MICHEL GEERTS HR CONSULTING & INTERIM MANAGEMENT

Société en commandite simple


Dénomination : MICHEL GEERTS HR CONSULTING & INTERIM MANAGEMENT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.608.073

Publication

09/06/2011
ÿþMai 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van é

ER GELE

L E G-6-1

OAIFFIE iiteliTBANK VAN j



Luik B



11IIVIVü~WNI~I~II~~W

+11086048

2 T MEI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

GriffiPe griffier

Ondernemingsnr : O 23 `" 60 2.073

Benaming Michel Geerts HR Consulting & Interim Management

(voluit)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Biesakker 45, 2490 Balen, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Op 15 mei 2011 wordt tussen :

1) De Heer Michel Geerts, geboren te Mol, wonende te Biesakker 45, 2490 Balen, België;

2) Mevrouw Claire Mentens, geboren te Balen, wonende te Biesakker 45, 2490 Balen, België.

overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de naam:

Michel Geerts HR Consulting & Interim management Comm. V. De verkorte benaming is MGE HR-in-M(otion)

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2490 Balen, Biesakker 45.

De zetel kan binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied Brussel

hoofdstad verplaatst worden bij besluit van de statutaire zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij besluit van de statutaire zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijkantoren en agentschappen binnen België of in het buitenland oprichten.

3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de onderhandse akte op de griffie van de rechtbank.

4. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 500,00( vijfhonderd euro)

Dhr. Geerts brengt in de vennootschap een som in ter grootte van ¬ 499,00 die gestort werd in de maatschappelijke kas en mevr. Mentens brengt in de vennootschap een som in ter grootte van ¬ 1,00 die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Als vergoeding voor de hiervoor omschreven inbrengen, worden de volgende volledig volgestorte deelnemingen toegekend aan de inbrengers :

- Deelneming A, toegekend aan de enige gecommanditeerde vennoot, vertegenwoordigt een nominalewaardevan vierhonderd negenennegentig euro (¬ 499) en ;

- Deelneming B, toegekend aan de enige stille vennoot, vertegenwoordigt een nominale waarde van één euro (¬ 1).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

5. De vennootschap heeft tot doel voor haar rekening, of als tussenpersoon voor rekening van derden en in onderaanneming - ze mag zelf beroep doen op onderaannemers- alle handelingen te stellen, in België en het buitenland, aan particulieren, de bedrijfswereld en de

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

" Vo&-behouden aan het Belgisch Staatsblad

overheid welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op (de hiernavolgende opsomming is niet beperkend doch enkel aanwijzend van aard).:

-Het optreden als onderzoek -, studie- en organisatiebureau ten behoeve van het geven van managementadviezen op het gebied van veranderingsmanagement, personeelsbeleid en talentontwikkeling en talentmanagement, organisatieontwikkeling en ontwikkeling en begeleiding van het management, marketing en verkoop, productie, inkoop, logistiek, financiën , informatievoorziening (informatica) , administratie en algemeen bestuur en beleid in de ruimste zin.

-Het verstrekken van allerhande, diensten en ondersteuning op het gebied van veranderingsmanagement, personeelsbeleid en talentontwikkeling en talentmanagement, organisatieontwikkeling en ontwikkeling en begeleiding van het management, marketing en verkoop, productie, inkoop, logistiek, financiën , informatievoorziening ( informatica) , administratie en algemeen bestuur en beleid in de ruimste zin.

- Het tijdelijk uitvoeren van opdrachten op het gebied van veranderingsmanagement, personeelsbeleid en talentontwikkeling en talentmanagement, organisatieontwikkeling en ontwikkeling en begeleiding van het management, marketing en verkoop, productie, inkoop, logistiek, Financiën , informatievoorziening ( informatica) , administratie en algemeen bestuur en beleid in de ruimste zin ten dienste van een opdrachtgever.

- Het uitwerken van nationale en internationale organisatieprojecten en het herstructureren van organisaties.

- De organisatie en het zelf verzorgen van voordrachten, studiedagen en seminaries, het organiseren en geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord.

- Het ontwikkelen en commercialiseren van managementmethoden, technieken en instrumenten.

- Het adviseren en uitvoeren van projecten van informatievoorziening, het begeleiden van organisatieontwikkelingen en -veranderingen als gevolg van de invoering van nieuwe informatievoorzieningsystemen.

- Het verwerven van participaties in gelijk welk bestaande of op te richten vennootschap of onderneming in België en in het buitenland, met een doel dat identiek, gelijkwaardig, verwant of complementair is aan dat van de vennootschap , of dat nuttig is bij het verwezenlijken van het doel van de vennootschap.

- Het leggen van commerciële contacten voor eigen rekening of voor rekening van derden in België en het buitenland.

- Het deelnemen aan het management van vennootschappen in de ruimste zin, onder meer het uitoefenen van bestuursmandaten.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies

die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

- Het in de meest ruime zin optreden als tussenpersoon of volmachtdrager.

-Het beheer van activa in de ruimste zin van het woord, waaronder de aan- en verkoop, de exploitatie, het huren en verhuren en het ter beschikking stellen aan de vennoten, al dan niet tegen geldelijke vergoeding, van alle roerende en onroerende goederen, gebouwde en ongebouwde, gemeubileerde en niet gemeubileerde onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken;

-Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen. Dit omvat, maar is niet beperkt tot het beleggen in, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en handelen van gelden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen en andere roerende waarden, uitgegeven of gehouden door Belgische of buitenlandse ondernemingen;

-Het toestaan van leningen, kredietopeningen, voorschotten en elk andere kredietvorm onder eender welke vorm of duur aan vennootschappen of particulieren, zij kan haar aval verlenen, zich borg stellen en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve diegene die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, hypotheekmaatschappijen en

kapitaiisatieondememi ngen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap kan deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard en alle verbintenissen aangaan. Kortom zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te bevorderen of te vergemakkelijken.

6. De vennootschap heeft één gecommanditeerde vennoot, zijnde de heer Michel Geerts, wonende te Biesakker 45, 2490 Balen. Alle andere vennoten zijn stille vennoten.

De machten van de stille vennoten bestaan in controle van de vennootschap en stemrecht op de algemene vergadering

7. De stille vennoten zijn enkel aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van het bedrag van hun inbreng in het maatschappelijk kapitaal.

De gecommanditeerde vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

8. De heer Geerts wordt als zaakvoerder aangesteld.

De bestuurs- en vertegenwoordigingsmandaten van de zaakvoerder(s) kunnen worden bezoldigd. Het exacte bedrag van de bezoldiging zal worden bepaald door de algemene vergadering van vennoten.

9. De algemene vergaderingen van de vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats vermeld in de oproepingsbrief.

De jaarlijkse algemene vergadering van vennoten wordt gehouden op 01 juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten plaatsvinden op de daaropvolgende werkdag.

10.De algemene vergadering van vennoten, geldig samengesteld, vertegenwoordigt alle stille vennoten en de gecommanditeerde venno(o)t(en). Zij bevat alle vennoten, die allen stemrecht hebben.

Elke vennoot heeft op de algemene vergadering een hoeveelheid stemmen in evenredigheid met het aandeel van zijn deelneming in het kapitaal van de vennootschap op dat ogenblik. De beslissingen genomen door de geldig samengestelde algemene vergadering van vennoten verbinden alle vennoten, zelfs diegene die niet vertegenwoordigd waren of die een negatieve stem hebben uitgebracht.

11. Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op 31 december van het jaar.

Op deze datum worden de boeken en de geschriften afgesloten en stellen de zaakvoerder(s) of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de gecommanditeerde vennoot de jaarrekening vast, indien deze noodzakelijk is.

12. Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Ieder jaar zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten de bestemming van het resultaat vaststellen. Het bestaat uit het resultaat van het vorige boekjaar en, en in voorkomend geval, het overgedragen resultaat van de voorgaande jaren.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en de plaats vastgesteld door de (statutaire) zaakvoerder(s) of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de gecommanditeerde vennoot.

l

Overgangsbepalingen

Eerste boekjaar- eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op 01/06/2011 en eindigt op 3111212012. De eerste

jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Overname verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen vanaf 01/06/2011 door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting bekrachtigt en aire verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Zaakvoerder

De voornoemde statutaire zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Volmachten

Door voornoemde statutaire zaakvoerder, wordt hierbij volmacht gegeven aan Accountants Bastiaens BVBA, vertegenwoordigd door Katrien Bastiaens, om de nodige inschrijvingen in de kruispuntbank te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Balen op 15/05/2011

Michel Geerts

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de rnstrumenlerende notaris, heizit van de perso(o)njen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naaira en handtekening

eoór-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MICHEL GEERTS HR CONSULTING & INTERIM MANA…

Adresse
BIESAKKER 45 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande