MET SOCIAAL OOGMERK DISHA - GROEP, AFGEKORT : - SO DISHA - GROEP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MET SOCIAAL OOGMERK DISHA - GROEP, AFGEKORT : - SO DISHA - GROEP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.342.915

Publication

05/03/2013
ÿþVa beha aan Bele Staal

mad 11.1

--H.11-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j111,11,1111

9*

III

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

22 FEB2013

Griffie

EI Ondernemingsnr : 0846.342.915

Benaming (voluit) : CVBA met sociaal oogmerk Disha-Groep

(verkort) : cvba - so Disha-Groep

Rechtsvorm ; coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met sociaal oogmerk

Zetel : Gasthuisstraat 10

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :CVBA: wijziging

Bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Xavier De Boungne te Kalmthout op 16 januari 2013, geregistreerd drie bladen twee verzendingen te Brasschaat; Registratie II de 29 januari 2013; Boek 196, blad 01 vak 19; Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts werd beslist wat volgt:

1. Kapitaalverhoging

II De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweeduizend euro om het kapitaal van achtduizend euro te verhogen tot tienduizend euro

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat ! zij zal gepaard gaan met de uitgifte van twintig (20) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen van de categorie A. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderd euro per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden.

2. verzaking voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

3. toetreding nieuwe vennoot

Vervolgens heeft de vereniging zonder winstoogmerk HUIZE WALDEN, waarvan de zetel gevestigd is te 2390 Malle, St. Pauluslaan 12, ondernemingsnummer 0409.821.832 en vertegenwoordigd door mevrouw Godelieve Maria Hugo Nice DE NYS geboren te Schoten, op 14 juni 1962, wonend Bremdreef 15, 2900 Schoten blijkens bijzondere volmacht van de Raad van Bestuur op 15 januari 2012 verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "Disha -- Groep", en in te schrijven op de twintig (20) nieuwe kapitaalaandelen van de categorie A van deze vennootschap, tegen de prijs van tweeduizend euro per kapitaalaandeel.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van tweeduizend euro .

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening, op naam van de vennootschap zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 15/01/13, dat aan dit proces-verbaal zal gehecht blijven.

4. verwezenlijking kapitaalsverhoginq

!i De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tienduizend euro (¬ 10.000,00-) , vertegenwoordigd door honderd (100) kapitaalsaandelen van de categorie A met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00-).

5. aanpassing statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering artikelen nummers 5 en 6 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5. Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

. i

Het bedrag van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt 10.000 euro. Het is volledig geplaatst en volstort door de vennoten van categorie A.

Artikel 6. Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit aandelen en deelbewijzen op naam,

met een nominale waarde van 100 euro elk.

De aandelen zijn verdeeld in vier categorieën:

Er zijn 100 aandelen van categorie A (A-aandelen) die het vast gedeelte van het kapitaal uitmaken ten

belopen van 100 euro.

De aandelen die deel uitmaken van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal verhouden zich als volgt:

" Er zijn aandelen van categorie B (B-aandelen) die voorbehouden zijn voor het personeel.

" De overige aandelen zijn aandelen van categorie C (C-aandelen).

" Voor categorie D zijn er deelbewijzen voorzien met dezelfde nominale waarde.

Tot een verhoging of vermindering van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal kan enkel worden besloten door de algemene vergadering overeenkomstig de regels voorzien in artikel 28 en van de door de wet voorziene bepalingen.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal (B, C aandelen en D-deelbewijzen) kan schommelen zonder dat daarvoor een statutenwijziging vereist is ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting of ten gevolge van een terugname van de aandelen of deelbewijzen.

De vennoten van elke categorie zullen op gelijke wijze worden behandeld binnen hun categorie.

De raad van bestuur stelt in het huishoudelijk reglement de modaliteiten vast voor onderschrijving van de aandelen en deelbewijzen en bepaalt de verhouding waarin deze moeten worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd.

Daarenboven moet er op elk aandeel dat een inbreng in geld of geheel of gedeeltelijk een inbreng in nature vertegenwoordigt, een vierde worden volgestort zoals bepaald door de wet.

6. coordinatie

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en waarbij de tekst in overeenstemming werd gebracht met de recentste wetswijzigingen en coördinatie van de vennootschapswet.

7, reachtiginuen

- Do vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

- De vergadering machtigt De Ketelaere Sandra, geboren op 04 juni 1969, te Torhout en wonende te Merksem, Laarsebaan 56 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, aile formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

Werd gelijktijdig neergelegd:

- bankattest

- afachriift akte

- uittreksel akte

- historiek

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

G

Voorbehouden ~aáanhet Belgisch Staatsblad

14/06/2012
ÿþw

mod 11.1

La., S.~ ~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 5 JUN1 2012

I

*iaiosss9*

VI

SI

342 A1 5

14/06/2012

Ondernemingsnr : *

Benaming (voluit) : CVBA met sociaal oogmerk DISHA - GROEP

(verkort) ; cvba - so Disha - Groep

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met een sociaal oogmerk

Zetel : Gasthuisstraat 10

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc DEJONGH te Kalmthout van 1.6 april 2012, geregistreerd zeven bladen twee verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 26 april 2012; Boek 187, blad 71 vak 19; Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts dat

10 De vereniging zonder winstgevend doel VZW VRIJE KATHOLIEKE SCHOLEN DER DEKENIJEN ANTWERPEN, verkort VKSDA, met zetel te 2000 Antwerpen, Otto Veniusstraat 22, erkenningsnummer van de vereniging 31722 -- ondernemingsnummer 408508966. De vereniging werd opgericht op 17 mei 1922, publicatie 26  27 juni onder nummer 317.

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd bij de algemene vergadering van 30 mei 1960 gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 23 juni daarna onder nummer 2755. De = vereniging is vertegenwoordigd door :

-/ haar gedelegeerd  bestuurder, de heer Geert Van Kerckhoven, geboren te Haasdonk op 26 november 1960, nationaal nummer 60112624323, wonend te Gustaaf Neesstraat 2, 9120 Beveren, daartoe aangesteld ingevolge besluit van de algemene vergadering van 29 juni 2007, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2008 onder nummer 20080104-0003067 en in zijn mandaat bevestigd bij besluit van de algemene vergadering van 26 juni 2009, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 28 juni daarna onder nummer 20110628-0096633.

-/ haar algemeen directeur DVC Sint  Jozef de heer Peter Elza Louis Van Houtven, geboren te Lier op 3 mei 1969, nationaal nummer 69050349130, wonend te 2070 Zwijndrecht, Lidenstraat 123,

-/ haar voorzitter van het Directiecomité de heer Jozef Jan Joanna Jespers, geboren te Leuven op 25 september 1950, nationaal nummer 50092546988, wonend te Beukenlaan 2 bus 2, 2020 Antwerpen, daartoe aangesteld bij de algemene vergadering van 27 september 2001, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13 december daarna onder nummer 023895.

2' De vereniging zonder winstgevend doel SPECTRUM VZW, waarvan de zetel gevestigd is te 2990 Wuustwezel, Gasthuisstraat 10, ondernemingsnummer 879.952.326. De vereniging werd opgericht bij onderhandse akte op 20 december 2005, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 24 maart daarna onder nummer 20060324-0055335. De vereniging is vertegenwoordigd door

-/ haar voorzitter, de heer Guido Dominicus Rosa Stevens, geboren te Kalmthout op 3 februari 1947,

"

nationaal nummer 47.02.03-191.41 wonend te Korte Leemstraat 2, 2910 Essen

-/ en haar secretaris, de heer François Eugeen Lorriper, geboren te Essen op 15 juli 1945, nationaal nummer 45071533317, wonend te Beauvoislaan 67A, 2920 Kalmthout

Beiden daartoe aangesteld bij de algemene vergadering van 12 mei 2011, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13 juli daarna onder nummer 20110713-0107005.

3° de vereniging zonder winstgevend doel ROTONDE, met zetel te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 78  Ë ondernemingsnummer 414.391.126. De vereniging werd opgericht onder de benaming Sterrenhuis te Antwerpen, ingevolge onderhandse akte van 10 mei 1974, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 8 augustus daarna onder nummer 5119. De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd waaronder onder andere ook de benaming in de huidige, ingevolge onderhandse akte van 23 november

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2004, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatblad van 14 maart 2005. De vereniging wordt vertegenwoordigd door twee van haar bestuurders zijnde

-/ de heer Eric Julien Petrus Avents, geboren te Kapellen op 2 mei 1962, nationaal nummer 62050201105, wonend Fort 7 straat 2, 2610 Wilrijk

-/ en de heer Ivan Louis Karel Mermans, geboren te Ekeren op 16 januari 1966, nationaal nummer 66011600139, wonend te Koerspleindreef 27/29, 2950 Kapellen.

Volmacht : de heer Ivan Mermans is alhier vertegenwoordigd ingevolge aangehechte onderhandse volmacht. 4' de vereniging zonder winstgevend doel DE PLOEG VZW, waarvan de zetel gevestigd is te 2060 Antwerpen, Duinstraat 76, ondernemingsnummer 424.917.408. De vereniging werd opgericht bij onderhandse akte van 10 mei 1983, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 22 december daarna onder nummer 10997. De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Chris Celis te Brasschaat op 10 mei 2011, gepubliceerd in de bijsagen van het Belgisch Staatsblad van 3 juni daarna onder nummer 20110603-0083516. De vereniging is vertegenwoordigd door twee van haar bestuurders

-/ de heer Koenraad Jules Claerhout, geboren te Brugge op 9 juli 1960, nationaal nummer 60070925112, wonend te Heislagsebaan 219, 2930 Brasschaat

-/ de heer Van Role Jan Alfons Xavier Maria Jules, geboren te Antwerpen op 23 augustus 1961, nationaal nummer 61082324118 wonend te Osylei 21, 2640 Mortsel, daartoe aangesteld bij beslissing van de algemene vergadering van 10 mei 2011, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 3 juni daarna onder nummer 20110603-0083516.

Bij de de raad van bestuur van de VZW De Ploeg van 28 maart 2012, werd aan de hiervoor vernoemde heren Claerhout en Van Raie volmacht verleend om de vereniging te vertegenwoordigen bij de ondertekening van onderhavige akte. Een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met sociaal oogmerk hebben opgericht genoemd "Cvba met sociaal oogmerk DISHA-GROEP" afgekort cvba-so Disha Groep. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Gasthuisstraat 10.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel binnen het sociaal oogmerk ondersteunen de oprichtende organisaties elkaar op verschillende domeinen in hun organisatieontwikkeling en bedrijfsprocessen met als doel optimaal te kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de maatschappelijke organisatie van het ondersteuningsaanbod voor personen met een beperking en dit vanuit een verscheiden opdracht. Empowerment van de persoon met zijn beperking en zijn persoonlijk netwerk is het centrale uitgangspunt in de uitwerking van dit ondersteuningsaanbod. De oprichters geven invulling aan hun ondernemerschap vanuit het gemeenschappelijk opgebouwd referentiekader rond maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het aldus gedefinieerde doel heeft onder meer als oogmerk:

" beleidsparticipatie en beleidssturing in de maatschappelijke Organisatie van het ondersteuningsaanbod voor personen met een beperking in de verschillende aanbodsvormen die door de stichtende organisaties worden georganiseerd,

" ontwikkeling van een gedifferentieerd en vraag gestuurd aanbod voor personen met een beperking verankerd in een brede regio waardoor flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende marktomstandigheden,

" ontwikkelen van een structuur met aantoonbare meerwaarden op het vlak van de bedrijfsstructuur, door onder meer gezamenlijke organisatie van diverse diensten (zoals ICT, vervoer, administratie, comité voor preventie, aankoopbeleid, financiële, fiscale en juridische structuren, Onderzoek en Ontwikkeling, een kenniscentrum),

" ontwikkelen van een personeelsbeleid met maximale ontwikkeling van talenten van de medewerkers en diversiteit (onder andere HRM, diversiteitbeleid enzovoorts).

Het referentiekader rond MVO wordt opgebouwd, uitgeschreven en bewaakt door de raad van bestuur, wat uitgewerkt wordt in een code van goed bestuur die als bijlage bij het huishoudelijk reglement zal worden toegevoegd.

Het voornaamste oogmerk is niet het verlenen van een onrechtstreeks vermogensvoordeel aan de vennoten. Zij streven immers door de oprichting van de vennootschap geen of slechts een beperkt vermogensvoordeel na binnen de grenzen bepaald door de wet. Het beperkte rechtstreekse vermogensvoordeel dat de vennootschap aan de vennoten zou uitkeren, mag nooit hoger zijn dan de rentevoet vastgesteld door de Koning ter uitvoering van de wet van 20 juli 1955 houdende instelling van een Nationale Raad voor de Coöperatie, toegepast op het werkelijk gestort bedrag van de aandelen.

Economisch-financiële activiteiten van de vennootschap:

Zij mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan dergelijke activiteit deelnemen.

Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zij mag alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot de aankoop, verkoop, bouw en verhuring van onroerende goederen die zij nodig acht in het belang van haar maatschappelijk doel en haar onroerende



ïijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

goederen in hypotheek stellen, in pand stellen, overeenkomen van een borg voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen aangaan voor haarzelf en tegenover derden op voorwaarde dat de raad van bestuur hierover heeft beslist overeenkomstig de bepalingen van artikel 18 en 19.

Deze doelen zullen ondermeer gerealiseerd worden door projecten. Elk project wordt afgetoetst op de missie en de visie van de Disha-groep en moet worden onderzocht. De vennoten kunnen autonoom beslissen of ze

bijdragen in de kosten (en genieten van de opbrengsten). Eventuele verdere uitwerking zal geschieden in het

huishoudelijk reglement.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf 16 april 2012

KAPITAAL : Het bedrag van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt 8000 euro. Het is

volledig geplaatst en volstort door de vennoten van categorie A.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit aandelen en deelbewijzen op naam, met een nominale

waarde van 100 euro elk.

De aandelen zijn verdeeld in vier categorieën:

Er zijn 80 aandelen van categorie A (A-aandelen) die het vast gedeelte van het kapitaal uitmaken ten belopen

van 100 euro.

De aandelen die deel uitmaken van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal verhouden zich als volgt:

" Er zijn aandelen van categorie B (B-aandelen) die voorbehouden zijn voor het personeel.

" De overige aandelen zijn aandelen van categorie C (C-aandelen).

" Voor categorie D zijn er deelbewijzen voorzien met dezelfde nominale waarde.

Tot een verhoging of vermindering van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal kan enkel worden besloten door de algemene vergadering overeenkomstig de regels voorzien in artikel 28 en van de door de wet voorziene bepalingen.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal (B, C aandelen en D-deelbewijzen) kan schommelen zonder dat daarvoor een statutenwijziging vereist is ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting of ten gevolge van een terugname van de aandelen of deelbewijzen. De vennoten van elke categorie zullen op gelijke wijze worden behandeld binnen hun categorie. De raad van bestuur stelt in het huishoudelijk reglement de modaliteiten vast voor onderschrijving van de aandelen en deelbewijzen en bepaalt de verhouding waarin deze moeten worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd. Daarenboven moet er op elk aandeel dat een inbreng in geld of geheel of gedeeltelijk een inbreng in natura vertegenwoordigt, een vierde worden volgestort zoals bepaald door de wet.

ALGEMENE VERGADERING : De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op het afsluiten van het boekjaar, op de plaats, datum en uur vastgesteld door de raad van bestuur te weten de laaste maandag van juni om 18 uur in de maatschappelijke zetel

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens 8 leden voorgesteld door de vennoten van categorie A volgens de procedure opgenomen in het huishoudelijk reglement en benoemd wordt door de algemene vergadering. De leden van de raad van bestuur kunnen zowel natuurlijke personen zijn ais rechtspersonen. In het laatste geval benoemt de rechtspersoon één of meer vaste vertegenwoordigers die belast worden met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon die bij ontslag tezelfdertijd voorziet in de opvolging. Naast deze bestuurders kan de algemene vergadering, op voordracht van de raad van bestuur, één of meer onafhankelijke bestuurders benoemen die moeten voldoen aan de in het huishoudelijk reglement opgenomen criteria. Het benoemingsbesluit maakt melding van de redenen op grond van dewelke de hoedanigheid van onafhankelijk bestuurder wordt toegekend. Het mandaat van onafhankelijk bestuurder is onbezoldigd behoudens een eventuele onkostenvergoeding vastgesteld door de raad van bestuur. De termijn van het mandaat van de bestuurders bedraagt zes jaar, die van het mandaat van de commissaris bedraagt drie jaar, Allen zijn herkiesbaar. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

BESTUURSBEVOEGDHEID  VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID . Voor alle akten en handelingen, die het dagelijks bestuur overschrijden, al dan niet voor de rechtbank, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd

zijn door minstens twee bestuurders, daartoe aangesteld door de raad van bestuur. Wanneer een

directiecomité is ingesteld kan de vennootschap binnen het kader van de bevoegdheden van dit directiecomité tegenover derden geldig vertegenwoordigd of verbonden worden door minstens twee leden van dit_directiecomité samen optredend. De modaliteiten worden opgenomen in het huishoudelijk reglement.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint bij opstart en eindigt op éénendertig december 2012.

WINSTVERDELING : Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt daarbij rekening houdend met het sociale oogmerk van de vennootschap en met inachtneming van de volgende hiërarchie:

10) 5 % toe te kennen aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

" y.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mai 11.1



2°) Er kan eventueel een interest warden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal,

Het maximumpercentage mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform het koninklijk besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen en van de coöperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Coöperatie.

De wijze van betaling wordt opgenomen In het huishoudelijk reglement.

3°) Het overschot aan het reservefonds of aan speciale fondsen,

De eventuele toe te kennen restorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

ONTBINDING EN VEREFFENING : De vennootschap is ontbonden ondermeer wanneer het aantal vennoten minder dan het wettelijk minimum bedraagt en wanneer het kapitaal beneden het statutair minimum daalt. Zij kan ook worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden voorzien in artikel 28 betreffende statutenwijzigingen.

In geval van ontbinding ofwel vrijwillig of verplicht, stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt. Zolang er , geen vereffenaars zijn aangesteld, is de raad van bestuur van rechtswege met de vereffening belast. BENOEMING BESTUURDERS : De algemene vergadering beslist het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op 8 en volgende personen als bestuurder te benoemen:

" de heer Jozef lespers, Beukenlaan 2 /b2, 2020 Antwerpen

" de heer Peter Van Houtven, Lindenstraat 123/c, 2070 Zwijndrecht

" de heer Guido Stevens, Korte Leemstraat 2, 2910 Essen

" mevrouw Kristel Clementine Xaveer Cornelia Steegmans, geboren te Brussel -- district 2, op 13 juli 1963, nationaal nummer 63071315452, wonend Vogelstraat 15 bis, 4845 PA Wagenberg - Nederland

" de heer Ivan Mermans, Koerspleïndreef 27/29, 2950 Kapellen

" de heer Eric Avonts, Fort 7 straat 2, 2610 Wilrijk

" de heerfan Van Roie, Osylei 21, 2640 Mortsel

" ksiEtekn,a.elaerhout, Heislagsebaan 219, 2930 Brasschaat

Vervolgens beslist de algemene vergadering dat, in overeenstemming met de bepalingen van de vennootschappenwet, de controle wordt uitgeoefend door een commissaris. Hij/Zij wordt benoemd door de algemene vergadering. Hiervoor werd aangesteld Boudewijn Callens bij het kantoor Crowe Horwath  Callens, Pirenne, Theunissen & Co te Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 10, 2018 Antwerpen.

EERSTE JAARVERGADERING : de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Xavier De Boungne

Werden gelijktijdig neergelegd :

- een uitgifte van de akte

- het bankattest

- onderhandse volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

a . a .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.01.2016, NGL 19.01.2016 16023-0187-015
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.01.2016, NGL 19.01.2016 16023-0190-015
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.01.2016, NGL 20.01.2016 16023-0188-017
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.01.2016, NGL 20.01.2016 16023-0192-016

Coordonnées
MET SOCIAAL OOGMERK DISHA - GROEP, AFGEKORT …

Adresse
GASTHUISSTRAAT 10 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande