MERMANS REAL ESTATE CONSULTANCY SERVICES, AFGEKORT: MRECS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERMANS REAL ESTATE CONSULTANCY SERVICES, AFGEKORT: MRECS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.728.666

Publication

14/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

7 -12- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van TSEIWPFHANDEIMilgCHELEN

BEL

2014

iiIIIII

*14014560*

MONITEUR

0 7 ._01_

3ELGISCH ST

Ondernemingsnr : 0886.728.666

Benaming (voluit) : Mermans Real Estate Consultancy Services

(verkort) : MRECS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraat 86

2500 Lier (Koningshooikt)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging in speciën .. wijziging doel

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Louis Dierckx, notaris te Turnhout op twintig december;

tweeduizend dertien, eerstdaags te registreren:

BLIJKT DAT VOLGENDE BESLISSINGEN WERDEN GENOMEN:

1. De voorzitter heeft de instrumenterende notaris ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder verslag; opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doeluitbreiding. Aan dit bijzonder verslag; van de zaakvoerder is een staat van actief en passief de dato 30 september 2013 gehecht. De algemene vergadering heeft kennis genomen van bedoelde stukken en heeft ze goedgekeurd.

2. De vergadering heeft, met eenparigheid van stemmen, beslist om het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten;

`De vennootschap heeft tot doet voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger ,i commissionair of tussenpersoon, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere; natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten en/of de; organen, vertegenwoordigers en/of medewerkers van de vennootschap de nodige erkenningen en/of vergunningen hebben en waarbij alle woorden op te vatten zijn in hun meest ruime betekenis:

(...J

E. 1. De fruit-, vruchten-, bloemen-, boom- en plantenkweek;

2. Het bewerken en verwerken en verhandelen van producten afkomstig van of in verband met fruit-, vruchten-, bloemen-, boom- en plantenkweek evenals van gelijk welk product door teelt voortgebracht; i; 3, Het voeren van groothandel en kleinhandel in algemene voedingswaren, omvattende drank, zuivelproducten; en rookgerief, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, en handel order welke vorm dan ook;

4. Het verrichten van al hetgeen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de zaken vermeld onder de punten E.1.,E. 2. en E. 3., zo in België als in het buitenland;

E. 5. Het telen van gewassen en van vee, waaronder varkens, en het uitbaten van een onderneming voor het fokken van varkens en andere dieren; het uitvoeren van werken in verband met de veeteelt;

;i E. 6. De exploitatie van een landbouwbedrijf, waaronder het beheer van roerende en onroerende goederen lrr eigendom of pacht dienstig of nuttig voor de exploitatie van het landbouwbedrijf; il E. 7.Het uitvoeren van alle landbouwwerken, daarin begrepen alle bewerkingen van grond, strekkend tot het verbeteren, het betelen, het beschermen en het oogsten van de gewassen, waaronder het voorbereiden van landbouwvelden; het opzetten van teelten; het verrichten van landbouwwerken voor derden; de coördinatie van, i: loonwerken voor derden;

E 8. De aan- en verkoop van alle landbouwmachines en van alle landbouwproducten, mest- en sproeistoffen, vee en vleeswaren, alsook de aan- en verkoop van alle hiervan afgeleide producten.

3. De vergadering heeft kennis genomen van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 12 december 2013 tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van tweehonderd twintigduizend euro; (220.000,00 EUR), waarop 10 % roerende voorheffing verschuldigd is, en dit door onttrekking aan de; beschikbare reserves.

Aan de vennoten werd een bruto-dividend van samen tweehonderd twintigduizend euro (220.000,00 EUR),, ii toegekend in verhouding tot hun aandelenbezit, Na inhouding van de roerende voorheffing, werd het netto dividend van samen honderd achtennegentigduizend euro (198.000,00 EUR) (90 % van het bruto-dividend) aan: de vennoten uitbetaald, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4. Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met het aldus uitgekeerde bedrag, hetzij honderd achtennegentigduizend euro (198.000,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderd zestienduizend zeshonderd euro (216.600,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in geld, met name speciën voortkomend uit het eerder uitgekeerd netto-dividend, en, voor zover hierop wordt ingetekend door alle vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen aan het aldus verhoogde kapitaal.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng in speciën, volledig volgestort bij de inschrijving en die uitsluitend voortkomt uit het eerder uitgekeerd dividend dat aldus na aftrek van tien procent roerende voorheffing onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal.

5. Alle vennoten hebben, elk individueel, onmiddellijk verzaakt aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in artikel 309 van het Wetboek Vennootschappen.

6. Op de volledige kapitaalverhoging wordt, onder de hoger gestelde voorwaarden, ingeschreven door alle vennoten samen, ieder in verhouding tot zijn aandelenbezit, voor een totaal bedrag van honderd achtennegentigduizend euro (198.000,00 EUR).

Het volledig kapitaal waarop aldus werd ingeschreven is volledig volgestort en komt integraal voort uit de gemelde voorafgaande dividenduitkering. Ingevolge deze kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, doch de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt aangepast aan het aldus verhoogde kapitaal.

7, De vergadering heeft notaris Louis Dierckx te Turnhout verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd achtennegentigduizend euro (198.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd zestienduizend zeshonderd euro (216.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel (zijnde 111 este) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. 8. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen worden artikelen drie en vijf van de statuten vervangen door de volgende tekst:

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten en/of de organen, vertegenwoordigers en/of medewerkers van de vennootschap de nodige erkenningen en/of vergunningen hebben en waarbij alle woorden op te vatten zijn in hun meest ruime betekenis:

A.1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop,de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het opzetten, het uitwerken, het berekenen, het bestuderen, het promoten, het uitvoeren en coördineren van alle projecten in verband met onroerend goed;

2, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm ook, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. B.I. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, juridische dienstverlening, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en de diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdracht en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerders/bestuurders of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam of voor rekening van de vennootschap.

C. 1. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met semi-publfekrechtertijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen, haar aval verlenen, of, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod i1.1

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en" kapitalisatieondememingen.

D.1. Het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, beheren, bouwen, omvormen, uitbaten, verpanden, huren en verhuren van alle onroerende goederen en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op liet beheer of het productief maken van onroerende goederen, onroerend goed portefeuilles of participaties in zulkdanige portefeuilles of onroerende zakelijke rechten.

2. Het verlenen van advies aan derden inzake onroerend goed operaties, het beheren van onroerend goed portefeuilles of participaties in zulkdanige portefeuilles.

3, Het aanvragen, concessioneren, overdragen of uitbaten van alle octrooien, patenten, vergunningen,

fabrieksmerken of handelsmerken allerhande.

E. 1. De fruit-, vruchten-, bloemen-, boom- en plantenkweek;

2. Het bewerken en verwerken en verhandelen van producten afkomstig van of in verband met fruit-, vruchten-, bloemen-, boom- en plantenkweek evenals van gelijk welk product door teelt voortgebracht;

3. Het voeren van groothandel en kleinhandel in algemene voedingswaren, omvattende drank, zuivelproducten en rookgerief, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, en handel order welke vorm dan ook;

4. Het verrichten van al hetgeen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de zaken vermeld onder de punten El., E. 2, en E, 3., zo in België als in het buitenland;

E, 5. Het telen van gewassen en van vee, waaronder varkens, en het uitbaten van een onderneming voor het fokken van varkens en andere dieren; het uitvoeren van werken in verband met de veeteelt;

E, 6. De exploitatie van een landbouwbedrijf, waaronder het beheer van roerende en onroerende goederen in eigendom of pacht dienstig of nuttig voor de exploitatie van het landbouwbedrijf

E. 7.Het uitvoeren van alle landbouwwerken, daarin begrepen aile bewerkingen van grond, strekkend tot het verbeteren, het betelen, het beschermen en het oogsten van de gewassen, waaronder het voorbereiden van landbouwvelden; het opzetten van teelten; het verrichten van landbouwwerken voor derden; de coördinatie van loonwerken voor derden;

E. 8. De aan- en verkoop van alle landbouwmachines en van alle landbouwproducten, mest- en sproeistoffen, vee en vleeswaren, alsook de aan- en verkoop van alle hiervan afgeleide producten.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland."

Artikel 5: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zestienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder nominale waarde, doch enkel met fractiewaarde."

9. De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uitte voeren.

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BMV Steyaerf, met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Uitspanningstraat 2-

4, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het

rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van

Ondernemingen, te verzekeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris Louis Dierckx)

Bijgevoegde stukken:

- de expeditie van de akte van de buitengewone algemene vergadering d.d. 20/12/2013;

- het verslag van de zaakvoerder inzake doelswijziging d.d. 2/12/2013;

- de staat van activa en passiva d.d. afgesloten per 30/09/2013;

- de gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 14.08.2013 13437-0348-011
26/06/2012
ÿþ*

Voor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsbla.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod WOtd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie' na neerlegging ter griffie van de akte

l~m~lll'IN~NMII~I~VV~uu

" iaiiaess

Ondernemingsnr : 0886.728.666

Benaming

(voluit) : Mermans Real Estate Consultancy Service

(verkort) : MRECS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koninklijkelaan 39 te 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt vanaf 01 april 2012 de maatschappelijke zetel verplaatst naar Beekstraat 86 te 2500 Koningshooikt.

Patrik Mermans

Zaakvoerder

ik®,rgolt3gd f:sr pie. van do lothiie e. irrJ7 K03,,,kdqdd ri35irearmt Er9

1 5 JULI 2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 04.06.2012 12145-0086-010
24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 18.08.2011 11415-0439-010
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 03.08.2010 10384-0131-011
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 27.07.2009 09481-0315-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 29.08.2016 16520-0118-011

Coordonnées
MERMANS REAL ESTATE CONSULTANCY SERVICES, AF…

Adresse
BEEKSTRAAT 86 2500 KONINGSHOOIKT

Code postal : 2500
Localité : Koningshooikt
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande