MEEKA WOODS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEEKA WOODS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.028.195

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.07.2014 14344-0522-016
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 16.07.2013 13308-0160-015
06/02/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod PDF 11.1

Lrrnj' F...1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111!1111118111111111

Ondementingsnr : 0842.028.195

Benaming ivoluit) : MEEKA WOODS

teerion)

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blekenberg 4, 2990 Wuustwezel, België

;volledig adres

Onderwerpen) akte .Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst :

teC-a9r''~~^VLI ~',^

~Jk

~

Xoopdiantà1 lv Ailil" rerposa, op

Z JANS

Griffie

De Bijzondere Algemene Vergadering van 28 december 2012 neemt kennis van en aanvaardt volgende beslissing :

Aanstelling bijkomende zaakvoerder :

de heer MEEUSSEN Franciscus, Roosendaalsebaan 139 te 2920 Kalmthout wordt aangesteld als bijkomende zaakvoerder vanaf 01-01-2013 en dit voor onbepaalde duur.

Hij aanvaardt dit mandaat dat bezoldigd Is.

Voor éénsluidend,

KAAISTEKER CORNELIUS

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de persotolnien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-bijlier elgisrh StaatNbtati --06/02/20I3

04/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : MEEKA WOODS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blekenberg 4

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 14 december 2011, BLIJKT DAT:

Door 1/ Mevrouw Ellen MEEUSSEN, geboren te Brasschaat op 17 juli 1978, NN 780717-378-23» wonende te 2990 Wuustwezel, Blekenberg 4 en 2/ De heer Cornelis Marinus KAAIJSTEKER, geboren te Zierikzee (Nederland) op 6 juni 1964, wonende te 2990 Wuustwezel, Blekenberg 4 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder' de benaming MEEKA WOODS met zetel te 2990 Wuustwezel, Blekenberg 4, met een kapitaal van 18.600,- euro, volstort door de oprichters als volgt

Mevrouw Ellen MEEUSSEN heeft ingetekend op honderd vierentachtig (184) aandelen, verbindt zich tot achttienduizend vierhonderd euro (¬ 18.400,00-), betaalde hierop drieduizend honderd drieëndertig euro (¬ 6.133,00-) en moet aldus nog twaalfduizend tweehonderd zevenenzestig euro (¬ 12.267,00-) volstorten.

De heer Cornelis Marinus KAAIJSTEKER heeft ingetekend op twee (2) aandelen, verbindt zich tot;; tweehonderd euro (¬ 200,00-), betaalde hierop zevenenzestig euro (¬ 67,00-) en moet aldus nog;; honderd drieëndertig euro (¬ 133,00-) volstorten.

iI Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere;; rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC Bank, waarvan het bewijs;; van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan; ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel: "

Het beheer van haar vermogen (met dien verstande dat de werking van de vennootschap buiten de;J toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende:; als onroerende goederen, daaronder verstaan:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en,, verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen evenals alle welkdanige transakties en ' verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen;

- het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen : en investeren van gelden en waarden;

" - het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Het waarnemen van het bestuur, de leiding, het management en de vereffening van andere' vennootschappen.

Consultancy in het algemeen en het geven van allerhande adviezen met betrekking tot bovenvermelde activiteiten in het bijzonder.

Het verwerven van vermogens, zowel roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: het, verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten,,; het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals elke welk danige onroerende transacties en verrichtingen. De uitvoering van alle voorgaande werken voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderaanneming, evenals de coördinatie ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd ler griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op 2 2 2011

Griffie

0g4 7 , 02. 8 . 1 9 5

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij Tiét Belgisch Sla fsbl d -1410 720f12 - Annexes du-Moniteur belgé

mod 11.1

Het verstrekken van adviezen, het maken van studie inzake financiële, handels, fiscale of sociale aangelegenheden, alsook het nemen van bemiddeling bij verzekering.

Het verlenen aan derde van alle mogelijke diensten in verband met auditing zowel financieel als operationeel, het analyseren en doorlichten alsook het raadgeven aan bedrijven, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven, beheren en in waarde stellen van brevetten, octrooien, licenties, auteursrechten en merken. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of als commissionair, makelaar of tussenpersoon.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële en financiële handelingen verrichten, roerende en onroerende goederen aankopen en verkopen, in huur nemen en geven en alle bewerkingen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen dit in de ruimste zin genomen.

Vermogens beheren, adviezen verstrekken, marketing, agenturen en beheer van maatschappijen. '

Optreden als bestuurder van vennootschappen.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam als tussenpersoon of commissionair, in binnen- en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toekennen, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle financiële of commerciële daden eri verrichtingen stellen met roerend en onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar vennootschappelijk doel of van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag dus met alle middelen belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke gelijkaardig of samengaand doel hebben of van aard zijn de uitbating van haar bedrijf te begunstigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werden voornoemde oprichters MEEUSEN en KAAIJSTEKER benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan de heer Marcel VERCAMMEN ten kantore van BOFIMAS BV BVBA te 2990 Wuustwezel, Marialaan 3-5 , met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vô Sr registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.09.2015 15617-0491-015
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 25.08.2016 16468-0161-014

Coordonnées
MEEKA WOODS

Adresse
BLEKENBERG 4 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande