MERKTHUIS BENELUX HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERKTHUIS BENELUX HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.490.296

Publication

28/01/2014
ÿþgi ' mod11.1



ts I~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





RIMMIR i VV

idoorgoN a. .' ` , re van à Rodtkok

vas Adllrerpen, op

17 JAN, 2014

Griffie

~ --- ._.~e -------- -_. ~ ~--t-~--

Ondernemingsnr : ~~ -~~ a~.~Là

Benaming (voluit) : Merkthuis Benelux Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Falconpfein 30

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op 31-12-2013, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

-RECHTSVORM + NAAM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "MERKTHUIS BENELUX HOLDING".

-ZETEL; 2000 Antwerpen, Falconplein 30, RPR Antwerpen.

-DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Het beleggen, intekenen op, overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen.

Het beheren en beleggen van participaties in dochtervennootschappen en andere verbonden ondernemingen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan deze vennootschappen en ondernemingen,

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen en het waarborgen van alle verbintenissen van deze ondernemingen.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, onroerende leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, onder meer op het vlak van het management, marketing, productie, ontwikkeling, processing en besturen van vennootschappen in de meest ruime zin.

De vennootschap kan tevens in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-DUUR; De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen negenhonderd duizend EURO (¬ 3.900.000,00).

Het is verdeeld in drieduizend negenhonderd (3.900) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die elk één/ drieduizend negenhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door hierna genoemde oprichters:

1. De heer SAELENS Erik Omer Wilfried Alexander, geboren te Gent op 15 september 1974, wonend te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 266 bus 1,

2, Mevrouw SCHIERBEEK Elizabeth Machteld, geboren te Kapelle (Nederland) op 10 april 1973, wonend te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 266 bus 1,

deels door inbreng in geld op een bijzondere rekening bij Belfius, en deels door inbreng in natura, en de inschrijvingen werden volledig volgestort. Door de notaris werd bevestigd dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal door inbreng in geld, werden nageleefd. De inbreng in natura werd toegelicht in een bijzonder verslag van de oprichters en in een verslag opgemaakt door Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Werner Van den Keybus, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

 :

Voor-

behouden "De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA MERKTHUIS BENELUX HOLDING , bestaat uit 184

aan het aandelen van de BVBA Merkthuis met een waarde ten belopen van ¬ 3.800.000.

Belgisch Staatsblad Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

b) de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waarde bepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de fractiewaarde van de uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Zoals blijkt uit het verslag van de oprichters zullen er ter vergoeding van de inbreng in natura 3.800 volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding voor de inbreng in natura worden uitgegeven.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet r'n bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden dat ons verslag geen ?aimess opinion" is.

Opgesteld te Antwerpen op 30 december'13."

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap is: de heer SAELENS Erik Omer Wilfried Alexander, geboren te Gent op 15 september 1974.

Wordt tot successieve zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw SCHIERBEEK Elizabeth Machteld, geboren te Kapelle (Nederland) op 10 april 1973,

Het vrijwillig aangeboden ontslag van een zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf de beslissing tot aanvaarding door de algemene vergadering

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Bevoegd heidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: Moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2015.

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke houder van aandelen op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet vennoot. De volmacht dient schriftelijk, voorafgaand en uitdrukkelijk te zijn. De volmachten moeten, op straffe van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats die zij aanwijzen en binnen de termijn die zij vaststellen,

Elk aandeel geeft recht op één stem; stemmen per brief is niet toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en. de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de vennoten evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

-BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één (1) januari en eindigt op eenendertig(31) december van elk jaar,

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 201.4.

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST:

Van de winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald, -VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111 Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om' het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde. wijze verdeeld.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling werd gegeven aan : notaris Jan Boeykens met standplaats te Antwerpen en de heer Hugo Brangers, accountant, te 2900 Schoten, Brechtsebaan 710 om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte + bijzonder verslag oprichters + controleverslag revisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2015
ÿþ mod 11.1



e = à In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

bij g p~

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koopP,an.ei

Antwerpen

3 0 JUNI 2015

afdeleMverpen

1 10 431* NI gEI,G

Ondememingsnr : 0544.490.296

Benaming (voluit) : MERKTHUIS BENELUX HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Falconplein 30

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 22 juni 2015, gehouden voor notaris; Jan Boeykens te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

;; 1/ Kapitaalverhoging met driehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 325.000,00) om het kapitaal te brengen van; ;; drie miljoen negenhonderd duizend euro (¬ 3.900.000,00) op vier miljoen tweehonderd vijfentwintigduizend euro; (¬ 4.225.000,00) door inbreng in geld, mits uitgifte van driehonderd vijfentwintig (325) nieuwe aandelen tegen; ;; duizend euro (¬ 1.000,00) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen, welke nieuwe. aandelen dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen en delen in het resultaat over het gehele lopende boekjaar, op welke kapitaalverhoging voor de geheelheid werd ingetekend, en welke inschrijving; ;i volledig werd volgestort op een bijzondere rekening bij Belfius Bank; door de notaris werd bevestigd toepassing van artikel 307, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten; aangaande de inschrijving en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

2/ Aanpassing van artikel 5 der statuten dat voortaan luidt:

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt viermi Poen tweehondend vijfentwintigduizend euro (¬ 4.225.000, 00).

Het is verdeeld in vierduizend tweehonderd vijfentwintig (4.225) aandelen, zonder vermelding van nominale; waarde die elk één/vierduizend tweehonderd vijfentwintigste (1/4.225ste) van het kapitaal vertegenwoordigen." h 3/ Machtiging van :

-het bestuursorgaan om voorgaande besluiten uit te voeren;

-de notaris tot het opstellen en neerleggen van de coördinatie der statuten;

-de heer Hugo BRANGERS, accountant, te 2900 Schoten, Brechtsebaan 710, om de vennootschap te! vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsioket en ter griffie.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten

ï!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MERKTHUIS BENELUX HOLDING

Adresse
FALCONPLEIN 30 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande