MERCAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERCAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.224.430

Publication

21/01/2013
ÿþmod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

InntgeYeg3 ter griTfie'van ûe Rechtbank van Koophandel te Antiverpen,'op

e 9 JAN, 2013

Griffie

LCltk In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N-

nnexes du Moniteur belge

21/01/2013

~

Ondernemingsnr : 879.224.430

Benaming (voluit) : MERCAR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2950 Kapellen, Duinendreef 2

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - ONTBINDING EN SLUITING VAN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Harold DECKERS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zesentwintig december tweeduizend twaalf, v66r registratie uitgereikt, met als enig;, doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone, algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERCAR", gevestigd te 2950 Kapellen, Duinendreef 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met als', ondememingsnummer 0879.224.430, onder meer beslist heeft

1. het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de; vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 2600 Antwerpen (district Berchem), Uitbreidingstraat 66 bus 13, vertegenwoordigd door;, de heer Erik THUYSBAERT, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door; inbreng in natura, goed te keuren.

De heer THUYSBAERT, voornoemd, besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA Mercar, bestaat uit de inbreng van de lening, doori de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baumgarten Holding BV, voor een inbrengwaarde; van 278.354,00 EUR.

,t Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de;, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is;' voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch;; verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, niet overgewaardeerd;; is.

Als vergoeding van de inbreng in natura worden geen nieuwe aandelen van de BVBA Mercar uitgegeven. De vennoten gaan duidelijk akkoord met deze regeling; het respectieve gewicht van iedere vennoot wordt niet, gewijzigd door deze kapitaalverhoging, zodat geen enkele vennoot wordt benadeeld. Door de inbreng wordt de ° fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid eni: billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA Mercar en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 20 december 2012

(getekend)

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

StaatsbTád - 2170Ï/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Erik Thuysbaert"

2. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van TWEEHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIERENVIJFTIG euro (¬ 278.354,00)

om het te brengen van VIERHONDERDDUIZEND euro (¬ 400.000,00) op

ZESHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIERENVIJFTIG euro (¬ 678.354,00).

' De kapitaalverhoging zal, op verzoek en. met het uitdrukkelijk akkoord van de enige vennoot, gebeuren zonder

uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven door inbreng in natura en ze werd volledig volstort.

3. tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de totstandgekomen kapitaalverhoging als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND ;

DRIEHONDERDVIERENVIJFTIG euro (¬ 678.354,00) en is verdeeld in DUIZEND (1,000) aandelen van ZESHONDERDACHTENZEVENTIG euro VIJFENDERTIG cent (£ 678,35) elk.".

4, het verslag van de zaakvoerder en het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 2600 Antwerpen (district Berchem), Uitbreidingstraat 66 bus 13, vertegenwoordigd door de heer Erik THUYSBAERT, bedrijfsrevisor, opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, goed te keuren.

5. vervolgens de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering besluit de ontbinding en sluiting van de vereffening in één enkele akte te Iaten plaatsvinden aangezien aan de voorwaarden werd voldaan die gesteld zijn door artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Met name verklaren de comparanten dat:

- er geen vereffenaar wordt aangeduid;

- er geen passiva zijn, zoals blijkt uit het verslag van de bedrijfsrevisor en rekening houdende met de voorafgaande incorporatie van de volledige schuld van de vennootschap in kapitaal ingevolge de hierboven vermelde besluiten;

- de enige vennoot vertegenwoordigd is en instemt met dit besluit.

De terugname van het resterend actief komt aan de enige vennoot toe.

6, Ingevolge de toebedeling van alle activa van de vennootschap aan de enige vennoot, kan de vereffening van de vennootschap onmiddellijk worden afgesloten.

De activa gaan over op de enige vennoot met alle daaraan verbonden rechten en vorderingen. De vennoot treedt dienaangaande in alle rechten en plichten van de ontbonden vennootschap.

Ingevolge de ontbinding en de sluiting van de vereffening is er een einde gekomen aan het mandaat van de zaakvoerder.

De vergadering aanvaardt bijgevolg het ontslag van de zaakvoerder, met name: de heer BAUMGARTEN Berko, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2161 BG Lisse (Nederland), Heereweg 223.

' VERKLARING

De boeken en geschriften van de vereffende vennootschap blijven gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn neergelegd en bewaard op volgend adres: te 2950 Kapellen, Duinendreef 2.

Er dienen geen maatregelen te worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die aan een schuldeiser of vennoot toekomen en die hen niet konden worden afgegeven.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij het ondernemingsloket en de , Kruispuntbank voor Ondernemingen, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Uitbreidingstraat 66/13.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voor-

i

behouden aan het Belgisch

I Staatsbiad

7~

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoürdineer-

de statuten;

- verslag van de

zaakvoerder;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.07.2012, NGL 19.07.2012 12316-0315-009
05/06/2012
ÿþ Mol Won' 11,5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111 II 11nV11Vll IVM1

" iaiooa9a*

bet

a2 Be Sta:

N

fieergeragd fer griffue van do Widal

Kosphandol to Q~ffie z . 0a

Gri ~1 M E I 2012

Ondernemingsnr : 0879.224.430

Benaming

(voluit) : MERCAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duinendreef 2, 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming zaakvoerder - Bijzondere volmacht

Er blijkt uit de besluiten van de enige vennoot genomen op 21 mei 2012 dat de enige vennoot

1. KENNIS HEEFT GENOMEN van het ontslag van de heer Stephaan Stals als zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang vanaf heden.

2. HEEFT BESLOTEN om de heer Berko Baumgarten, wonende te Heereweg 223, 2161 BG Lisse, Nederland, te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder van de Vennootschap, voor onbepaalde duur.

De heer Berko Baumgarten zal zijn mandaat als zaakvoerder van de Vennootschap onbezoldigd uitoefenen.

Op basis van artikel 17 van de statuten van de Vennootschap kan iedere zaakvoerder de Vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

3. HEEFT BESLOTEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, beiden woonplaats kiezende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.07.2011, NGL 28.07.2011 11365-0027-013
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.09.2010, NGL 25.01.2011 11017-0068-011
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 30.06.2009 09327-0172-010
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 04.07.2008 08348-0299-010
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 29.06.2007 07303-0324-010

Coordonnées
MERCAR

Adresse
DUINENDREEF 2 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande