MICHIELSE A.& ZONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICHIELSE A.& ZONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.261.953

Publication

07/01/2014
ÿþMod Wafd 11.1

etif~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

KAPITAALVERHOGING  AANPASSING STATUTEN

0436261953

A. MICHIELSE & ZONEN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID LEOPOLDSLEI 106, 2930 BRASSCHAAT

Het blijkt uit een

akte verleden in het jaar tweeduizend dertien, de negentiende december, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A. Michielse & Zonen", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Leopoldslei 146, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0436.261.953 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

TWEEDE BESLUIT:

EERSTE BESLUIT:

* De vergadering neemt vooreerst kennis van het volgende :

- op 6 juni 2012 werd door de algemene vergadering de jaarrekening per 31 december 2011 goedgekeurd; hieruit bleek dat het eigen vermogen beschikbare reserves bevatte ten bedrage van vierhonderdvijftigduizend euro en overgedragen winst ten bedrage van vierhonderdzesenveertigduizend zevenhonderd dertig euro acht cent.

- op 10 december 2013 werd door de algemene vergadering besloten om een bruto-dividend uit te keren ten belope van driehonderdvijftigduizend euro uit de beschikbare reserves; rekening houdend met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van driehonderdvijftienduizend euro.

- in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013 heeft de enige vennoot besloten het dividend niet in speciën te ontvangen maar de vordering die hij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap heeft, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

14 07403*

Neergelegd fer griffie van de Rerbftbank v~lp ftoephenfe; Anhrerpen! v~

2 6 DEC. 2013

Griffie

* De vergadering bespreekt het navermeld verslag van de bedrijfsre-+visor aangaande de geplande inbreng in natura, en het bijzonder verslag van de zaakvoerder, over-Teenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Ven-+noot-'schappen, aangaande de voorge-stelde inbreng in natura ter onderschrijving van een geplande kapi-'taalverho-'ging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met driehonderdvijftienduizend euro om het kapitaal te brengen van zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro drie cent op driehonderdtweeënvijftigduizend honderd vierentachtig euro drie cent, door uitgifte van twaalfduizend zevenhonderd en zeven nieuwe aande-ilen zonder nominale waarde, van hetzelfde type, van dezelfde rechten en voord-telen genie-atend, en onderworpen aan dezelfde verplich-atingen als de bestaande aandelen, en deelne-mend in de resuita-'ten vanaf heden;

de aandelen zullen ingeschreven moeten worden aan de prijs van vierentwintig euro negenenzeventig cent (afgerond) per aandeel door de enige vennoot, de heer Michielse, voornoemd, door inbreng in natura ten belope van driehonderdvijftienduizend euro van de vordering die hij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap heeft, zoals uitvoeriger beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLUIT:

Komt alhier tussen teneinde in te schrijven op de kapitaalverhoging, de heer Michielse, voornoemd, die inbreng doet van de vordering die hij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap heeft, ten bedrage van driehonderdvijftienduizend euro, zoals uitvoeriger beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, in ruil waarvoor hem twaalfduizend zevenhonderd en zeven volstorte aandelen van de vennootschap zullen worden toegekend.

Deze inbreng in natura werd uitvoerig beschreven :

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR:

a) in een verslag daarvan opgemaakt - overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen - door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc Schoofs & C°", te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 177-179, vertegenwoordigd door de heer SCHOOFS Marc, bedrijfsrevisor, op 16 december 2013, dat besluit als volgt :

BESLUIT BEDRIJFSREVISOR:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de bvba A. Michielse & Zonen bestaat uit een vordering ten laste van de vennootschap voor een bedrag van 315.000,00 E.

Bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 10 december 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvereisten inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 12.707 aandelen van de bvba A. Michielse & Zonen.

Tenslotte willen wij eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

b) BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER:

In verband met voormelde inbreng in natura wordt aan onderge-tekende notaris het bijzonder verslag van de zaakvoerder overhandigd, opge-'maakt op 17 december 2013 waarin het belang van de inbreng in natura voor de vennootschap wordt uiteengezet.

Beide verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de recht-ibank van koophandel.

TEGENPRESTATIE:

Als tegenprestatie voor zijn inbreng in natura worden aan de enige vennoot twaalfduizend zevenhonderd en zeven nieuwe volstorte aandelen van de vennootschap toegekend.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat door de inschrijving op de nieuwe aandelen en de volledige volstorting ervan door inbreng in natura, de kapitaalverhoging daad-iwerke-'lijk is doorgevoerd, en het maatschappelijk kapitaal gebracht is op driehonderd-tweeënvijftigduizend honderd vierentachtig euro drie cent.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging der statuten om ze ín overeen-'stemming te brengen met de genomen besluiten inzake de kapitaalverhoging, als volgt :

nieuwe tekst van artikel 5 :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdtweeën-vijftigduizend honderd vierentachtig euro drie cent, verdeeld in veertienduizend tweehonderd en zeven aandelen zonder nominale waarde."

BIJZONDERE VOLMACHT:

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan Boekhoudkantoor Delvoly & Co, te 2170 Merksem, Groenendaallaan 90, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

voor ontledend uittreksel, uitgereikt vèor registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 21.06.2013 13207-0174-013
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 02.07.2012 12245-0412-013
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 05.07.2011 11265-0405-011
09/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo beho aan

Belg

Staat

Ondernerningsnr : 0436.261.953

Benaming

{voluit) : A. MICHIELSE & ZONEN

1110111011110111111111

*11037300*

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel fe Antwerpen étio

Griffie

15 F 2011

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : LEOPOLDSLEI 146 2930 BRASSCHAAT

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel

op 16/02/2011, blijkt de benoeming tot bezoldigd zaakvoerder van mevr. Peene Danielle, wonende

te Leopoldslei 146 2930 Brasschaat en dit met ingang vanaf 16/02/2011.

Michielse Danny, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2010 : AN268600
17/07/2009 : AN268600
10/07/2008 : AN268600
28/06/2007 : AN268600
30/06/2005 : AN268600
14/07/2004 : AN268600
06/11/2003 : AN268600
16/07/2003 : AN268600
19/07/2002 : AN268600
10/07/2001 : AN268600
07/07/1999 : AN268600
19/01/1989 : AN268600

Coordonnées
MICHIELSE A.& ZONEN

Adresse
LEOPOLDSLEI 146 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande