MEDICARE-NOORD

Société en commandite simple


Dénomination : MEDICARE-NOORD
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 501.637.973

Publication

21/01/2014
ÿþ o.efe E3 MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~,_.

~}~`3rrg;~~~d ter

%r~Ftiº%70 ~~! i da Rct~?

i'3

'r~oÎi º%~s~~ri"~rÎ.~léÎ~l t~ Antwarpoilj op

Griffie jAtl. 2014

11111111111111111111

Vo beho

aan Belg Staat:

*14020534*

Ondememingsnr.: 0501637973

Eienaming (voluit) MEDICARE-NOORD

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : WILGENDREEF 14 - 2920 KALMTHOUT

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 19 december 2013 blijkt het volgende en werden volgende beslissingen geacteerd:

- de vergadering keurt de ontbinding en vereffening in één akte goed.

- de vergadering keurt de rekeningen betreffende de vereffening goed en verleent ontslag met

volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan

Mevrouw Verstappen Iboya, voor haar bestuur als zaakvoerder van de vennootschap;

- zij stelt vast dat er geen passiva zijn buiten het eigen vermogen , dat er bijgevolg niets te vereffenen valt onder derden noch aan de vennoten. De vennoten verzaken uitdrukkelijk aan de termijn van één maand voorzien door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. -Ingevolge voorgaande vaststellingen kan de vereffening van de Gewone Commanditaire vennootschap MEDICARE-NOORD definitief afgesloten worden. De gezegde vennootschap heeft opgehouden actief te bestaan te rekenen vanaf huidige datum, zijnde 19 december 2013.

- de vergadering stelt tevens vast dat de zaakvoerder, na afsluiting van de vereffening, alle formaliteiten dient te vervullen in verband met de fiscale aangifte.

- zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard warden gedurende een periode van vijf jaar, bij mevrouw Iboya Verstappen wonende te Merksein, Distelhoek 19, die zich met de bewaring ervan gelast.

Mevrouw Verstappen Iboya

De zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2012
ÿþOndernemingsnr. :

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rkargelefid for griffie vgc Rechtbank van Koophandel JJ Aniwarpen, op

Griffie 2 9 UV, 2012

111111M01

7r

6-37,-.1-7-3 Benaming (voluit) : MED1CARE-NOORD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouw aan h Belgis Staatsl

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetei : Wilgendreef 14, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Heden op 12 november 2012 zijn bijeengekomen voor het oprichten van een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming Medicare-Noord :

1. Mevr. Verstappen Iboya(83.02.13-300.97)), Wilgendreef 14, 2920 Kalmthout.

2. De Hr. Van Iersel Tom(81.07.26-189.05), Wilgendreef 14, 2920 Kalmthout.

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming Medicare-Noord.

De vennootschap zal telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze naam laten voorafgaan of volgen door de melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als "Gewone Commanditaire Vennootschap" ofwel afgekort tot "Comm. V.".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Wilgendreef 14. De zetel mag overgebracht worden naar een andere plaats binnen het nederlandstalig landsgedeelte op verzoek van de zaakvoerder(s).

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts worden ontbonden door een beslissing van een buitengewone algemene vergadering en dit met meerderheid van stemmen van de vennoten aanwezig op de buitengewone algemene vergadering. De buitengewone algemene vergadering die handelt over de ontbinding van de vennootschap kan worden opgeroepen door één of meerder vennoten.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100,00 ¬ en wordt vertegenwoordigd door I00 aandelen, elk met een fractiewaarde van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

- door Mevr. Verstappen Iboya voornoemd : 51,00 C.

- door de Hr. Van Iersel Tom voornoemd : 49,00¬ .

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen

toegekend :

- aan Mevr. Verstappen Iboya voornoemd : 51 aandelen.

- aan de Hr. Van Iersel Tom voornoemd : 49 aandeel.

Mevr. Verstappen Iboya voornoemd is hoofdelijk aansprakelijk gecommanditeerde vennoot en wordt beherend vennoot genoemd.

De Hr. Van Iersel Tom voornoemd is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot bet beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de

L

Op de laatste blz. van l.uii(,B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - vervolg MOD 11.1



vennootschap in te brengen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid benoemd Mevr. Verstappen Iboya voornoemd. Haar mandaat kan niet worden herroepen zolang de vennootschap duurt tenzij Mevr. Verstappen Iboya haar instemming geeft voor haar ontslag als zaakvoerder. De bezoldiging van de zaakvoerder(s) wordt bepaald door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen.

Er kunnen tijdens het bestaan van de vennootschap nog één of meerdere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering en dit met meerderheid van stemmen. Elke zaakvoerder met uitzondering van Mevr. Verstappen Iboya kan ten alle tijde worden ontslagen mits goedkeuring van de meerderheid van de vennoten aanwezig op een algemene vergadering.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn ieder van hen, beschikt(beschikken) over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders) is (zijn) bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medeven-noot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aan-deel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de verkopende vennoot zijn woonplaats heeft. Indien ver-scheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat hij (zij) op dat ogenblik bezit in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel over-dragen aan een derde.

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien de erfgename niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van de aandelen van de overleden vennoot. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechterlijke inventaris laten opmaken noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden en zal afgesloten worden op 30 juni 2014.

Op het einde van het boekjaar maakt(maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op van de

onderneming.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. De beslissing dient met meerderheid van stemmen van de vennoten te worden genomen.

Tegelijk hierbij neergelegd de oprichtingsakte.

Mevr. Verstappen Iboya

Zaakvoerder - beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-t ^behouden

aan hei ;.Belgisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MEDICARE-NOORD

Adresse
WILGENDREEF 14 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande