MEDICAL SHOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDICAL SHOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.336.158

Publication

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 10.06.2013 13165-0292-012
17/08/2011
ÿþLF Mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



flhIflIIfl I IIIVIIIII I I~IIYIII

X11126571"

V beh aa Be Sta<

NEERG

04 -OB- 2011

GRIFFE Ri ~ e MECHELEN

HTBANK van KOOPHA 1i t,. -

Ondernemingsnr : $ 3$. 336. 453

Benaming

(voluit) : Medical Shop

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2560-Nijlen (Kessel), Kievitweg 6

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 27/07/2011, met volgend relaas van registratie: "Geregistreerd, zeven blad, geen verz. te Mechelen 1° kantoor der registratie, op 28 JULI 2011, boek 976, blad 99, vak 10. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger ai.: (getekend:) Pieter Stroobants", blijkt dat:

1. Juffrouw DE WACHTER Jolien, haarkapster, wonende te 2560 Nijlen (Kessel), Kievitweg 6. Ongehuwd;

en,

2. Mevrouw VAN DESSEL Annika Jozef Constantia, verpleegster, wonende te 2560 Nijlen (Kessel), Kievietweg 6. Echtgenote van de heer DE WACHTER Carl Jozef Yvonne;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Medical Shop", met zetel te 2560-Nijlen (Kessel), Kievitweg 6, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 27/07/2011.

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van groot- en kleinhandel in medisch materiaal;

- de verkoop aan particulieren van medisch materiaal;

- de uitbating van een kapperssalon voor dames, heren en/of kinderen;

- de klein- en groothandel van schoonheidsproducten, reukwaren, toiletartikelen en alle andere artikelen die normaal in kapperssalons kunnen verkocht worden, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen, het alles in de meest ruime zin;

- de supervisie, het beheren, het raadgeven en controleren van filialen, het beheren van vennootschappen in de meest brede zin;

- het geven van managementadviezen en opleidingen op het gebied van de uitbating, marketing, productie, financiën, administratief en commercieel beheer;

- het beleggen van gelden in onroerende en roerende goederen of waarden;

- het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Voormelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is één/derde (1/3-de) gestort, dus voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

1. Juffrouw Jolien De Wachter, sub 1, verklaarde in te schrijven op negenennegentig (99) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van zesduizend honderd achtendertig euro (6.138,00 EUR);

2. Mevrouw Annika Van Dessel, sub 2, verklaart in te schrijven op één (1) aandeel en op dit aandeel

één/derde (1/3-de) te storten, dus voor een bedrag van tweeënzestig euro (62,00 EUR).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: Juffrouw DE WACHTER Jolien, haarkapster, geboren te Lier op tien januari negentienhonderd éénennegentig, wonende te 2560 Nijlen (Kessel), Kievitweg 6. Ongehuwd.

Deze aanvaardde de opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ledere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaal de of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op dertig mei (30/05) om twintig uur (20.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Over de bezoldiging van de statutair benoemde zaakvoerder wordt beslist dat over het bedrag en de samenstelling van bedoelde bezoldiging bij latere afzonderlijke bijzondere algemene vergadering nog een beslissing zal worden genomen.

Volmacht wordt gegeven aan de vennootschap "ADMIN PLUS", met zetel te 2560-Nijlen (Kessel), Grote Steenweg 78a, en haar aangestelden, met macht van indeplaatsstelling, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook voor de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder(s) bij sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -----

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 25.09.2015 15602-0595-012

Coordonnées
MEDICAL SHOP

Adresse
KIEVITWEG 6 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande