MEDIAHUIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEDIAHUIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.849.666

Publication

13/05/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

il 1[111IL10.1 1111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 30 APR. 20111

Griffie

Ondememingsnr : 0439.849.666

Benaming

(voluit) : Mediahuis

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Katwilgweg 2-2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL d.d. 22 april 2014

DOOR DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE VOLGENDE VENNOOTSCHAPPEN:

t Mediahuis, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Katwilgweg 2 2050 Antwerpen, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0439.849.666 (hierna de "Overnemende Vennootschap").

2. Concentra Media Regie, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Herkenrodesingel 10, 3500 Hasselt, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Hasselt) onder het nummer 0404.789.512 (hierna de "Overgenomen Vennootschap").

3. Concentra Digitale en Mobiele Media, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Herkenrodesingel 10, 3500 Hasselt, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Hasselt) onder het nummer 0466.742.521 (hierna de "Overgenomen Vennootschap").

(2) en (3) gezamenlijk ook de "Overgenomen Vennootschappen" genoemd,

NA TE HEBBEN UITEENGEZET HETGEEN VOLGT:

(A) Dat de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschappen (hierna de "Vennootschappen") deel uitmaken van de Concentra-g roep;

(B) Dat Corelio NV en (de aandeelhouders van) Concentra NV reeds gedurende enige tijd gesprekken voeren met betrekking tot de samenvoeging van bepaalde activiteiten van de respectieve ondernemingen in een joint venture vehikel, Mediahuis NV, waarin beide ondernemingen zullen participeren (de "Transactie");

(C) Dat, met het oog op de Transactie, de structuur van de Concentra-groep zal worden vereenvoudigd (door beperking van het aantal vennootschappen en integratie van activiteiten), door middel van een fusie waarbij de Overgenomen Vennootschappen zullen worden overgenomen door de Overnemende Vennootschap overeenkomstig artikel 671 W.Venn. (de "Fusie");

(D) Dat de raad van bestuur van de Vennootschappen van oordeel is dat de Fusie plaatsvindt op grond van zakelijke overwegingen zoals bedoeld in artikel 183bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen '92 en kan worden doorgevoerd onder de toepassing van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, artikel 117§1 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten en van de artikelen 11 en 18 §3 van het B.T.W. Wetboek.

(E) Dat de Fusie dient te worden gesitueerd in het ruimere kader van de Transactie en meer bepaald tot doel heeft een rationalisering en herstructurering van de activiteiten van onder meer de Vennootschappen te bewerkstellingen,

(F) Dat de Fusie zal plaatsvinden onmiddellijk na de partiële splitsing van De Vlijt NV, houdende de afsplitsing van diens volledige uitgeefactiviteit verbonden aan de Gazet van Antwerpen naar Mediahuis NV resp, vôôr de fusie door overneming door Mediahuis NV van Concentra Classifieds NV.

(G) Dat het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap en van de Overgenomen Vennootschappen daarenboven in zekere mate gelijklopend is en dat door de voormelde vennootschappen uitgeoefende onderscheiden activiteiten tevens sterk complementair zijn, hetgeen een operationele en Juridische integratie van beide entiteiten bijkomend verantwoordt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden h-, aan het Belgisch StaatsbIad

WORDT HET VOLGENDE FUSIEVOORSTEL VASTGESTELD:



1 FUSIE ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 671 W.VENN,

De Vennootschappen verklaren dat ze aan hun respectievelijke buitengewone algemene vergadering onderhavig fusievoorstel zullen voorleggen. Onderhavig fusievoorstel betreft de rechtshandeling zoals bedoeld in artikel 671 W.Venn. e.v. waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de Overgenomen Vennootschappen als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de Overnemende Vennootschap tegen uitreiking van aandelen in de Overnemende Vennootschap (hierna de "Fusie").

Dit fusievoorstel zef worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de Vennootschappen.

2 MAATSCHAPPELIJK DOEL  STATUTEN  AANDEELHOUDERSCHAP (Artikel 693; 1° W.Venn.)



2.1 Maatschappelijk doel

(a) Het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitgeven, drukken, exploiteren, verspreiden en verdelen van alle dagbladen, tijdschriften, boeken en alle andere drukwerken in de breedste zin, alsmede de vertegenwoordiging van andere uitgevers en drukkers.

2. De exploitatie van alle multi-mediale communicatiemiddelen.

3. Het geheel van een drukkerij- en uitgeversbedrijf en aanverwante bedrijven, waaronder:

- de voorbereidende werken voor de drukkerij, zoals copywriting, lay-out, kleurselektie, beeldverwerking;

- het drukken zelf en het uitgeven van alle mogelijke drukwerken in de breedste zin van het woord zoals

publikaties, folders, brochures, periodieken en pu-bliciteitsbladen;

- alle post-press-diensten zoals bundelen, verzamelen, verzendklaar-maken;

zonder dat deze opsomming beperkend

Ter verwezenlijking van haar doel zal de maatschappij in heel ruime mate een beroep doen op alle

mogelijke nieuwe technologieën en geavanceerde tech-nieken en tevens onderzoek en ontwikkeling verrichten

op het vlak van hard- en software ter verwerking van aile pre-press-, press- en post-press-aktiviteiten,

4. Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

5. De verwerving en de uitbating van brevetten, concessies en titels.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrich-tingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor re-kening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle onder-nemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel na-streven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar pro-dukten te vergemakkelijken.

Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge









(b) Het maatschappelijk doel van de Overgenomen Vennootschappen luidt als volgt:

Concentra Media Regie NV:

De vennootschap stelt zich tot doel:

I. Het voeren van reclameregies en sponsoring in de meest ruime zin van het woord, zowel als houder en/of

ais agentschap, met het oog op publicatie, inlas-sing en/of uitzending in aile mogelijke vormen van audio- en

visuele media, onder andere lokale en regionale radio's en televisie, alsook van geschreven pers.

2. Het verrichten van aile aard van activiteiten in verband met aile soort van in-formatievergaring en informatieverspreiding in de vorm van tekst, beeld en ge-luid.

3. Het nemen van culturele initiatieven, het inrichten van manifestaties, vermake-lijkheden en evenementen, en dergelijke meer.

4. Het produceren, het exploiteren en het distribueren van alle soorten van infor-matiedragers, dit zowel in gedrukte vorm als via elektronische weg zoals net-werken, kabel, cd's, banden, schijven en andere digitale opslagmedia

Deze opsomming is niet limitatief.

Alle hoger vermelde activiteiten richten zich naar een industrieel cliënteel, naar groot- en kleinhandel en naar particulieren.

De vennootschap zal belangen kunnen nemen op gelijk welke wijze in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek of aanverwant doel hebben of die van aard zijn om de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Concentra Digitale en Mobiele Media NV

De vennootschap stelt zich tot doel:

1.De uitbating van een uitgeversbedrijf.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwocrdigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden -0 aan het Belgisch Staatsblad

2.Alle gedrukte, audiovisuele, online, interactieve en mobiele toepassingen inzake" communicatieverspreiding, contentverspreiding, advertentieopmaak, adver-tentieverspreiding, entertainment, dating, games, en dit onder alle mogelijke vormen.

3.De aan- en verkoop van boeken en tijdschriften.

4.Alle aan- en verkoop, import en export in verband met voorgaande activiteiten.

5.Alle aan- en verkocp, import en export, alle fabricatie van grondstoffen, beno-digdheden, half afgewerkte en eindproducten in verband met de hiervoor ver-melde doeleinden.

6,Alle commissiecontracten in verband met bovengenoemde activiteiten.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan .andere 'vennoot-schappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. zu mag zich hiervoor borg stelléri of aval Verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook' de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. ln het algemeen, mag zij alle Verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, en dit zowel in België als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.2 Statuten

De Vennootschappen oordelen dat de huidige statuten van de Overnemende Vennootschap geschikt zijn

als basis voor de verdere uitbouw van de onderneming na de fusie.

2.3 Maatschappelijk kapitaal en aandeelhouderschap

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap, onder voorbehoud dat de partiële splitsing van De Vlijt NV met inbreng van de uitgeefactiviteiten van Gazet van Antwerpen in Mediahuis NV doorgang vindt, bedraagt 102.990,39 EUR, vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënzestigduizend vijfhonderd (598.688) aandelen op naam zonder nominale waarde. De aandelen worden gehouden als volgt;

Aandeelhouder Aantal aandelen

1. Concentra NV 171.600

2, Concentra Media Groep NV 427,088

Totaal 598.688

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschappen bedraagt

- Concentra Media Regie NV : 100.000 EUR vertegenwoordigd door 600 aandelen op naam zonder

nominale waarde.

De aandelen worden gehouden als volgt:

Aandeelhouders Aantal aandelen

Concentra Mediagroep NV 600

Totaal 600

- Concentra Digitale en Mobiele Media NV: 186.000 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam

zonder nominale waarde.

De aandelen worden gehouden als volgt:

Aandeelhouders Aantal aandelen

Concentra Mediagroep NV 100

Totaal 100

3 RUILVERHOUDING (Artikel 693, 2° W.Venn.)

Ais tegenprestatie voor de overdracht van het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschappen aan de Overnemende Vennootschap, zal de enige aandeelhouder van de beide Overgenomen vennootschappen, nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap ontvangen, in verhouding tot de fusieruilverhouding zoals hierna gedefinieerd.

De ruilverhouding tussen de nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap en de aandelen van Overgenomen Vennootschappen is vastgesteld op basis van de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de Overgenomen Vennootschappen t.o.v. de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de Overnemende Vennootschap. De boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de bij de verrichting betrokken vennootschappen op 31 december 2013, en, specifiek voor de Overnemende Vennootschap, rekening hdudend niet de voorgenomen inbreng als gevolg van de partiële splitsing van De Vlijt NV met inbreng van haar uitgeefactiviteiten van Gazet van Antwerpen in de Overnemende Vennootschap, bedraagt

- voor Concentra Media Regie : 62.606,31 EUR

- voor Concentra Digitale en Mobiele Media NV 130.803,01 EUR

voor de Overnemende Vennootschap: 7,866.649,67 EUR.

Rekening houdend met de aldus bestaande eigenvermogenswaarde van de aandelen van de Overnemende Vennootschap ad 13,14 EUR per aandeel, zullen, als gevolg van de voorgestelde verrichtingen, 14.719 nieuwe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

aandelen van de Overnemende Vennootschap uitgegeven worden ais vergoeding voor de overdracht van het gehele vermogen van Concentra Media Regie NV en Concentra Digitale en Mobiele Media NV.

De nieuwe uit te geven aandelen in de Overnemende Vennootschap zullen nominatieve aandelen zijn, zonder vermelding van nominale waarde, en zullen in aile opzichten dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen.

De tegenprestatie voor de aandelen van de Overgenomen Vennootschappen zal enkel uit nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap bestaan; de aandeelhouder van de beide Overgenomen Vennootschappen zal geen bijkomende opleg in cash ontvangen.

4 \MME VAN UITREIKING VAN AANDELEN IN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (Artikel 693, 3° W.Venn.)

De omzetting van aandelen van de Overgenomen Vennootschappen in aandelen van de Overnemende Vennootschap zal verzekerd worden door de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap door inschrijving in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap binnen één week na datum van de Buitengewone Algemene Vergaderingen die over voorliggende Fusie dienen te beslissen.

Het aandeelhoudersregister van de Overgenomen vennootschappen zal vernietigd worden.

6 DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST (Artikel 693, 40 W.Venn.)

De Vennootschappen stellen voor de datum vanaf welke de nieuwe door de Overnemende Vennootschap uit te geven aandelen recht geven te delen in de winst, vast te stellen op 1 januari 2014.

6 BOEKHOUDKUNDIG EFFECT (Artikel 693, 5° W.Venn.)

De Vennootschappen stellen voor de datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen ingevolge de Fusie boekhoudkundig, en vanuit het oogpunt van de directe belasting, zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, vast te stellen op 1 januari 2014.

7 BIJZONDERE RECHTEN VAN AANDEELHOUDERS (Artikel 693,6° W.Venn.)

Er zijn in de Overgenomen Vennootschappen geen aandelen of andere effecten die bijzondere rechten

verlenen.

Bijgevolg dient hieromtrent geen bijzondere regeling te worden uitgewerkt.

8 BIJZONDERE BEZOLDIGING VOOR DE COMMISSARIS / BEDRIJFS-REVISOR / EXTERNE ACCOUNTANT (Artikel 693, 70 W.Venn.)

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 695 §1 van het Wetboek van Vennootschappen dient te warden opgemaakt (zie punt 11), wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld voor het opstellen van dit verslag,

9 BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE BESTUURDERS (Artikel 693,8° W.Venn.)

De Vennootschappen stellen voor geen bijzondere voordelen toe te kennen aan de leden van hun

bestuursorganen.

10 VERMELDINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

De overgenomen vennootschappen hebben geen onroerende goederen in eigendom die onder de

toepassing van enige boclemsaneringsreglementering in België vallen.

11 PROCEDURE

11.1 Verzaking aan het opstellen van tussentijdse cijfers van de Vennootschappen

De Vennootschappen stellen voor dat de aandeelhouders verzaken aan het opstellen van tussentijdse

cijfers overeenkomstig artikel 697 § 2, laatste lid W.Venn.

11.2 Bijzonder verslag van de raden van bestuur van de Vennootschappen

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 694, 2° lid W.Venn. te verzaken aan het opmaken van de

verslagen van de raden van bestuur zoals bedoeld in arti-kel 694, 10 lid W.Venn.

In de agenda van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de aan de Fusie

deelnemende vennootschappen, zal worden vermeld dat de ven-nootschappen voornemens zijn voormeld

artikel 694, 2° lid W.Venn. toe te passen.

11.3 Verslag van de commissarissen van de Vennootschappen

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 695 §1 laatste lid W.Venn, te ver-zaken aan het opmaken van

het controleverslag van de commissaris zoals bedoeld in voormeld artikel.

In de agenda van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de aan de Fusie

deelnemende vennootschappen, zal worden vermeld dat de ven-nootschap voornemens is voormeld artikel 695

§1 W.Venn. toe te passen.

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap heeft haar commissaris verzocht een verslag op

te stellen overeenkomstig artikel 602 W.Venn, inzake de inbreng in natura.

op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden

'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

f

Voor-

behouden áan het Belgisch

Staatsblad

11.4 Samenroepen van een buitengewone algemene vergadering van de Vennoot-schappen

(a) De Vennootschappen beslissen om hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen samen

te roepen teneinde te beraadslagen en te beslissen over de Fusie.

12 INFORMATIEVERSTREKKING

12.1 Neerlegging ter griffie

De Vennootschappen zullen onderhavig fusievoorstel uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die

over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel neerleggen en dit fusievoorstel zal

bekendgemaakt worden bij uittreksel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

122 Beschikbare informatie

De Vennootschappen houden elk de volgende documentatie ter beschikking van de aandeelhouders en

zullen, in de mate vereist door de wet, hen hiervan een afschrift meedelen;

(A) Onderhavig fusievoorstel;

(B) Het verslag, opgesteld overeenkomstig artikel 602 W.Venn., van een eictem bedrijfsrevisor of accountant met betrekking tot de inbreng in natura in de Overnemende Vennootschap;

(C) De jaarrekeningen van elk van de Vennootschappen over de 3 laatste boekjaren; en

(D) De verslagen van de raden van bestuur en de commissarissen over de 3 laatste boekjaren en dit voor elk van de Vennootschappen.

Elke aandeelhouder zal op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst een gedeeltelijk afschrift krijgen van voormelde stukken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge 13 KOSTEN

Aile kosten voortvloeiend uit de Fusie worden gedragen door de Overnemende Vennootschap.

14 FISCAAL REGIME

De Fusie zal worden verwezenlijkt onder de toepassing van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, artikel 117§1 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en griffierechten en van de artikelen 11 en 18 §3 van het B.T.W. Wetboek.

Opgemaakt in zes originelen op 22 april 2014 en elke Vennootschap erkent 2 exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één is bestemd om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd.

Voor de Overnemende Vennootschap,

Mediahuis nv

Marc Vangeel

Voorzitter Raad van Bestuur

Leas Management bvba, vast vertegenwoordigd door Patrick Hermans

Bestuuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0439.849.666

Benaming

(voluit) : Mediahuis

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Katwilgweg 2 - 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL d.d. 22 april 2014

DOOR DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE VOLGENDE VENNOOTSCHAPPEN;

1. Mediahuis, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0439.849.666 (hierna de "Overnemende Vennootschap"),

2. Concentra Classifieds NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Herkenrodesingel 10, 3500 Hasselt, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Hasselt) onder het nummer 0439.477.801 (hierna de "Overgenomen Vennootschap").

MATE HEBBEN UITEENGEZET HETGEEN VOLGT;

(A) Dat de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschappen (hierna de "Vennootschappen") deel uitmaken van de Concentra-groep;

(B) Dat Corelio NV en (de aandeelhouders van) Concentra NV reeds gedurende enige tijd gesprekken voeren met betrekking tot de samenvoeging van bepaalde activiteiten van de respectieve ondernemingen in een joint venture vehikel, Mediahuis NV, waarin beide ondernemingen zullen participeren (de "Transactie");

(C) Dat, met het oog op de Transactie, de structuur van de Concentra-g roep zal worden vereenvoudigd (door beperking van het aantal vennootschappen en integratie van activiteiten), door middel van een fusie waarbij de Overgenomen Vennootschap zal warden overgenomen door de Overnemende Vennootschap overeenkomstig artikel 676, 719-727 VV.Venn. (de "Fusie");

(D) Dat de raad van bestuur van de Vennootschappen van oordeel is dat de Fusie plaatsvindt op grond van zakelijke overwegingen zoals bedoeld in artikel 183bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen '92 en kan worden doorgevoerd onder de toepassing van artikel 211 van het Wetbcek van Inkomstenbelastingen '92, artikel 117 §1 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en grifierechten en van de artikelen 11 en 18 §3 van het B.T.W. Wetboek.

(E) Dat de Fusie dient te worden gesitueerd in het ruimere kader van de Transactie en meer bepaald tot doel heeft een rationalisering en herstructurering van de activiteiten van onder meer de Vennootschappen te bewerkstellingen.

(F) Dat de Fusie zal plaatsvinden onmiddellijk na de partiële splitsing van De Vlijt NV, houdende de afsplitsing van diens volledige uitgeefactiviteit verbonden aan de Gazet van Antwerpen naar Mediahuis NV en na de fusie van Mediahuis NV met Concentra Media Regie NV en Concentra Digitale en Mobiele Media NV,

(G) Dat het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap en van de Overgenomen Vennootschap daarenboven in zekere mate gelijklopend is en dat door de voormelde vennootschappen uitgeoefende onderscheiden activiteiten tevens sterk complementair zijn, hetgeen een operationele en juridische integratie van beide entiteiten bijkomend verantwoordt.

WORDT HET VOLGENDE FUSIEVOORSTEL VASTGESTELD:

1 FUSIE ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 676 W.VENN.

De Vennootschappen verklaren dat ze aan hun respectieve algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel zullen voorleggen. Onderhavig fusievoorstel betreft de rechtshandeling zoals bedoeld in artikel 676, 1° W.Venn. e.v. waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

[Vod Word 11.1

`11-ieft ile3!

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1031110

11

1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

3 0 APR. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overgenomen Vennootschap als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de Overnemende' Vennootschap die reeds houdster is van aile aandelen van de Overgenomen Vennootschap (hierna de "Fusie"). Dit fusievoorstel zef worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de Vennootschappen.

2 MAATSCHAPPELIJK DOEL STATUTEN  AANDEELHOUDERSCHAP (Artikel 719, 10 W,Venn.)

2.1 Maatschappelijk doel

(a) Het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitgeven, drukken, exploiteren, verspreiden en verdelen van aile dagbladen, tijdschriften, boeken en aile andere drukwerken in de breedste zin, alsmede de vertegenwoordiging van andere uitgevers en drukkers.

2. De exploitatie van aile multi-mediale communicatiemiddelen.

3, Het geheel van een drukkerij- en uitgeversbedrijf en aanverwante bedrijven, waaronder:

- de voorbereidende werken voor de drukkerij, zoals copywriting, lay-out, kleurselektie, beeldverwerking;

- het drukken zelf en het uitgeven van aile mogelijke drukwerken in de breedste zin van het woord zoals

publikaties, folders, brochures, periodieken en pu-bliciteitsbladen:-

- aile post-press-diensten zoals bundelen, verzamelen, verzendklaar-maken;

zonder dat deze opsomming beperkend is.

Ter verwezenlijking van haar doel zal de maatschappij in heel ruime mate een beroep doen op aile

mogelijke nieuwe technologieën en geavanceerde tech-nieken en tevens onderzoek en ontwikkeling verrichten

op het vlak van hard- en software ter verwerking van aile pre-press-, press- en post-press-aktiviteiten.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van aile

bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de

borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

5. De verwerving en de uitbating van brevetten, concessies en titels.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrich-tingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor re-kening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile onder-nemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel na-streven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar pro-dukten te vergemakkelijken.

Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

(b) Het maatschappelijk doel van de Overgenomen Vennootschap luidt als volgt:

De vennootschap stelt zich tot doel:

1. De uitbating van een uitgeversbedrijf.

2. Aile gedrukte, audiovisuele, online, interactieve en mobiele toepassingen inzake communicatieverspreiding, contentverspreiding, advertentieopmaak, adver-tentieverspreiding, entertainment, dating, games, en dit onder alle mogelijke vormen.

3. De aan- en verkoop van boeken en tijdschriften.

4. Aile aan- en verkoop, import en export in verband met voorgaande activiteiten,

6. Alle aan- en verkoop, import en export, alle fabricatie van grondstoffen, beno-digdheden, half afgewerkte en eindproducten in verband met de hiervoor ver-melde doeleinden.

6. Aile commissiecontracten in verband met bovengenoemde activiteiten.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennoot-schappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. ln het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, en dit zowel in België als in het buitenland.

2.2 Statuten

De Vennootschappen oordelen dat de huidige statuten van de Overnemende Vennootschap geschikt zijn

ais basis voor de verdere uitbouw van de onderneming na de fusie.

2.3 Maatschappelijk kapitaal en aandeelhouderschap

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap, onder voorbehoud dat de partiële splitsing van De Vlijt NV met inbreng van de uitgeefactiviteiten van Gazet van Antwerpen in Mediahuis NV en de daaropvolgende fusie van Mediahuis met Concentra Media Regie NV en Concentra Digitale en Mobiele Media NV doorgang vindt, bedraagt 388.990,39 EUR, vertegenwoordigd door 613.407 aandelen op naam zonder nominale waarde. De aandelen worden gehouden als volgt:

Aandeelhouder Aantal aandelen

1.Concentra NV 171.600

2.Concentra Media Groep NV 441.807

Totaal 613.407

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vooi% behouden --`aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschappen bedraagt:

Concentra Classifieds NV 100.000 EUR vertegenwoordigd door 1.021 aandelen op naam zonder nominale

waarde

De aandelen worden gehouden als volgt:

Aandeelhouders Aantal aandelen

Mediahuis NV 1.021

Totaal 1.021

3 BOEKHOUDKUNDIG EFFECT (Artikel 719,20 W.Venn.)

De Vennootschappen stellen voor de datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen ingevolge de Risle boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen, zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, vast te stellen, op 1 januari 2014.

4 BIJZONDERE RECHTEN VAN AANDEELHOUDERS (Artikel 719, 30 W.Venn.)

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap geen aandelen of andere effecten die bijzondere rechten

verlenen.

Bijgevolg dient hieromtrent geen bijzondere regeling te worden uitgewerkt.

6 BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE BESTUURDERS (Artikel 719,4° W.Venn.)

De Vennootschappen stellen voor geen bijzondere voordelen toe te kennen aan de leden van hun

bestuursorganen.

6 VERMELDINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

De overgenomen vennootschap heeft geen onroerende goederen in eigendom die onder de toepassing van enige bodemsaneringsreglementering in België vallen.

7 PROCEDURE

7,1 Verzaking aan het opstellen van tussentijdse cijfers van de Vennootschappen

De Vennootschappen stellen voor dat de aandeelhouders verzaken aan het opstel-len van tussentijdse

cijfers overeenkomstig artikel 720, § 2, laatste lid W.Venn.

7.2 Samenroepen van een buitengewone algemene vergadering van de Vennoot-schappen

(a) De Vennootschappen besluiten om hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen samen

te roepen teneinde te beraadslagen en te beslissen over de Fusie.

8 INFORMATIEVERSTREKKING

8.1 Neerlegging ter griffie

De Vennootschappen zullen onderhavig fusievoorstel uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel neerleggen en dit fusievoorstel zal bekendgemaakt worden bij uittreksel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

8.2 Beschikbare informatie

De Vennootschappen houden elk de volgende documentatie ter beschikking van de aandeelhouders en

zullen, in de mate vereist door de wet, hen hiervan een afschrift meedelen:

(A) Onderhavig fusievoorstel;

(B) De jaarrekeningen van elk van de Vennootschappen over de 3 laatste boekjaren; en

(C) De verslagen van de raden van bestuur en de commissarissen over de 3 laatste boekjaren en dit voor elk van de Vennootschappen.

Elke aandeelhouder zal op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst een gedeeltelijk afschrift krijgen van voormelde stukken.

9 KOSTEN

Alle kosten voortvloeiend uit de Fusie worden gedragen door de Overnemende Vennootschap.

10 FISCAAL REGIME

De Fusie zal worden verwezenlijkt onder de toepassing van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen '92, artikel 117 §1 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en griffierechten en van de artikelen 11 en 18 §3 van het B.T.W. Wetboek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'14

Voo-behouden vaan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voix-

behouden

jan het

Belgisch

Staats blad



Opgemaakt in vier originelen op 22 april 2014 en elke Vennootschap erkent 2 exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één is bestemd om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd.

Voor de Overnemende Vennootschap,

Mediahuis nv

Marc Vangeel

Voorzitter Raad van Bestuur



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Leas Management bvba, Vast vertegenwoordigd door Patrick Hermans

Bestuurder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/05/2014
ÿþMal Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Katwilgweg 2 - 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Partiële splitsing

VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING d.d. 22 april 2014

DOOR DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE VOLGENDE VENNOOTSCHAPPEN

- De Vlijt NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0404.810.59S (hierna de "Gesplitste Vennootschap").

- Mediahuis NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Herkenrodesingel 10, 3500 Hasselt, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Hasselt) onder het nummer 0439.849.666 (hierna de "Overnemende Vennootschap").

De Overnemende Vennootschap en de Gesplitste Vennootschap worden hierna gezamenlijk aangeduid als de "Vennootschappen".

NA TE HEBBEN UITEENGEZET HETGEEN VOLGT:

Dat de Gesplitste Vennootschap een deel van haar vermogen, met inbegrip van aile rechten en verplichtingen verbonden aan dat deel van haar vermogen, wenst over te dragen aan de Overnemende vennootschap.

(A) Dat de Gesplitste Vennootschap deel uitmaakt van de Concentra-groep;

(8) Dat Coretio NV en (de aandeelhouders van) Concentra NV reeds gedurende enige t'Id gesprekken voeren met betrekking tot de samenvoeging van bepaalde activiteiten van de respectieve ondernemingen in een joint venture vehikel, Overnemende vennootschap, waarin beide ondernemingen zullen participeren (de 'Transactie");

(C) Dat, in het kader van de Transactie, de af te splitsen rechten en plichten dienen opgenomen te worden in Mediahuis NV;

(D) Dat bijgevolg de Gesplitste Vennootschap aan haar aandeelhouders een partiële splitsing wenst voor te stellen overeenkomstig artikel 673, juncto 677 W,Venn., waarbij de volledige uitgeefactiviteit verbonden aan de Gazet van Antwerpen, en aile daartoe behorende activa en passive, worden afgesplitst naar de Overnemende Vennootschap (hierna de "Splitsing");

(E) Dat de raden van bestuur van de Vennootschappen van oordeel zijn dat de Splitsing plaatsvindt op grond van zakelijke overwegingen zoals bedoeld in artikel 183bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen '92 en kan worden doorgevoerd onder de toepassing van artikel 211 van het Wetboek van

Inkomstenbelastingen '92, en van de artikelen 11 en 18 §3 van het Wetboek.

(F) Dat de afgesplitste activa en passive, zoals gedefinieerd in punt 10, een bedrijfstak vormen in de zin van artikel 117§2 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

(G) Dat de Splitsing dient te worden gesitueerd in het ruimere kader van de Transactie en meer bepaald to doel heeft een rationalisering en herstructurering van de activiteiten van onder meer de Gesplitste Vennootschap en de Overnemende Vennootschap te bewerksteilingen,

WORDT HET VOLGENDE SPLITSINGSVOORSTEL VASTGESTELD:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 3 n

u APR. 2014

Griffie

11111111f1M111 111111

Ondernemingsnr : 0439.849.666

Benaming

(voluit) : Mediahuis

(verkort):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsbIad

1 SPLITSING ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 673 W.VENN JUNCTO 677 W.VENN.

De Vennootschappen verklaren dat ze aan hun respectievelijke buitengewone algemene vergadering onderhavig splitsingsvoorstel zullen voorleggen. Onderhavig splitsingsvoorstel betreft de rechtshandelingen zoals bedoeld in artikel 673, juncto 677 W. Venn. e.v. waarbij het deel van haar vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, dat verbonden is aan de uitgeefactiviteit van Gazet van Antwerpen, van de Gesplitste Vennootschap zonder ontbinding overgaat op de Overnemende Vennootschap tegen uitgifte van aandelen in de Overnemende Vennootschap aan de aandeelhouders van de Gesplitste Vennootschap.

Dit splitsingsvoorstel zal worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de Vennootschappen.

2 MAATSCHAPPELIJK DOEL STATUTEN  AANDEELHOUDERSCHAP (Artikel 728, 1° W.Venn.) 2.1 Maatschappelijk doel

2.1.1Het maatschappelijk doel van de Gesplitste Vennootschap luidt als volgt:

Het drukken, uitgeven en verspreiden van dagbladen en andere periodieke uitgaven, " hcofdzakelijk met

katholieke, Vlaamse en sociale strekking;

Het verwerven van dagbladen en andere periodieke uitgaven;

Het uitvoeren en het verspreiden van drukwerken voor rekening van derden;

Het stellen van alle reclame en publiciteitsverrichtingen;

Het stellen van alle verrichtingen in verband met het uitgeversbedrijf en de handel in boeken en publicaties

en aile aanverwante bedrijvigheden;

Het verrichten van alle aard van activiteiten in verband met alle soorten van in-formatievergaring en

informatieverspreiding in de vorm van tekst, beeld en geluid;

Het nemen van culturele initiatieven, het inrichten van manifestaties, vermakelijk-heden en evenementen, en

dergelijke meer;

Het produceren, het exploiteren en het distribueren van alle soorten van informa-tiedragers, dit zowel in

gedrukte vorm als via elektronische weg zoals netwerken, kabel, cd's, banden, schijven, en andere digitale

opslagmedia,

Het ontwikkelen en het in licentiegeven of nemen van alle soorten informatiedra-gers;

Het geven van advies;

Deze opsomming is niet limitatief.

Aile hogervermelde activiteiten richten zich naar een industrieel cliënteel, naar groot- en kleinhandel en naar

particulieren.

Te dien einde mag zij alle commerciële, industriële of burgerlijke daden stellen die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan en/of de uitbreiding ervan kunnen

bevorderen.

Zo zef zij onder meer alle roerende en onroerende goederen nodig of nuttig voor de verwezenlijking van

haar maatschappelijk doel mogen aankopen of verkopen, in huur nemen of verhuren en eveneens alle

obligaties mogen uitgeven en aile sommen ontlenen en tot waarborg daarvan alle onroerende goederen van de

vennootschap hypothekeren.

Zij kan bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur deelnemen in elle binnen- en buitenlandse

vennootschappen en ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is.

2,1.2 Het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap luidt als volgt :

1. Het uitgeven, drukken, exploiteren, verspreiden en verdelen van alle dagbladen, tijdschriften, boeken en alle andere drukwerken in de breedste zin, alsmede de ver-tegenwoordiging van andere uitgevers en drukkers.

2. De exploitatie van elle multi-mediale communicatiemiddelen,

3. Het geheel van een drukkerij- en uitgeversbedrijf en aanverwante bedrijven, waaronder - de voorbereidende werken voor de drukkerij, zoals copywriting, lay-out, kleurse-lectie, beeldverwerking;

- het drukken zelf en het uitgeven van alle mogelijke drukwerken in de breedste zin van het woord zoals publicaties, folders, brochures, periodieken en publiciteits-bladen;

- alle post-press-diensten zoals bundelen, verzamelen, verzendklaar-maken;

zonder dat deze opsomming beperkend is.

Ter verwezenlijking van haar doel zef de maatschappij in heel ruime mate een be-roep doen op aile mogelijke nieuwe technologieën en geavanceerde technieken en tevens onderzoek en ontwikkeling verrichten op het valk van hard- en software ter verwerving van alle pre-press-, press- en post-press-activiteiten.

4, het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of ad-ministratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling avalgeving of inpand-geving van onroerende goederen.

5. De verwerving en de uitbating van brevetten, concessies en titels.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrich-tingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor re-kening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle onder-nemingen vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel na-streven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen af de afzet van haar pro-ducten te vergemakkelijken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

2.2 Statuten

De statuten van de Overnemende Vennootschap zijn geschikt voor de verdere uitbouw van het afgesplitste

deel van de onderneming na de Splitsing.

2.3 Maatschappelijk kapitaal en aandeelhouderschap

Het maatschappelijk kapitaal van de Gesplitste Vennootschap bedraagt 125.000 EUR vertegenwoordigd

door 2.000 aandelen op naam zonder nominale waarde.

De aandelen worden gehouden als volgt

Aandeelhouders Aantal aandelen

1. Concentra Mediagroep NV 2.000

Totaal 2.000

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt 100.000 EUR, vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënzestigduizend vijfhonderd (562.500) aandelen op naam zonder nominale waarde. De aandelen worden gehouden als volgt:

Aandeelhouder Aantal aandelen

1,Concentra NV 171.600 2.Concentra Media Groep NV 390.900

Totaal 562.500

3 RUILVERHOUDING (Artikel 728, 2° en 728, 100 W.Venn.)

Er bestaan in totaal 2.000 (tweeduizend) aandelen op naam in de Gesplitste Ven-nootschap.

De waardering van het af te splitsen en in te brengen vermogen, dat gedetailleerd wordt beschreven in de bijlage aan dit Splitsingsvoorstel, wordt gebaseerd op het aandeel van dat vermogen in de boekhoudkundige waarde van het totale eigen vermogen van de Gesplitste Vennootschap.

Op basis van de financiële staten opgesteld per 31 december 2013, bedraagt het ei-gen vermogen van de Gesplitste Vennootschap, voorafgaand aan de In dit voorstel vermelde Partiële Splitsing, 19.876.359,27 EUR.

Het netto eigen vermogen van het af te splitsen en in te brengen vermogen be-draagt per 31 december 2013.475.505,29 EUR.

Het eigen vermogen dat naar aanleiding van de Partiële Splitsing zal worden afge-splitst naar de Overnemende Vennootschap, kan als volgt worden weergegeven:

EIGEN VERMOGEN EUR

Kapitaal 2.990,39

Wettelijke reserve 2.966,20

Belastingvrije reserve 20.879,23

Beschikbare reserve 320.834,10

Overgedragen resultaat 127.836,38

TOTAAL 475.505,29

De boekhoudkundige waarde van het eigen vermogen van de Overnemende Vennootschap bedraagt op 31/12/2013, 7.391.144,38 EUR, vertegenwoordigd door 562.500 aandelen met een fractiewaarde van 13.14 EUR per aandeel. Als gevolg van de inbreng ten belope van 475.505,29 EUR, zal de Overnemende Vennootschap, 36.188 nieuwe volledig volstorte aandelen uitgeven, met dezelfde fractiewaarde als de bestaande aandelen.

De Nieuwe Aandelen zullen door de raad van bestuur van de Overnemende Ven-nootschap aan de enige aandeelhouder van de Gesplitste Vennootschap worden toegekend, en ingeschreven in het aandeelhoudersregister van de Overnemende Vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

De aandelen die de aandeelhouder in de Gesplitste Vennootschap aanhoudt, blijven onverkort bestaan. Zij ondergaan evenwel een waardedaling, gelijk aan de netto vermogenswaarde van het afgesplitste deel. Deze waardedaling wordt evenwel integraal gecompenseerd door de ontvangst in verhouding tot haar aandelenbezit in de Gesplitste Vennootschap van Nieuwe Aandelen in de Overnemende Vennootschap.

Aangezien de (nieuwe, gedaalde) waarde van de aandelen, die de aandeelhouder aanhoudt in de Gesplitste Vennootschap na de Splitsing, samen met de waarde van de Nieuwe Aandelen uitgereikt aan elk van de aandeelhouders in de Overnemende Vennootschap ter vergoeding van de inbreng van de uitgeefactiviteit van Gazet van Antwerpen, gelijk is aan de waarde van de aandelen die de aandeelhouder aanhield in de Gesplitste Vennootschap vepar de doorvoering van Splitsing, is de gelijkheid in waarde gerespecteerd.

4 WIJZE VAN UITGIFTE VAN DE NIEUWE AANDELEN (Artikel 728,30 W.Venn.)

De uitgifte van de Nieuwe Aandelen van de Overnemende Vennootschap zal wor-den vervuld door en onder' de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap.

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap zal binnen een redelijke termijn na de inwerkingtreding van de Splitsing de uitgifte van de Nieuwe Aande-len inschrijven in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap over-een komstig de verhouding vastgesteld in punt 3 hierboven.

5 DEELNAME IN DE WINST (Artikel 728,4° W.Venn.)

De Nieuwe Aandelen nemen deel in de winst van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2014, zijnde de datum vanaf dewelke de handelingen van de Ge-splitste Vennootschap overeenkomstig artikel 728, 50 W. Venn. boekhoudkundig , en vanuit het oogpunt van directe belasting, worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

BOEKHOUDKUNDIG EFFECT (Artikel 728,5° W.Venn.)

De Vennootschappen stellen voor de datum, vanaf welke de handelingen van de Gesplitste Vennootschap aangaande het door haar afgesplitste deel van haar vermogen ingevolge de Splitsing boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belasting, zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, vast te stellen op 1 januari 2014.

7 BIJZONDERE RECHTEN VAN AANDEELHOUDERS (Artikel 728, 6° W.Venn.)

Er zijn in de Gesplitste Vennootschap geen aandelen of andere effecten die bijzondere rechten verlenen,

noch zullen dergelijke aandelen of effecten worden gecreëerd naar aanleiding van de Splitsing.

Bijgevolg dient hieromtrent geen bijzondere regeling te worden uitgewerkt.

8 BIJZONDERE BEZOLDIGING VOOR DE COMMISSARIS / BEDRIJFS-REVISOR / EXTERNE ACCOUNTANT (Artikel 728, 70 W.Venn.)

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen dient te worden opgemaakt (zie punt 11), wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld voor het opstellen van dit verslag.

9 BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE BESTUURDERS (Artikel 728,8° W.Venn.)

De Vennootschappen stellen voor geen bijzondere voordelen toe te kennen aan de leden van hun

bestuursorganen.

10 BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE ACTIVA EN PASSIVA (Artikel 728, 9° W.Venn.)

De volgende delen van het vermogen van de Gesplitste Vennootschap zullen op basis van een staat van

activa en passiva per 31 december 2013 worden tcegekend aan de Overnemende Vennootschap

1. aile activiteiten verbonden aan het uitgeven, zowel in print als online, van 'Gazet van Antwerpen', of die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks uit voortvloeien of verband mee houden;

2. de intellectuele eigendomsrechten op de titel, de beeldmerken, url's van Gazet van Antwerpen, Jet Antwerpen, Cilla, en andere verbonden producten;

3. aile immateriële vaste activa, inclusief concessies, licenties, de geactiveerde kosten voor onderzoek en ontwikkeling en de daarop betrekking hebbende resultaten;

4. het volledige personeelsbestand van De Vlijt, en alle personeel gerelateerde ar-beidsrechtelijke en sociaalrechtelijke rechten en verplichtingen, inclusief reeds aangelegde voorzieningen voor brugpensioenen;

5. alle computerapparatuur en kantoormeubilair, waarover De Vlijt beschikt, ongeacht of deze al dan niet reeds volledig zijn afgeschreven;

6. al het rollend materiaal waarover de onderneming beschikt;

7. alle deelnemingen van De Vlijt, waaronder de deelneming in Scripta, VDP, Me-diargus, Reprocopy en APV;

8. alle door De Vlijt verkochte abonnementen op de Gazet van Antwerpen, en de daaruit voortvloeiende opbrengsten en verplichtingen;

9. alle door De Vlijt afgesloten commerciële overeenkomsten, inclusief ruilovereen-komsten, die betrekking

hebben op de Gazet van Antwerpen of op met de Gazet van Antwerpen verbonden producten, en alle uit

bedoelde overeenkomsten voort-vloeiende handelsvorderingen of handelsschulden;

10.de hiernavolgende bankrekeningen, inclusief de saldi op deze bankrekeningen,:

KBC BE30 4100 0357 8111

- KBC BE62 7330 3076 1861

- POST BE28 0000 0778 1420

- FOR BE38 2200 0247 7172

11 .alle openstaande posten m.b.t. BTW, de eventueel nog te betalen of terug te vorde-ren

vennootschapsbelasting, de eventueel nog te betalen of te recupereren roerende voorheffing, alsmede alle

openstaande vorderingen of schulden m.b.t. alle gewes-telijke, provinciale en/of gemeentebelastingen;

Zijn uitdrukkelijke niet begrepen in het voorwerp:

1 de hierna vermelde onroerend goederen, voor zover nog in eigendom van De Vlijt:

- grond en eventuele aanhorigheden te Antwerpen (Linkeroever), Katwilgweg 2  Blancefloerlaan en

Waterwilgweg, ten kadaster bekend seotie N deel van nummer 0223/N3, voor een gemeten oppervlakte van

-6.t909,31- ne,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- grond met eventuele aanhorigheden te Antwerpen (Linkeroever), Katwilgweg 2  Blancefloerlaan en watenNiigweg, ter' kadaster bekend sectie N, deel van num-mer 0223/A/3, voor een gemeten oppervlakte van vijfduizend negenhonderdvijf-tien komma achttien vierkante meter(5.915,18 m2)..

2. alle vorderingen verbonden aan de onder 1 hiervoor vernielde onroerend goederen, in de mate dat deze reeds in eigendom zouden zijn overgedragen zonder reeds vol-ledig betaald geweest te zijn;

3. alle overeenkomsten afgesloten m.b.t, de onder 1 hiervoor vermelde onroerende goederen, en aile

rechten en plichten die op de onder 1 hiervoor vermelde onroe-rende goederen rusten;

4, de onroerende voorheffing gerelateerd aan de onder 1 hiervoor vermelde onroeren-de goederen;

Alle actuele en latente fiscale kosten met betrekking tot de overgeciragen, activa en passive en/of hun overdracht ten gevolge van de voorgenomen Splitsing worden toegewezen aan " de Overnemende Vennootschap, die voor deze instaat.

Ingeval onderhavig splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft omtrent de toewijzing van een bepaald vermogensbestanddeel aan de Overnemende Vennootschap wordt uitdrukkelijk bedongen dat deze vermogensbestanddelen (zowel activa en rechten als passive en verplichtingen) toekomen aan de Vennootschap met de activiteiten waar ze best bijhoren. Indien niet kan worden bepaald bij welke activiteiten een bepaald vermogensbestanddeel hoort, dan zal dit vermogensbestanddeel worden toegewezen aan de Overnemende Vennootschap.

11 PROCEDURE

11.1 Bijzonder verslag van de raden van bestuur van de Vennootschappen

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 734 W.Venn. te verzaken aan het opmaken

van de verslagen van de raden van bestuur zoals be-doeld in artikel 730 W.Venn,

In de agenda van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de aan de partiële

splitsing deelnemende venncotschappen, zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is voormeld

artikel 677 W.Venn. juncto 734 W.Venn, toe te passen.

11,2 Verslag van de commissarissen van de Vennootschappen

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 731§1 in fine W.Venn. te verzaken aan het

opmaken van het controleverslag van de commissaris zoals bedoeld in voormeld artikel,

In de agenda van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de aan de partiële

splitsing deelnemende vennootschappen, zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is voormeld

artikel 677 W.Venn. juncto 731§1 in fine W.Venn. toe te passen.

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap heeft haar commissaris verzocht een verslag op

te stellen overeenkomstig artikel 602 W.Venn. inzake de inbreng in nature,

11.3 Samenroepen van een buitengewone algemene vergadering van de Gesplitste Vennootschap

De Vennootschappen beslissen om hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen samen te

roepen teneinde te beraadslagen en te beslissen over de Splitsing.

12 INFORMATIEVERSTREKKING

111 Neerlegging ter griffie

De Vennootschappen zullen onderhavig splitsingsvoorstel neerleggen of laten neerleggen ter griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel en dit uiterlijk 6 weken vifi6r de datum van de buitengewone algemene

vergadering bedoeld in punt 11.3 hierboven.

12.2 Beschikbare informatie

De Gesplitste Vennootschap houdt de volgende documentatie ter beschikking van de aandeelhouders en

zullen, in de mate vereist door de wet, hen hiervan een afschrift meedelen:

(a) Onderhavig splitsingsvoorstel;

(b) Het verslag, opgesteld overeenkomstig artikel 602 W.Venn., van een extern bedrijfsrevisor of accountant met betrekking tot de inbreng in nature in de Overnemende Vennootschap;

(c) De jaarrekeningen van de Vennootschappen over de 3 laatste boekjaren; en

(d) De verslagen van de raad van bestuur en de commissarissen over de 3 laat-ste boekjaren van de VennootschapperL

Elke aandeelhouder zal op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst een gedeeltelijk afschrift krijgen van voormelde stukken.

13 KOSTEN

De kosten voortvloeiend uit de Splitsing worden gedragen door de Overnemende Vennootschap.

14 FISCAAL REGHVIE

De Splitsing zal worden verwezenlijkt onder de toepassing van artikel 211 van het Wetboek van

Inkomstenbelastingen '92, en van de artikelen 11 en 18 §3 van het B.T,W. Wetboek.

De afgesplitste activa en passive vormen een bedrijfstak in de zin van artikel 117§2 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ,

Voor de Overnemende Vennootschap,

Mediahuis nv







Marc Vangeel,\oe ru-3-,-/-erk-A.,

Voorzitter Raad van Bestuur

en

Leas Management bvba, vast vertegenwoordigd door Patrick Hermans Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge (Eveneens ter griffie neergelegd: splitsings-/inbrengbalans)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/08/2014
ÿþModWarc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koriphanctel

Antwerpen

30 JULI 2014

afdelingelytkpen

*14152067*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0439.849.666

Benaming

(voluit) Mediahuis

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Katwilgweg 2 - 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL d.d. 22 juli 2014

DOOR DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE VOLGENDE VENNOOTSCHAPPEN;

1. Mediahuis, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen, ingeschreven ln het Rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0439.849.666 (hierna de "Overnemende Vennootschap").

2. Corelio Mediahuis, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0553.549.997 (hierna de "Overgenomen Vennootschap").

NA TE HEBBEN UITEENGEZET HETGEEN VOLGT:

(A) Dat Corelio NV en (de aandeelhouders van) Concentra NV een overeenkomst afgesloten hebben waarbij zij besloten hebben om hun Nederlandstalige print- en digitale activiteiten te integreren in een joint venture vehikel, Mediahuis NV, waarin beide ondernemingen zullen participeren (de "Transactie");

(B) Dat, met het oog op de Transactie, beide aandeelhouders voorafgaandelijk een aantal juridische reorganisaties moeten doorvoeren teneinde de bedoelde activiteiten te kunnen onderbrengen in Mediahuis NV, de Overnemende Vennootschap. Concentra heeft daartoe haar in te brengen activiteiten gecentraliseerd in de Overnemende Vennootschap.

Corelio van haar kant heeft de betreffende activiteiten ondergebracht in een nieuwe vennootschap, Corelio Mediahuis NV, en vervolgens aile aandelen van laatstgenoemde vennootschap verkocht aan de Overrnemende Vennootschap

De laatste stap in de Transactie bestaat er nu uit om de activiteiten van de Overgenomen Vennootschap te integreren in de Overnemende Vennootschap door middel van een fusie waarbij de Overgenomen Vennootschap zal worden overgenomen door de Overnemende Vennootschap overeenkomstig artikel 676 719-727 VV.Venn. (de "Risle");

(C)Voorliggend voorstel betreft de voornoemde integratie van de activiteiten van de Overgenomen Vennootschap in de Overnemende Vennootschap door middel van een fusie waarbij de Overgenomen Vennootschap zal worden overgenomen door de Overnemende Vennootschap overeenkomstig artikel 676, 719-727 W.Venn. (de "Fusie"), evenwel onder de opschortende voorwaarde dat voorafgaandelijk aan deze voorgestelde fusie, er een fusie door opslorping plaatsvindt van de NV Bluestar Interactive door de NV Corelio Mediahuis NV

(D) Dat de raden van bestuur van de Vennootschappen van oordeel zijn dat de Fusie plaatsvindt op grond van zakelijke overwegingen zoals bedoeld in artikel 183bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen '92 en kan worden doorgevoerd onder de toepassing van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen '92, artikel 117 §1 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en grifierechten en van de artikelen 11 en 18 §3 van bet B.T.W. Wetboek.

(E) Dat de Fusie dient te worden gesitueerd in het ruimere kader van de Transactie en meer bepaald tot doel heeft een rationalisering en herstructurering van de activiteiten van onder meer de Vennootschappen te bewerkstellingen,

(F) Dat het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap en van de Overgenomen Vennootschap daarenboven in zekere mate gelijklopend is en dat door de voormelde vennootschappen uitgeoefende onderscheiden activiteiten tevens sterk complementair zijn, hetgeen een operationele en juridische integratie van beide entiteiten bijkomend verantwoordt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

WORDT HET VOLGENDE FUSIEVOORSTEL VASTGESTELD:

1 FUSIE ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 676 W.VENN,

De Vennootschappen verklaren dat ze aan hun respectieve algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel zullen voorleggen. Onderhavig fusievoorstel betreft de rechtshandeling zoals bedoeld ln artikel 676, 10 W.Venn. ex, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de Overgenomen Vennootschap als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de Overnemende Vennootschap die reeds houdster is van aile aandelen van de Overgenomen Vennootschap (hierna de "Fusie").

Dit fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de Vennootschappen,

2 MAATSCHAPPELIJK DOEL STATUTEN  AANDEELHOUDERSCHAP (Artikel 719, 1° W.Venn.) 2.1 Maatschappelijk doel

(a) Het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitgeven, drukken, exploiteren, verspreiden en verdelen van alle dagbladen, tijdschriften, boeken en alle andere drukwerken in de breedste zin, alsmede de vertegenwoordiging van andere uitgevers en drukkers.

2. De exploitatie van alle multi-mediale communicatiemiddelen.

3. Het geheel van een drukkerij- en uitgeversbedrijf en aanverwante bedrijven, waaronder:

de voorbereidende werken voor de drukkerij, zoals copywriting, lay-out, kleurselektie, beeldverwerking;

- het drukken zelf en het uitgeven van alle mogelijke drukwerken in de breedste zin van het woord zoals

publikaties, folders, brochures, periodieken en pu-bliciteitsbladen;

- alle post-press-diensten zoals bundelen, verzamelen, verzendklaar-maken;

zonder dat deze opsomming beperkend is.

Ter verwezenlijking van haar doel zal de maatschappij in heel ruime mate een beroep doen op alle

mogelijke nieuwe technologieën en geavanceerde tech-nieken en tevens onderzoek en ontwikkeling verrichten

op het vlak van hard- en software ter verwerking van alle pre-press-, press- en post-press-aktiviteiten.

4. Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpanclgeving van onroerende goederen.

5. De verwerving en de uitbating van brevetten, concessies en titels.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrich-tingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor re-kening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle onder-nemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel na-streven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar pro-dukten te vergemakkelijken.

Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

(b)Het maatschappelijk doel van de Overgenomen Vennootschap luidt als volgt: "De vennootschap heeft als doel

O De uitoefening van het drukpers- en uitgeversbedrijf in de ruimste zin, met inbegrip van het Internet en e-commerce, en al hetgeen nodig is voor de verwezenlijking daarvan, alsmede de uitbating in alle vormen van publiciteit en de handel in aile artikelen en rechten die verband houden met de drukkerij, de uitgeverij, de pers en de publiciteit, daarin begrepen alle audiovisuele technieken en middelen

" het organiseren van sportwedstrijden en evenementen, culturele en andere en het commercialiseren van deze sportwedstrijden en evenementen;

O het organiseren van wedstrijden, spaaracties, toegelaten loterijen en alle andere commerciële acties die het ruime krantenlezerspubliek kunnen interesseren;

" verkoop van aile roerende goederen, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is), boeken, audiovisuele producten, gadgets, hetzij rechtstreeks, hetzij onrecht-streeks (in samenwerking met derden), langs welke kanalen ook en dus o.m. met inbegrip van verkoop op afstand;

0 het uitbouwen en commercialiseren van data- en adressenbestanden;

ª% het aanbieden van betalende diensten op het Internet, voor eigen rekening of in opdracht van derden

O ln eigen naam en voor eigen rekening, alle onroerende verrichtingen namelijk de aankoop, verkoop, de huur, de verhuur, de leasing, het doen bouwen, het onder-houden, de valorisatie en de promotie van alle onroerende goederen in de ruimste zin;

" De vennootschap kan alleen of in mede-eigendom, alle materieel, machines, uit-rustingen of vervoermiddelen, huur en verhuur, exploiteren en in exploitatie geven en nemen,

0 De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, fi-nanciële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buiten-landse vennootschappen, instellingen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, zonder onderscheid, on-geacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doe

Zij kan zich ten gunste van alle aanverwante vennootschappen borg stellen, haar aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

13 Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

- De uitoefening van alle activiteiten die verband houden met arbeidsbemid-deling,

- De exploitatie, de acquisitie,, de publicatie, de verspreiding, de aankoop en de verkoop van tijdschriften, boeken, audiovisuele middelen, elektronische dragers en media- en intemettoepassingen, alsmede van aile technische, vakkundige, letterkundige en publicitaire publicaties, respectievelijk audiovisuele werken, de creatie, de acquisitie, de exploitatie, de verkoop en het beheer van aile handelsfondsen die met de pers, de uitgeverij, de elektronische dragers en -media en intemettoepassingen, de'boekhandet, de publiciteit verband houden; desgevallend de vertegenwoordiging van buitenlandse bedrijven die een gelijkaardige of aanverwante activiteit voeren, de verspreiding, de aankoop en de verkoop van alle producten alsmede de commercialisering van aile diensten van welke aard ook die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voormelde activiteiten verband houden..

- Het ontwerpen en/of programmeren en/of verkopen en/of uitbaten van oompu-tertoepassingen, zowel in eigen naam als voor rekening van derden, onder om het even welke vorm (waaronder lnternetsites voor elektronisch handel, beta-lingssystemen, zoekrobotten, portaalsites, multinnediasites, nieuwssites, games enzovoort), op om het even welk medium (Cdrom, minidisc, DCC, DAT, DVD, Internet, enzovoort) en via gelijk welk distributiekanaal (telefoon, Internet, kabel, ether, WAP, enzovoort);

- De productie en/of aankoop en/of verkoop en/of installaties van om net even welke software (zowel basissoftware als toepassingen) en/of hardware zowel voor wat betreft computers als voor andere elektronische toestellen of voor datacommunicatie;

- Het ontwerpen en/of programmeren en/of installeren en/of uitbaten van tele-communicatiebedrijvigheid, al dan niet via de ether, waaronder telefonie, In-temet, toegangsleverantie en aan telecommunicatie verwante diensten zoals auditex, callcenters enzovoort.

- De ontwikkeling en het beheer van diensten via het Internet in, door middel van de pers en om het even welk ander middel: de creatie, de exploitatie, de verdeling, de commercialisering van kunst, literaire, wetenschappelijke of pu-blicitaire werken zowel onder vorm van radio, televisie, elektronica, door middel van de pers of andere wijze zonder dat deze lijst limitatief is.

- Het voeren van de activiteiten van een holding, waaronder

o Het oprichten van, mede oprichten van, het verwerven, houden en/of overdragen van minderheids- en/of meerderheidsdeelnemingen in ven-no otschappen en/of samenwerkingsvorrnen van om het even welke vorm door middel van, niet-limitatief, aandelen, converteerbare obligaties, warranties en/of opties;

o Het verstrekken van al of niet achtergestelde en/of gewaarborgde leningen onder om het even welke vorm (niet limitatief onder vorm van rekening courant, obligaties en leningen) aan vennootschappen en/of samen-werkingsvormen waarin de holding deelneemt of eventueel de intentie heeft in de toekomst te gaan deelnemen;

o Het bijwonen van algemene vergaderingen, het deelnemen aan raden van bestuur en andere organen van vennootschappen en/of samenwerking.s-vormen zoals daar zijn subcomités, directiecomités, coördinatiecomités, enzovoort;

o Het verlenen van al of niet betaalde adviezen onder om het even welke vorm (waaronder managementadvies) aan zowel natuurlijke personen ais rechtspersonen en samenwerkingsvormen;

o Het bepalen van groepsregels, al of niet in geschreven overeenkomsten, die de relatie tussen de vennootschappen en/of samenwerkingsvormen enerzijds onderling en anderzijds met de holding regelen.

o Het vereffenen van vennootschappen

- Daartoe kan de vennootschap onder andere: aanverwante en complementaire ac-tiviteiten uitoefenen waaronder, niet-limitatief, de logistieke diensten voor Inter-netsites, Internet reclameregie, enzovoort; bijhuizen en agentschappen oprichten; haar activa in pend of in hypotheek geven; actief zijn zowel in België als in het buitenland; het mandaat van bestuurder vervullen in andere vennootschappen.

Zij kan door middel van inschrijving, Inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht, of anatoog aan het hare, of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van aile aanverwante vennootschappen borg steilen, haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijzen ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke voorwerp.

2.2 Statuten

De Vennootschappen oordelen dat de huidige statuten van de Overnemende Vennootschap geschikt zijn

als basis voor de verdere uitbouw van de onderneming na de fusie.

2.3 Maatschappelijk kapitaal en aandeelhouderschap

r.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap, bedraagt 33.600.333,39 EUR, vertegenwoordigd door in totaal 919.912 aandelen op naam zonder nominale waarde, met name 670.345

Le aandelen categorie A en 349.567 aandelen categorie B. De aandelen worden gehouden als volgt:

Aandeelhouder Aantal aandelen

'1. Corelio NV 570245 categorie A

2. Concentra Media Groep NV 177.967 categorie B

3. Concentra NV 171.600 categorie B

Totaal 919.912

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Venrioots cil-ap bedraagt 374.923,16 EUR

vertegenwoordigd door 1.000 aandelen op naam zonder nominale waarde

De aandelen worden gehouden ais volgt

Aandeelhouders Aantal aandelen

Mediahuis NV 1.000

Totaal 1.000

3 BOEKHOUDKUNDIG EFFECT (Artikel 719, 2° W.Venn.)

De Vennootschappen steilen voor de datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen ingevolge de Fusie boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen, zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, vast te stellen op 1 januari 2014,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge 4 BIJZONDERE RECHTEN VAN AANDEELHOUDERS (Artikel 719,3° W.Venn.)

Er zijn in de Overgenomen Vennoctschap geen aandelen of andere effecten die bijzondere rechten

verlenen.

Bijgevolg dient hieromtrent geen bijzondere regeling te worden uitgewerkt.

5 BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE BESTUURDERS (Artikel 719,40 VV.Venn.)

De Vennootschappen stellen voor geen bijzondere voordelen toe te kennen aan de leden van hun

bestuursorganen.

6 VERMELDINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

De overgenomen vennootschap heeft geen onroerende goederen in eigendom die onder de toepassing van

enige bodemsaneringsreglementering in België vallen,

7 PROCEDURE

7.1 Verzaking aan het opstellen van tussentijdse cijfers van de Vennootschappen

De Vennootschappen stellen voor dat de aandeelhouders verzaken aan het opstel-len van tussentijdse

cijfers overeenkomstig artikel 720, § 2, laatste lid W.Venn.

7.2 Samenroepen van een buitengewone algemene vergadering van de Vennoot-schappen

(a) De Vennootschappen besluiten om hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen samen

te roepen teneinde te beraadslagen en te beslissen over de Fusie.

8 INFORMATIEVERSTREKKING

8.1 Neerlegging ter griffie

De Vennootschappen zullen onderhavig fusievoorstel uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering

die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel neerleggen en dit fusievoorstel zal

bekendgemaakt worden bij uittreksel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

8.2 Beschikbare informatie

De Vennootschappen houden elk de volgende documentatie ter beschikking van de aandeelhouders en

zullen, in de mate vereist door de wet, hen hiervan een afschrift meedelen:

(A) Onderhavig fusievoorstel;

(B) Voor zover van toepassing, de jaarrekeningen van elk van de Vennootschappen over de 3 laatste boekjaren; en

(C) Voor zover van toepassing, de verslagen van de raden van bestuur en de commissarissen over de 3 laatste boekjaren en dit voor elk van de Vennootschappen.

Elke aandeelhouder zal op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst een gedeeltelijk afschrift krijgen van voormelde stukken.

9 KOSTEN

Aile kosten voortvloeiend uit de Fusie worden gedragen door de Overnemende Vennootschap.

10 FISCAAL REGIME

Voorbehouden e aan het Belgisch giaatsblad

De Fusie zal worden verwezenlijkt onder de toepassing van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen '92, artikel 117 §1 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en griffierechten en van de artikelen 11 en 18 §3 van het BTW. Wetboek.

Opgemaakt in vier originelen op 22 juli 2014 en elke Vennootschap erkent 2 exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één is bestemd om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd.

Voor de Overnemende Vennootschap,

namens haar raad van bestuur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Bruno de Cartier, bestuurder

Leas Management BVBA, bestuurder, vast vertegenwoordigd door P. Hermans



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behout aan ht Belgis(

Staatsb

Ondernemingsnr : 0439.849.666 Benaming

(voluit) Mediahuis

(verkort) :

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -01- 2014

HASSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Herkenrodesingel 10 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslagen - Benoemingen Verplaatsing maatschappelijk zetel

I. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 4 november 2013.

1. De Raad van Bestuur benoemt met ingang van 4 november 2013:

tot CEO; Orange Tree BVBA (0817.454.434  RPR Antwerpen), vast vertegenwoordigd door de heer Gert

Ysebaert;

- tot COO: Ampli° BVBA (0870.636.762  RPR Turnhout), vast vertegenwoordigd door de heer Paul Verwilt;

en

tot CFO: Zumaco BVBA (0834.988.470  RPR Antwerpen), vast vertegenwoordigd door de heer Kristiaan De Beukelaer,

2, De Raad van Bestuur beslist om het dagelijks bestuur van de Vennootschap toe te vertrouwen aan Orange Tree BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Gert Ysebaert.

Binnen de perken van het dagelijks bestuur kan de Vennootschap geldig worden vertegenwoordigd door de CEO, alleen handelend.

3. De Raad van Bestuur beslist om een directiecomité op te richten, overeenkomstig artikel 524b1s van het W.Venn., en artikel 17 van de statuten van de Vennootschap.

Het Directiecomité wordt samengesteld uit de CEO, de COO en de CFO van de Vennootschap, voornoemd. De CEO wordt vervolgens benoemd tot voorzitter van het Directiecomité,

11. Uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 6 december 2013 blijkt dat;

- De maatschappelijke zetel van Mediahuis nv (Herkenrodesingel 10  3500 Hasselt) per 01/01/2014 verplaatst wordt naar Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen

- Concentra Computer Center nv, vast vertegenwoordigd door Barones Tony Baert, per 31/12/13 ontslag neemt als bestuurder en als voorzitter van Mediahuis nv

- De Raad van Bestuur beslist om de heer Marc Vangeel te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Mediahuis nv per 01/01/2014 en dit voor een periode van 5 jean

Getekend,

Marc Vangeel, Bestuurder

Wicoma nv, Bestuurder, vast vertegenwoordigd door Robert Ceuppens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso Naam en handtekening.

19/11/2014
ÿþMod Word 11.1

I-e4 i=' _J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111E-1111181111111

Ondernemingsnr : 0439.849.666

Benaming

(voluit) : Mediahuis

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Katwilgweg 2 - 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 22 oktober 2014:

De raad van bestuur bevestigt haar beslissing van 4 november 2013 tot installatie van een directiecomité, en de benoeming van de leden van dit directiecomité, waaraan zij welbepaalde bevoegdheden gedelegeerd heeft. Zij beslist thans om deze bevoegdheden, en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de leden het Directiecomité, afzonderlijk of gezamenlijk handelend, te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

BEVOEGDHEDEN GEDELEGEERD AAN HET DIRECTIECOMITÉ

Algemene Directie en Delegatie van het dagelijks bestuur van de Vennootschap

Het Directiecomité wordt belast met het dagelijks beleid van de Vennootschap, zoals hieronder uiteengezet.

De Raad van Bestuur beslist alle voorheen geldende volmachten van de Vennootschap te herroepen en het

dagelijks beleid van de Vennootschap als volgt te delegeren,

De bevoegdheden van het Directiecomité zijn als volgt bepaald:

1N ONTVANGSTNAME EN FORMALITEITEN

1) De briefwisseling en aile zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven (met of zonder aangegeven waarde) die aan de Vennootschap gericht zijn, alle overschrijvingsdocumenten en alle handelseffecten.

Deze ophalen in alle postkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te ondertekenen.

2) Alle verklaringen inzake douanen en accijnzen opmaken en ondertekenen, alle hierop betrekking hebbende formaliteiten vervullen en hiervoor kwijting verlenen,

VERTEGENWOORDIGING

3) De Vennootschap vertegenwoordigen op gewone of buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders of obligatiehouders van elke rechtspersoon waarin de Vennootschap aandeelhouder of obligatiehouder is, met machtiging om, zonder afbreuk te doen aan de besluiten die gelden als Voorbehouden Bestuursbesluiten of Voorbehouden Aandeelhoudersbesluiten:

a)in naam van de Vennootschap te stemmen over alle punten die op de agenda vernield worden; en b)daartoe alle akten en notulen te ondertekenen.

4) De Vennootschap vertegenwoordigen bij alle nationale en regionale instellingen, uitgesloten deze waarbij de Vennootschap, in toepassing van de wet, alleen kan vertegenwoordigd worden door de Raad van Bestuur; verzoekschriften, bezwaarschriften en hoger beroep indienen tegen de beslissingen van deze instellingen; alle documenten ter zake ondertekenen, en, in het algemeen elke handeling te vervullen i.v.m. de bedoelde instellingen.

5) De Vennootschap vertegenwoordigen vóór elk organisme en instelling van sociale zekerheid.

6) Alle nodige formaliteiten te vervullen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en nodig is om de uitvoering mogelijk te maken van de besluiten van de Raad van Bestuur, van de beslissingen van de algemene vergadering van Aandeelhouders of van elk ander orgaan van de Vennootschap en van het Budget, met inbegrip van de daaruit direct en indirect voortvloeiende verplichtingen en gevolgen

ALGEMEEN BEHEER

7) De dagelijkse briefwisseling van de Vennootschap houden en ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

einti~a~kri vc,ii r.UuP+lùi~~c

Antwerpen

0 T NOV. 2014

afdeling Antwerpen

Gt iffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

8) De producten van de Vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren; de verkoopvoorwaarden en tarieven ervan bepalen en onderhandelen.

9) Alle offertes en/of aan bestedingsdossiers, opgesteld door aanbestedende overheden en/of andere privaatrechtelijke opdrachtgevers, burgerlijke dan wel handelsvennootschappen, opstellen en ondertekenen en op rechtsgeldige wijze indienen alsmede in verband hiermee alle nuttige en/of noodzakelijke feitelijke en/of rechtshandelingen te stellen.

10) Alle producten, toeleveringen, materieel, motorvoertuigen, grondstoffen met speculatief karakter, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben tot de activiteiten van de Vennootschap aankopen (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingdocumenten en facturen) waarvan de (éénmalige of terugkerende) impact, per transactie of per geheel van samenhangende transacties, het bedrag van EUR 500.000 op jaarbasis niet overstijgt.

11) Alle inventarissen van goederen en waarden van de Vennootschap opmaken.

FINANCIELE VERRICHTINGEN

12) Alle bedragen opeisen en innen die aan de Vennootschap verschuldigd zijn door alle overheden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

13) Alle cheques van derden opgesteld op naam van de Vennootschap endosseren en protesteren,

14) Alle bedragen van een postcheque of bankrekening van de Vennootschap overschrijven op andere postcheque of bankrekeningen van de Vennootschap.

15) Alle sommen, die de Vennootschap is verschuldigd, in uitvoering van een rechtsgeldige beslissing van de Raad van Bestuur, en/of het Directiecomité, en/of het managementcomité betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren.

16) Alle deposito's In ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, alle borgtochten overeenkomen en lichten, tot beloop van een bedrag van EUR 500.000 per transactie.

17) Alle waarborgmodaliteiten ten gunste van derden m.b.t. het uitvoeren van de verplichtingen van de Vennootschap, evenals het openen van documentaire kredieten bedingen t.o.v, van banken en andere financiële instellingen, dit alles tot beloop van een bedrag van EUR 500.000 per transactie.

18) Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

BANKREKENINGEN

19) Alle bank- en postchequerekeningen met dubbele handtekening openen en sluiten en er de benaming van wijzigen.

HUUR

20) Alle huurcelen en verhuringen met een duurtijd van minder dan 9 jaar toestaan, aanvaarden, wijzigen, hernieuwen en beëindigen, hetzij als verhuurder, hetzij als huurder, en in het algemeen alle maatregelen treffen inzake huur waarvan de (éénmalige of terugkerende) impact, per transactie of per geheel van samenhangende transacties, het bedrag van EUR 500.000 op jaarbasis niet overstijgt.

VERZEKERINGEN

21) Aile verzekeringsovereenkomsten sluiten; alle verzekeringspolissen ondertekenen en maatregelen treffen inzake de regeling van schaden waarvan de (éénmalige of terugkerende) impact, per transactie of per geheel van samenhangende transacties, het bedrag van EUR 500.000 op jaarbasis niet overstijgt.

22) Autoverzekeringspolissen sluiten en ondertekenen.

TEWERKSTELLING

23) Kader

Alle kaderleden van de Vennootschap benoemen en ontslaan wiens jaarlijkse kost voor de Vennootschap minder dan EUR 200.000 bedraagt hun machten, bevoegdheden, wedden, commissielonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag.

24) Bedienden en arbeiders

Alle bedienden en arbeiders van de vennootschap benoemen en ontslaan wiens jaarlijkse kost voor de Vennootschap minder dan EUR 200.000 bedraagt; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook aile andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag.

25) Alle agenten, handelsvertegenwoordigers en verleners van diensten benoemen en afzetten wiens jaarlijkse kost voor de Vennootschap minder dan EUR 250.000 bedraagt; de voorwaarden van hun medewerking bepalen

GESCHILLEN

26) Aile advocaten en raadgevers benoemen en ontslaan ten einde de Vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen vÔór alle gerechtelijke machten; alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten voor zover deze een waarde van EUR 500.000 niet overschrijden; aile maatregelen van bewaring vervullen.

27) De Vennootschap vertegenwoordigen als schuldeiser inzake faling evenals in alle soortgelijke rechtsvorderingen; deelnemen aan de algemene vergaderingen van schuldeisers; de functie van lid van de vergadering van schuldeisers aanvaarden en uitoefenen voor zover de Vennootschap in deze hoedanigheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

werd benoemd; de vorderingen vastleggen en hun gegrondheid bevestigen; hoger beroep aanvaarden, afwijzen en aantekenen tegen aile voorstellen van regeling, en alle noodzakelijke handelingen ter zake vervullen.

EN IN HET ALGEMEEN

28) Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de Vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de Vennootschap.

29) Contracten, bestellingen en meer algemeen alle rechtshandelingen stellen waarvan de (éénmalige of terugkerende) impact, per transactie of per geheel van samenhangende transacties, het bedrag van EUR 500.000 op jaarbasis niet overstijgt.

30) Geheimhoudingsovereenkomsten aan te gaan met derden gericht op het uitwisselen van vertrouwelijke informatie met het oog op een eventuele latere samenwerking of transactie maar zonder hierbij verbintenissen aan te gaan met het oog op het realiseren van voormelde samenwerking of transactie.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID DIRECTIECOMITE

" De voorzitter van het Directiecomité/CEO, afzonderlijk handelend voor alle zaken tot een maximum bedrag van EUR 200,000;

" De voorzitter van het Directiecomité/CEO, afzonderlijk handelend voor wat betreft het punt 3), 4), en 30);

" Twee (2) leden van het Directiecomité, gezamenlijk handelend voor wat betreft het punt 29);

" Elk lid van het Directiecomité, afzonderlijk handelend, voor wat betreft de punten nr. 1), 2), 9), 12) en 13);

" Twee (2) leden van het Directiecomité, gezamenlijk handelend, voor alle overige punten;

§ Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het directiecomité van 22 oktober 2014:

Het Directiecomité van Mediahuis NV, bestaande uit :

A.1.0range Tree BVBA, CEO, Voorzitter Directiecomité, vast vertegenwoordigd door dhr. Gert Ysebaert,

A.2. Amplio BVBA, COO, lid Directiecomité, vast vertegenwoordigd door dhr. Paul Verwilt,

A.3. Zumaco BVBA, CFO, lid Directiecomité, vast vertegenwoordigd door dhr. Kristiaan De Beukelaer.

beslist hierbij om, binnen het kader van de haar toegekende bevoegdheden, de hierna vermelde volmachten toe te kennen aan bijzonder gevolmachtigden, die daarbij gemandateerd worden om in naam en voor rekening van de vennootschap de hierna vermelde handelingen te verrichten

aan de BVBA 3Tien, Directeur Advertentiemarkt, vast vertegenwoordigd door dhr. Bart Decoster, aangaande het departement Advertising,

B.2. aan mevr. Griet Ducatteeuw, Directeur Lezersmarkt, aangaande het departement Lezersmarkt,

13.3. aan de BVBA Rhijco, Directeur Digitale Media, vast vertegenwoordigd door dhr. Caspar van Rhijn, aangaande het departement Digital Media,

B.4. aan de Comm.V. Dominic Stas, Directeur Limburg, vast vertegenwoordigd door dhr. Dominic Stas, aangaande Het Belang van Limburg,

- uitsluitend met betrekking tot hun respectievelijke departementen zoals voormeld,

- voor alle zaken die vereist of noodzakelijk zijn voor, op enige manier verbonden zijn met, of verwijzen naar hun voormelde respectievelijke departementen, te ondernemen, te leiden, aan te wenden en te doen, en, voor dergelijke doeleinden, alle correspondentie te voeren,

- alle offertes en/of aanbestedingsdossiers, opgesteld door aanbestedende overheden en/of privaatrechtelijk opdrachtgevers, burgerlijke dan wel handelsvennootschappen, in te vullen, te ondertekenen en op rechtsgeldige wijze in te dienen, alsmede in verband hiermee alle nuttige en/of noodzakelijke feitelijke- en/of rechtshandelingen te stellen,

- alle bestellingen en/of contracten aan te gaan,

voor zover voormelde handelingen, per transactie of per geheel van samenhangende transacties, het bedrag van 200.000,- EUR op jaarbasis, niet overstijgen, en steeds handelend samen met één van de onder A vernoemde (rechts)personen.

- alsmede, het aangaan of stopzetten van arbeidsovereenkomsten waarvan de jaarlijkse kost het bedrag van 200.000,- EUR op jaarbasis, niet overstijgt, resp. het aangaan of stopzetten van aannemingsovereenkomsten waarvan de jaarlijkse kost het bedrag van 250.000,- EUR op jaarbasis, niet overstijgt, en steeds handelend samen met de onder B5 vernoemde (rechts)persoon.

B.5. aan de BVBA KMFIR, Directeur HRM, vast vertegenwoordigd door dhr, Karel Mertens, aangaande het departement HR,

- voor alle zaken die vereist of noodzakelijk zijn voor, op enige manier verbonden zijn met, of verwijzen naar het voormelde departement, te ondernemen, te leiden, aan te wenden en te doen, en voor dergelijke doeleinden, alle correspondentie te voeren,

w ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in relatie met één of een groep van werknemers van de

vennootschap; het ontwerpen, aangaan, herzien en ondertekenen van alle werkaanbiedingen,

arbeidsovereenkomsten, niet-concurrentiebedingen en alle noodzakelijke of nuttige wijzigingen met betrekking tot voordelen en confidentialiteitsovereenkomsten; het ondertekenen van alle documenten met betrekking tot ontslagen; het ondertekenen van dadingen met ontslagen werknemers; het ondertekenen van aile documenten zoals onder meer CAO's, waarin de rechten en verplichtingen van één of meerdere werknemers ten opzichte van de Vennootschap en/of vice versa, zijn vastgelegd; het ondertekenen van alle, al dan niet wettelijk verplichte op te maken documenten die in het algemeen de relatie tussen de vennootschap en één of meerdere werknemers van de vennootschap bepalen en regelen; en in het algemeen om alles te doen dat vereist of nuttig is voor de uitvoering van onderhavig mandaat zoals onder meer de uitvoering van wettelijke of reglementaire bepalingen, nationale, sectorale en bedrijfscao's, verplichtingen en aangiften in het kader van de sociale wetgeving.

- voor zover voormelde handelingen, per transactie of per geheel van samenhangende transacties, het bedrag van 200.000,- EUR op jaarbasis, indien het gaat om arbeidsovereenkomsten, resp, 250.000; EUR op jaarbasis, indien het gaat om aannemingsovereenkomsten, niet overstijgen.

- en steeds handelend samen met één van de onder A, B1 t/m B4, C of D vernoemde (rechts)personen.

C.1. aan dhr. Koen Maes , Directeur B-t-C Services, aangaande het departement B-t-C Services ,

C.2. aan dhr. Koen Vandaele, Directeur ICT, aangaande het departement ICT,

C.3. aan dhr. Mark Maldeghem, Directeur B-t-B Services, aangaande het departement B-t-B Services,

C.4. aan dhr. Toon van den Meijdenberg, Directeur Redactie Services, aangaande het departement Redactie Services,

uitsluitend met betrekking tot hun respectievelijke departementen zoals voormeld,

- voor alle zaken die vereist of noodzakelijk zijn voor, op enige manier verbonden zijn met, of verwijzen naar hun voormeld respectievelijke departementen, te ondernemen, te leiden, aan te wenden en te doen, en voor dergelijke doeleinden, aile correspondentie te voeren,

- aile offertes en/of aan bestedingsdossiers, opgesteld door aanbestedende overheden en/of privaatrechtelijk opdrachtgevers, burgerlijke- dan wel handelsvennootschappen, op te stellen, te ondertekenen en op rechtsgeldige wijze in te dienen, alsmede in verband hiermee alle nuttige en/of noodzakelijke feitelijke- en/of rechtshandelingen te stellen,

- alle bestellingen en/of contracten aangaan,

- voor zover voormelde handelingen, per transactie of per geheel van samenhangende transacties, het bedrag van 125.000,- EUR op jaarbasis, niet overstijgen, en handelend samen met één van de onder A vernoemde (rechts)personen.

- alsmede, het aangaan of stopzetten van arbeidsovereenkomsten waarvan de jaarlijkse kost het bedrag van 200.000,- EUR op jaarbasis, niet overstijgt, resp. het aangaan of stopzetten van aannemingsovereenkomsten waarvan de jaarlijkse kost het bedrag van 250.000,- EUR op jaarbasis, niet overstijgt, en steeds handelend samen met de onder B5 vernoemde (rechts)persoon.

D.1. aan dhr. Karel Verhoeven, Hoofdredacteur De Standaard, voor alle zaken aangaande de redactie van De Standaard,

0.2. aan dhr Ivo Vandekerckhove, Hoofdredacteur Het Belang van Limburg, voor alle zaken aangaande de redactie van het Belang van Limburg,

0.3. aan mevr. Liesbeth Van Impe, Hoofdredacteur Nieuwsblad, voor alle zaken aangaande de redactie van Het Nieuwsblad,.

D.4, aan dhr, Pascal Weiss, Hoofdredacteur Nieuwsblad voor aile zaken aangaande de redactie van Het Nieuwsblad,.

D.S. aan dhr. Kris Vanmarsenille , Hoofdredacteur Gazet van Antwerpen, voor alle zaken aangaande de redactie van Gazet van Antwerpen,

D.6. aan dhr, Rudy Collier , Hoofdredacteur Gazet van Antwerpen, voor alle zaken aangaande de redactie van Gazet van Antwerpen,

- uitsluitend met betrekking tot hun respectievelijke redacties zoals voormeld,

- voor aile zaken die vereist of noodzakelijk zijn voor, op enige manier verbonden zijn met, of verwijzen naar hun voormeld respectievelijke departementen, te ondernemen, te leiden, aan te wenden en te doen, en voor dergelijke doeleinden, alle correspondentie te voeren,

- alle offertes en/of aanbestedingsdossiers, opgesteld door aanbestedende overheden en/of privaatrechtelijk opdrachtgevers, burgerlijke- dan wel handelsvennootschappen, op te stellen, te ondertekenen en op rechtsgeldige wijze in te dienen, alsmede in verband hiermee alle nuttige en/of noodzakelijke feitelijke- en/of rechtshandelingen te stellen,

- alle bestellingen en/of contracten aangaan,

- voor zover voormelde handelingen, per transactie of per geheel van samenhangende transacties, het bedrag van 125.000,- EUR op jaarbasis, niet overstijgen, en handelend samen met één van de onder A vernoemde (rechts)personen, of, voor wat betreft de persoon vernoemd onder D.2., samen met de (rechts)persoon vernoemd onder B.4.

- alsmede het aangaan of stopzetten van arbeidsovereenkomsten waarvan de jaarlijkse kost het bedrag van 200.000,- EUR op jaarbasis, niet overstijgt, resp. het aangaan of stopzetten van aannemingsovereenkomsten

waarvan' de jaarlijkse kost hetybedrag van 250.000,-'EURM op jaarbasis, niet overstijgt, en steeds handelend samen met de onder B5 vernoemde (rechts)persoon.

Getekend,

Marc Vangeel, Voorzitter Raad van Bestuur

Bruno de Cartier d'Yves, Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon{ ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOo

r * « ~

~ ehouden

aan het Belgisch Staatsblad

22/11/2013 : HA075284
12/12/2014
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*192217 5*

Ondernemingsnr : 0439.849.666 Benaming

(voluit) : Mediahuis (verkort) :

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 3 DEC. 2014

afdelOgiffibverpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Katwilgweg 2 - 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevestiging benoeming bestuurders

Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 28 november 2014:

0e Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders is bijeengekomen op 28 november 2014 op de

maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2.

De vergadering wordt geopend om 09.30 uur onder voorzitterschap van Dhr. Thomas Leysen,

0e Algemene Vergadering kiest de heer Robert Ceuppens als secretaris.

0e Heren Marc Vangeel en Bruno de Cartier worden als stemopnemers aangeduid, en vormen samen met

de Voorzitter en de secretaris het Bureau,

Oe Voorzitter stelt vast dat

1, de vennootschap 919.912 aandelen uitgegeven heeft, zijnde 570.345 aandelen categorie A en 349.567 aandelen categorie B, en dat er op heden alle 919.912 aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn zodat het volledige kapitaal vertegenwoordigd is en dat de vergadering bijgevolg geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan,

r)e bestuurders en de commissaris werden ook uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze vergadering.

0e zeven bestuurders, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEAS Management", vertegenwoordigd door de heer Patrick HERMANS, de heer Marc VANGEEL, de naamloze vennootschap "WICOMA", vertegenwoordigd door de heer Robert CEUPPENS, de heer LEYSEN Thomas, de heer MISSORTEN Luc, de heer DE CARTIER Bruno en heer STEURBAUT Geert, alsook de commissarissen, te weten de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Harry VAN DONINCK, en de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een co5peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Luc DELTOUR en mevrouw Ria VEl3HEYEN, hebben verzaakt aan de oproepingen die door artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen worden opgelegd, zoals blijkt uit diverse onderhandse documenten, die worden neergelegd op het bureau.

Il. de vergadering volgende agenda heeft

1 Bevestiging benoeming bestuurders.

2. Verlenen van een bijzondere volmacht aan mevrouw Pascale Neuts wonende te 3500 Hasselt, Alverbergstraat 47 en de heer Philippe De Boungne, wonende te 3530 Houthalen, Brelaarstraat 32, waarbij zij elk afzonderlijk, met recht van indeplaatsstelling, de mogelijkheid hebben om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de uitvoering van de genomen beslissingen.

Beslissingen

1. Overeenkomstig artikel 12 van de statuten van de vennootschap, zal de Raad van Bestuur van Mediahuis NV samengesteld zijn uit zeven leden, waarvan vier leden verkozen zullen zijn uit een lijst van kandidaten, voorgedragen door de houders van de aandelen categorie A, en drie leden uit een lijst van kandidaten, voorgedragen door de houders van de aandelen categorie B.

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene vergadering van 28 oktober 2013, gepubliceerd in de Bijlagen tot Het Belgisch Staatsblad van 22 november 2013, werden de heren Thomas Leysen, Bruno de Cartier, Luc

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Missorten, Geert Steurbaut en Marc Vangeel, en de NV Wicoma, vast vertegenwoordigd door Robert Ceuppens, de NV Concentra Computer Center, vast vertegenwoordigd door Tony Baert-Martens, en de BVBA Leas Management, vast vertegenwoordigd door Patrick Hermans, benoemd als bestuurders van de vennootschap.

Op 6 december 2013 (gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 februari 2014) heeft de NV Concentra Computer Center, vast vertegenwoordigd door Tony Baert-Martens, ontslag genomen als bestuurder, waardoor het aantal bestuurders conform het eerder vermelde artikel 12 van de statuten, op zeven gebracht werd ,

De huidige Bijzondere Algemene Vergadering bevestigt bij deze, dat de heren Thomas Leysen, .Luc Missorten, Bruno de Cartier en Geert Steurbaut, benoemd werden als bestuurders van Mediahuis NV, op voordracht van de houders van de aandelen categorie A.

De heer Marc Vangeel, de NV Wicoma, vast vertegenwoordigd door Robert Ceuppens, en de BVBA Leas Management, vast vertegenwoordigd door Patrick Hermans, werden benoemd tot bestuurders van Mediahuis NV op voordracht van de houders van de aandelen categorie B.

2. De Algemene Vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht aan mevrouw Pascale Neuts wonende te 3500 Hasselt, Alverbergstraat 47 en de heer Philippe De Boungne, wonende te 3530 Houthalen, Brelaarstraat 32, waarbij zij elk afzonderlijk, met recht van indeplaatsstelling, de mogelijkheid hebben om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de uitvoering van de genomen beslissingen, en in het bijzonder om de onderhavige beslissing te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Getekend,

Marc Vangeel,

Voorzitter Raad van Bestuur

Bestuurder (B)

Bruno de Cartier d'Yves,

Bestuurder (A)

Bijlagen h j het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bohoudee aan het Belgisch Staatsblad

24/09/2013 : HA075284
05/07/2013 : HA075284
14/09/2012 : HA075284
06/02/2015
ÿþMod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Raeieaf3k varjkie- :il ga

F~fliUf@F~@fl

z 7 JAN, 2015

Griffie

afiisjjtlg

Voorbehouden

aan het

Belgisch - Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0439.849.666

Benaming

(voluit) : MEDIAHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERNAME VAN EEN BEDRIJFSTAK VAN DE NV DE VLIJT INGEVOLGE PARTIÉLE SPLITSING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te

Hasselt ter standplaats Kermt op 19 juni 2014, geregistreerd 6 bladen geen verzendingen op het 1 ste

registratiekantoor Hasselt 1 op 26 juni 2014, register 5 boek 808 blad 40 vak 11. Ontvangen: vijftig euro (50

EUR). De Ontvanger (get.) K. Brondeel, Adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:

1/De vergadering beslist tot toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen,

Bijgevolg ziet de vergadering uitdrukkelijk af van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 van het

Wetboek van Vennootschappen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst.

2/Ontslag wordt verleend van de voorlezing van:

a)het splitsingsvoorstel;

b)het verslag van de commissaris, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van

Vennootschappen, over de voorgenomen inbreng in natura.

3/ De vergadering beslist tot inbreng in de naamloze vennootschap "MEDIAHUIS", ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de naamloze vennootschap "DE VLIJT", met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2, ondernemingsnummer 0404.810.593, overeenkomstig het voorstel tot partiële splitsing en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van de volledige uitgeefactiviteit verbonden aan de Gazet van Antwerpen en alle daartoe behorende activa en passiva van de naamloze vennootschap "DE VLIJT'.

Dit maakt op zich een bedrijfstak uit en wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

De handelingen van de inbrengende vennootschap met betrekking tot de hiervoor genoemde activiteiten, zullen sinds 1 januari 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig wordt verwezen.

4/ De vergadering keurt de overgang van de gehele bedrijfstak bestaande uit de volledige uitgeefactiviteit verbonden aan de Gazet van Antwerpen, en alle daartoe behorende activa en passiva van de gesplitste vennootschap "DE VLIJT (de "Bedrijfstak") op de verkrijgende vennootschap "MEDIAHUIS" goed.

De inbreng in de verkrijgende vennootschap vanwege de gesplitste vennootschap"DE VLIJT" wordt gedaan op basis van de toestand op 31 december 2013.

Alle verrichtingen die sindsdien door de gesplitste vennootschap "DE VLIJT " werden gedaan met betrekking tot de in de naamloze vennootschap "MEDIAHUIS " ingebrachte bedrijfstak en de voormelde actieve en passieve bestanddelen, zijn ten bate en voor risico van deze naamloze vennootschap "MEDIAHUIS".

5/ a)Als gevolg van de inbreng ingevolge de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "DE VLIJT', wordt het kapitaal van de naamloze vennootschap "MEDIAHUIS" verhoogd met tweeduizend negenhonderd negentig euro negenendertig cent (2.990,39 EUR), om het te brengen van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) op honderd en tweeduizend negenhonderd negentig euro negenendertig cent (102.990,39 EUR).

b)Als vergoeding voor deze inbreng worden zesendertigduizend honderd achtentachtig (36.188) nieuwe aandelen, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen toegekend aan de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "DE VLIJT', gesplitste vennootschap, te weten "CONCENTRA MEDIA GROEP".

c)De nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap, die aan de aandeelhouder van de

overdragende- __vennootschap zullen. _ .worden_ _ _toegekend _ _ in _ _ruil.. _voor_..de _overgang van . _voormelde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap, zullen door toedoen van de raad van bestuur van

de verkrijgende vennootschap worden ingeschreven op naam van deze aandeelhouder in het aandelenregister

van de verkrijgende vennootschap, op voorlegging van het aandelenregister van de overdragende

vennootschap.

De inschrijvingen zullen door de vennoten of hun respectievelijke gevolmachtigde en door de raad van

bestuur worden ondertekend.

d)Deze zesendertigduizend honderd achtentachtig (36.188) nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf

1 januari 2014.

6/De vergadering beslist, in aansluiting met onderhavige splitsing, de volgende artikels der statuten van de

verkrijgende vennootschap als volgt te wijzigen:

-artikel twee: om het in overeenstemming te brengen met de huidige zetel van de vennootschap, wordt de

eerste zin vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2".

-artikel vijf: wordt vervangen als volgt:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD EN TWEEDUIZEND NEGENHONDERD

NEGENTIG EURO NEGENDERTIG CENT (102.990,39 EUR).

Dit kapitaal is volgestort"

-artikel zeven: wordt vervangen als volgt::

"Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door vijfhonderd achtennegentigduizend zeshonderd

achtentachtig (598.688) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Al deze aandelen zijn en blijven verplichtend op naam."

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-verslag commissaris;

-tekst der gecoördineerde statuten.

4. 3

e" Voorbehouden

aan tiet

Belgisch àtaatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2015
ÿþti

Motl Word 11.1

31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

IIII1I1u11d.111j1w

Rechtbank ven koophandel

Antweraen

2 7 JAN. 2015

afdelin~Antwerpen

Ondernemingsnr : 0439.849.666 Benaming

(voluit) : MEDIAHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 19 juni 2014, geregistreerd 16 bladen geen verzendingen op het lste registratiekantoor Hasselt 1 op 26 juni 2014, register 5 boek 808 blad 40 vak 14. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) De ontvanger (get.) K, Blondeel, Adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:

1/ Ontslag wordt gegeven van de voorlezing van:

a) het fusievoorstel;

b)het verslag van de commissaris, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de inbrengen in natura van het netto-actief van de nv "CONCENTRA MEDIA REGIE" en van het netto-actief van de nv "CONCENTRA DIGITALE EN MOBIELE MEDIA" in het kader van de fusie door overneming van het gehele vermogen van beide vennootschappen door de nv "MEDIAHUIS".

2/De vergadering beslist tot toepassing van artikel 694, 2de lid en artikel 695§1, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg ziet de vergadering uitdrukkelijk af van de toepassing van artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

3/Goedkeuring van het fusievoorstel en besluit tot fusie door overneming van het gehele vermogen, zonder enige uitzondering, van de nv "CONCENTRA MEDIA REGIE", met zetel te 3500 Hasselt, Herkenrodesingel 10, en de nv "CONCENTRA DIGITALE EN MOBIELE MEDIA", met zetel te 3500 Hasselt, Herkenrodesingel 10, overgenomen vennootschappen zodat de opschortende voorwaarde als vervuld moet worden beschouwd.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschappen "CONCENTRA MEDIA REGIE" en "CONCENTRA DIGITALE EN MOBIELE MEDIA", met alle rechten en verplichtingen, over op de nv "MEDIAHUIS", overnemende vennootschap.

Alle rechten, verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschappen "CONCENTRA MEDIA REGIE" en "CONCENTRA DIGITALE EN MOBIELE MEDIA", ontstaan vanaf 1 januari 2014, worden: boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van deze vennootschap.

4/ Als gevolg van de fusie door overneming van de naamloze vennootschappen "CONCENTRA MEDIA REGIE" en "CONCENTRA DIGITALE EN MOBIELE MEDIA", wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd met tweehonderd zesentachtigduizend euro (286.000,00 EUR), om het te brengen van honderd en tweeduizend negenhonderd negentig euro negenendertig cent (102.990,39 EUR) op driehonderd achtentachtigduizend negenhonderd negentig euro negenendertig cent (388.990,39 EUR).

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van veertienduizend zevenhonderd negentien (14.719) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen deelnemen in de winst vanaf 1 januari 2014.

6/Er zullen veertienduizend zevenhonderd negentien (14.719) nieuwe aandelen van de nv "MEDIAHUIS overnemende vennootschap, zullen uitgereikt worden aan de enige aandeelhouder, in volgende ruilverhouding:

a)vierduizend zevenhonderd vierenzestig (4.764) aandelen van de nv "MEDIAHUIS", overnemende vennootschap, tegen inlevering van zeshonderd (600) oude aandelen van de nv "CONCENTRA MEDIA: REGIE", overgenomen vennootschap;

b)negenduizend negenhonderd vijfenvijftig (9.955) aandelen van de nv "MEDIAHUIS", overnemende vennootschap, tegen inlevering van honderd (100) oude aandelen van de nv "CONCENTRA DIGITALE EN MOBIELE MEDIA", overgenomen vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

, .+ 6/De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal opgemaakt worden ná de fusie, meteen kwijting

zal inhouden voor de bestuurders van de naamloze vennootschappen "CONCENTRA MEDIA REGIE" en

"CONCENTRA DIGITALE EN MOBIELE MEDIA" voor de opdracht die zij vervuld hebben van 1 januari 2014 tot

de verwezenlijking van de fusie.

7/De boeKen en archieven van de overgenomen vennootschappen "CONCENTRA MEDIA REGIE" en

"CONCENTRA DIGITALE EN MOBIELE MEDIA" zullen bewaard worden gedurende ten minste tien jaar door

de overnemende vennootschap.

8/Lezing word gegeven van het verslag van de raad van bestuur over de voorgestelde creatie van

verschillende groepen aandelen.

De vergadering beslist de zeshonderd dertienduizend vierhonderd en zeven (613.407) bestaande aandelen

te vervangen door :

1/driehonderd tachtigduizend driehonderd en twaalf (380.312) aandelen categorie "A", zonder vermelding

van nominale waarde;

2/tweehonderd drieëndertigduizend vijfennegentig (233.095) aandelen categorie "B", zonder vermelding van

nominale waarde

samen: zeshonderd dertienduizend vierhonderd en zeven (613.407).

9/De vergadering beslist de statuten te wijzigingen in verband met de aandelen, de raad van bestuur, de

algemene vergadering, de overdracht van aandelen en de commissaris.

De juiste tekst zal goedgekeurd worden hierna in een volgende beslissing.

10/Diverse artikels van de statuten worden gewijzigd, onder meer:

-artikel vijf: wordt vervangen als volgt;

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND

NEGENHONDERD NEGENTIG EURO NEGENENDERTIG CENT (388.990,39 EUR).

Dit kapitaal is volgestort."

-artikel zeven: wordt vervangen ais volgt:

"Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door zeshonderd dertienduizend vierhonderd en zeven

(613.407) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het totaal van de aandelen wordt verdeeld over categorieën te weten:

1)categorie A samengesteld uit driehonderd tachtigduizend driehonderd en twaalf (380.312) aandelen A;

2)categorie B samengesteld uit tweehonderd drieëndertigduizend vijfennegentig (233.095) aandelen B.

Al deze aandelen zijn en blijven verplichtend op naam. (....)

-artikels twaalf, dertien, veertien, zeventien en achttien: worden vervangen door volgende nieuwe artikels als volgt;

"ARTIKEL TWAALF: Samenstelling en vergoeding van de Raad van Bestuur

(a)De Raad van Bestuur bestaat uit maximaal zeven (7) leden, als volgt samengesteld onderhevig aan de bepalingen van de Overeenkomst:

-vier (4) leden zullen benoemd worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de Aandeelhouders Klasse A (de A-Bestuurders); en

-drie (3) leden zullen benoemd worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de Aandeelhouders Klasse B (de B-Bestuurders).

(b)Een lijst van kandidaten voor het mandaat van bestuurder van de Raad van Bestuur (een Kandidatenlijst) dient minstens één (1) persoon meer te tellen dan het aantal bestuurders dal dient te worden benoemd uit deze Kandidatenlijst. De aandeelhouders komen overeen met elkaar te overleggen alvorens een Kandidatenlijst voor te leggen aan de Algemene Vergadering, met dien verstande dat de uiteindelijke beslissing inzake de Kandidatenlijst steeds zal liggen bij de houders van de klasse van Aandelen die gerechtigd zijn om een Kandidatenlijst voor te leggen.

(c) Indien een Aandeelhouder die gerechtigd is om kandidaten voor te stellen voor een bestuursmandaat nalaat een Kandidatenlijst voor te leggen, kan de Algemene Vergadering, maar is ze niet verplicht (met dien verstande dal het minimum aantal bestuurders zoals wettelijk voorgeschreven dient te worden nageleefd), een bestuurder (te) benoemen die het mandaat zal opnemen voor de positie waarvoor geen Kandidatenlijst was overlegd. Indien dergelijke Aandeelhouder de Kandidatenlijst voor deze positie heeft overlegd, zal de eerder benoemde bestuurder zo snel mogelijk uit zijn mandaat worden ontheven en zal een nieuwe bestuurder worden benoemd uit de Kandidatenlijst. Het feit dat een persoon of een groep van personen op een bepaald ogenblik of gedurende een bepaalde periode geen gebruik maakt van zijn recht tot voorstelling van kandidaten betekent niet dat hij dit recht in de toekomst verliest.

(d)Bestuurders zullen door de Algemene Vergadering van hun mandaat ontheven worden op vraag van de Aandeelhouder die zijn/haar benoeming heeft voorgesteld.

(e)De Aandeelhouders verbinden zich ertoe om op de Algemene Vergadering te stemmen voor:

-de benoeming van één (1) van de kandidaten die door elke klasse van Aandeelhouders worden voorgedragen in overeenstemming met artikel 12 (a); en

-het ontslag van de bestuurders op vraag van de Aandeelhouder die zijn/haar benoeming heeft voorgesteld, indien op dat moment deze Aandeelhouder een Kandidatenlijst voorlegt ter vervanging van de bestuurder die dient te worden ontslaan.

(f) Indien een bestuursmandaat, voor om het even welke reden, openvalt vóór het verstrijken van de termijn, zullen de overblijvende bestuurders onmiddellijk een bestuurder coöpteren uit de Kandidatenlijst voorgedragen door de klasse van Aandeelhouders die de te vervangen bestuurder heeft voorgedragen. De eerstvolgende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Algemene Vergadering zal deze benoeming bekrachtigen. Het mandaat van elke op deze wijze benoemde bestuurder eindigt op het ogenblik dat het mandaat van de bestuurder die hij vervangt, eindigt. Een dergelijke coöptatie dient steeds zo snel als redelijkerwijze mogelijk is, te gebeuren en in elk geval voorafgaandelijk aan iedere beraadslaging van de agenda van de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur die bijeenkomt na het vacant worden van een bestuursmandaat.

(g)lndien een klasse van Aandelen verdwijnt, zullen de bestuurders, benoemd op voordracht van de betrokken klasse, onmiddellijk ontslag nemen.

(h)De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vijf (5) jaar en zijn herbenoembaar,

(i) Tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering, wordt het mandaat van bestuurder niet vergoed, met dien verstande dat de Algemene Vergadering niet kan beslissen enkel de A-Bestuurders, respectievelijk de B-Bestuurders, een vergoeding of een hogere vergoeding dan de B-Bestuurders, respectievelijk de A-Bestuurders, toe te kennen.

(j) De leden van het Directiecomité zijn geen lid van de Raad van Bestuur. Zij hebben evenwel de status van vaste waarnemer ("permanent invitee") voor de aangelegenheden die betrekking hebben op hun managementbevoegdheden. De vaste waarnemers worden voor de relevante vergaderingen van de Raad van Bestuur uitgenodigd, kunnen deze bijwonen en worden op dezelfde wijze geïnformeerd ais een bestuurder met betrekking tot deze aangelegenheden. Teneinde alle twijfel te vermijden, deze vaste waarnemers hebben geen stemrecht in de Raad van Bestuur.

Voorzitter

De voorzitter van de Raad van Bestuur wordt benoemd voor een termijn van vijf (5) jaar.

ARTIKEL DERTIEN: Bevoegdheden van de Raad van Bestuur

(a)De Raad van Bestuur zal, in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving, alle beslissingen voor de Vennootschap kunnen nemen die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap, behoudens degene die bij wet, de Statuten of deze Overeenkomst zijn voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

(b)De Raad van Bestuur zal exclusief bevoegd zijn voor alle Voorbehouden Bestuursbesluiten, en voor, zonder exhaustief te zijn, onderstaande beslissingen:

(i)de vaststelling en wijziging van de regels betreffende waardering en principes van boekhouding;

(ii)elke beslissing met betrekking tot toekomstige financieringsbehoeften van de Vennootschap (inclusief de preferente financieringsmethode en de voorwaarden (met inbegrip van de te verstrekken zekerheden of garanties)) en elke belangrijke wijziging met betrekking tot lopende leningsovereenkomsten en zekerheden;

(iii)elke beslissing die de toestemming of de verzaking vereist van een kredietinstelling onder de kredietdocumentatie van de Vennootschap;

(1v)het aangaan van hedging overeenkomsten of andere overeenkomsten met betrekking tot financiële instrumenten of effecten;

(v)het aangaan van een overeenkomst met de fiscale autoriteiten;

(vi)de installatie en samenstelling van een comité binnen de Raad van Bestuur, alsook de benoeming, het ontslag en het vaststellen en/of wijzigen van bevoegdheden, werking en/of vergoeding van (de leden van) dergelijk comité;

(vii)zonder afbreuk te doen aan de bepalingen van Artikel -, de benoeming van nieuwe bestuurders in het geval de Raad van Bestuur daartoe bevoegd is;

(viii)het aangaan, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten met werknemers van, of verleners van managementdiensten aan, de Vennootschap, wiens jaarlijkse kost voor de Vennootschap meer dan 200.000 EUR, respectievelijk 250.000 EUR bedraagt (met inbegrip van alle beslissingen omtrent de variabele vergoeding van zulke werknemers of dienstverleners), alsook het vaststellen van algemene richtlijnen voor de voorwaarden volgens dewelke de Vennootschap contracteert met dienstverleners, het invoeren van een pensioen-, bonus of incentiveringsplan (en de aanpassing ervan), voor zover niet voorzien in het Budget;

(ix)de benoeming van de leden van het management comité op voordracht van het Directiecomité;

(x)het aangaan of wijzigen van een collectieve arbeidsovereenkomst of gelijkaardige overeenkomst met een vakbond of werknemersvertegenwoordigend orgaan; en

(xi)de beslissing om een Algemene Vergadering samen te roepen aangaande een voorstel tot statutenwijziging.

ARTIKEL ZEVENTIEN: DIRECTIECOMITE

Het Directiecomité is samengesteld uit de CEO, de COO en de CFO van de Vennootschap. De CEO wordt benoemd tot voorzitter van het Directiecomité.

Het Directiecomité vormt een college. Het kan evenwel zijn taken onderverdelen tussen zijn leden. Deze verdeling doet geen afbreuk aan de collegiale verantwoordelijkheid van zijn leden.

De Raad van Bestuur delegeert de bevoegdheden opgelijst in een bijlage van de aandeelhoudersovereenkomst aan het Directiecomité. Het Directiecomité brengt regelmatig verslag uit aan de Raad van Bestuur betreffende het vervullen van zijn opdracht.

De Raad van Bestuur stelt vast welke informatie door het Directiecomité dient te worden bezorgd aan de leden van de Raad van Bestuur.

ARTIKEL ACHTTIEN: comités binnen de Raad van Bestuur

De samenstelling van eventuele comités opgericht in de schoot van de Raad van Bestuur zal de samenstelling van de Raad van Bestuur weerspiegelen.

ARTIKEL NEGENTIEN Dagelijks bestuur

Hel dagelijks bestuur van de Vennootschap wordt waargenomen door één persoon, dewelke de titel van CEO (de CEO) zal dragen, aan wie de Raad van Bestuur het dagelijks bestuur delegeert.

r ,

De CEO, de CFO en de COO van de vennootschap worden benoemd door de raad van bestuur.

ARTIKEL TWINTIG : Vertegenwoordiging

(a)Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de Vennootschap in rechte en ten aanzien van derden geldig vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders samen handelend, als volgt:

(i)voor de vertegenwoordiging ingevolge de Voorbehouden Bestuursbesluiten: één (1) A-Bestuurder en één (1) B-Bestuurder; en

(ii)voor de vertegenwoordiging ingevolge andere besluiten: minstens één (1) A-Bestuurder, met dien verstande dat, voor zover redelijk mogelijk, één (1) B-Bestuurder zal samen handelen met de A-Bestuurder(s).

(b)Binnen de perken van haar bevoegdheden, kan het Directiecomité de Vennootschap geldig vertegenwoordigen door twee (2) leden van het Directiecomité, samen handelend.

(c)Binnen de perken van het dagelijks bestuur kan de Vennootschap geldig worden vertegenwoordigd door de CEO, alleen handelend.

(d)De organen en/of personen die overeenkomstig dit artikel de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen bijzondere gevolmachtigden aanstellen (voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen)."

-Artikel éénentwintig : wordt vervangen door volgend nieuw artikel:

"Vergaderingen van de Algemene Vergadering

(a)De Algemene Vergadering heeft de bevoegdheden uiteengezet in het Wetboek van Vennootschappen.

(b)De Algemene Vergadering kan worden bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur, elke

twee (2) bestuurders of (het college van) commissaris(sen) en tevens wanneer vereist door toepasselijke regelgeving.

Quorum

(a)Behoudens strengere wettelijke bepalingen en zonder afbreuk te doen aan de bepalingen van punt c) van dit artikel, kan de Algemene Vergadering enkel geldig beraadslagen en besluiten als:

(i)de aanwezigheidsvereisten voorzien in het W. Venn. voor de relevante Algemene Vergadering vervuld zijn; en

(ii)de meerderheid van de Aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd is.

(b)Indien het quorum zoals bepaald in punt a) hierna niet wordt bereikt, zal een tweede Algemene Vergadering bijeengeroepen worden met dezelfde agenda volgens de formaliteiten bepaald in de Statuten. Deze tweede vergadering kan geldig beraadslagen en beslissen over de agendapunten, ongeacht de quorumvereisten in Artikel (a).

(c) Op de Algemene Vergadering die beslist over Voorbehouden Aandeelhoudersbesluiten, is de aanwezigheid of vertegenwoordiging van de Aandeelhouders Klasse A die de meerderheid van de Aandelen Klasse A aanhouden en van de Aandeelhouders Klasse B die de meerderheid van de Aandelen Klasse B aanhouden, vereist.

(d)Indien het quorum zoals bepaald in punt c) hierna niet wordt bereikt, zal een nieuwe Algemene Vergadering worden bijeengeroepen (op voorstel van de klasse van Aandeelhouders door wiens afwezigheid het quorum niet werd bereikt of, bij ontstentenis van zulk voorstel binnen vijf (5) Werkdagen na de geplande eerste vergadering, door elke twee (2) bestuurders of de voorzitter van de Raad van Bestuur met dien verstande dat deze uitgestelde datum minstens 3 Werkdagen na het datumvoorstel dient te zijn), waarop deze quorumvereiste niet van toepassing zal zijn. De vereiste van instemming ten aanzien van de Voorbehouden Aandeelhoudersbesluiten vervalt enkel voor de relevante klasse van Aandeelhouders indien de Aandeelhouders die de meerderheid van de relevante klasse van Aandelen aanhouden, opnieuw afwezig blijven op de verdaagde meeting en indien bovenstaand quorumvereiste niet bereikt was op de eerste meeting door afwezigheid van deze Aandeelhouders.

Besluitvorming

(a) Elk Aandeel geeft recht op één (1) stem in de Algemene Vergadering.

(b) Behoudens strengere meerderheidsvereisten bepaald door het W. Venn. en zonder afbreuk te doen aan

de bepalingen van punt c) hierna, worden de besluiten van de Algemene Vergadering geldig genomen met een

meerderheid van de ter vergadering geldig uitgebrachte stemmen.(...)

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift;

- volmacht;

- verslag commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/02/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

>wSod Word ss .s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophendel

Antwerpen

2 7 JAN. 2015

afdefuegiftsierpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0439.849.666

Benaming

(voluit) : MEDIAHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING-STATUTENWIJZ1GINGEN-BENOEM1NGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 30 juni 2014, geregistreerd zes bladen geen verzendingen op het lste registratiekantoor te Hasselt 1, op 4 juli 2014, register 5 boek 808 blad 47 vak 13. Ontvangen: vijftig euro (50 EUR). De Ontvanger (get.) K. Blondeel, Adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:

1/Lezing wordt gegeven van het verslag van de raad van bestuur over de voorgestelde omzetting van honderd zestienduizend vierhonderd tweeënzeventig (116.472) aandelen categorie A in honderd zestienduizend vierhonderd tweeënzeventig (116.472) aandelen categorie B.

De vergadering beslist vervolgens honderd zestienduizend vierhonderd tweeënzeventig (116.472) aandelen categorie A om te zetten in honderd zestienduizend vierhonderd tweeënzeventig (116.472) aandelen categorie

B.

Het totaal van de zeshonderd dertienduizend vierhonderd en zeven (613.407) bestaande aandelen wordt bijgevolg verdeeld over de categorieën A en B als volgt:

1)categorie A samengesteld uit tweehonderd drieënzestigduizend achthonderd veertig (263.840) aandelen A;

2)categorie B samengesteld uit driehonderd negenenveertigduizend vijfhonderd zevenenzestig (349.567) aandelen B.

2/Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cvba "KPMG Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Harry VAN DONINCK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d , dd. 27 juni 2014 luiden als volgt:

"De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap Mediahuis NV door de vennootschap Corelio NV bestaat uit de inbreng van de rekening-courant vordering van Corelio NV op Mediahuis NV voor een bedrag van 33.211.343,00 EUR.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a)de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend de agio, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 306.505 aandelen van de vennootschap Mediahuis NV, zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen

" hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Mediahuis NV;

" zullen deelnemen in de resultaten van Mediahuis NV vanaf 1 januari 2014;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze cpdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de kapitaalsverhoging van de vennootschap Mediahuis NV door inbreng in natura en mag niet gebruikt

worden voor andere doeleinden.'

Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met een bedrag van drieëndertig miljoen tweehonderd en

elfduizend driehonderd drieënveertig euro (33.211.343,00 EUR) om het te brengen van driehonderd

achtentachtigduizend negenhonderd negentig euro negenendertig cent (388.990,39 EUR) op drieëndertig

miljoen zeshonderdduizend driehonderd drieëndertig euro negenendertig cent (33.600.333,39 EUR), door niet-

geldelijke inbrengen.

Tot vergelding van deze inbreng worden driehonderd en zesduizend vijfhonderd en vijf (306.505) nieuwe

aandelen categorie A, volledig volgestort, toegekend aan de inbrenger.

Peze nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde genieten dezelfde rechten als de reeds

bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 1 januari 2014,

3/De vergadering beslist onder meer de volgende artikels der statuten te wijzigen:

-artikel vijf: wordt vervangen als volgt:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEËNDERTIG MILJOEN

ZESHONDERDDUIZEND DRIEHONDERD DRIEËNDERTIG EURO NEGENENDERTIG CENT (33.600.333,39

EU FZ).

Dit kapitaal is volgestort."

-artikel zeven: de eerste vier alinea's worden vervangen als volgt:

"Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door negenhonderd negentienduizend negenhonderd en twaalf

(919.912) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het totaal van de aandelen wordt verdeeld over categorieën te weten:

1)categorie A samengesteld uit vijfhonderd zeventigduizend driehonderd vijfenveertig (570.345) aandelen A;

2)categorie B samengesteld uit driehonderd negenenveertigduizend vijfhonderd zevenenzestig (349.567)

aandelen B.

Al deze aandelen zijn en blijven verplichtend op naam, (...)

-Artikel twaalf: alinea (a) wordt vervangen ais volgt:

"(a)De Raad van Bestuur bestaat uit maximaal zeven (7) leden, als volgt samengesteld onderhevig aan de

bepalingen van de Overeenkomst:

-vier (4) leden zullen benoemd worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de meerderheid van

de Aandeelhouders Klasse A (de A-Bestuurders); en

-drie (3) leden zullen benoemd worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de meerderheid van

de Aandeelhouders Klasse B (de B-Bestuurders).

Indien de Aandeelhouders Klasse A, respectievelijk de Aandeelhouders Klasse B, gezamenlijk minder dan

15% van de Aandelen aanhouden, zullen de bijzondere voordrachtrechten beperkt worden tot één (1) lid van

de Raad van Bestuur van de Vennootschap, wiens instemming niet zal vereist zijn voor de Voorbehouden

Bestuursbesluiten. "

Artikel twaalf: alinea (e) wordt vervangen als volgt:

"(e) De Aandeelhouders verbinden zich ertoe om op de Algemene Vergadering te stemmen voor:

-de benoeming van één (1) van de kandidaten die door elke klasse van Aandeelhouders worden

voorgedragen in overeenstemming met de Aandeelhoudersovereenkomst; en

-het ontslag van de bestuurders op vraag van de Aandeelhouder die zijn/haar benoeming heeft voorgesteld,

indien op dat moment deze Aandeelhouder een Kandidatenlijst voorlegt ter vervanging van de bestuurder die

dient te worden ontslaan."

Artikel dertien: alinea (b) (vii) wordt vervangen als volgt:

"(vii) zonder afbreuk te doen aan de bepalingen van Artikel 12, de benoeming van nieuwe bestuurders in het

geval de Raad van Bestuur daartoe bevoegd is;"

-Artikels zeventien, achttien, negentien en twintig: worden vervangen door 3 artikels als volgt:

"ARTIKEL ZEVENTIEN: COMITES BINEN DE RAAD VAN BESTUUR

De samenstelling van eventuele comités opgericht in de schoot van de Raad van Bestuur zal de

samenstelling van de Raad van Bestuur weerspiegelen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het W. Venn. kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden

overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het

algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet

aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de

duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De

raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

ARTIKEL ACHTTIEN : DAGELIJKS BESTUUR

Het dagelijks bestuur van de Vennootschap wordt waargenomen door één persoon, dewelke de titel van

CEP (de CEO) zal dragen, aan wie de Raad van Bestuur het dagelijks bestuur delegeert.

ARTIKEL NEGENTIEN : VERTEGENWOORDIGING

(a)Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de

Vennootschap in rechte en ten aanzien van derden geldig vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders samen

handelend, als volgt:

(i)voor de vertegenwoordiging ingevolge de Voorbehouden Bestuursbesluiten: één (1) A-Bestuurder en één

(1) B-Bestuurder; en

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

(ii)voor de vertegenwoordiging ingevolge andere besluiten: minstens één (1) A-Bestuurder, met dien

verstande dat, voor zover redelijk mogelijk, één (1) B-Bestuurder zal samen handelen met de A-Bestuurder(s),

(b)Binnen de perken van haar bevoegdheden, kan het Directiecomité de Vennootschap geldig

vertegenwoordigen door twee (2) leden van het Directiecomité, samen handelend.

(c)Binnen de perken van het dagelijks bestuur kan de Vennootschap geldig worden vertegenwoordigd door

de CEO, alleen handelend,

Oe organen en/of personen die overeenkomstig dit artikel de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen

bijzondere gevolmachtigden aanstellen (voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen),"

-Na het zevende hoofdstuk wordt een achtste hoofdstuk ingelast als volgt:

"ACHTSTE HOOFDSTUK  OVERGANGSBEPALINGEN

ARTIKEL DRIEENDERTIG

Met ingang van 20 december 2023

-komen de volgende artikels automatisch te vervallen

- Artikel Dertien

-Artikel Vijftien

-Artikel Zestien

-Artikel Zeventien

-Artikel Negentien

-vervalt Artikel Twaalf automatisch en wordt als volgt vervangen:

"De Raad van Bestuur bestaat uit maximaal zeven (7) leden,

De Raad van Bestuur zal, in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving, alle beslissingen voor de

Vennootschap kunnen nemen die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap,

behoudens degene die bij wet, de Statuten of deze Overeenkomst zijn voorbehouden aan de Algemene

Vergadering. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Elke

bestuurder heeft één (1) stem en onthoudingen worden niet beschouwd als een uitgebrachte stem. De

voorzitter van de Raad van Bestuur heeft geen doorslaggevende stem.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college wordt de

Vennootschap in rechte en ten aanzien van derden geldig vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders samen

handelend,"

-vervalt Artikel Eenentwintig en wordt als volgt vervangen:

"(a)De Algemene Vergadering heeft de bevoegdheden uiteengezet in het W. Venn.

(b)De Algemene Vergadering kan worden bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur, elke

twee (2) bestuurders of (het college van) commissaris(sen) en tevens wanneer vereist door toepasselijke

regelgeving.

Quorum

(a)Behoudens strengere wettelijke bepalingen kan de Algemene Vergadering enkel geldig beraadslagen en

besluiten als:

(i)de aanwezigheidsvereisten voorzien in het W. Venn. voor de relevante Algemene Vergadering vervuld

zijn; en

(ii) de meerderheid van de Aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd is.

(b)Indien het quorum zoals bepaald ln punt (a) hierna niet wordt bereikt, zal een tweede Algemene

Vergadering bijeengeroepen worden met dezelfde agenda volgens de formaliteiten bepaald in de Statuten.

Deze tweede vergadering kan geldig beraadslagen en beslissen over de agendapunten, ongeacht de

quorumvereisten onder punt (a).

Besluitvorming

(a)Elk Aandeel geeft recht op één (1) stem in de Algemene Vergadering.

(b)Behoudens strengere meerderheidsvereisten bepaald door het W. Venn. warden de besluiten van de

Algemene Vergadering geldig genomen met een meerderheid van de ter vergadering geldig uitgebrachte

stemmen."

41 De vergadering beslist een college van commissarissen te benoemen voor een hernieuwbare termijn van

drie jaar, dat is samengesteld als volgt:

a)de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "KPMG Bedrijfsrevisoren", vast vertegenwoordigd door de heer Harry VAN DONINK;

b)de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "GRANT THORNTON Bedrijfsrevisoren", vast vertegenwoordigd door mevrouw Ria

VERHEVEN.

Na afloop van het mandaat van dit (eerste) college van commissarissen zullen de aandeelhouders

gezamenlijk overleggen over het al dan niet aanhouden van een college van commissarissen,

Hun bezoldiging werd vastgesteld buiten aanwezigheid van de notaris.

Voor beknopt ontledend uittreksel,

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-volmachten;

-verslag bedrijfsrevisor,

-verslag raad van bestuur;

-tekst der gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

`"Voof- ti behouden aan hey Belgisch Staatsblad

06/02/2015
ÿþ Mod Word 11.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel Antwerpee

2 ? JAN. 2015

afeififfjentwerpen

11111111111101111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiac

Ondernemingsnr : 0439.849.666 Benaming

(voluit) : MEDIAHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING » STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 19 juni 2014, geregistreerd vier bladen geen verzendingen op het lste registratiekantoor te Hasselt 1 op 26 juni 2014, register 5 boek 808 blad 40 vak 16. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) De ontvanger (get.) K, Blondeel, Adviseur,

Slijken de volgende beslissingen:

11 Ontslag wordt gegeven van de voorlezing van het fusievoorstel.

2/Goedkeuring van het fusievoorstel en besluit tot fusie door overneming van het gehele vermogen, zonder enige uitzondering, van de nv "CONCENTRA CLASSIFIEDS", overgenomen vennootschap, met zetel te 3500 Hasselt, Herkenrodesingel 10, zodat voormelde opschortende voorwaarde als vervuld moet worden beschouwd.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de nv "CONCENTRA CLASSIFIEDS", overgenomen vennootschap, met alle rechten en verplichtingen, over op de nv "MEDIAHUIS", overnemende vennootschap.

Alle rechten, verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap ''CONCENTRA CLASSIFIEDS", ontstaan vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van deze vennootschap.

Er worden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen, aangezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is in de overgenomen vennootschap.

3/De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal opgemaakt worden nà de fusie, meteen kwijting zal inhouden voor de bestuurders en de commissaris van de nv "CONCENTRA CLASSIFIEDS", voor de opdracht die zij vervuld hebben van 1 januari 2014 tot de verwezenlijking van de fusie,

4/De boeken en archieven van de overgenomen vennootschap "CONCENTRA CLASSIFIEDS" zullen bewaard worden gedurende ten minste tien jaar door de overnemende vennootschap.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2012 : HA075284
16/02/2015
ÿþVoor-behoude aan het Belgisci Staatsbh

Mod word 11.1

Fi ft ~= 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iliNE111111

Rechtbank van koophan' eV Antwerpen

0 FEB.

2O15

*en ntvverren

e=

Ondernemingsnr : 0439.849.666

Benaming

(voluit) : MEDIAHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 11 september 2014, geregistreerd vier bladen geen verzendingen op het 1 ste registratiekantoor te Hasselt 1 op 18 september 2014, register 5 boek 808 blad 82 vak 02. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) De ontvanger a.i. (get.) R. Gijsen.

Blijken de volgende beslissingen:

1/ Ontslag wordt gegeven van de voorlezing van het fusievoorstel.

2/Goedkeuring van het fusievoorstel en besluit tot fusie door overneming van het gehele vermogen, zonder enige uitzondering, van de nv "CORELIO MEDIAHUIS", overgenomen vennootschap, met zetel te 2050 Antwerpen, Katwilgweg 2, zodat de opschortende voorwaarde als vervuld moet worden beschouwd.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de nv "CORELIO MED1AHUIS", overgenomen vennootschap, met alle rechten en verplichtingen, over op de nv "MEDIAHUIS", overnemende vennootschap,

Alle rechten, verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap "CORELIO MEDIAHUIS", ontstaan vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van deze vennootschap.

Er worden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen, aangezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is in de overgenomen vennootschap.

3/ De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal opgemaakt worden nà de fusie, meteen kwijting zal inhouden voor de bestuurders van de naamloze vennootschap "CORELIO MEDIAHUIS" (en voor de bestuurders van de door haar inmiddels overgenomen vennootschap), voor de opdracht die zij vervuld hebben van 1 januari 2014 tot de verwezenlijking van de fusie.

4/ De boeken en archieven van de overgenomen vennootschap "CORELIO MEDIAHUIS" zullen bewaard worden gedurende ten minste tien jaar door de overnemende vennootschap.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd: -eensluidend afschrift; -volmachten.

Op de Eaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

11/01/2012 : HA075284
20/07/2011 : HA075284
02/05/2011 : HA075284
13/09/2010 : HA075284
28/04/2010 : HA075284
25/11/2009 : HA075284
19/08/2009 : HA075284
28/04/2009 : HA075284
06/02/2009 : HA075284
25/04/2008 : HA075284
04/07/2007 : HA075284
10/05/2007 : HA075284
08/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 8 MEI 2015

afdeljifbverpen



Ondernemingsnr : 0439.849.666

Benaming

(voluit) : Mediahuis

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Katwilgweg 2 - 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

!. Uittreksel uit het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 15/04/2015:

De Raad van Bestuur heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Luc Missorten als bestuurder van de vennootschap, aangeboden per schrijven van 01/04115,

De Raad beslist om de heer Philippe Leysen, Emile Maxlaan 57, 1030 Schaarbeek, te coöpteren als nieuwe bestuurder, met ingang van heden, 15 april 2015, en dit voor de resterende duur van het mandaat van de heer Luc Missorten, dit is tot 28 oktober 2019,

De Raad van Bestuur zal de Algemene Vergadering der Aandeelhouders verzoeken tijdens haar eerstkomende vergadering, deze benoeming te bekrachtigen en kwijting te verlenen aan de heer Luc Missorten voor de uitvoering van zijn mandaat tot aan de datum van zijn ontslag.

Il. Uittreksel uit de notulen van de gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op de zetel van de vennootschap op 2010512015:

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Luc Missorten als bestuurder van de vennootschap per 1 april 2015 en de coöptatie door de Raad van Bestuur op 15 april 2015 van de heer Philippe Leysen, Emile Maxlaan 57, 1030 Schaarbeek, die het bestuursmandaat van de heer Luc Missorten zal verder zetten voor de resterende duur, di. tot 28 oktober 2019.

De Algemene Vergadering bekrachtigt deze coöptatie.

Getekend,

Marc Vangeel,

Voorzitter Raad van Bestuur

Bestuurder (B)

Bruno de Cartier d'Yves,

Bestuurder (A)

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbh

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2006 : HA075284
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.05.2015, NGL 22.06.2015 15209-0313-049
02/05/2005 : HA075284
27/05/2004 : HA075284
17/05/2004 : HA075284
11/08/2003 : HA075284
15/05/2003 : HA075284
14/05/2003 : HA075284
07/09/2015
ÿþ rr, Motl Word 11.1

I~tt ,~( ~B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111\13§101

151 0 9

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 AUG. 2015

gtregAntwerpen

Ondernemingsnr : 0439.849.666

Benaming

(voluit) : Mediahuis

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Katwllgweg 2 - 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bekrachtiging

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de zetel- van de vennootschap op 20/05/2015:

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Luc Missorten als bestuurder van de vennootschap per 1 april 2015 en de coöptatie door de Raad van Bestuur op 15 april 2015 van de heer Philippe Leysen, Emile Maxlaan 57, 1030 Schaarbeek, die het bestuursmandaat van de heer Luc Missorten zal verder zetten voor de resterende duur, d.i. tot 28 oktober 2019.

De Algemene Vergadering bekrachtigt deze cooptatie.

Getekend,

Bruno de Cartier d'Yves, Bestuurder cat. A

Marc Vangeel, Bestuurder cat, B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2001 : HA075284
12/07/2001 : HA075284
16/06/2001 : HA075284
20/05/2000 : HA075284
20/05/2000 : HA075284
27/07/1999 : HA075284
24/04/1999 : HA075284
01/01/1997 : HA75284
23/01/1996 : HA75284
23/01/1996 : HA75284
26/10/1993 : HA75284
01/01/1993 : HA75284
18/02/1992 : HA75284
01/01/1992 : HA75284
29/06/1991 : HA75284
27/01/1990 : HA75284

Coordonnées
MEDIAHUIS

Adresse
KATWILGWEG 2 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande