MERCES

Société en commandite simple


Dénomination : MERCES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 898.409.842

Publication

30/12/2011
ÿþ1.Y Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter rrif io von de geclitbunk von koophandel te Antwerpen, op

Griffie r~ ~ PEE, r ~

IIllIiIIWIVlIN~VMI~VIVII~II~

" 11197019

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0898.409.842

Benaming Merces (in vereffening)

(voluit)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Klein Hagelkruis 75, 2180 Ekeren (Antwerpen), België Onderwerp akte : Sluiting Vereffening

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 14/11/2011 en waarop gans het maatschappelijke kapitaal aanwezig was, blijkt dat:

- De vereffenaar, mevrouw Verbist Kimberly, wonende te Kleistraat 192 in 2630 Aartselaar, haar werkzaamheden heeft beëindigd.

- De vereffeningswerkzaamheden hebben geleid tot een plan tot verdeling van de activa onder de schuldeisers, welke werd neergelegd ter Griffe van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en werd gehomologeerd door voornoemde Rechtbank op 25/10/2011. - De vereffenaar verklaart dat er geen wijzigingen verwacht worden in de kosten en opbrengsten van de vennootschap, dat alle tegoeden verzilverd werden en dat alle schulden voldaan werden.

- De aandeelhouders kennis genomen hebben van voormelde plan tot verdeling en hun goedkeuring eraan hechten.

- De aandeelhouders verklaren unaniem akkoord te gaan met het voorstel tot sluiting vereffening, de terugbetaling van het kapitaal en de toebedeling van de liquidatiebonus. - De aandeelhouders verklaren de betalingen die nog na zullen komen te zullen voldoen in verhouding tot hun aandelenbezit.

- De vergadering unaniem beslist de vereffenaar, mevrouw Verbist Kimberly, kwijting te verlenen voor het gevoerde mandaat,

- De boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar bewaard zullen worden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, Klein Hagelkruis 72 in 2180 Ekeren.

Verbist Kimberly

Vereffenaar

Op de foetale blz, van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening.

11/02/2011
ÿþRechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Klein Hagelkruis 75, 2180 Ekeren (Antwerpen), België

Onderwerp akte : Ontbinding van de vennootschap

Op de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "Merces" met zetel te 2180 Ekeren, Klein Hagelkruis 75 op 30 september 2010 werd besloten:

AGENDA

I. voorstel tot ontbinding van de vennootschap

2. aanstelling van de vereffenaar

3. beëindiging mandaat zaakvoerder

4. volmacht

BESLUITEN

1. De vergadering beslist na de uiteenzetting van de zaakvoerder te hebben gehoord, de gewone commanditaire vennootschap "Merces", vanaf heden te ontbinden en in vereffening te stellen. Vanaf heden bestaat de vennootschap enkel nog voor haar vereffening.

2, De vergadering beslist Mevrouw Verbist Kimberly, wonende te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 168, die aanvaardt, aan te stellen als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel. Mevrouw Verbist Kimberly werd bevestigd in haar benoeming als vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 3 november 2010.

3. De vergadering beslist de in functie zijnde zaakvoerder, Dhr Schmit Harald, wonende te Bowsher Street, bldng 276, flat 71, Bowsher, Muscat, Oman, te ontslagen en hem kwijting voor zijn bestuur te verlenen.

4. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht toe te kennen teneinde de nodige formaliteiten op het rechtspersonenregister, het ondernemingsloket en bij de andere diensten, aan Erwin Maes, te 2930 Brasschaat, De Tomermaat 66.

Verbist Kimberly

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111J11,11.1111),1!11 !11.1191!11111

Ondernemingsnr : 0898.409.842

Benaming Merces (in vereffening)

(voluit) :

Aieergelegd ter griffie van de Rechtbank van KoopllanueS Antwerpen, op

Griffie 01 FEB, 2011

" . _.

Bijlagen-bij-het-Belgisch-Staatsblad 11/1i-2/201-1-Annexes-du Moniteur-belge

Coordonnées
MERCES

Adresse
KLEIN HAGELKRUIS 75 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande