MF CONSULT

Divers


Dénomination : MF CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 568.678.831

Publication

26/01/2015
ÿþ Mod Word 11,1

iLte In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

fu111u~~i~u~w~~uunuu

15 13a2

Rechtbank ven k®ophei~d~l Antwerpen

14 JAN, 2015

Efliffrig Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0.5 6 8 6 7 8 " 8 3 41

Benaming "

(voluit) : MF Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 63/2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk Cuypers te Antwerpen op 7 januari 2015, nog te registreren, dat'

1) De heer SMITS Wim Maria Lodewijk, wonende te 9160 Lokeren, Broodstraat 10.

2) De heer FRANSSEN Michel Germain Erwin, wonende te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 63 Glv.

3) Mevrouw DE WINTER Sylvie, wonende te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 63 Glv.

4) De heer FRANSSEN Jeroen Jan Brigitte, wonende te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 63 Giv.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "MF Consult", met zetel te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 63/2, hebbende ais doel ;

1. 1) Uitbating van een studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake financiële, handel- of sociale aangelegenheden, waaronder onder meer begrepen alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische sociale economische en financiële problemen, en met de studie, de realisatie en de toepassing inzake administratieve organisatie.

2) Het verlenen van advies en bijstand aan particulieren en aan de bedrijfswereld.

3) Uitbating van een adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer en onder meer

- het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven (onder meer inzake public-relations en

communicatie);

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht alsmede het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding;

- het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van onder meer

planning, organisatie en alficiëntie.

4) Alle activiteiten die gericht zijn op het materieel vergemakkelijken van voorgenoemde bezigheden zoals het ter beschikking brengen van de nodige ruimten en accommodatie door het huren, verhuren, kopen en verkopen van uitrustingen en immobiliën, evenals het vergemakkelijken van alle hiertoe noodzakelijke verplaatsingen van mensen die bij deze activiteiten betrokken zijn.

5) Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn en alsmede alle overige activiteiten in verband met administratie.

6) Uitbating van bedrijvencentra.

7) De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting en de uitbreiding van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin ondermeer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

8) Het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Il Het verzorgen van alle technische werkzaamheden inzake computersystemen, met inbegrip van levering, installatie, onderhoud, programmatie en elke andere vorm van dienstverlening.

De verkoop, verhuur en distributie van hard- en software-producten.

Het verwerven van licenties met als doel het verspreiden van hard- en software-produkten. Het uitvoeren van alle technische werkzaamheden om toegang te verlenen of te verkrijgen tot computernetwerken. Het opslaan en beheer van gegevens dewelke langs computemetwerken worden verstuurd of ter beschikking worden gesteld langs computemetwerken. Het commerclaliseren en het verstrekken van abonnementen om toegang te verkrijgen tot computernetwerken,

De uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies, ontwikkeling van software, ontwikkeling van hardware, een autonome instelling voor wetenschappelijk en technisch onderzoek, projectontwikkeling, een adviesbureau, zowel in binnen- als in het buitenland.

Het uitbaten van een publiciteitsondememing welke voorziet in ondermeer de studie, organisatie en advies, het verkopen van allerhande drukwerk, brochures, agenda's, gidsen en andere, het beheren van de rechten en concessies met betrekking tot die uitgaven.

Het uitbaten van een bureau voor televerkoop en het uitvoeren van enquêtes.

Het uitbaten van een administratiekantoor welke voorziet in het verwerken van boekhouding, bedrijfsadministratie, oprichtingen van vennootschappen, het opstellen van financiële plannen, de verhuur van telefoon, fax, secretariaat en algemene diensten.

Het verlenen van management-advies inzake de voorgaande activiteiten.

Alle voorgaande activiteiten kunnen gebeuren zowel als titularis of als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel,

IiI. De in- en uitvoer, de productie, de groot- en kleinhandel, de inhuur en verhuur van videobanden, CD's, en aile vormen van multimediadragers en van alle toestellen en apparaten die het afspelen, de verwerking, de bewerking van deze dragers moet mogelijk maken,

De in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel van video- en multimediatheaters, beeld- en klankstudio's. Het beheren, verkopen en verwerven van video- en andere rechten.

IV, Activiteiten van fotostudio en overige fotografische activiteiten: het maken van foto's voor bedrijven en particulieren, reclamefotografie.

Drukkerij waar door middel van boekdruk, offset, fotogravure, flexografie, zeefdruk of andere drukpersen, duplicators, computerprinters, prentinstallaties, foto- of thermokopieerapparaten, enzovoort, allerhande boeken, tijdschriften, en dergelijke worden gedrukt.

Uitgeven van boeken, tijdschriften, brochures, gravures, prentkaarten, cursussen, allerhande drukwerk, audiovisuele werken.

Ontwikkeling en exploitatie van informatica, informaticatoepassingen en aanverwante activiteiten zoals onder meer computeradviesbureau, realisaties van programma's, gegevensverwerking, advies over hard- en software.

V, 1) De ondernemers bijstaan met advies en aangepaste programma's op het vlak van management, marketing, publiciteit, personeelsselectie en informatica; het ontwikkelen van programma's ten einde bepaalde commerciële manifestaties promotioneel te begeleiden.

2) Het kopen, verkopen, ruilen, hypothekeren, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur en leasing inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

3) Alle verrichtingen in de horecasector, zoals de exploitatie van cafés, tavernen en restaurants, het verzorgen van kleine maaltijden en banketten en het ten huize bestellen van eetmalen; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

4) Alle verrichtingen van een verzekeringsmakelaar, alsmede alle verrichtingen van een studie -, organisatie - en raadgevend bureau inzake commerciële, financiële en administratieve aangelegenheden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

VI. - Organisatie, coordinatie & promotie van management, operational excellence en andere opleidingen, advies-, trainings- & coachingssessies in binnen- & buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden ; de bemiddeling van verwante trainings-, coachings- & evenementendiensten en het doorfactureren ervan ;

- Ontwikkeling, aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, verhuur en huur van hardware en software,

installatie, en onderhoud van netwerken, automatisatie, ontwikkeling, het bouwen, testen, installeren en opvolgen van allerhande systemen, evenals het verlenen van allerhande diensten waaronder advies, begeleiding, opleiding, cursussen en het opmaken van studies.

Alle activiteiten i.v.m. fotografie, zoals ondermeer het maken van foto's voor bedrijven en particulieren : portretfotografie, mode- en reclamefotografie, fotografie voor uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enzomeer ; persfotografie, het maken van videoreportages over huwelijken en andere aangelegenheden.

Alle werkzaamheden m.b.t. marketing, inbegrepen specialisaties, en subspecialisaties

Analyse, programmatie, coördinatie en consultancy, ontwerp, installatie en beheer en allerlei diensten van hard- en software betreffende informatica-, netwerk- en intemettoepassingen.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is ;

- managementassistentie en  ondersteuning in de zin van het verstrekken van professionele en onafhankelijke adviezen op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, omvattende ondermeer het commercieel, administratief, financieel en personeelsbeheer, aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties i.v.m. de organisatie, management en de ontwikkeling van hun resp. activiteiten ;

- de handel in de ruimste zin van het woord, zoals de aan- en verkoop, de import erº% export, de groot- en kleinhandel, de distributie, fabricatie, herstelling, verwerking en I of conditionering van alle grondstoffen, haiffabricaten en I of afgewerkte produkten. Hierin zijn eveneens begrepen de handel, agentuur, leasing, verhuring, vertegenwoordiging van goederen alsmede alle materieel, onderdelen en benodigdheden en software ;

- het ontwerpen, ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe produkten, diensten en evenementen ; - het optreden ais adviseur en als consultant; het waarnemen van bestuurs-mandaten;

- tussenpersoon in de handel ;

- ontwerpen, integreren en ondersteunen van websites, programmatie, design, grafische vormgeving, projectmanagement en copywriting ; intemetsupport, verdelen van onlinediensten, zoals mailingdiensten, en consulting ; produceren, beheren en promoten van onlinebetaalsystemen dewelke verlopen vla sms of andere telecomdiensten

- bijstand en advies te verlenen in het kader van het beheer, management, marketing, productie, ontwikkeling en besturen van bedrijven, ondernemingen en eenmanszaken ;

- overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

- Het verwerven , uitbaten en vervreemden van merken, brevetten, licenties, domeinnamen, handelsfondsen, know how, goodwill, enzomeer

Zij mag ondermeer alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche ven het maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zou kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar doelstelling zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en alle investeringsgoederen in het algemeen.

Zij mag tevens op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies ondergaan met gelijk welke andere vennootschap of onderneming.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden. De vennootschap mag optreden als bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op ander: wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden,

ln algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Elk dezer aandelen is voor éénlderde volstort zodat het bedrag van 6.200 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Dirk Cuypers bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en valstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige' verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de heer FRANSSEN Michel, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste werkdag van de maand juni om elf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2016.

Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOFIN", met zetel te 2970 Schilde, Hagedoomlaan 5A (met ondememingsnummer 0862.066.318), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Herwig JACOBS, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen inzake registratie, Kruispuntbank Ondernemingen, BTW, en eventuele andere overheidsinstellingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Dirk Cuypers

Tegelijk hiermee neergelegd : eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Veeti

hehoudi aan he Belgisc

Staatsbt.

Ondernemingsnr : 0568.678.83'1 Benaming

(voruiti : MF Consult

(51cr4:ost}

IONlTEU

10 -07

ClSCH S

Rechtbank van koophandel

BELDE Antwerpen

2015 0 3 JULI 2015

j : a¬ deân ontwerpen



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 63/2

(volledig adres

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Verslag inzake het verkrijgen tegen vergoeding door de BVBA van vermogensbestanddelen toebehorend aan de zaakvoerder (verslag opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikelen 220-222 van het Wetboek van Vennootschappen).

Verslag van de zaakvoerder

Michel Franssen zaakvoerder

Op de laatste blz. van Laak 13 vermelden recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nren}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger,

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MF CONSULT

Adresse
Zetel : 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 63/2

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande