MEDISCH CENTRUM BEERSE

Société en commandite simple


Dénomination : MEDISCH CENTRUM BEERSE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.341.727

Publication

18/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 7 SEP. 2012

KOOifteEL TURNHOUT

De griffier

VIII IIYIII IVIVIIIIInIN

*12156044'

V beh aa Be' Stan

Ondernemingsnr: 0846.341.727

Benaming

(voluit) : Medisch Centrum Beerse

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Gasthuisstraat 3512340 BEERSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag + benoeming zaakvoerder

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders heeft op 25/05/2012 met éénparigheid van stemmen beslist om:

Poels Nathalie, Vogelenzang 4 / 2340 Beerse te ontslaan als zaakvoerder. Haar ontslag gaat in vanaf heden.

Poels Nathalie, Vogelenzang 4 / 2340 Beerse opnieuw te benoemen als zaakvoerder vanaf 01/10/2012. Haar mandaat zal dus vanaf 01/10/2012 in werking treden.

Poels Dirk

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012
ÿþt

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

an ffPÊIÉt9RGELEGD

GRIFFIE t1 CH

TïtANK VAN1

na neerlegging ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

" 12105859"

0 5 JUN) 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

andernemingsnr : 08Ç67.1 &.1. ~Z

Benaming (voluit) : Medisch Centrum Beerse

(verkort) :

iz

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Gasthuisstraat 35

2340 Beerse

Onderwer" akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel' op 25 mei 2012, dat er tussen:

De heer Pools, Dirk Victor, van Belgische nationaliteit, geboren te Turnhout op 7 augustus;; 1957, [Rijksregisternummer: 57.08.07-065.08], en zijn echtgenote, mevrouw Van Rompaev,ii Beatriis Cecilia Maria, van Belgische nationaliteit, geboren te Brecht op 13 juli 1960,; [Rijksregisternummer: 60.07,13-308.29], thans wonend te 2340 Beerse, Vogelenzang 4.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract.

Bij akte verleden voor meester Isis Vermander, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 30 maart 2010, hebben zij wijzigingen aan hun huwelijksvermogensstelsel gedaan, doch met behoud van stelsel.

Mejuffrouw Pools, Nathalie Victor Clara, van Belgische nationaliteit, geboren te Turnhout op 10 oktober 1985, [Rijksregisternummer: 85.10.10-378.13], ongehuwd, thans wonend te 2340 Beerse, Vogelenzang 4.

De heer Goossens, Kristof Sophie Marc, van Belgische nationaliteit, geboren te Antwerpen opa; 13 september 1977 [Rijksregisternummer: 770913-391.26], echtgenoot van Meeusen Kim, thans, wonend te 2340 Beerse, Oostmalseweg 102. NAAM - ZETEL - DOEL

Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de benaming "MEDISCH CENTRUM BEERSE", met zetel te 2340 Beerse, Gasthuisstraat 35 en waarvan in de statuten het;; `idoel letterlijk als volgt werd omschreven:

:``Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

i, * het aanbieden van diensten aan bedrijven en/of vrije beroepers en ondermeer het verrichten van alle secretariaatswerk, dienstverleningen op administratief vlak en het uitbaten van een;; telesecretariaat;

,s * het ter beschikking stellen van telex, telefoon, telefax, kopieermachine of om het even welk'; communicatiesysteem ten behoeve van haar cliënteel;

* de groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, huur en verhuur van radio-elektrisch, telefonisch en; elektronisch materieel alsook de software daartoe;

1* Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het? doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende;,

transacties en verrichtingen in de meest ruime zin. i;

r; Daarom zal de vennootschap ook alle opzoekingswerk mogen verrichten, machines, toestellen,

uitrustingen, systemen, technieken, voertuigen in de meest ruime zin mogen vervaardigen of laten;. ;i vervaardigen en het vervoeren en verhuren van alle voormelde producten en materieel. ii Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter;! :i beperking,

ii De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen altei; ;commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drieduizend euro (¬ 3.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdste (11100ste) elk, in geld onderschreven.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de alle vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige onderneming van dezelfde of van een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

INTERNE BEVOEGDHEIDSBEPERKING VAN DE ZAAKVOERDERS

Geldend als interne bevoegdheïdsregel die aan derden niet kan worden tegengeworpen, noch door hen ingeroepen, zal, van zodra er meer dan één zaakvoerder is, elke rechtshandeling met een tegenwaarde die de tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) te boven gaat, goedgekeurd worden door ten minste twee zaakvoerders.

Elke zaakvoerder die zich verzet tegen zulk een rechtshandeling door één van zijn collega's individueel gesteld, zal zijn verzet binnen de twee maanden te rekenen van de dag dat hij er kennis van kreeg, bij aangetekend schrijven, melden aan de betreffende collega en alle eventuele andere zaakvoerders. Hij roept eveneens een bijzondere algemene vergadering bijeen om over de goedkeuring van die rechtshandeling te besluiten.

Voor elke rechtshandeling waartegen overeenkomstig de vorige alinea's verzet is gerezen, zal de betreffende zaakvoerder persoonlijk aansprakelijk zijn en er alle gevolgen van dragen. Hij zal de vennootschap vergoeden voor alle mogelijke schade die eruit voortvloeit. Deze persoonlijke aansprakelijkheid en de vergoeding van de schade kunnen, indien de Algemene Vergadering er volgens de quora en meerderheden nodig voor een statutenwijziging anders over beslist, vervallen. Ongeacht het verzet en ongeacht de beslissing van de algemene vergadering, zal, gezien de niet-tegenstelbaarheid aan derden van deze regel, de vennootschap gebonden blijven voor die rechtshandeling.

BENOEMINGEN

De oprichters hebben als eerste gewone zaakvoerder aangesteld:

niet-statutaire zaakvoerders aan te stellen:

- de heer Dirk Poels, voornoemd sub 11;

- mejuffrouw Nathalie Poels, voornoemd sub 2/;

- de heer Kristof Goossens, voornoemd sub 3/;

die elfen aanvaarden. Zij werden benoemd voor onbepaalde duur.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Op deze winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van een reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan voornoemde reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. Verdeling van de winst onder de vennoten steeds gebeuren, rekening houdend met het aantal aandelen dat ieder bezit.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan filet\ Belgisch.

Staatsblad'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

,4 r mod 11.1



v Voor-

behouden aan her Belgisch.'

Staatsblad'



Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen. BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 01 januari tot 31 december..

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerst woensdag van de maand juni van elk jaar om 18.00 uur in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni 2014 om 18.00 uur.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber de heer Frank Van Gestel, wonend te 2330 Merksplas, Wijntuinstraat 32, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ON ~ ~sg ~3 __ REKSEL



Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MEDISCH CENTRUM BEERSE

Adresse
GASTHUISSTRAAT 35 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande