METANOIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : METANOIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.451.143

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 04.04.2014, NGL 14.05.2014 14123-0235-012
05/11/2014
ÿþMad Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van îLe akte

MON1TEU

29=-1

ELGiSCH

3-

STAATSDLa,r Griffie

R BEL E

J1JIiJ~u~n~~um~~~u~

14 2660+

Ondernemingsnr : 0464.454.143 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Metanoia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sijsjeslaan 38A - 30781 Everberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 24 september 2014:

Na beraadslaging, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen en met ingang van heden de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres:

Dagoberstraat 24 bus 0401  3000 Leuven

Hubert Vanhoe

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 01.07.2013, NGL 30.07.2013 13372-0379-012
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 03.07.2012 12254-0297-013
19/10/2011
ÿþ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III Il flhl flhI I I IIVI I~I~

" 11158096"

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, 0 7 ~ .. , 211 DE,GEIFFIER,

urnrrie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0464.451.143

Benaming

(voluit) : ANTHEIA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hof Van Graven 3 te 3078 Everberg

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden op 30 september 2011, voor Notaris Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg , nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing : verslag van de zaakvoerder ontslag voorlezing

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de vervanging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per. 30/06/2011.

De aanwezige aandeelhouders erkennen dat zij, op de wijze zoals voorzien in artikel 287 van het Wetboek der Vennootschappen, een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva hebben ontvangen en er aldus kennis van hebben kunnen nemen.

Tweede beslissing : doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen naar onderstaande tekst, zoals die zal vermeld worden in de nieuwe statuten:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het waarnemen van mandaten van bestuurder, lid van het directiecomité en vereffenaar in andere ondernemingen, vennootschappen en verenigingen, waarbij, in voorkomend geval, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, dient te worden aangesteld.

Het verlenen van managementadviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; het deelnemen aan het management, het voeren van supervisie of beheer, het verlenen van bijstand en het leveren van diensten aan ondernemingen en vennootschappen op het vlak van de administratie, financiën, verkoop, productie en het algemeen bestuur.

Het verwerven van participaties, onder gelijk welke vorm ook, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, alsook het beheer en het te gelde maken van deze participaties. De verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam : het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen.

Zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar doel."

Derde beslissing : naamswijziging

De vergadering beslist de huidige maatschappelijke benaming "ANTHEIA" te wijzigen naar "METANOIA". Vierde beslissing : zetelwijziging

De vergadering beslist dat de zetel vanaf heden niet meer gevestigd zal zijn te 3078 Everberg Hof van Graven nummer 3, maar wel te: 3078 Everberg, Sijsjeslaan, nummer 38/A;

Vijfde beslissing : Wijziging van het kapitaal van (oude) Belgische Frank (artikel 5 van de oorspronkelijke statuten) naar Euro en kapitaalsverhoging met 7,99 Euro door incorporatie van overgedragen winsten om te







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

komen tot een rond bedrag van 18.600 Euro en afschaffing van de nominale waarde der aandelen om te komen tot aandelen zonder een nominale waarde

De vergadering beslist het kapitaal dat volgens de huidige statuten zevenhonderd vijftig duizend Belgische Frank bedraagt om te zetten in Euro's, hetzij een bedrag van 18.592,01 Euro. Om te komen tot een rond bedrag wordt het kapitaal verhoogd met een bedrag van 7,99 Euro, door incorporatie van overgedragen winsten.

Het maatschappelijk kapitaal zal bijgevolg bedragen: ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,).

Het aantal aandelen blijft identiek, namelijk in totaal zevenhonderd vijftig (750) aandelen. Maar de vergadering beslist om de nominale waarde der aandelen af te schaffen. De aandelen hebben vanaf heden geen nominale waarde meer, en vertegenwoordigen elk een breukdeel van het kapitaal, namelijk elk één 750ste van het kapitaal .

Zesde beslissing: ontslag zaakvoerder met kwijting en benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering neemt kennis en aanvaardt het ontslag van huidige zaakvoerder namelijk Mevrouw LEDENS Sabine Lutgarde Roger, geboren te geboren te Ukkel op 23 juli 1968, nationaal nummer 68.07.23 254-48, wonende te 3078 Everberg, Sijsjeslaan, 38/A, die hier tussenkomt en verklaart dat zij effectief vanaf heden haar ontslag heeft aangeboden.

De vergadering verleent haar kwijting, voor haar bestuur.

De vergadering benoemt tot nieuwe zaakvoerder: de heer VANHOE, voornoemd, hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De vergadering beslist dat dit mandaat onbezoldigd zal zijn, tot andersluidende beslissing.

Zevende beslissing : vervanging der statuten enkel om ze in overeenstemming te brengen, met al bovenvermelde beslissingen(waaronder huidige zetelwijziging) en om ze aan te passen aan huidige vennootschapswetgeving

De vergadering beslist om de huidige statuten te vervangen door volgende tekst:

Nieuwe statuten:

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1. - Naam

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de benaming "METANOIA".

In alle akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2. - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. Zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3. - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3078 Everberg, Sijsjeslaan, 381A.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4. - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het waarnemen van mandaten van bestuurder, lid van het directiecomité en vereffenaar in andere ondernemingen, vennootschappen en verenigingen, waarbij, in voorkomend geval, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, dient te worden aangesteld.

Het verlenen van managementadviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; het deelnemen aan het management, het voeren van supervisie of beheer, het verlenen van bijstand en het leveren van diensten aan ondernemingen en vennootschappen op het vlak van de administratie, financiën, verkoop, productie en het algemeen bestuur.

Het verwerven van participaties, onder gelijk welke vorm ook, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, alsook het beheer en het te gelde maken van deze participaties. De verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam : het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stelten en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen.

Zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende,

onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband

staan met haar doel."

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend

zeshonderd Euro (E 18.600).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale

waarde, maar die elk éénlzevenhonderdvijftigste (11750ste) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Artikel 6. - Register van de aandelen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 7. - Niet volgestorte aandelen. - Stortingsplicht.

Elke inschrijver op aandelen is verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen, niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling.

Behoudens in geval van geldige vermindering van het kapitaal, kan hij niet ontheven worden van zijn stortingsplicht.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting worden door de zaakvoerder opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de vennoot wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een girorekening waarop de betaling bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling door overschrijving of storting dient te worden gedaan. De vennoot komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet vermeerderd met twee ten honderd.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan volgens deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de zaakvoerder worden gedaan.

Artikel 8. - Overdracht van aandelen onder de levenden

a. De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager, of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

b. De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder kennis geven bij een aangetekend schrijven, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, aan de zaakvoerder toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf in te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

d. In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van deze termijn, kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Artikel 9. - Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, moeten binnen één maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen en het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals voorzien in artikel acht hiervoor. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de zes maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden. Artikel 10. - Vruchtgebruik op aandelen - Onverdeeldheid

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom zal, behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, de blote eigenaar door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd worden; evenwel, bij stemmingen in verband met statutenwijziging, in de meest ruime zin genomen, zal het stemrecht aan de blote eigenaar toebehoren.

Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening der eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk aangewezen is als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Artikel 11. - Aanmerkelijke verliezen.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn vastgesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere In de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld.

Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk bepaalde minimum, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

C. VERHOGING EN VERMINDERING VAN HET KAPITAAL

Artikel 12. - Verhoging en vermindering van het kapitaal

Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen.

Bij elke kapitaalsverhoging door inbreng in geld warden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen. Deze hebben een termijn van ten minste vijftien dagen, behoudens langere termijn voorzien door de algemene vergadering, te rekenen vanaf de dag van de openstelling om hun voorkeurrecht uit te oefenen.

Wordt dit recht van voorkeur niet geheel of gedeeltelijk uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen aan derden aangeboden mits naleving van de voorschriften van artikel 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

Moet de algemene vergadering een uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, dan vermeldt de oproeping het doel van de vermindering aan en op welke wijze de voorgestelde vermindering zal geschieden.

Artikel 13. - Voorkeurrecht.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, worden eerst aangeboden aan de vennoten, volgens het voorschrift van artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 14. - Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geval van vruchtgebruik op aandelen.

a. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote-eigenaar,

tenzij tussen blote-eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen.

De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

b. Laat de blote-eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

D. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15.  Benoeming - Ontslag van een zaakvoerder.

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Artikel 16. - Salaris

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 17. - Tegenstrijdig belang

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college der zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het voornoemde stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 18. - Intern bestuur

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 19. - Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 20. - Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

E. TOEZICHT

Artikel 21. - Commissarissen

Zolang de vennootschap voldoet aan de wettelijke criteria, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-

en controlebevoegdheid.

Indien de vennootschap aan deze criteria niet meer voldoet, zal het toezicht dienen toevertrouwd te worden

aan een commissaris revisor, die benoemd zal worden door de algemene vergadering van de aandeelhouders.

F. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt elk jaar gehouden op derde donderdag van de maand juni om negentien uur dertig (19.30 u.); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 23.  Bijeenroeping  Bevoegdheid - Verplichting

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen, kunnen zowel een gewone algemene

vergadering als bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de

commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen

wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen.

Artikel 24. - Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering

vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 25. - Besluiten buiten de agenda - Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig besluiten of beraadslagen over punten die niet in de

aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat onverminderd de mogelijkheid om

de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming

met de wet en de statuten.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten

van de aangekondigde agenda.

Artikel 26. - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 27.-Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht

het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone

meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Artikel 28. - Buitengewone algemene vergadering - statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over

een voorgestelde wijziging van statuten slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer

zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierde van de stemmen

verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

G. INVENTARIS-JAARREKENING  RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 29. - Boekjaar  Rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op éénendertig december en eindigt op dertig december van het volgend jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30. - Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

H. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 31. - Benoeming van de vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie

zijn van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel 32. - Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk

vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

I. KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 33 : Alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in de vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Achtste beslissing : machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende beslissing : volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het accountantskantoor CVBA VGD Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te 2000 Antwerpen, Schafiënstraat 5/ 3, haar vertegenwoordigers en personeelsleden om, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

formaliteiten en aanpassingen, bij onder meer het ondernemingsloket, de Administratie van de Belasting over

de Toegevoegde Waarde, enzovoorts, te verzekeren.

Stemming : Alle voormelde beslissingen werden genomen met unanimiteit der stemmen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Marie Chantal De Booseré, geassocieerd notaris te Kortenberg,

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2010 : OU044526
30/07/2009 : OU044526
04/08/2008 : OU044526
27/07/2007 : OU044526
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 17.06.2015 15182-0472-012
30/06/2006 : OU044526
15/07/2005 : OU044526
04/04/2005 : OUA004833
29/06/2004 : OUA004833
18/08/2003 : OUA004833
29/06/2002 : OUA004833
01/07/2000 : OUA004833
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 15.06.2016 16180-0344-011
11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 30.12.2016, GGK 15.06.2017, NGL 06.07.2017 17283-0595-012

Coordonnées
METANOIA

Adresse
LUITENANT LIPPENSLAAN 15, BUS 7 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande