MEDISCH HUIS BARTHOLOMEUS IMMO BVBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH HUIS BARTHOLOMEUS IMMO BVBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.675.252

Publication

27/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel te bevorderen.

" De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

" het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

" het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd duizend euro (¬ 100.000,-), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door de heer Verhoeven Wim, voornoemd, die onderschrijft voor ¬ 40.000,00, in ruil waarvoor hij 40 aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van ¬ 40.000,00.

Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door mevrouw Van de Walle Marianne, voornoemd, die onderschrijft voor ¬ 10.000,00, in ruil waarvoor zij 10 aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke zij volstort ten belope van ¬ 10.000,00.

Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door de heer Geerts Wim, voornoemd, die onderschrijft voor ¬ 40.000,00, in ruil waarvoor hij 40 aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van ¬ 40.000,00.

Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door mevrouw Van Gossum Linda, voornoemd, die onderschrijft voor ¬ 10.000,00, in ruil waarvoor zij 10 aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke zij volstort ten belope van ¬ 10.000,00.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, bij Belfius.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden.

Alle handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur worden benoemd de heer VERHOEVEN Wim, geboren te Kapellen op 26 augustus 1959 en de heer GEERTS Wim, geboren te Brecht op 26 april 1975.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december.

De oprichters verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015 en dat het aanvangt op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Taks & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstig) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerd notaris, Karel Tobback.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

03/02/2015
ÿþ hlod SM1uN 11 7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 2 JAN, 2015

Griffie

afdeling Antwerpen

IiIlu1!.11ri~~11eAuiw

0505.675.252

Benaming

MEDISCH HUIS BARTHOLOMEUS (MMO

4[?a i~.~" .rr , BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

eter, BARTHOLOMEUSSTRAAT 25, 2170 MERKSEM (BELGIË)

íL ût+,a a~r~" ;4

Onderwerp akte : Mededeling: neerlegging verslagen quasi-inbreng

Overeenkomstig artikel 220 en 222 W. Venn. werden met betrekking tot de quasi-inbreng bij de BVBA MEDISCH HUIS BARTHOLOMEUS IMMO volgende documenten neergelegd:

het revisoraal controleverslag d.d. 18 december 2014 inzake quasi-inbreng opgesteld door BV CVBA VOD

Bedrijfsrevisoren;

het bijzonder verslag van de oprichters d.d. 15 november 2014;

het verslag van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering der

aandeelhouders d.d. 18 december 2014.

Tanja De Naeyer,

Volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
MEDISCH HUIS BARTHOLOMEUS IMMO BVBA

Adresse
SINT-BARTHOLOMEUSSTRAAT 25 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande