MEGHMANI EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEGHMANI EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.763.861

Publication

11/03/2013
ÿþNad word 11.1

LiJILLEJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegr! ter gr,ffis von de Rechtbank von K©opüredo; Antwerpen, op

Griffie L 8 FEB. 1013

*1304 283*

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam eh handtekening.

Ondernemingsnr : 0869.763.861.

Benaming

(voluit) : "Meghmani Europe"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Berchem (Antwerpen), Grotesteenweg 42-44

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld - Kapitaalvermindering door aanzuivering van geleden verliezen - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op

zesentwintig februari tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT;

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Meghmani Europe", gevestigd te 2600 Berchem (Antwerpen), Grotesteenweg 42-44, rechtspersonenregister

Antwerpen met ondernemingsnummer 0869.763.861, B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van één miljoen honderd duizend euro (¬ 1.100.000,00) om het van zevenendertig duizend honderd euro (¬ 37.100,00) te brengen op één miljoen honderd zevenendertig duizend honderd euro (¬ 1.137,100,00) door uitgifte van negenenvijftig duizend tweehonderd negenennegentig (59.299) nieuwe aandelen, genummerd van 2.001 tot en met 61.299, die zullen: genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, die in de winst zullen delen vanaf de. datum van hun uitgifte, pro rata temporis, die zullen worden ingeschreven tegen de prijs van afgerond achttien, euro vijfenvijftig cent (¬ 18,55) per aandeel, en onmiddellijk volledig zullen worden volgestort in geld,

Overeenkomstig de bepaling van artikel 303 van het Wetboek van Vennootschappen zal, indien de kapitaalverhoging niet volledig is geplaatst, het kapitaal slechts worden verhoogd met het bedrag van de geplaatste inschrijvingen.

2. Het kapitaal te verminderen met een bedrag van achthonderd vijfendertig duizend vierhonderd; vierenvijftig euro vierentachtig cent (¬ 835.454,84) om het van één miljoen honderd zevenendertig duizend honderd euro (¬ 1.137.100,00) te herleiden tot driehonderd en één duizend zeshonderd vijfenveertig euro zestien cent (¬ 301.645,16) door aanzuivering van de totaliteit van de geleden verliezen per 31 maart 2012, en' zonder vermindering van het aantal aandelen.

Op fiscaal vlak wordt de kapitaalvermindering wordt de kapitaalvermindering integraal aangerekend op het werkelijk gestorte kapstaal.

3, - de tekst van Artikel 2 Zetel van de statuten aan te passen aan het besluit tot verplaatsing van de zetel naar het huidige adres, bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 oktober 2008 onder nummer 08171859, en dienvolgens deze tekst te laten luiden:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Berchem (Antwerpen), Grotesteenweg 42-44, gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Het orgaan belast met het bestuur van de vennootschap kan, zonder wijziging van de statuten, de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime, De zetelverplaatsing wordt bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Op dezelfde wijze kunnen in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels worden gevestigd, alsmede kantoren en bijkantoren worden opgericht."

-Artikel 5 : Kapitaal van de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en de aandelen, en dit artikel te laten luiden als volgt :

"5.1.Kapitaal en aandelen,

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op driehonderd en één duizend zeshonderd vijfenveertig euro zestien cent (¬ 301.645,16).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door eenenzestig duizend tweehonderd negenennegentig (61.299), gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

5.2.Historiek van het kapitaal

1.Bij de oprichting van de vennootschap op 28 oktober 2004 werd het kapitaal vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, genummerd van 1 tot en met 1.000, die alle meteen in geld werden volgestort tot beloop van een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat een bedrag van twaalf duizend driehonderd vijftig euro (¬ 12.350,00) verschuldigd bleef,

2.Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2006 werd het kapitaal verhoogd met achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en gebracht op zevenendertig duizend honderd euro (¬ 37,100,00) door uitgifte van duizend (1.000) nieuwe aandelen, genummerd van 1.001 tot en met 2.000, die alle meteen volledig werden volgestort in geld.

3.Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 26 februari 2013 werd het kapitaal

-eerst verhoogd met één miljoen honderd duizend euro (¬ 1.100.000,00) en gebracht op één miljoen honderd zevenendertig duizend honderd euro (¬ 1.137.100,00) door uitgifte van negenenvijftig duizend tweehonderd negenennegentig (59.299) nieuwe aandelen genummerd van 2.001 tot en met 61.299, die alle meteen volledig werden volgestort in geld.

-vervolgens verminderd met achthonderd vijfendertig duizend vierhonderd vierenvijftig euro vierentachtig cent (¬ 835.454,84) en herleid tot driehonderd en één duizend zeshonderd vijfenveertig euro zestien cent (¬ 301.645,16) door aanzuivering van de totaliteit van de geleden verliezen per 31 maart 2012, en zonder vermindering van het aantal aandelen."

-de tekst van Artikel 24 : Ontbinding -- Vereffening aan te passen aan de thans in voege zijnde wetgeving, en dienvolgens de tekst van dit artikel te vervangen door de volgende tekst

"24.1.Besluit tot ontbinding

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering van vennoten en mits naleving van de wettelijke voorschriften ter zake.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

24.2.Bijzondere voorschriften voor vennootschappen in vereffening

Iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden.

Aile stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd clan na homologatie door de rechtbank van koophandel binnen wiens rechtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar. Een afschrift van het besluit tot homologatie door de rechtbank moet worden gevoegd bij de neerlegging van de akte houdende verplaatsing van de zetel.

24.3.Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

24.4.Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegd.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. 24.5.Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

24.6.Verslaggeving en jaarrekening

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens een inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening wordt openbaargemaakt met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake,

24.7.Sluiting van de vereffening

4 3"

Vobr-ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het

gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor."

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kieboorns, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 26 februari 2013, met in bijlage twee volmachten, gecoordineerde statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

F

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 30.11.2012 12654-0373-023
08/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.09.2011, NGL 30.11.2011 11628-0034-023
10/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 30.11.2010 10623-0284-026
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 08.12.2009 09878-0184-028
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.09.2008, NGL 25.11.2008 08824-0278-023
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 31.07.2007 07500-0036-012
29/06/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 16.06.2006, DPT 28.06.2006 06330-1837-014
03/03/2017 : RADIATION D'OFFICE N° BCE
03/03/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
30/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MEGHMANI EUROPE

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 84, BUS 3 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande