MERICAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERICAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.114.550

Publication

30/08/2012
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111111111111

behouden *12148319*

aan het

Belgisch

Staatsblad ,



Neergelegd ter del telie van deAntwerp~ ~oP ba>+r~ van Koophan

z 1 AUG, 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

ÎOndernemingsnr :

I

Benaming (voluit) :MERICAM

I (verkort):

II Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Î Zetel :2110 Wijnegem, Koolsveldlaan 118

i

(volledig adres)

1

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

I Uit een akte verleden voor Meester Paul WELLENS, met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 27 juli 2012, 1 blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "MERICAM" werd opgericht als # volgt:

IAANDUIDING DER VENNOOT: De heer MERTENS Tom, geboren te Bree op zesentwintig mei negentienhonderd negenenzeventig, nationaal l nummer 79.05.26 135-03, wonende te 2110 Wijnegem, Koolsveldlaan 118.

RECHTSVORM EN NAAM.

'i Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "MERICAM"..

IZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2110 Wijnegem, Koolsveldlaan 118.

I DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

I Consultancy, management en adviserende diensten in verband met het ganse gebeuren in ICT (informatie,

communicatie technologie), het elektronisch verkeer, ontwikkeling en onderhoud van software producten,

commercialisatie van hardware en allerhande toebehoren en kantoorartikelen en dit alles in de meest uitgebreide s zin.

Consultancy, Iogistiek en commercialisatie van grondstoffen (commodity's) en aanverwante producten.

( Ondersteunende activiteiten op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

ÉDe vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of Ilaten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van Ibestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op ter treden in eigen naam doch voor Irekening van de vennootschap.

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, I deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, luitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van i handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-

1 publiekrechtelijk statuut.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van I bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raaggever of orgaan van de cliënt.

!Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden Î ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle 1 verbintenissen van zelfde ondernemingen.

1 Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of J[onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0048.114.550

k.,5 "



Voorbehouden` Luik B - vervolg

aan het  ier isc Staatsblad De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden,

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren doe nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel evenals het verwerven van eigen onroerend bezit.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

De heer MERTENS Tom, wonende te 2110 Wijnegem, Koolsveldlaan 118, op alle honderdzesentachtig (186)

aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd

euro (12.400,00 E).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (E

12.400,00) .

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001 6766340

84, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

Als statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer MERTENS Tom, geboren te Bree op zesentwintig mei negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 79.05.26 135-03, wonende te 2110 Wijnegem, Koolsveldlaan 118.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de derde dinsdag van de maand juni om negentien uur of op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelke feestdag zou zn._~__~~ ~____























e._ .

Luik B - vervolg

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van dat jaar Saar.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

De oprichter verklaart dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is gebleken dat de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dus individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

De oprichter verklaart door ondergetekende notaris Iezing te hebben gekregen van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een natuurlijk persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat deze geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichter:

als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer MERTENS Tom, geboren te Bree op zesentwintig mei negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 79.05.26 135-03, wonende te 2110 Wijnegem, Koolsveldlaan 118, die aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De statutaire zaakvoerder, de heer MERTENS Tom, geboren te Bree op zesentwintig mei negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 79.05.26 135-03, wonende te 21I0 Wijnegem, Koolsveldlaan I18 , voornoemd neemt de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende notaris Paul Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. VOLMACHT

Een bijzonder volmacht voor onbepaalde door, met recht van indeplaatstelling, wordt verleend aan VDV Consultants bvba, Ernest Van Dijckkaai 28 te 2000 Antwerpen, en zijn aangestelden, mandatarissen of lasthebbers of aan mevrouw Olga Van Praet, wonende te 2630 Aartselaar, Leon Gilliotstraat 42, om alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende het tekenen en neerleggen van alle verklaringen op de griffie en of bij de Kamer van koophandel, de inschrijving van de vennootschap bij de btw administratie, controle belastingen en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket en alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dat voor de voorgaande en huidige beslissingen. Deze bijzondere volmacht omvat eveneens het verzorgen van alle publicaties in het Belgisch staatsblad en andere gel ijkaardige instellingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 08.09.2015 15583-0097-010

Coordonnées
MERICAM

Adresse
KOOLSVELDLAAN 118 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande