MEGA MEUBEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEGA MEUBEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 468.497.033

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0556-014
19/09/2014
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1112.:«>:.7.:.1.E.f;C.1 t*".1: ..-, .... e ', -:, ,' .;"' 1.. ,-)

, .1 .' . j'i.t î" -r, ,i...111-.421.,

1 0 SEP. 2014

ANrivergsFiet,;1 ,1 :,,, i-, ,11...,,.2., 1 ,,,J hOUT

Griffier wz



liJ111.111jij11116111111 8

Vc behc

aar

Be4 Staal

1111111



Ondernemingsnr : 0468.497.033

Benaming (voluit) : Mega Meubel

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lammerdries-Winkelstraat 17

2250 Olen

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, notaris met standplaats te Vosselaar op 5 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mega Meubel", met maatschappelijke zetel te 2250 Olen, Lammerdries-Winkelstraat 17, BTW BE0468.497.033 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

In verband met de inbreng in nature besluit het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners", kantoor houdende te Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, als volgt:

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de BVBA MEGA MEUBEL bestaat uit twee schuldvorderingen voor een globaal bedrag van E 270.000,00.

De schuldvorderingen zijn ontstaan ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van BVBA MEGA MEUBEL dd. 25 augustus 2014 tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van E 300.000,00 in overeenstemming met de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 W11392 zoals ingevoerd door artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013. Be het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedresrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature:

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bednjfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

' De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 10.800 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA MEGA MEUBEL Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen comparanten en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat alle aandeelhouders van de BVBA MEGA MEUBEL proportioneel zullen intekenen op de geplande kapitaalverhoging, geen rekening met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer- en/of minderwaarden.

. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

, Boom, 1 september 2014

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

:-Bedrlifsrevisof

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-------

mod 11.1



TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met TWEEHONDERDZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 270.000,00) om het te brengen van NEGENTIENDUIZEND EURO (¬ 19.000,00) op TWEEHONDERDNEGENENTACHT1GDUIZEND EURO (¬ 289.000,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in nature en werd volledig volgestort.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken teneinde ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met de bepalingen en wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Mega Meubel".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2250 Olen, Lammerdries-Winkelstraat 17. Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze;

De groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop, de import en export van meubelen in de meest ruime zin van het woord, inzonderheid meeneem-, klein- en grootmeubelen, meubelbouwpakketten, aile producten en materialen inzake binnenhuisinrichting in de ruimste zin.

Het verwerven en vervreemden van onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verlenen van soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen;

De verwerving van participaties onder gelijke welke vorm in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het beheer evenals het te gelde maken van deze participaties; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk verboden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en als vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. Zij mag aile nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, begunstigen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

TVVEEHONDERDNEGENENTACHTIGDUIZEND EURO (¬ 289.000,00),

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden, Boek"aar. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Algemene veroadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste woensdag van de maand maart om 18.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vote: behouden aan het Belgisch Staatsbrad

C mod 11.1

vlo Vo,or, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene Vergadering laten-vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur -Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken,

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiaina.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Het collage handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten_ In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmaclntdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

Mevrouw Van Rompaey Nancy, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan "Facto Accountancy", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Poederleeseweg 137, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht,

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor en lijst publicatiedata.



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 27.03.2013, NGL 02.04.2013 13077-0002-016
23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 18.04.2012 12088-0067-016
24/11/2011 : TU088350
02/05/2011 : TU088350
07/04/2010 : TU088350
09/04/2009 : TU088350
03/04/2008 : TU088350
10/04/2006 : TU088350
29/03/2005 : TU088350
03/03/2005 : TU088350
22/03/2004 : TU088350
01/04/2003 : TU088350
09/10/2002 : TU088350
12/04/2002 : TU088350
30/12/1999 : TUA015671

Coordonnées
MEGA MEUBEL

Adresse
LAMMERDRIES WINKELSTRAAT 17 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande