MEITAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEITAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.715.862

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 30.06.2014 14245-0018-011
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 28.06.2013 13247-0177-010
10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 06.08.2012 12390-0515-010
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 06.06.2011 11146-0156-010
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 12.07.2010 10296-0101-010
28/08/2008 : AN322421
01/10/2007 : AN322421
03/07/2015
ÿþ Mod Waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 !UNI 2015

afdeling Antwerpen

rtrirrip

Ondernemingsnr : 0448.715.862

Benaming

(voluit) : MEITAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koningin Astridplein 30, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal gesloten door Karl Van Looy, notaris te Antwerpen op 17 juni 2015, te registreren, van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap MEITAL gevestigd te 2018 Antwerpen, Koningin Astridplein 30, ressorterend onder rechtsgebied Antwerpen blijkt dat deze volgende beslissingen heeft genomen

De vergadering beslist artikel 6 van de statuten te wijzigen, door de bestaande tekst volledig te schrappen en deze te vervangen door de volgende tekst:

De aandelen zijn op naam.

Op de vennootschapszetel wordt een register van aandelen op naam bijgehouden waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het voornoemde register, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigden, overeenkomstig het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden, en deze afdruk zal bewaard worden op de zetel van de vennootschap of in een bankkluis op naam van de vennootschap.

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naar keuze van de aandeelhouder, Niet-volgestorte aandelen zijn op naam.

Gedematerialiseerde effecten warden vertegewoordigd door een boeking op rekening of op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten de omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt bij ter post aangetekend schrijven aan de vennootschap, tenzij deze laatste individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkender rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsintselling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt bij ter post aangetekend schrijven aan de vennootschap, tenzij deze laatste individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

De vergadering gelast de raad van bestuur met de onmiddellijke uitvoering van dit besluit. De raad van bestuur zal hiervoor alle nodige of nuttige maatregelen dienen te nemen.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist een nieuw artikel 6 bis in te voegen met volgende tekst:

De aandelen zijn onverdeelbaar, de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

Wanneer aandelen in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Indien aandelen zouden opgesplitst zijn in vruchtgebruik en blote eigendom zal, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, steeds de vruchtgebruiker als eigenaar optreden tegenover de vennootschap.

Het voorkooprecht op door andere aandeelhouders te koop aangeboden aandelen en het voorkeurrecht van intekening evenals het recht van toewijzing van kosteloze aandelen, behoren toe aan de vruchtgebruiker.

Wanneer evenwel de vruchtgebruiker zijn voorkooprecht niet uitoefent binnen de maand nadat de aandelen zijn te koop aangeboden of binnen de maand nadat een derde een bod heeft gedaan op de te koop aangeboden aandelen, of wanneer de vruchtgebruiker niet heeft ingetekend op nieuwe aandelen ten laatste 10 dagen voor datum van afloop van de uitoefening van dit recht, dan wordt hij geacht aan de uitoefening van zijn voorkooprecht of het voorkeurrecht van intekening verzaakt te hebben.

In dergelijke gevallen mogen de blote eigenaars zich dan in de plaats stellen van de vruchtgebruiker hetzij voor uitoefening van het voorkooprecht, hetzij voor het intekenrecht, hetzij voor het toewijzingsrecht en dit pro rata het aantal aandelen waarvan zij blote eigenaars van zijn.

Wanneer de vruchtgebruiker zijn aandelen wenst te verkopen dan bestaat er een voorkooprecht ten voordele van de blote eigenaars. De blote eigenaars moeten binnen de maand nadat de vruchtgebruiker hen meedeelt aan welke prijs hij wenst te verkopen of binnen de maand nadat de vruchtgebruiker hen van het bod van een derde op de hoogte gebracht heeft, dit voorkooprecht uitoefenen bij gebreke waarvan zij van dit voorkooprecht vervallen zijn.

Wanneer de vruchtgebruiker wenst te verkopen en de blote eigenaars hun voorkooprecht niet wensen uit te oefenen, dan zijn deze laatste verplicht om de blote eigendom mede te koop aan te bieden en te verkopen wanneer de vruchtgebruiker op deze volgplicht beroep doet.

De vergadering beslist artikel 16 van de statuten te wijzigen, door de bestaande tekst te vervangen door de volgende tekst:

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders, die dan bestuurder gelast met het dagelijks bestuur zullen heten, of aan een persoon of personen, gekozen buiten de raad van bestuur, die dan directeur zullen heten. De raad van bestuur en haar afgevaardigden mogen, binnen de grenzen van dit bestuur, bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan personen van hun keuze.

De vergadering beslist artikel 18 van de statuten te wijzigen, door de bestaande tekst volledig te schrappen en deze te vervangen door de volgende tekst:

De opdracht van de bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

De vergadering beslist artikel 21 van de statuten te wijzigen, door de bestaande tekst te vervangen door de volgende tekst:

De regelmatig gevormde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders. De beslissingen door de algemene vergadering genomen zijn voor allen bindend, ook voor de aandeelhouders die afwezig waren of tegenstemden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden de vierde woensdag van juni om negentien uur. Indien die dag geen werkdag is dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De raad van bestuur en elke commissaris kunnen zowel een gewone als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij zijn verplicht een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen, wanneer één of meer aandeelhouders, die alleen of samen éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Dit verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel der vennootschap verstuurd en moet de agenda opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te besluiten,

De oproeping tot deze te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de drie weken na het gedane verzoek. Nochtans, indien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en zij ermee instemmen, zijn geen oproepingen vereist.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, en op het tijdstip bepaald in de oproepingsbrieven.

De vergadering beslist artikel 22 van de statuten te wijzigen, door de bestaande tekst volledig te schrappen en deze te vervangen door de volgende tekst:

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de houders van aandelen op naam de raad van bestuur tenminste zeven dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen, indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Houders van gedematerialiseerde aandelen dienen tenminste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vergadering beslist artikel 23 van de statuten te wijzigen, door de bestaande tekst te vervangen door de volgende tekst;

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, op de vergadering

,,

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad



worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde mits deze zelf aandeelhouder is, en beiden de bij de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten. De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze tenminste zeven dagen voor de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap. ln ieder geval moet de vertegenwoordigingsopdracht schriftelijk zijn gegeven zodat sterkmaking van een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

De vergadering beslist artikel 24 van de statuten te wijzigen, door de bestaande tekst te vervangen door de volgende tekst:

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij diens verhindering door de oudste bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris en twee stemopnemers aan.

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

De aandeelhouders kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden 'aanvaard' of 'verworpen', gevolgd door zijn handtekening; de brief wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vergadering besluit tot aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij deze in overeenstemming gebracht wordt met de genomen besluiten.

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de heer HIRSCH Larry, te 2018 Antwerpen, Grétrystraat 2/B, met recht van in de plaatsstelling om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen, het Ondememingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Kari Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van de openbaarmaking: afschrift, uittreksel, coördinatie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2005 : AN322421
17/06/2004 : AN322421
04/06/2004 : AN322421
22/01/2004 : AN322421
19/11/2003 : AN322421
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 12.08.2015 15417-0456-010
30/10/2002 : AN322421
20/07/2001 : AN322421
01/10/1999 : AN322421
06/01/1999 : AN322421

Coordonnées
MEITAL

Adresse
KONINGIN ASTRIDPLEIN 30 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande