, drie bladen zonder verzendingen, de 4 januari 2012, Boek 5/161, blad 20, vak 12. Ontvangen : vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) V.G1STELYNCK; dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MECHELS VLEESBEDRIJF', met algemeenheid van stemmen besloten heeft :

EERSTE BESLUIT : de vergadering heeft vastgesteld dat de raad van bestuur de zetel van de vennootschap vanaf 1 februari 2010 verplaatst heeft naar 2580 Beerzel-Putte, Bareelstraat, 67. Deze verplaatsing van de zetel werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2010 onder nummer 10024258.

Dienovereenkomstig het artikel 2 van de statuten te wijzigen door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2580 Beerzel-Putte, Bareelstraat, 67.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar om het even welke plaats in Vlaanderen of tweetalig Brussel bij besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

TWEEDE BESLUIT ; - de duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen aan toonder om te zetten in duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen op naam.

- machtiging te verlenen aan de raad van bestuur om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en om deze omwisseling en de vernietiging van de aandelen aan toonder praktisch te realiseren.

DERDE BESLUIT : het artikel 6 van de statuten betreffende de aard van de aandelen te wijzigen door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door

1.De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2.De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam,

Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen..

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap.

3.Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die

_als. zodanig _optreedt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5.De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam, Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftetilk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die ais zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen."

VIERDE BESLUIT ; artikel 21 van de statuten betreffende de bijeenroeping van algemene vergaderingen te wijzigen door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door :

"Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda Deze meet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Indien alle aandeelhouders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten zonder dat de voormelde formaliteiten van bijeenroeping worden nageleefd (behoudens de naleving van oproepingsformaliteiten ten aanzien van de bestuurders en, in voorkomend geval, van de commissarissen tenzij deze eraan verzaken). De besluiten moeten dan genomen worden met éénparigheid van stemmen."

VIJFDE BESLUIT : artikel 22 van de statuten betreffende de formaliteiten om toegelaten te worden op de algemene vergaderingen te wijzigen door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door ;

"De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen :

a) de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

b) de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld,

Het stemrecht verbonden aan effecten die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend,"

ZESDE BESLUIT : bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU VOOR FISCALITEIT EN ACCOUNTANCY", afgekort "AFIDAC", met zetel te 2200 Herentals, Notelarenlaan, 16, of diens aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W,, alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten, volmacht en gecoôrdineerde statuten.

Jan Van Hemeldonk

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

f

4e6or; behouden aan het Belgisch Staatsblad

Y ~ ~b

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 18.07.2011 11304-0221-011
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 05.07.2010 10268-0297-011
15/02/2010 : TU052162
18/12/2009 : ME052162
17/07/2009 : ME052162
06/07/2009 : ME052162
20/08/2008 : ME052162
06/07/2007 : ME052162
04/07/2007 : ME052162
04/08/2006 : ME052162
18/07/2005 : ME052162
13/07/2015
ÿþ Mod Word 11,1

e-t i= ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111I~IYIIIII.III

*150 9963*

b

s'

11



~..º%~~~.~~. ~

2 - ,07w 2015

JEL

ANTWERPEN, aid. PLLL--,ClinEN I

Ondernemingsnr : O418.997.537

Benaming

(voluit) : MECHELS VLEESBEDRIJF

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2580 Beerzel-Putte, Bareelstraat, 67.

(volledig adres)

Onderwerp akte UITBREIDING DOEL - AANNEMING NIEUWE STATUTEN - VOLMACHT

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals, vervangende zijn collega notaris Jan Van Hemeldonck te Olen, wettelijk belet, op 15 juni 2015 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MECHELS VLEESBEDRIJF" :

EERSTE BESLUIT :- met algemeenheid van stemmen besloten heeft afstand te doen van voorlezing van het verslag van de raad van bestuur, opgemaakt op 15 mei 2015, overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging (uitbreiding) van het doel van de vennootschap, met in bijlage de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 31 maart 2015.

- met algemeenheid van stemmen besloten heeft het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten :

"commissionair inzake goederen en diensten.

In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam :

1.- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2.- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3.- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm ook, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan de beschikbare activa investeren in onroerende goederen als goed huisvader, en in activa die gebruikt worden voor een verloning van de bestuurders in natura.

De vennootschap mag middelen in natura ter beschikking stellen als bijkomende verloning voor de bestuurders."

TWEEDE BESLUIT : - met algemeenheid van stemmen besloten heeft de nieuwe statuten van de naamloze vennootschap "MECHELS VLEESBEDRIJF" vast te stellen en deze artikel per artikel goed te keuren om deze verder in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen en met het voorgaand besluit.

NIEUWE STATUTEN (uittreksel).

Rechtsvorm - Naam - Duur. De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en bestaat voor onbepaalde duur.

Haar naam luidt "MECHELS VLEESBEDRIJF'.

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2580 Putte, Bareelstraat, 67,

Doel. De vennootschap heeft tot doe! :

-een kettingbeenhouwerij op te richten met verkooppunten waar ook in België;

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-beenhouwerij in de meest ruime zin van het woord;

-zowel klein- als groothandel in vlees- en voedingswaren, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houdt;

-commissionair inzake goederen en diensten.

In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam

1.- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2.- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3.- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm ook, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan de beschikbare activa investeren in onroerende goederen als goed huisvader, en in activa die gebruikt worden voor een verloning van de bestuurders in natura. De vennootschap mag middelen in natura ter beschikking stellen als bijkomende verloning voor de bestuurders. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of den dele vergemakkelijken.

Kapitaal. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EENZENZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00). Het is verdeeld in duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst.

Benoeming en ontslag van de bestuurders. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande tilt het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders. De algemene vergadering kan te allen tijde de opdracht van iedere bestuurder herroepen. Bestuurders zijn herkiesbaar.

Besluitvorming in de raad van bestuur. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat

-indien er twee bestuurders zijn : alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering;

- indien er meer dan twee bestuurders zijn : tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn en niet behoren tot het dagelijks bestuur, kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen hierover te beraadslagen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Bevoegdheden van de raad. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

Overdracht van bevoegdheden en volmachten. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Directiecomité. Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Vertegenwoordiging van de vennootschap. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Zo kan de gedelegeerd bestuurder, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, welomschreven deelbevoegdheden overdragen aan medewerkers in de organisatie, in relatie tot hun niveau en/of specifieke functie. De aard en de grenzen van deze overdracht worden omschreven in een delegatiebesluit, dat door de gedelegeerd bestuurder wordt opgesteld en door de raad van bestuur wordt bekrachtigd. De

vennootschap is, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Jaarvergadering. De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand juni om twintig uur of indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag om twintig uur.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

a) de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen váér de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

b) de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vóôr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag niet beschouwd als een werkdag. Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, maakt de zuivere jaarlijkse winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen totdat dit één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt. De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de aanwending van het saldo.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de jaarvergadering waarop het bedrag is vastgesteld. Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wijze van vereffening. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de effecthouders naar verhouding van het aantal effecten dat zij bezitten en waarbij rekening wordt gehouden met de eventueel ongelijke afbetaling van effecten.

DERDE BESLUIT : met algemeenheid van stemmen besloten bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU VOOR FISCALITEIT EN ACCOUNTANCY", afgekort "AFIDAC", met zetel te 2200 Herentals, Notelaren laan, 16, of diens aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondememiingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoördineerde statuten.

Francis van Schoubroeck

Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch .Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2004 : ME052162
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 13.08.2015 15418-0127-012
11/07/2003 : ME052162
16/08/2002 : ME052162
17/10/2000 : ME052162
28/11/1987 : ME52162
01/01/1986 : ME52162

Coordonnées
MECHELS VLEESBEDRIJF

Adresse
BAREELSTRAAT 67 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande