METRIS FINANCIAL PLANNING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : METRIS FINANCIAL PLANNING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.271.610

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 27.06.2014 14232-0562-015
29/01/2014
ÿþ !Md Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tfeergelegd ter griffie van de Reththr, van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 0 JAN. 2014

Vo beha

aan

Belg Staat

111

'1902891

Ondernemingsnr : 0818 271.610

Benaming

(voluit) : METRIS FINANCIAL PLANNING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BREDABAAN 661 - 2930 BRASSCHAAT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING EN ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 september 2013 blijkt dat de Algemene Vergadering met éénparigheid van stemmen volgende punten goedgekeurd heeft.

De tijdelijke benoeming van de Heer Bogaerts Eric als zaakvoerder van de BVBA en dit voor de periode van I oktober 2013 tot 19 december 2013.

Het ontslag van de Heer Bogaerts Erie als zaakvoerder van de BVBA per 20 december 2013 en he verlenen van kwijting voor het gevoerde beleid tot 20 december 2013.

Langens Rudi

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2014
ÿþMad Nbid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i Neergelegd ter griffie van de Reclntollk von Kuo,al:aedol to Antwerpen, op

2 6 DEC. 2013

Griffie



*1900399+



Ondernemingsnr: 0818271610

Benaming

(voluit) : METRIS FINANCIAL PLANNING

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BREDABAAN 661, 293 BRASSCHAAT

: KAPITAALVERHOGING -- AANPASSING STATUTEN

akte verleden in het jaar tweeduizend dertien, de zeventiende december, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METRIS FINANCIAL PLANNING", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 661, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0818.271.610 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

* De vergadering neemt vooreerst kennis van het volgende :

- op 28 juni 2012 werd door de algemene vergadering de jaarrekening per 31 december 2011 goedgekeurd; hieruit bleek dat het eigen vermogen beschikbare reserves bevatte ten bedrage van tweeënnegentigduizend zeshonderd vierentwintig euro achtenveertig cent.

- op 29 november 2013 werd door de algemene vergadering besloten om een bruto-dividend uit te keren ten belope van negentigduizend euro uit de beschikbare reserves; dit betekent een netto-dividend ten belope van éénentachtigduizend euro.

- in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013 heeft de enige vennoot besloten het dividend niet in speciën te ontvangen maar de vordering die hij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap heeft, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

* De vergadering bespreekt het navermeld verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de geplande inbreng in natura, en het bijzon-'der verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Ven-lnoot-'schappen, aangaande de voorge-stelde in-º%breng in natura ter onderschrijving van een geplande kaphtaalverho-iging.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met éénentachtigduizend euro om het kapitaal te brengen van vijfenzeventigduizend euro op honderdzesenvijftigduizend euro, door uitgihte van duizend tachtig nieuwe aandelen zonder nominale

Op de laatste blz, van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte Het blijkt uit een

LI

a waarde, van hetzelfde type, van dezelf-'de rechten en voord-ielen

t genie-itend, en onderworpen aan dezelfde verplich-itingen als de bestaande aandelen, en deelne-imend in de resulnta'ten vanaf heden;

de aandelen zullen ingeschreven moeten worden aan de prijs van vijfenzeventig euro per aandeel door de enige vennoot, door inbreng in natura ten belope van éénentachtigduizend euro van de vordering die hij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap heeft, zoals uitvoeri-iger beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLUIT:

tussenkomst  inbreng

Deze inbreng in natura werd uitvoerig beschreven :

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge a) in een verslag daarvan opgemaakt - overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen - door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A & F Bedrijfsrevisoren", te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8 b, vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, op 3 december 2013, dat besluit als volgt :

BESLUIT BEDRIJFSREVISOR:

"Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoor-digd door Geert Van Hemelryck, dat onder voorbehoud van enerzijds de goedkeuring van het tussentijds dividend voor een bruto dividendbedrag van EUR 90.000,00 en anderzijds de kapitaalverhoging voor het netto dividendbedrag van EUR 81.000,00 overeenkomstig de bepalingen van het artikel 537 WIB. :

ode intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA " Metris Financial Planning" middels een inbreng in natura van de vordering van de enige vennoot uit de nog goed te keuren tussentijdse dividenduitkering ten bedrage van EUR 90.000,00 onder de afhouding van 10% roerende voorheffing conform het artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 81.000,00 bedragen;

" het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

ode beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 81.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

'indien de enige vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering volledig in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng 1.080 nieuwe aandelen van de BVBA "Metris Financial Planning", zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

van EUR 81.000,00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen toegekend worden aan de enige vennoot dhr. Langens Rudi;

door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 81.000,00 teneinde het te brengen van EUR 75.000,00 op EUR 156.000,00.

Het huidig controleverslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de enige vennoot van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen voor het volledige netto dividendbedrag aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag waarmee de vennoot wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is."

b) BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER:

In verband met voormelde inbreng in natura wordt aan onderge-tekende notaris het bijzonder verslag van de zaakvoerder overhandigd, opge-'maakt op 4 december 2013 waarin het belang van de inbreng in natura voor de vennootschap wordt uiteengezet.

Beide verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de recht-ibank van koophandel.

TEGENPRESTATIE:

Als tegenprestatie voor zijn inbreng in natura worden aan de enige vennoot duizend tachtig nieuwe volstorte aandelen van de vennootschap toegekend.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat door de inschrijving op de nieuwe aandelen en de volledige volstorting ervan door inbreng in natura, de kapitaalverhoging daad-gwerke-'lijk is doorgevoerd, en het maatschappelijk kapitaal gebracht is op honderdzesenvijftig-duizend euro.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging der statuten om ze in overeen-stemming te brengen met de genomen besluiten inzake de kapitaalverhoging, als volgt :

nieuwe eerste zin van artikel 5 :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzesenvijftigduizend euro, vertegenwoordigd door tweeduizend tachtig aandelen zonder nominale waarde."

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôbr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.

i

05/12/2014
ÿþ#,, w`

Mod Word N,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111t111.11!1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 6 NQi:', 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0818.271.610

Benaming

(voluit) : METR1S FINANCIAL PLANNING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vnenootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 661 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - AANPASSING DER STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de zesde november, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METRIS FINANCIAL PLANNING", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Bredabaan 661, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0818.271.610 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit dat de naam van de vennootschap voortaan luidt "METRIS FINANCIAL PROFESSIONALS",

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt

- Artikel 1: rechtsvorm naam:

Vervanging van de woorden "METRIS FINANCIAL PLANNING" door "METRIS FINANCIAL PROFESSIONALS",

BIJZONDERE VOLMACHT. Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatssteliing aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Kegel, Vervliet & Partners BVBA", te 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 48A, ondememingsnummer 13E0861.638.726, en haar aangestelden, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondememingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vóór registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Chris Celfis, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.08.2012, NGL 30.08.2012 12510-0127-012
10/02/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0818.271.610 Benaming

Wosrgolegl ter gele van de EeciaPbank van Koophandel po Anfwerpeol op

3 0 JAN. 2012

Griffie

I HI 111111111 HI 11H11

*12035127*

bE

(voluit) : METRIS FINANCIAL PLANNING

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BREDABAAN 661 - 2930 BRASSCHAAT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 2 januari 2012 blijkt dat de Algemene Vergadering met éénparigheid van stemmen volgend punt goedgekeurd heeft.

Het ontslag van de Heer Jacquemain Jan als zaakvoerder van de BVBA en dit per 2 januari 2012.

Aan de ontslagnemende zaakvoerder wordt tussentijdse kwijting verleend voor het gevoerde beleid tot op heden.

Jacquemain Jan Langens Rudi

Ontslag nemend zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van

uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 04.07.2011 11253-0513-013

Coordonnées
METRIS FINANCIAL PLANNING

Adresse
BREDABAAN 661 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande