METAALWERKEN MARTENS GERT, AFGEKORT : MMG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : METAALWERKEN MARTENS GERT, AFGEKORT : MMG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.833.821

Publication

06/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313077*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

04-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0634833821

Benaming (voluit) : METAALWERKEN MARTENS GERT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : John Lijsenstraat 14 Bus D

2321 Hoogstraten

Oprichting

(volledig adres)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :

Blijkens akte verleden voor Ons, Meester PAUL ROMMENS, Notaris in verblijf te Meer, gemeente Hoogstraten op 3 augustus 2015 werd door:

de heer MARTENS Gert Louisa Corneel, geboren te Hoogstraten op 13 april 1972, [Rijksregister nummer : 72.04.13-139.41] en zijn echtgenote mevrouw GOETSCHALCKX Hilde Thresia Henri, geboren te Hoogstraten op 27 februari 1974, [Rijksregister nummer : 74.02.27-124.52], samen wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), John Lijsenstraat 14 D.

Zij verklaren gehuwd te zijn te Rijkevorsel op 17 mei 1997 onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jan Michoel te Hoogstraten op 29 april 1997.

Zij verklaren geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

1. een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming  METAALWERKEN MARTENS GERT , in het kort  MMG .

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2321 Hoogstraten (Meer), John Lijsenstraat 14 D. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder zal in België en in het buitenland bijhuizen, kantoren en zetels ter uitbating kunnen vestigen.

3. De vennootschap heeft als doel:

- Vervaardiging van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw, metalen deuren,

machines, trapleuningen, borstweringen, brievenbussen, vensters, gesmede werkstukken van metaal

voor rekening van derden, enz.

- Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in metaal

- Reparatie van producten van metaal, machines en apparaten

- Groot  en kleinhandel in metalen en andere materialen (machines,...)

- Smeden van metaal

- Aannemingen van algemene elektriciteitswerken, alarminstallaties en domoticatoestellen

- Automatisatie van o.a. poorten,...

- Installatie van verwarming, klimaatregeling, ventilatie, koeling en overige sanitaire werkzaamheden

- De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene

aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en

bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- Verhardingswerken allerlei privé en openbaar.

- Tegelwerken, metselwerken en voegwerken.

- Bouw en verbouwingswerken, constructiewerken allerlei.

- Aanneming van schilderwerken, behang en garniering

- Isolatiewerkzaamheden en dit in de meest ruime zin

- Grond, graaf en afbraakwerken alsook het ruimen van waterlopen, sloten, enz.

(verkort) :

MMG

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden.

- Plaatsen van gyprocwanden.

- Vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jaloezieën, plinten, staaflijsten enz, uit kunststof en ander schrijn  en timmerwerk

- De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmacht drager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

De vennootschap mag onroerende goederen verwerven, bouwen, verbouwen, inrichtingen en uitrusten.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder

aanduiding van nominale waarde.

De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

Onderschreven als volgt:

1. door de heer Martens Gert voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) en als vergoeding worden hem drieënnegentig (93) aandelen toegekend.

2. door mevrouw Goetschalckx Hilde voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) en als vergoeding worden haar drieënnegentig (93) aandelen toegekend.

Het kapitaal werd volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) overeenkomstig het overhandigde bankattest van AXA Bank Berchem van 23 juli 2015.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk mandaat vaststelt.

Elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

7. De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden in de maatschappelijke zetel, op 3 juni om 20.00 uur.

Indien deze datum op een feestdag valt, heeft de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Algemene vergaderingen waarop alle vennoten aanwezig zijn of behoorlijk vertegenwoordigd, worden aanzien als regelmatig samengesteld en daarop kan nopens alle punten van de dagorde geldig beraadslaagd en besloten worden.

De beslissingen worden in de algemene vergadering getroffen bij meerderheid van stemmen. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem behoudens wettelijke beperkingen ter zake.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, van dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

8. Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd. Op het netto-resultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal worden gegeven.

Na goedkeuring van de jaarrekeningen spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting die gegeven wordt aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen).

9. Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen. Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst der vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

10. De gevallen niet voorzien in deze statuten worden beheerst door het Wetboek van Vennootschappen.

11. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

2. Overname verbintenissen.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Kosten.

Partijen verklaren dat het bedrag der onkosten, uitgaven en vergoedingen of lasten, onder welke vorm ook, die ten laste vallen van de vennootschap in oprichting, ongeveer duizenddriehonderd euro (¬ 1.300,00) bedragen.

12. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennootschap opgericht zijnde en de statuten vastgesteld, zijn de vennoten onmiddellijk in buitengewone algemene vergadering samengekomen en heeft de vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

Wordt tot zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap, de heer Martens Gert, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

De zaakvoerder verklaart dat het hem niet verboden is om, persoonlijk of door een tussenpersoon, de functie van zaakvoerder in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid uit te oefenen, zoals bepaald in het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

13. VOLMACHT

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer), zowel voor de inschrijving als voor elke latere wijziging daarvan, aan ACS accountants en belastingconsulenten, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Roel Fleerakkers; de heer Fred De Gruyter, mevrouw May Vlaminckx en mevrouw Evelien Van Camp.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Paul ROMMENS

Coordonnées
METAALWERKEN MARTENS GERT, AFGEKORT : MMG

Adresse
JOHN LIJSENSTRAAT 14, BUS D 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande