MEDZIL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDZIL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.642.688

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.09.2014, NGL 29.09.2014 14617-0289-008
31/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t`voefgefeglter van de Reehi

K0iîiiflt:ndel tta ,osrJuií?rp 2n, op

22MEI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0839.642.688

Benaming :

(voluit) : Medzil

(verkort)

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Zillebekelaan 15 , 2600 Antwerpen (Berchem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : quasi-inbreng

Verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder bij het verkrijgen door de vennootschap, na

haar oprichting, van belangrijke vermogensbestanddelen, toebehorend aan de oprichter.

(Art 220 Wetboek van vennootschappen)

Luc Proost

zaakvoerder

Op da1aared blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij-van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen -bid het-Bzlgisch Staatsblad - 3T/O5t2013'z Annexe dû Moniteur bëlge

07/10/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.11151400

Vo! behot aan Belgi Staats

~ {,~~~~~r'r~~~, L' ~x~

-~ ~C~~6crt,._ r

~,r- a

Griffie 2 7 SEP. 2011

Ondernemingsnr : 3 ~J ~ ~ T ~ 6g8

O

Benaming 7

(voluit) : "MEDZIL"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen (Berchem), Zillebekelaan 15

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 22 september 2011 , blijkt dat de Heer;

PROOST Luc Frans Leonard, geboren te Wilrijk op 18 juli 1951, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem),:

Zillebekelaan 17, de Burg.BVBA "MEDZIL" opgericht heeft, door inbreng in geld - ¬ 18.600,00 volstort ¬ i

18.600,00 ten belope van 100 aandelen.

Artikel een: Naam.

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid heeft als naam °MEDZIL

" Artikel twee: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Zillebekelaan 15.

Artikel drie: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot met name de huisartsgeneeskunde,;

binnen het grondgebied van de EU door en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdende met:

de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. Dat wil zeggen dat de geneeskunde

uitgeoefend wordt door een geneesheer en onder zijn verantwoordelijkheid.

Om dit doel te kunnen bereiken kunnen volgende middelen warden aangewend:

1. Het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de geneesheer(en) die tot de vennootschap: toegetreden is (zijn). Het inrichten van een praktijk voor de beoefening van de geneeskunde in het algemeen en in het bijzonder de radiologie en de gerechtelijke expertise;

2. De middelen ter beschikking stellen voor de uitvoering van alle technische prestaties in verband met,, vermelde disciplines;

3. Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, dewelke noodzakelijk zijn om de diverse disciplines uit te voeren, aan te schaffen;

4. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot(en) toe te laten zich verder te bekwamen;

5. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn; voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, meer in het bijzonder het innen en verdelen van de erelonen van de geneesheer-vennoot(en).

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks de' verwezenlijking van haar doel te bevorderen en behoudens akkoord van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen,; rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of: gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en. rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het: gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Artikel vijf : Kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch

met een _fractie.waarde_van éénfhonderdste_(1/100.ste)van het .....

______._..__...._._..___:

blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Zolang het kapitaal niet is volgestort, zal (zullen) de zaakvoerder(s) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen). De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehete of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Bij gebrek aan volstorting binnen de zes maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de zaakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de werkelijke zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s).

Artikel vijftien : Benoeming , ontslag van de zaakvoerder.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in tijd, namelijk voor de duur van maximum tien jaar.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel achttien: Bevoegdheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De algemene vergadering en de zaakvoerder hebben het recht om derden te belasten met specifieke niet medische opdrachten. Ieder mandaat moet speciaal en van tijdelijke aard zijn, dit in principe zal onbezoldigd zijn. Indien aan zaakvoerders en/of commissarissen vergoedingen worden toegekend, zullen deze vergoedingen als last gelden voor de vennootschap en van de bruto winst worden afgerekend, net zoals de andere werkingskosten, om het netto-belastbaar resultaat te bepalen.

Artikel tweeëntwintig: Gewone, Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste vrijdag van de maand mei om twintig uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel achtentwintig : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel drieëndertig : Boekjaar - Inventaris - Balans.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om te eindigen op éénendertig december.

Artikel vierendertig: Winstverdeling - reserve.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat "

'

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten

vereist.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor de

duur van tien jaar (10).

- Dr.de Heer PROOST Luc, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar wordt geacht een aanvang te hebben genomen op datum van af heden en zal worden

afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien;

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de Heer PROOST Luc, voornoemd, aan te stellen als vaste

vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Els Van Neuville, Nieuwpoort, Koninklijke laan om,

met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag

van een BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondememingsloket

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.09.2015, NGL 25.09.2015 15607-0127-008

Coordonnées
MEDZIL

Adresse
ZILLEBEKELAAN 15 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande