MELARD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MELARD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.306.144

Publication

20/02/2014
ÿþ ,. Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l Ondernemingsnr :0431 306144 Benaming (voluit) :MELARD

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :2980 Halle(Zoersel) (volledig adres)

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  2ANi'ASSING VAN DE STATUTEN

;Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Anne Cartuyvels, ter =standplaats Antwerpen op 30 december 2013 "Geregistreerd drie bladen geen IIrenvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 7 januari 2014 (boek 292 blad 90 vak 8 ontvangen vijftig euro.De eerstaanwezend inspecteur(getekend) W.Wuytack" dat is samengekomen

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap `MELARD' waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Halle (Zoersel), Kattenberg 42

;Beraadslaging  Beslissingen

iDe vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende

=beslissingen:

!Eerste beslissing -- Uitkering tussentijds dividend

!Op aanbeveling van het bestuursorgaan, en na de nodige vaststellingen 'beslist de vergadering om een tussentijds dividend uit te keren in overeenstemming met artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet =van 28 juni 2013 ten belope van het hierna vermelde bedrag.

iDe vergadering beslist dat daartoe, overeenkomstig voormeld artikel 537 iWTB92, een bedrag van in totaal honderd zesenzestig duizend zeshonderd zesenzestig euro zesenzestig cent (£ 166.666,66) zal worden onttrokken aan de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering teneinde het bedrag verkregen door Ide aandeelhouders, na afhouding van de roerende voorheffing van tien (procent (10%), integraal onmiddellijk op te nemen in het kapitaal van de vennootschap in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura Fvoorgesteld in de agenda, waarop de bestaande aandeelhouders zullen inschrijven in verhouding tot hun respectievelijke aandelenparticipaties.

Ter staving van dit besluit wordt vastgesteld:

dat volgens de jaarrekening opgesteld per 31 december 2011 en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering de voor deze tussentijdse (dividenduitkering in aanmerking komende belaste reserves voldoende zijn en laan alle voorwaarden voldoen.

- dat volgens de jaarrekening opgesteld per 31 december 2012 en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering er nog voldoende belaste reserves bestaan voor de voorgenomen tussentijdse dividenduitkering;

- dat er bovendien voldoende uitkeerbaar vermogen in de vennootschap

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

13

*1409791* 3EiciscH

URAMMUelegd fergriflle van de Rechtbtl t von Koophandel le Antwerpen,

02- 2014

STAATSBLAD0 4 FED, 20n

Griffie

~ MONITE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ Kek,tizecerxj, ~ 2

Luik B - vervolg

i`s in overeenstemming met artikel 617 W.Venn.

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris te akteren dat het uitgekeerde bedrag integraal zal worden aangerekend op de beschikbare reserves.

De betaalbaarstelling en opeisbaarheid van dividenden wordt bepaald op heden vanaf dit besluit. Binnen de vijftien (15) dagen na deze betaalbaarstelling zal het bestuursorgaan het nodige doen voor het doorstorten van de tien procent (10%) roerende voorheffing.

Elke aandeelhouder individueel bevestigt voorafgaandelijk en uitdrukkelijk in te stemmen met dit besluit en te willen deelnemen aan de hiervoor bedoelde kapitaalverhoging met toepassing van artikel 537 WIB92 ten belope van, het maximale nettobedrag van het tussentijdse dividend dat hem toekomt; concreet zal elke aandeelhouder zijn (schuld)vordering op de vennootschap uit hoofde van en ten belope van zijn deel in dit tussentijds dividend onmiddellijk inbrengen in het kapitaal, van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging door inbreng in natura

a) Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen.

- het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 602 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De notaris vestigt vervolgens de aandacht van de vergadering op het feit dat aangezien deze verslagen aan de aandeelhouders zijn bezorgd minder dan 15 dagen voor deze vergadering, de hierna genomen besluiten overeenkomstig artikel 64, 10 van het Wetboek van Vennootschappen eventueel kunnen, nietig verklaard wegens een onregelmatigheid naar de vorm. Na kennis genomen te hebben van de opmerking van de instrumenterende notaris en na beraadslaging hieromtrent beslissen de vennoten niettemin deze buitengewone algemene vergadering verder te zetten en verzoeken zijn ondergetekende notaris zijn ambt te willen verlenen met ontslag van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

b) Beslissing tot Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderd vijftig duizend euro (E 150.000,00), te verhogen om het van driehonderd tien duizend euro (£ 310.000,00) op vierhonderd zestig duizend euro (E 460.000,00) te brengen door inbreng van een ;vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die ze hebben lastens deze vennootschap, en dit ten belope van honderd vijftig duizend euro (E 150.000,00).

Deze inbreng wordt niet vergoed door de creatie van aandelen, doch door de verhoging van de fractiewaarde van de aandelen. Deze worden verhoogd van 248 Euro naar 368 euro, of een verschil van 120,00 Euro/per aandeel. Op 1.250 aandelen geeft dit een totaal van 150.000 Euro (of 1.250 X 120) wat overeenkomt met de inbrengwaarde.

c) Verwezenlijking van de inbreng

De heer D'Hooghe Marino, de heer D'Hooghe Richard verklaren hun schuldvordering ten belope van honderd vijftig duizend euro (E 150.000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat ze hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

[d) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de

Voorbehouden aan het e gisc Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Liu3k'B - vervolg

behouden aan het Selgisc íf ro

Staatsblad

" kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderd zestig duizend euro (£ 460.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3. Wijziging van de artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd zestigduizend euro (£ 460.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

4. Toekenning van bevoegdheden aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent het bestuursorgaan alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coordinatie van de statuten, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij de kruispuntbank der ondernemingen te verrichten.



5. Volmacht-administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Huysmans Plus, met zetel te

2600 Antwerpen (Berchem), Rysheuvelsstraat 73, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ

PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

DE NOTARIS

ANNE CARTUYVELS

Tegelijk hiermede neergelegd:-uitgifte der akte

Bijlagen bij het Belgisch S

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 01.08.2012 12371-0175-013
02/03/2012
ÿþmod 11.1

_ d < In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ulili 1ilI tItt I(tt ItliI ((lIt t II I It 1

*iaoasisa*

be! a,

Sta

ui

Ondernemingsnr : BE0431.306.144

Benaming (voluit) : MELARD

(verkort) :

Aiechtsvorrn : naamloze vennootschap

Zetel : Kattenberg 42

2980 Zoersel

Onderwerp akte :NV: AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER  AANPASSING STATUTEN COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmallej, Hoge Warande 10/1,; op 28 december 2011, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 29 december. 2011, boek 123, blad 96, vak 1. Ontvangen: 25,00 ¬ . Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MELARD", met; éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1.0mzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de aandelen aan toonder worden omgezet in aandelen op naam, en dit vanaf heden, overeenkomstig de Wet van 14 december 2005, Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere aandelen aan i toonder in aandelen op naam en dit uiterlijk tegen 31 december 2011.

Ondertekende notaris stelt vast dat er heden een aandelenboek werd opgemaakt met vermelding; ij van de aandelen zoals in de hierboven vernoemde verhouding.

2.Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het artikel 8 van de statuten; te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

xi Artikel 8: Effecten

"De rechten van een vennoot in de vennootschap blijken slechts uit de oprichtingsakte, uit de akten houdende wijziging daaraan, alsmede uit het register van aandelen en uit de regelmatige _ overdrachten en overgangen van aandelen.

De aandelen zijn steeds op naam,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin warden; aangetekend:

i1. Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. De gedane stortingen;

3. De overdrachten en de overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ;3 ondertekend door de overdrager en de overnemer, in geval van overdracht onder de levenden, door` de raad van bestuur en door de rechtverkrijgenden, in geval van overgang wegens overlijden.

Bij de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan; overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend,"

Alle verdere verwijzingen naar aandelen of certificaten aan toonder worden geschrapt en vervangen door aandelen op naam.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~. e

ti 'nad 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

3. Coordinatie van de statuten

De vergadering verleent aan notaris Wouter Nouwkens alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-lijst publicatiedata

-coördinatie









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/10/2011
ÿþA

BTagen bij liét Bé1gisci StaatsbTad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Keore!e,ad Li van Rechtbaah

van Koophandel ie Antwerpen, op

Griffie 10 OKT. 2011

Ondernemingsnr : 0431.306.144

Benaming

(voluit) : Melard

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kattenberg 42, 2980 Zoersel

Onderwerp akte : Herbenoeming Raad van Bestuur

Ingevolge de beslissing van de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur van 30 juni 2011 werd beslist dat de Heer Richard D'Hooghe, wonende in Kattenberg 42 te 2980 Zoersel, en de Heer Marino D'Hooghe, wonende in Hogeweg 6 te 2240 Zandhoven, herbenoemd worden als bestuurders én gedelegeerde bestuurders, en dat Mevrouw Christiana Van Mele, wonende in Kattenberg 42 te 2980 Zoersel, wordt herbenoemd als onbezoldigd bestuurder en dit tot en met de Algemene Vergadering van 2017.

Marino D'Hooghe,

Gedelegeerd bestuurder

1111 fl111 1110111111 1111111 11 l Il

x11158933*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 19.09.2011 11548-0245-013
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10370-0427-013
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 03.08.2009 09535-0069-013
07/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.09.2008 08769-0090-013
16/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 09.08.2007 07553-0223-012
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 27.07.2006 06553-2262-012
28/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 08.06.2005, NGL 27.07.2005 05575-1650-013
01/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 09.06.2004, NGL 28.06.2004 04335-0097-013
14/06/2004 : AN257334
01/10/2003 : AN257334
19/03/2003 : AN257334
23/05/2001 : AN257334
16/11/2000 : AN257334
19/07/2000 : AN257334
20/05/1999 : AN257334
01/01/1997 : AN257334
22/04/1994 : AN257334
01/01/1993 : AN257334
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16536-0428-014

Coordonnées
MELARD

Adresse
KATTENBERG 42 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande