MELLER FLOW TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MELLER FLOW TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.276.724

Publication

02/01/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/11/2011
ÿþe) rnod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II II III III I II M I II 1 III

+11175349"

Onde,iar:tFsi:' : 0897.276.724

tiaeïgeke !nr NGïrf:d!Lrd van Koopbaodai te kflYeipera, op

~ 9 NOV. 2411

Dz.ra _1nii HENDRICKX DIMT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zate : Lievevrouwestraat 46 bus 5

2520 Ranst

hjene :- aiz'.:c :WIJZIGING NAAM - VERPLAATSING ZETEL - KAP1TAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST STATUTEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen,

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 3 november 2011, blijkt het volgende:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "heller Flow Trans".

2. De maatschappelijke zetel werd met ingang van 3 november 2011 overgebracht naar 2630 Aartselaar, industrieweg 13B.

3. Het doel werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

1. Activiteiten met betrekking tot voornamelijk industriële toepassingen in de landbouw, het wegtransport en de scheepvaart, omvattende onder meer:

- Het vervaardigen, onderhouden, herstellen, de aan- en verkoop, de im- en export, de commissiehandel, de consignatie en de vertegenwoordiging van alle hydraulische apparatuur, pompen en overbrengingsmechanismen, compressoren en lieren, dit alles in de ruimste zin van het woord;

- Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden; de vervaardiging . van hydraulische apparatuur, pneumatische motoren en krachtmachines en door windkracht aangedreven motoren en turbines;

- De im- en export, de groot- en kleinhandel, het ontwerpen, de montage, het herstellen en het onderhoud van geautomatiseerde fabrieken, bestaande uit diverse machines en besturingsmechanismen en uit centrale bewakingsapparatuur;

- De uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van elektriciteit en elektronica, mijnbouw,

chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid en dergelijke meer;

- De industriële vormgeving;

- Alle las- en metaalconstructiewerken;

- Alle werken van algemene mechaniek.

2. Tussenpersoon in de handel.

3. Publiciteitsondememing en reclamebureau.

4. De organisatie van manifestaties, kunstmanifestaties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, modeshows, bijeenkomsten, congressen, seminaries, colloquia, evenals het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen dienstig voor voormelde activiteiten en overwegend ten behoeve van de scheppende en de uitvoerende kunst.

Inhuren en verhuren van presentatoren/presentatrices zangers/zangeressen, dansers/danseressen, muzikanten, disc jockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten.

Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden.

5. Het verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijbehorende

programmatuur: analyseren van behoeften en problemen van de gebruikers en het aanbieden van de beste

oplossing.

- Het ontwerpen van websites en de verkoop ervan;

- Het beheren van websites op internet;

- Het updaten van websites;

Ou de laatste tiz. -fa^ .91-7L51;..sr : : Naam en hoedanigheid van de instrJmen.+ere7cle no*a^.s. heb; ven de perscra)níen.

r3avoeçw te rechtspersoon ter aanz,er v2' Ce-der te var<ager.tivaoráicer.

"wsa " Naam en hanoteh.enknt+

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbias

mod 2.1

- Het aanvragen en beheren van domeinnamen op internet;

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium.

8. Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- Het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- Alle financiële transacties en financiële overeenkomsten;

- Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen " uitoefenen."

4. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), volledig volgestort, om het te brengen op honderddrieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 143.600,00), door inbreng in geld mits uitgifte van zeshonderdtweeënzeventig (672) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die zullen worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten en die in het genot treden vanaf 3 november 2011.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

Dientengevolge werd artikel 5 van de statuten gewijzigd zodat dit voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderddrieënveertigduizend zeshonderd euro (¬ 143.600,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderdtweeënzeventig (772) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

5. Een voorkoopregeling werd ingebouwd in de statuten ingeval van overdracht of overgang van aandelen of eraan verbonden rechten.

6. De regeling inzake de datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat deze voortaan luidt als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste vrijdag van de maand juni om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de daaraan voorafgaande werkdag, zelfde uur."

7. De regeling inzake de verdeling van de winst werd gewijzigd en zodat artikel 23 voortaan luidt als volgt:

"Artikel 23: Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel."

8. De regeling inzake de verdeling van het liquidatisaldo werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend

met hun volstorting."

9. Een nieuwe tekst van de statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de

" statuten zal gelden.

10. De vergadering bevestigde en bekrachtigde voor zoveel als nodig het éénpang schriftelijk besluit van de vennoten genomen op 3 november laatst, betreffende:

1) het ontslag van de heer HENDRICKX Dimitri, geboren te Mechelen op 24 september 1980, wonende te 2520 Ranst, Lievevrouwestraat 46 bus 2, als zaakvoerder met ingang van 30 september 2011;

Oc de laatste blz, van Luit: E verrneidsr : _cec'." o : Naarr er hoedanigheid van re inst" urnentererde notaris, hetzij van de perso(o)nler11 bevoegd de rechtspersoor ter. aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso : Naam en nandtekening

mod 2.4

2) de benoeming van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Vado Beheer B.V.", ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Brabant (Nederland) onder het nummer 17014059, met statutaire zetel te Eindhoven (Nederland), met bezoekadres te 5615AT Eindhoven (Nederland), Den Biest 11 en met postadres te 5600AB Eindhoven (Nederland), Postbus 79, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer KNIP Edgar Roger, geboren te Hoorn (Nederland) op 4 juli 1962, wonende te 5293AN Gemonde (Nederland), Dorpstraat 24, als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder met ingang van 1 oktober 2011.

11. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VAN OUYTSEL°, . rechtspersonenregister Antwerpen 0870.281.723, met zetel te 2630 Aartselaar, Vluchtenburgstraat 5, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel en bij één of meer erkende ondememingsloketten en de rijksdienst voor sociale zekerheid teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag zaakvoerder.

Voor-

behouden aan heç i3siroisch

Staatsblad

~ r

Op de laatste blz. ven Luik B eermeiden : F.ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. netzij var de perso:ctr.fen: bevoegd de rechtspersoon ten aaszier; van derden te ventegerwoordiçer

Verso Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 31.08.2011 11474-0297-011

Coordonnées
MELLER FLOW TRANS

Adresse
INDUSTRIEWEG 13B 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande