MEY HANDELS GMBH

Divers


Dénomination : MEY HANDELS GMBH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 847.712.692

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.07.2013, NGL 28.08.2013 13488-0417-002
11/09/2012 : ER. - JAHRESABSCHLUSS 31.12.2011, GEN 31.12.2011, NGL 10.09.2012 12558-0492-015
08/08/2012
ÿþg

Mod Wort 11.1

> t~- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder rMII~~II~pµ~~puN~ W

aan het IW~yry~p~IINI~MN~VIIMI~N~~Y

Belgisch Staatsblat *11139048

1leargAlegor ter griffie van de Rechtbank van Koophandel fe AntverpenP op

3 0 JULi 2a12

Griffie

0 847" 7 1 2- 692

Ondernerningsnr: Benaming

(voluit) : Mey Handels GmbH

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Duits Recht

Zetel : Auf Steingen 6, 72459 Albstadt (Duitsland)

Meir 78, Hopland 31, ruimte B 7, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting bijhuis

Uittreksel uit het verslag van het bevoegde orgaan van Mey Handels GmbH d.d. 26 april 2012 tot beslissing van de opening van een bijkantoor in België.

1. Mey Handels GmbH, Auf Steingen 6, D-72459 Albstadt-Lautlingen, zal in België een fiscale vaste inrichting ('Branch') oprichten op het volgende adres: Stadsfeestzaal, Meir 78, Hopland 31, Ruimte B7 te 2000 Antwerpen.

2, Op dit adres wordt er een winkel geopend, die de producten van de Duitse ondernemingsgroep Mey zal verkopen.

3. Op 02/04/2012 werd er een huurovereenkomst in die zin met "Land van Hop" gesloten. De start van de verkoopactiviteiten is voorzien voor medio mei 2012.

4. Voor de vertegenwoordiging van de fiscale vaste inrichting in België staat de directie van Mey Handels GmbH met de zaakvoerders

" Joachim Hahn

" Martin Mey

" Roland Kull

in en dit telkens samen met een andere zaakvoerder.

5. De firma Vanhuynegem Associates, Floraliënlaan 2, box 1 te B-2600 Antwerpen wordt gemachtigd om Mey Handels GmbH tegenover de Belgische instanties te vertegenwoordigen bij alle handelingen die verband houden met de oprichting van voormelde vaste inrichting.

Handelsregister B van het kantongerecht Stuttgart - Ondernemingsnummer HRB 732775

De oprichtingsakte van de Buitenlandse vennootschap naar Duitse Recht Mey Handels GmbH, Auf Steingen 6, D - 72459 Albstadt-Lautlingen luidt als volgt:

Verleden op 02/02/2010 bij notariële akte van Notaris Peter Deuringer: De comparant verzoekt mij om het volgende bij notariële akte vast te leggen:

§ 1 Naam van de vennootschap, maatschappelijke zetel

(1) De vennootschap heeft als naam: Mey Handels GmbH.

(2) Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Albstadt-Lautlingen.

§ 2 Maatschappelijk doel

(1) De vennootschap heeft tot doel om handel te drijven in dag- en nachtmode en andere producten, met name met het oog op de verkoop van de producten van de ondernemingsgroep Mey in eender welke vorm, hetzij indirect of via derden, hetzij via eigen dochterondernemingen en filialen, naast de hiermee gepaard gaande stroomop- en stroomafwaarts gesitueerde activiteiten.

(2) Het staat de vennootschap vrij om eender welke activiteit uit te oefenen, die direct of indirect verband houdt niet haar maatschappelijke doel, Ze kan ook gelijkaardige of andere ondernemingen in binnen- en buitenland overnemen, pachten of vertegenwoordigen en indirect of direct in dergelijke ondernemingen participeren evenals filialen oprichten.

§ 3 Duur, boekjaar

(1) De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

(2) Het boekjaar van de vennootschap loopt gelijk met het kalenderjaar.

(3) Het eerste boekjaar is een verkort boekjaar en eindigt op de eerste 31 december die op de inschrijving in

hot handeisregister_volgt._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

§ 4 Maatschappelijk kapitaal en aandeel in het maatschappelijke vermogen:

(1) De vennootschap heeft een maatschappelijk kapitaal van EUR 100.000, (voluit: honderdduizend euro).

Als enige aandeelhouder neemt Mey Holding GmbH met haar maatschappelijke zetel in Albstadt-Lautlingen, ingeschreven onder HRB 401349 in het Handelsregister van het kantongerecht Stuttgart, het enige aandeel in het maatschappelijke vermogen ten bedrage van EUR 100.000, - (doorlopend genummerd aandeel in het maatschappelijke vermogen nr. 1) voor haar rekening.

(3) De aandeelhouder betaalt zijn aandeel in het maatschappelijke vermogen onmiddellijk volledig in contanten.

§ 5 Bedrijfsleiding en vertegenwoordiging

(1) De vennootschap heeft een of meerdere zaakvoerders die bij aandeelhoudersbesluit worden benoemd en ontslagen.

(2) De aandeelhoudersvergadering kan voor de zaakvoerders bij aandeelhoudersbesluit een bepaalde regeling uitvaardigen, Daarin kan de aandeelhoudersvergadering in het bijzonder voorzien dat de zaakvoerders voor het sluiten van bepaalde transacties de toelating van de aandeelhoudersvergadering nodig hebben.

(3) Is er maar één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap alleen. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan wordt de vennootschap door twee zaakvoerders samen of door een zaakvoerder en een gemachtigde vertegenwoordigd.

(4) Bij aandeelhoudersbesluit kan besloten worden om alle zaakvoerders, enkele zaakvoerders of slechts één zaakvoerder permanent te machtigen om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen en/of vrijstelling te verlenen van de beperkingen van § 181 van het BGB

§ 6 Beschikking over aandelen in het maatschappelijke vermogen

(1) Om vrij te kunnen beschikken over een aandeel in het maatschappelijke vermogen of een deel ervan onder levenden, is de toelating van de vennootschap vereist, die pas na een dienovereenkomstig aandeelhoudersbesluit kan worden gegeven.

(2) Het opsplitsen en samenvoegen van aandelen in het maatschappelijke vermogen kan bij aandeelhoudersbesluit worden toegestaan. De instemming van de betroffen aandeelhouder is hiervoor niet vereist.

§ 7 Aandeelhoudersvergadering en aandeelhoudersbesluiten

(1) De aan de aandeelhouders voorbehouden beslissingen in vennootschapsaangelegenheden worden bij stemming genomen. De aandeelhouders mogen in alle vennootschapsaangelegenheden alsook buiten de aandeelhoudersvergaderingen om beslissingen nemen. In dit laatste geval kunnen ze daartoe gebruikmaken van de schriftelijke correspondentieprocedure (met inbegrip van het gebruik van fax en e-mail), als geen enkele aandeelhouder zich hiertegen verzet.

(2) Voor zover de wet niet verplicht of deze akte van oprichting niet uitdrukkelijk ter zake iets anders voorziet, worden de beslissingen met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen. Bij stemmingen worden onthoudingen niet meegeteld. Elke 50, - euro van een aandeel in het maatschappelijke vermogen geeft de houder recht op één stem.

(3) Van de aandeelhoudersvergadering en de aandeelhoudersbesluiten moet er onmiddellijk een verslag worden opgemaakt. Dat verslag moet de plaats en de dag van de vergadering, de deelnemers, de agenda, alle geformuleerde voorstellen, het resultaat van de stemming en de woordelijke inhoud van de besluiten bevatten.

§ 8 Jaarrekening

(1) De directie heeft tot taak om de jaarrekening en  indien dit wettelijk wordt voorgeschreven  het bijbehorende jaarverslag binnen de wettelijk voorziene termijn op te stellen en vervolgens onmiddellijk ter goedkeuring aan de aandeelhouders voor te leggen.

(2) Ongeacht of er nu al dan niet een wettelijke verplichting in deze zin bestaat, wordt de jaarrekening van de vennootschap gewoonlijk gecontroleerd door een financieel commissaris of beëdigd accountant. Op wie daarvoor precies een beroep wordt gedaan, wordt bij aandeelhoudersbesluit bepaald.

§ 9 Kennisgevingen

De kennisgevingen van de vennootschap gebeuren uitsluitend via de elektronische versie van het Duitse

Staatsblad voor de Bondsrepubliek Duitsland.

§ 10 Non-concurrentiebeding

Zaakvoerders en aandeelhouders kunnen bevrijd worden van hun non-concurrentiebeding. Over de manier

waarop en in welke mate dat gebeurt, beslist de aandeelhoudersvergadering,

§ 11 Oprichtingskosten

De vennootschap draagt de met de oprichting gepaard gaande kosten, met name de kosten van deze akte,

haar inschrijving in het Handelsregister en de bekendmakingen tot een bedrag van EUR 5.000, -.

§ 12 Slotbepalingen

(1) Voor zover er in deze akte geen andere regelingen werden getroffen, gelden de wettelijke bepalingen bij wijze van aanvulling.

(2) Om rechtsgeldig te zijn, dienen alle eventuele aanvullingen op en wijzigingen van deze akte schriftelijk te gebeuren, voor zover er wettelijk niets anders wordt voorgeschreven. Dat geldt ook voor de eventuele aanpassing van deze schriftelijkheidsvereiste.

(3) Mocht er een bepaling van deze akte ongeldig blijken of worden, zal dit geen invloed hebben op de rechtsgeldigheid van de overige bepalingen, In voorkomend geval zijn de aandeelhouders bovendien verplicht om hun medewerking te verlenen aan het treffen van contractuele regelingen die wel rechtsgeldig zijn en die een resultaat beogen, dat zo dicht mogelijk in de buurt komt van dat van de ongeldige bepaling. Deze regeling geldt ook voor het geval dat de rechtsongeldigheid van een bepaling uit deze akte verband houdt met een bepaalde prestatie- of tijdsmaat. In dergelijke gevallen wordt in de plaats van de afgesproken bepaling een

Vpor-behouden aan het Belgisch Staatsblad regeling van kracht die zo dicht mogelijk in de buurt komt van de initieel beoogde prestatie- of tijdsmaat zonder rechtsongeldig te zijn. Eenzelfde regeling geldt tevens voor het geval deze akte lacunes zou bevatten.



Roland Kull

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: Verslag college van zaakvoerders oprichtingsakte

uittreksel uit het handelsregister



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.07.2015, NGL 27.08.2015 15476-0169-002
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16493-0356-002

Coordonnées
MEY HANDELS GMBH

Adresse
MEIR 78 - HOPLAND 31 - RUIMTE B7 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande