MFP WK SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : MFP WK SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 546.576.093

Publication

25/02/2014
ÿþHet blijkt uit een onderhandse akte van oprichitg van vennootschap, op 19 december 2013, dat

1.Rechtsvorm - naam ; handelsvennootschap die de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met als naam" Mfp wk services"

2 Zetel : 2910 Essen, Heikantvenstraat 79

3.0prichters

Stille vennnoot : Mevrouw Lauwers Karina, wonende Heikantvenstraat 79 te 2910 Essen

Haar aan prakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng.

Beherende vennoten:

De heer Duchene Walter wonende Heikantvenstraat 79 te 2910 Essen

Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap

4. Kaptiaal ; 2500,00 euro

8. Gestorte bedrag : 2500,00 euro

6. Samenstelling in geld

7, Boekjaar: 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van elk jaar daarn Het eerste boekjaar vangti aan op 3 januari 2013 en eindigt op 31 maart 2015

8, Verdeling van de winst: De algmene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat.

De winst wordt onder de vennooten verdeeld naar evenredigheid van hun aandelenbezit. Ook de verliezen worden onde de vennoten in dezelfde verhouding verdeeld, met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen n000it hun inbreng un het kapitaal mag overtreffen,

9,Verdeling vereffeningssaldo : Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting

10. Bestuur; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, hetzij beherende vennoten hetzij derden mits deze laatsten geen stille vennoten zijn. De zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. Doel : De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen

die,algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

Da handel, in de meest ruime betekenis, evenals het herstellen, onderhouden, aanpassen en

verhuren

van kantoormachines en - materieel, inzonderheid de distributie van printers, kopieerapparaten, fax

LOp de laatste biz, van Luik B vermelden : 'Recto : Naam eri heedanigherd van de instriinientèré-nde n-otarls, hatij ven de Peiào(oïn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

try Mod PF 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



141111111

.......... ^ ^

Ondernerningsnr ; Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm: Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Tekst:

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 19/12/2013

hergelegd ter griffie VO de-Reehth ni venrifoophandei to Antwerpen, op

Griffie 14 FER. 2014

lI

Il

1111

0546" 576.093

Mfp wk services

Gewone commanditaire vennootschap

Heikantstraat 79 - 2910 Essen

e

k

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

LetI - vervolg

Mod POF 11.1

en scantoestellen. Het onderhoud, in eigen naam of door middel van onderaannemers, van deze toestellen. Het beheer, leveren en onderhoud van deze toestellen en toebehoren en verbruiksproducten, in eigen naam of door middel van onderaannemers;; het aanbieden van servicecontracten

in meest uitgebreide zin m.b.t. deze toestellen, toebehoren en verbruiksgoederen.

Het optreden als tussenpersoon in de handel

Aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van IT-oplossingen m.b.t. deze toestellen; consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebieden(en)

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein (en) actief zijn, de de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand tegeven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

14. Gewone algemene vergadering:De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde tiondmigg van de maand juni om 20uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

16. Overgangsbepaling : Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder De oprichters hebben beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: de heer Duchene Walter, voornoemd.

17. Bijzondere volmachten : De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Consura - Leysen Chris Breugelhoevestraat 50 C te 2560 Nijlen, evenals aan haar bedienden, aangestelde en lasthebbers, om, met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 19/12/2014

Duchene Walter

zaakvoerder

J

Op de laatste blz. van Luik S vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(on(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MFP WK SERVICES

Adresse
HEIKANTVENSTRAAT 79 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande