MEET - EN ADVIESBUREAU R. BERNAERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEET - EN ADVIESBUREAU R. BERNAERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.922.019

Publication

26/03/2014
ÿþmod 11.1

y^..1 111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: `DÀ



Benaming (voluit) : Meet - en adviesbureau R. BERNAERTS

1.111e5iii)

ueerelLge --iffïe 1.. " -.`., Rechtbank

van h?:~1;~~MRT Z914

Griffie

INI





(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hagelkruisakker 59 2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Peter Geeraerts te Brasschaat op 11 maart 2014 blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Meet- en adviesbureau R BERNAERTS" met zetel te 2990 Wuustwezel, Hagelkruisakker 59 opgericht werd door de heer Roel Bernaerts, geboren te Zoersel op 09 november 1981, wonende te 2990 Wuustwezel, Hagelkruisakker 59.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-) en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op deze aandelen is ingetekend in geld en is volledig volstort blijkens bankattest afgeleverd

De vennootschap heeft tot doel:

~. Uitbaten van een meetkundig studie-, advies- en expertisebureau; uitoefenen van landmeetkundige activiteiten schatten van onroerende goederen; uitvoeren topografische metingen en het afbakenen van percelen en eigendommen; schatten evalueren en bepalen van de verkoop en huurwaarde van onroerende goederen; uitvoeren van plaatsbeschrijvingen, metingen en afpalingen van onroerende goederen en geodetisch onderzoek; uitvoeren van expertises en verstrekken advies inzake onroerende goederen; uitvoeren van alle mogelijke werkzaamheden van ingenieurs en aanverwante technische adviseurs; opmaken van alle studies in verband met fundaties, bouw, infrastructuur, milieu, ruimtelijke ordening, veiligheid, groen en verkeer; opstellen van' opmetingsplannen, aanvragen stedenbouwkundige vergunningen, attesten, documenten; projectontwikkeling voor nieuwbouw of renovatiewerken; uitvoeren algemene coördinatiewerken bouwwerf; diverse metingen van opslagtanks (horizontaliteit, verticaliteit, positie, profiel en 3 vervormingen) en toetsen aan gangbare codes; uitvoeren van diverse verdichtingsproeven en toetsen aan gangbare normen; toezicht houden op en leiding geven aan belangrijke bouwkundige of opslagtankgerelateerde activiteiten; uitoefenen van beroep van vastgoedmakelaar, handel in onroerende goederen; verlenen, in opdracht van eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van gebouwen en opslagtanks; innen van huur van residentiële en niet-residentiële gebouwen.

2.1. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden

Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

G. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

D. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

E. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

F. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

G. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun tcepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

H. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van orn het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

1. Agentuur, makelen en verhandelen als tussenpersoon van onroerende goederen

J. Het bemiddelen bij het verstrekken van leningen en financieringen in de ruimste zin of bij beleggingen van welke aard ook.

K. Het beheer, in de ruimste zin, van onroerende goederen, daaronder begrepen: de huur, verhuur, de onderverhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, de verbouwing, de aan- en verkoop, de oprichting en de eventuele verkaveling.

L. ledere verwerving te doen van onroerende goederen, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

IL VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

A. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

B. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

C. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld tri de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

D. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

E. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze ln ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mad 1 i.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

F. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

G. De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

IV Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. De algemene vergadering stelt vast of en in welke mate de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Bij de benoeming stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn. De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoeders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Jaarlijks op de eerste maandag van de maand juni om 20.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voorzien in de Vennootschapswet.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden In het jaar 2015.

Met eenparigheid van stemmen wordt voornoemde heer Roel BERNAERTS, geboren te Zoersel op 09 november 1981, wonende te 2990 Wuustwezel, Hagelkruisakker 59, als zaakvoerder benoemd, die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaardt. De opdracht, die niet bezoldigd is, tenzij andersluidend besluit van de algemene vergadering, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Volmacht wordt verleend aan T.B.W. accountants te Kalmthout, Driehoekstraat 48, met recht van indeplaatsstelling, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie, notaris Peter Geeraerts, Kapelsesteenweg 440 bus 1001, 2930 St-Mariaburg (Brasschaat).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 23.06.2015 15209-0583-009

Coordonnées
MEET - EN ADVIESBUREAU R. BERNAERTS

Adresse
HAGELKRUISAKKER 59 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande