MEHER GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEHER GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.468.081

Publication

11/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305095*

Neergelegd

09-09-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0538468081

Benaming (voluit): MEHER GROUP

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Antwerpen, Steynstraat 168

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Dirk Verbert te Antwerpen op negen september tweeduizend dertien, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEHER GROUP", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2660 Antwerpen, Steynstraat 168

2.Oprichter: 1/ De heer SARWAR, Imran, geboren te Pakistan, op vijf juli duizend negenhonderdachtentachtig, wonende te 2020 Antwerpen, Van Peenestraat, 11.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De handel, de aan- en verkoop, zowel in het groot als in het klein, import en export :

van alle voedings- en kruidenierswaren, zuivelproducten, bereide vleeswaren, dranken, fruit en groenten,

diepvriesproducten, margarines, onderhoudsproducten, cosmetica en toiletartikelen;

van dag- en weekbladen, rookwaren, bloemen en geschenken;

van sport- en fitnessartikelen, schoeisel, kleding, lederwaren, textielwaren, stoffen en bijbehoren;

van ijzerwaren, blikwaren en huishoudelijke artikelen;

van elektrische toestellen, verven en schuurproducten;

dit alles in de ruimste zin.

Het uitbaten van een beenhouwerij, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsmede de handel in alle producten die daarmee gepaard gaan.

Het uitbaten van cafetaria en snackbars, tearooms en voor soortgelijke instellingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsmede de handel in alle producten die ermee gepaard gaan.

Traiteur en handel in traiteurartikelen

Het houden van depots voor kansspelen, alsmede het verhandelen van loterijbiljetten en deelnemingsformulieren. Aankoop, verkoop, import, export, klein en groothandel in alle voertuigen, zowel nieuwe als tweedehands, het houden van garage, herstellen van alle voertuigen.

Handel in meststoffen, sproeistoffen, potgrond, hofzaden alsmede de handel en fabricage van dierenvoeding en aanverwanten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Diensten (in de ruime zin) voor rekening van de (nationale) post en de Bank van de Post, zoals verkoop, distributie(postpunt); tussenpersoon in de handel.

Dienstenonderneming, die gemengde activiteiten uitvoert in het kader van de dienstencheques; alle activiteiten in het kader van de dienstencheques kunnen worden uitgeoefend zoals ondermeer: het schoonmaken van woningen met inbegrip van ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, onderhoud van tuinen, klusjes; (dit alles ten huize van de gebruiker); boodschappendienst; centrale voor mindermobiele of bejaarde personen en strijken buiten het huis van de gebruiker (strijkatelier).

Deze lijst is niet limitatief.

Het leveren van managementprestaties en diverse diensten ten behoeve van de organisatie , transport en algemeen beheer van ondernemingen. Het leveren van zakelijke diensten allerhande.

Het huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen, het in leasing geven en nemen van onroerende goederen, het uitvoeren van alle verkavelingen en bouwwerken, alle beheer van onroerende goederen, het uitbaten, het doen bouwen en verbouwen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

a.

×ð

×ð

×ð

×ð

×ð

b.

c.

d.

e.

f.

g.

h.

i.

j.

k.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort. De voornoemde oprichter tekende in op alle aandelen, elk van deze aandelen werd volledig volgestort.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 363-1244030-45 geopend bij de ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op heden.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9. Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder .Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten:

- de heer SARWAR, Imran, voornoemd;

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de laatste vrijdag van juni om twintig uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2015.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de heer Ben Vandebergh, Bieststraat 27/2 te 3550 Heusden-Zolder, en zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MEHER GROUP

Adresse
STEYNSTRAAT 168 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande