MEDIA RESPONSE

Association sans but lucratif


Dénomination : MEDIA RESPONSE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 875.240.007

Publication

17/07/2013
ÿþ-à_

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Pietergenardstraat 14 B3 Arrondissement Antwerpen 2020 België

Onderwerp akte ; NOTULE VAN DE BIJZONDERE ALGEMEENE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 03 MEI 2013 WORDEN DE VOLGENDE BESLUITEN GENOMEN.

-Verplaatsing van maatschappelijke zetel Pietergenardstraat 14 B3 Gerechtelijk Arrondissement Antwerpen

2020 NAAR Van Stralenstraat 36, Gerechtelijk Arrondissement Antwerpen 2060.

-Volledig ontslag als lid van de raad van bestuur.

Dhr, Goosens Bart als secretaris.

Dhr. Delaet Guido als penningmeester.

Beide personen bekomen decharge (kwijting) voor hun bewezen diensten.

-Benoemingen van twee nieuwe bestuurders:

A) Als secretaris:

Esther Owusu Antwi. Geb: Accra , Ghana

Wonende Geelhandplaats 8 Bus 3, 2060, Antwerpen. Ghana.

Rijksregister No:- 65-05-30-552-45

B) Als penningmeester.

Cecilia Obeng. Geb: Kumasi, Ghana.

Wonende Frank Craeybeckxlaan 36, Bus 8 Deume 2100 Antwerpen_

Rijksregister No:- 70-01-03-534-77.

-Wijziging van het DOEL:

De vereniging is opgericht om de Afrikaanse gemeenschap in België en Europa te informeren en te sensibiliseren omtrent AIDS/HIV, STDS en andere ziektes, preventie via een tijdschrift en om sociale hulpverlening te bieden aan degene die nood hebben en besmet zijn met dergelijke ziektes.

Handel te drijven in roerende goederen van Afrikaanse afkomst door middel van aankoop en verkoop, bemiddeling, lenen, verlenen, importeren en exporteren zowel nationaal als internationaal, Handel te drijven in allerlei benodigdheden en nutsvoorzieningen, kopen en verkopen, bemiddeling, lenen verlenen, in allerlei koloniale waren en goederen, allerlei groenten en fruit, allerlei textiel en nijverheid, schoenen, Ieder, siervoorwerpen, meubelen, schoonheidsproducten, geschenken, artikelen, kaarten, schoonmaakproducten, tetefoonkaarten, allerlei zuivel en voedingsproducten, allerlei medicijnen, chemicals, allerlei video's, Cd's, Dvd's, verkoop van religieuze boeken, Video's, cd's, dvd's, allerlei materialen en producten in de breedste zin van het woord. Uitbaten van radio stations, allerlei telecommunicatie, telefooncenter, TV stations, allerlei goederen en onroerende goederen te kopen en verkopen, allerlei publikatie en nieuwsgeving in de breedste zin van het woord. Handel in rollend en bollende materiaal, tweedehandswagens, machines en voertuigen, kopen en verkopen, handelen en verhandelen, huren en verhuren, bemiddeling, lenen en verlenen, logistiek, algemeen transport in de breedste zin van het woord.

Handelen in allerlei mineralen, ertsen en edele metalen, kopen en verkopen, bemiddelen, lenen en verlenen in de breedste zin van het woord.

Lokaal handel te drijven in roerende goederen van lokale en internationale afkomst door middel van importeren en exporteren, aankoop en verkoop, bemiddeling, lenen en verlenen zowel nationaal als internationaal, allerlei voeding, textiel, allerlei benodigdheden en nutsvoorzieningen, allerlei koloniale waren en goederen, allerlei groenten en fruit, allerlei textiel en nijverheid, schoenen, Ieder, siervoorwerpen, meubelen, geschenken, artikelen, kaarten, telefoonkaarten, schoonheidsproducten, haarkapper salon, schoonmaakproducten, allerlei schoonmaak voor derde in de breedste zin van het woord, allerlei zuivel en voedingsproducten, allerlei medicijnen, chemicals, allerlei video's, Cd's, Dvd's, verkoop, verhuur, lenen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

IN

i

Griffie

~ 8 JOLI 2013

MOD 22

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 875.240.007

Benaming

(voluit) : MEDIA RESPONSE

fhergelegd ter griffie van dorade* van Koophnadel fs Antwerpen, op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOp2.2

Voorbehouden 4r5.aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

verlenen van religieuze boeken, Video's, cd's, dvd's, allerlei materialen en producten in de breedste zin van het woord.

Uitbaten van lokale radio stations, allerlei telecommunicatie systemen en telefooncenters, TV stations, allerlei publicaties en nieuwsgeving in de breedste zin van het woord zowel lokaal als internationaal. Handel in rollend en bollend materiaal, tweedehandswagens, machines en allerlei voertuigen, kopen en verkopen, handelen en verhandelen, huren en verhuren, lenen en verlenen, logistiek, algemene transport in de breedste zin van het woord. Handel te drijven in allerlei mineralen, ertsen en edele metalen, kopen en verkopen, bemiddelen, lenen en verlenen in de breedste zin van het woord.

Handel te drijven in onroerende goederen zoals kopen en verkopen, huren en verhuren, lenen en verlenen te bemiddelen in eigen beheer in de breedste zin van het woord.

Ondergetekende,

De Voorzitter. Secretaris

Akwasi Antwi Boasiako. Esther Owusu Antwi.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
MEDIA RESPONSE

Adresse
PIETERGENARDSTRAAT 14 B/3 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande